Board Kurallari & Yasal Uyari

__((¯`»_AYAZ FM_«´¯))__
Verfügbare Informationen zu "Board Kurallari & Yasal Uyari"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: AYAZ FM
  • Forum: __((¯`»_AYAZ FM_«´¯))__
  • Forenbeschreibung: »»» »»» ................GÖNÜLERDEN KALPLERE AKAN KARDESLIGIN ARKADASLIGIN TEK ADRESI AYAZ FM.......««« «««
  • aus dem Unterforum: AyAz FoRm KuRaLaRi
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Montag 30.10.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Board Kurallari & Yasal Uyari
  • Letzte Antwort: vor 15 Jahren, 11 Monaten, 10 Tagen, 2 Stunden, 58 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Board Kurallari & Yasal Uyari"

    Re: Board Kurallari & Yasal Uyari

    AYAZ FM - 18.05.2008, 06:19

    Board Kurallari & Yasal Uyari
    Board Kurallari & Yasal Uyari


    MP3 YASAL UYARI

    1. Boardumuzda ki Mp3'ler tanıtım amacıyla konulmuştur. 24 Saat içerisinde silinmesi gerekmektedir.

    2. Aksi takdirde doğabilecek her türlü yasal sorumluluktan www.ayazfm.net.tc / www.ayazfm.de.tc sorumlu değildir.

    3. Lütfen sanatçıları desteklemek için müzik marketlerden albümlerini satın alınız.



    BOARD KURALLARI


    KURAL -1-
    Üye olurken ahlaksız isim seçmek yasaktır. Adminlerin bu türden kullanıcı adı olan üyelerin isimlerini değiştirmeye yada üyeliklerini bitirmeye hakkı vardır.



    KURAL -2-
    Forum katılımcıları yeni bir konu başlığı açmadan önce arama özelliğini kullanarak o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Aynı konular açılamamasına dikkat edilmeli aksi takdirde mesajlar veza konular yetkililer tarafindan silinecektir.



    KURAL -3-
    Admin ve Moderatorlar her yazılan mesaji anında göremiyebilirler, uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu moderatorlara yada admine bildiriniz.

    KURAL -4-
    Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade edecek şekilde seçmeniz gerekiyor. Konuyla alakasız başlıklar yazmak kesinlikle yasaktır. Yardım, lütfen, çok acil, çok önemli okuyun gibi başlıklar yetkililer tarafindan silinecektir.



    KURAL -5-
    Internet dilinde büyük harflerle yazı yazmak bağırmak demektir, gereksiz yere alışkanlık edinerek büyük harflerle yazı yazmak yasaktir. Yazdığınız mesajlarda gereğinden fazla smile (smilies) kullanmak yasaktır. Konulara yazdığınız cevaplarda slm, tsk gibi kısaltmalar yada tskkkkkkkkkkkkkk ve slmmmmmmm tarzından saçma sapan kelimeler veya cümleler kullanılamaz.



    KURAL -6-
    Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yetkililer yanlış yere açılan konuları uyarmaksızın ilgili bölüme kaydırabilirler. Eğer uygun bir bölüm bulamadıysanız konuyu bir yetkiliye bildirip yardım alabilirsiniz.



    KURAL -7-
    Linkler ve dost siteler bölümü dışında, açıktan, imzadan yada özel mesaj yolu ile link vermek veya reklam yapmak kesinlikle yasaktır.


    KURAL -8-
    Üyeler kendi aralarındaki özel sorunlarını forumun huzurunu bozacak bir şekilde diğer üyelere yansıtamaz.



    KURAL -9-
    Boarda hiç yazı yazmayanların üyeligi uyarılmaksızın silinebilir.

    KURAL -10-
    Her üye kendi adına yazılan mesajlardan sorumludur. İstenmeyen bir durumda ben yazmadım, çıkış yapmamışım arkadaşım yaptı vs. gibi sebepler verilen cezadan affınızı sağlamayacaktır. Her üye, üyeliğini tehlikeye atabilecek olası sorunlara karşı kendi güvenliğini sağlamak zorundadır.



    KURAL -11-
    Aynı kişinin birden fazla kullanıcı adı ile üye olması yasaktır ve tespit edilmesi durumunda, üyelikleri uyarılmaksızın silinip, foruma girişi yasaklanır.



    KURAL -12-
    Ahlak dışı konular açmak, uygunsuz resimler sunmak kesinlikle yasaktır. Ayrıca sitemiz bir hack sitesi veya Chat odası olmayıp her türlü hack programının sunumu ve Chat odası şeklinde kullanılması kesinlikle yasaktır.



    KURAL -13-
    Forumumuzda sunulan mp3 ve programlar sadece test amaçlı olup, kanuni ve yasal konularda hiç bir sorumluluk üstlenmiyoruz! Sizlere tavsiyemiz, sevdiğiniz sanatçının albümünü yada kullandığınız programların lisansını satın almanızdır.



    KURAL -14-
    Forumumuzda crack, patch ve serial vermek yasaktır. Doğacak her türlü sorundan sunan kişi sorumludur.



    KURAL -15-
    Forumun işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları bilgilendirmek admin veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır. Forum kurallarına uymayanların üyelikleri silinir yada foruma girişi engellenir. Foruma üye olan herkez kuralları okuyup kabul etmiş sayılır.



    KURAL -16-
    Üyelere sunulan linklerde, üyelik isteyen yerlerin linklerini sunmak yasaktir. Ayrıca sunulan dosyaların şifreleri başka bir sitenin adresi şeklinde olması halinde, konular yetkililer tarafından silinebilir.



    KURAL -17-
    Siyasi propaganda yapmak, bölücü mesaj içeren yazı ve resim paylaşımı yapmak, din istismarı yapan mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazılar yazmak ve ayni şekilde başka bir üyeyi yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılması yasaktır.



    KURAL -18-
    Moderatör ve tüm yetkili arkadaşlar hiç bir zaman için adminlerin uşakları, köleleri vs. gibi gösterilemez ve kesinlikle yasaktır.



    KURAL -19-
    Tüm yetkililerin görevleri sanıldığı gibi basit bir görev değildir. Bu yüzden, bu kişiler hakkında yapılacak şakalara, espirilere dikkat edilmesi gerekilir. Aşırıya kaçacak şeklindeki durumlarda uyarı verilebilinir.



    KURAL -20-
    Gerektiğinde forum kurallarında değişiklik yapılabilir yada yenisi eklenebilir. Bu konuda bir itiraz söz konusu olamaz.




    Haftungsausschluß

    Mit Urteil vom 12. Mai 1998 hat das Landgericht Hamburg entschieden, dass man durch die Ausbringung eines Links die Inhalte der gelinkten Seite ggf. mit zu verantworten hat. Dies kann - so das Landgericht - nur dadurch verhindert werden, dass man sich ausdrücklich von diesen Inhalten distanziert. Ich habe auf meiner Page Links zu anderen Seiten im Internet gelegt. Für all diese Links gilt: Ich möchte ausdrücklich betonen, dass ich keinerlei Einfluss auf die Gestaltung und die Inhalte der gelinkten Seiten habe. Deshalb distanziere ich mich hiermit ausdrücklich von allen Inhalten aller gelinkten Seiten auf meiner Homepage. Diese Erklärung gilt für alle auf meiner Homepage ausgebrachten Links und für alle Inhalte der Seiten, zu denen die Banner führen.




    BOARD Yönetimi



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum __((¯`»_AYAZ FM_«´¯))__



    Ähnliche Beiträge wie "Board Kurallari & Yasal Uyari"

    habe meine oma erreicht... - cath (Sonntag 23.10.2005)
    lila Riemchenpumps - Damenschuhträger (Montag 11.04.2011)
    Wer will meine Inseln? - WurstwasserJoe (Freitag 02.09.2005)
    Ich grüße meine Mami... - Zafkiel H. (Montag 13.02.2006)
    Meine neue HP - nadinchen (Mittwoch 19.04.2006)
    ~meine vph~ - Tatanka (Donnerstag 29.03.2007)
    Meine GPZ 600 - gpzler (Montag 30.01.2006)
    (Meine Werke) lustige bilder - GodfatherOfGothmetal (Montag 26.03.2007)
    Meine Bewerbung - Anonymous (Freitag 23.06.2006)
    Meine Lieblingslieder - oliver (Mittwoch 11.07.2007)