Verfügbare Informationen zu "Bildircin Kagitta"
Qualität des Beitrags: Beteiligte Poster: kadirinho24 Forum: Agp Forumu Forenbeschreibung: Agp Forumuna Hosgeldiniz!!! aus dem Unterforum: Fransiz Mutfagi Antworten: 1 Forum gestartet am: Donnerstag 09.02.2006 Sprache: türkisch Link zum Originaltopic: Bildircin Kagitta Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 2 Monaten, 16 Tagen, 16 Stunden, 9 Minuten
Alle Beiträge und Antworten zu "Bildircin Kagitta"
Re: Bildircin Kagitta
kadirinho24 - 09.02.2006, 16:39Bildircin Kagitta
Malzemeler:
4 kişilik
8 adet bıldırcın
2 çorba kaşığı tereyağı
tuz
bir tutam karabiber
250 gr taze mantar
1 bağ kıyılmış maydanoz
½ su bardağı et suyu
1 adet bütün yağlı kağıt -ortadan katlanıp kalp biçiminde kesilmiş
Yapilisi:
Mantarı birkaç su yıkayın ve bir kaba çıkarın, piyaz doğrayın.
Bıldırcınları sırtlarından yarıp yassıltın, tuzlayın, biberleyin.
Dibi kalın bir tavaya bir kaşık tereyağını koyup kızdırın, bıldırcınları göğüslerinin üzerine tavaya yan yana koyun, hızlı ateşte üçer dakika alt üst kızartıp bir kaba çıkarın.
Tavaya mantarı koyup iki üç dakika sote yapıp et suyunu ilave edin.
1-2 dakika ağır ağır kaynatıp ateşten alın.
Maydanozu ve kalan tereyağını karıştırarak ilave edin.
Kağıdı açıp yağlayın, kağıdın kalp biçimi bir yarısının orta kısmına bıldırcınları koyup üzerine mantarlı harcı dökün. Kağıdın diğer yarısını üzerine kapatıp hava almaması için kenarlarını dikkatlice kıvıra kıvıra kapatın.
Büyükçe bir fırın tabağının altını yağlayın bıldırcınlı kağıdı yırtmadan servis tabağına koyun ve hızlı ateşte fırında kağıt iyice kabarıp hafif renk alıncaya kadar birkaç dakika pişirip servis edin.
Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken
Weitere Beiträge aus dem Forum Agp Forumu
Ähnliche Beiträge wie "Bildircin Kagitta"
Bildircin Tava - KAAN (Mittwoch 27.09.2006)
Bildircin Tava - adminkaan (Montag 17.09.2007)