PES 2008

Remalia
Verfügbare Informationen zu "PES 2008"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Kid - verginsteel - Karvouniaris - nakmax - fotonios - Ntk - psolid_snake
  • Forum: Remalia
  • Forenbeschreibung: Official forum of Remalia (Ntk & Friends)
  • aus dem Unterforum: Games
  • Antworten: 15
  • Forum gestartet am: Samstag 02.09.2006
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: PES 2008
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 4 Monaten, 10 Tagen, 4 Stunden, 20 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "PES 2008"

    Re: PES 2008

    Kid - 01.11.2007, 11:54

    PES 2008
    Λοιπόν? Πότε θα διοργανώσουμε το πρώτο tournament?! :twisted: :twisted: :twisted:



    Re: PES 2008

    verginsteel - 01.11.2007, 12:01


    Η σεζόν έχει ήδη αρχίσει στην ανανεωμένη Jackal Arena.



    Re: PES 2008

    Karvouniaris - 01.11.2007, 13:23


    Χεστήκαμε για την Jakal Arena, εκεί στου διαόλου τη μάνα που πήγε και χτίστηκε το ωέο γήπεδο....Πάω το απόγεμα να το πάρω...Μόλις προετοιμαστώ καταλλήλως θα ενημερωθείται άπανται πελατάκοι!!!Έδω ρε κιδ χάνεις απ τον Καραφώ που είναι τελευταία ο μέγιστος πελάτης και άμπαλος....Θες να παίξεις και μένα;;;;Που πας ρε μικρέ?



    Re: PES 2008

    nakmax - 01.11.2007, 19:28


    Jackal Arena is the one and true master arena.



    Re: PES 2008

    verginsteel - 01.11.2007, 23:54


    Έτσι, πες τα ρε Nakmax, πολυπρωταθλητή!

    Φώντα, άλλαξε avatar, την κούπα την σήκωσε ο γαύρος...



    Re: PES 2008

    fotonios - 13.11.2007, 13:57


    Εντάξει ρε παιδιά, τόση διαφορά;
    Είχα την τύχη να παίξω το Pro2008 και στο playstation 3 και στο playstation 2.
    Υπήρχε τρελή διαφορά σε όλους τους τομείς (εκτός βέβαια από τις άδειες για ονόματα ομάδων και παικτών, ένα πρόβλημα που διαιωνίζεται στο pro).Καλά και να μου πεις στα γραφικά το 3 θα ήταν σίγουρα καλύτερο, είναι λογικό αλλά σε κάποια σημεία δεν υπήρχαν (στο 2) ούτε και κάποια πράγματα τα οποία εντάξει είναι ασήμαντα (όπως όταν πατάς start στο 3 σου βγάζει και ένα πλάνο από τον πάγκο της ομάδας αυτού που πάτησε το κουμπί) αλλά δεν βλέπω κάποιο λόγο που δεν μπόρεσαν να προσαρτηθούν στο 2.
    Επίσης τα ρούχα των ομάδων στο 3 είναι τα κανονικά όσον αφορά και την 1η και την 2η εμφάνιση ενώ στο 2 όχι.
    Στο 3 για να εκτελέσεις γρήγορο foul θα πρέπει να πατήσεις R1+L1 ενώ στο 3 απλά να πατήσεις το X λίγο μετά το σφύριγμα του διαιτητή και χωρίς να μεσολαβούν άλλα πλάνα.
    ...και άλλα πολλά φυσικά.
    Τεσπα, τί ηθελα και εγώ, να είναι ίδια. Εμένα το θεϊκό του gameplay με ενδιαφέρει που παραμένει κορυφαίο και όσο πάει βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.



    Re: PES 2008

    nakmax - 13.11.2007, 15:12


    Πρέπει να το ομολογήσω. Παρά τον αρχικό μου ενθουσιασμό για το pro2008 σε PS3 και PC, και αφού έπαιξα το νέο pro ενδελεχώς σε PS3, PS2 και PC, καταλλήγω στο συμπέρασμα οτι το pro είναι το θεϊκό ποδοσφαιράκι που ξέρουμε στο PS2. Μάλιστα κυρίες και κύριοι, στο PS2. Στα άλλα 2 συστήματα δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως είναι τα πολλά προβλήματα με το framerate, ίσως είναι η πολλή μεγάλη βαρύτητα που δόθηκε στα γραφικά και στα διάφορα "πακιστανιλίκια" σαν αυτό που αναφέρει ο fotonios με την παύση, με αποτέλεσμα το gameplay να χάνει αρκετά. Και όταν το gameplay, το οποίο εδώ και χρόνια είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του pro, έχει προβλήματα εγώ ξενερώνω αφάνταστα. Στο PS2 το gameplay είναι άψογο. Είναι το gameplay που όλοι ξέρουμε και το οποίο μας κάνει να τραγουδάμε "πίνω μπάφους και παίζω pro". Μέχρι κάτι να αλλάξει (αν αλλάξει) δραματικά στο pro στο PS3, εγώ θα δείχνω την προτίμησή μου στο PS2.

    P.S. Έχει κυκλοφορήσει και μια παραλλάγή του παραπάνω στοίχου. Η εξής: "πίνω μπάφους και διαβάζω Πρω" με το Πρω να προέρχεται από τη λέξη Πρωταθητής, την γνωστή οπαδική εφημερίδα του Ολυμπιακού.



    Re: PES 2008

    Ntk - 13.11.2007, 20:00


    Ρε παιδιά τι είναι αυτά που λέτε; Έπαιξα pro σε PC και σε PS2 και ήταν η μέρα με τη νύχτα... Πολύ καλύτερο το gameplay στον υπολογιστή από ότι στο PS2... Καταρχάς δεν είδα καμιά ουσιαστική διαφορά στο ps2 μεταξύ pro6 και 2008 (μου φάνηκε σχεδόν σαν να παίζω το ίδιο παιχνίδι!!!) αντιθέτως στον υπολογιστή οι αλλαγές είναι τεράστιες και φαίνονται (στο gameplay πάντα, για τα γραφικά δεν ασχολούμαι, λογικό είναι να μην έχω την απαίτηση να έχει τα ίδια το ps2). Φαντάζομαι πως και στο PS3 θα γίνεται το ίδιο μιας και οι δυνατότητες του στο gaming ξεπερνούν αυτές ενός μέσου υπολογιστή (και δεν αναφέρομαι στον τομέα των γραφικών μόνο..) Εν ολίγοις, κι αυτό είναι προσωπική μου άποψη, η έκδοση του pro2008 για ps2 είναι μια μουφιά... Τώρα αν κάποιος το προτιμάει, τι να πω... Το δέχομαι αλλά διαφωνώ..! :roll: :P

    Υ.Γ: Επιφυλάσσομαι για το PS3 μέχρι να περάσω από τον Nazgul να το δοκιμάσω..! Πάντως πάρα το ότι με ξενέρωσε το ps2, κι εκεί διέπρεψα... Μάρτυρες οι Καρβουνιάρης και Psolid που του κέρασα μερικά τεμάχια και σήκωσα την κούπα σε ένα μίνι τουρνουά αφιερωμένο στον Καμπερίδη..!!! :P



    Re: PES 2008

    fotonios - 13.11.2007, 20:27


    Ntk wrote: Ρε παιδιά τι είναι αυτά που λέτε;
    Γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό :?:

    Ntk wrote: Εν ολίγοις, κι αυτό είναι προσωπική μου άποψη, η έκδοση του pro2008 για ps2 είναι μια μουφιά... Τώρα αν κάποιος το προτιμάει, τι να πω... Το δέχομαι αλλά διαφωνώ..! :roll: :P
    Συμφωνώ...



    Re: PES 2008

    nakmax - 14.11.2007, 00:00


    Ntk wrote: Εν ολίγοις, κι αυτό είναι προσωπική μου άποψη, η έκδοση του pro2008 για ps2 είναι μια μουφιά... Τώρα αν κάποιος το προτιμάει, τι να πω... Το δέχομαι αλλά διαφωνώ..!
    :P

    Ακριβώς η άποψή μου στην αρχή. Στην πορεία άλλαξε και έκλεινε προς PS2. Το gameplay του νέου pro στο PS2 είναι θα έλεγα μια πιο τελειοποιημένη μορφή του προηγούμενου pro.



    Re: PES 2008

    nakmax - 09.12.2007, 19:59


    Άμα τσεκάρετε σε forums θα δείτε ότι πάνω από το 90% έχει την ίδια άποψη με μένα σχετικά με το pro στο PS3 και στο PC. Η συντριπτική πλειοψηφία έχει απογοητευτεί και είτε δεν παίζει καν το καινούριο Pro είτε παίζει το pro2008 για το PS2. Το gameplay στο pro2008 ps2 version είναι ανώτερο από τις εκδόσεις για ps3 και pc. Το παιχνίδι τρέχει αψεγάδιαστο και όπως πρέπει, έχοντας την τελειότητα των προηγούμενων pro. Και εννοείται χωρίς πρόβλημα με framerate. Όσοι ισχυρίζεστε οτι το παιχνίδι είναι αψεγάδιαστο μάλλον είστε σε εκείνη την κατηγορία παιχτών, όπως ανέφερε και σε άλλο topic ο parsifal, οι οποίοι δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από το framerate και είναι ικανοποιημένοι και με 20f/s. Μάθετε όμως ότι αν δεν υπήρχε σημαντικό πρόβλημα με το pro2008 για PS3 και PC, δε θα κόπτονταν η konami να βγάλει patch για το παιχνίδι μπας και σώσει τίποτα από την κατακραυγή που έχει δεχτεί από τότε που βγήκε το "next gen" pro (ο θεός να το κάνει). Όσοι έχετε PS2 λοιπόν μην το σκέφτεστε καν. Είναι μονόδρομος μέχρι να βγει νεο pro του χρόνου. Γιατί και με το patch απ'οτι μαθαίνω δεν βελτιώθηκε κάτι σημαντικά.



    Re: PES 2008

    psolid_snake - 10.12.2007, 01:25


    1ον Παιχνίδι αψεγάδιαστο δεν υπάρχει και όποιος μου βρει ένα θα έχει σοκολάτα (κάτι που είναι και υποκειμενικός παράγοντας)!!!!
    Τώρα όσον έχει να κάνει με το PRO σε PC και PS3... Διαφορά στο gameplay ανάμεσα σε PS2 και PS3 κυριολεκτικά δεν υπάρχει και μην ακούω παπαρίτσες... Ο χειρισμός σε αυτά τα 2 συστήματα είναι ίδιος λόγω του ότι τα χειριστήρια (και ας έχει μεγαλύτερες σκανδάλες το PS3) είναι ίδια παρά μόνο υπάρχουν και κάποιες πρόσθετες κινήσεις στο PS3 τις οποίες δεν τις υποστηρίζει η δύναμη του PS2 καθώς και η χωριτικότητα του dvd.
    Όσον αφορά τα patch.. υπάρχει ένα παιχνίδι τα τελευταία 8 χρόνια σε PC που να μην έχει patch??? Γιατί δεν θυμάμαι κανένα...
    Τώρα όσον αφορά τα framerate του PRO ανέκαθεν δεν ήταν και τα καλύτερα της πιάτσας και δεν φημίζεται και για αυτόν τον λόγο το συγκεκριμένο παιχνίδι!!!Η KONAMI δεν είναι χαζή να βγάλει ένα παιχνίδι για το PS3 και μην έχει φροντίσει να έχει καλό framerate ειδικά σε κονσόλα που ξέρουν και τα χαρακτηριστικά της και διαμορφώνουν το παιχνίδι πάνω σε αυτά!!! Σε PC είναι σαν να σου λέει βάλε καλύτερα χαρακτηριστικά στο PC σου... δεν θα φταίει η EA αν δεν έχεις καλό framerate στο παιχνίδι σου αν δεν έχεις επαρκή χαρακτηριστικά (αυτή είναι και η τεράστια διαφορά των PC με τις κονσόλες)!!!
    Και επειδή σίγουρα δεν είναι όλα καλά στο νέο PRO... το πρόβλημα ίσως να βρίσκεται στο ότι το παιχνίδι σε PC και PS3 είναι αρκετά πιο γρήγορο σε ρυθμό και έτσι χάνει την simulating μορφή που είχε και που οι περισσότεροι αγάπησαν... Οι νέες τεχνικές παραγωγής γραφικών οι οποίες είναι αρκετά πιο δύσκολες σε σχέση με αυτές των παλαιότερων παιχνιδιών!!! Είναι διαφορετικό ένας παίχτης να έχει 3000 πολύγωνα και άλλο 20000... Και στο κάτω κάτω ας θυμηθούμε το πρώτο PRO στο PS2... για παίξτε το τώρα??



    Re: PES 2008

    nakmax - 10.12.2007, 02:32


    Quote: Διαφορά στο gameplay ανάμεσα σε PS2 και PS3 κυριολεκτικά δεν υπάρχει και μην ακούω παπαρίτσες
    Υπάρχει και παραυπάρχει. Υπάρχει όπως υπήρχε ανάμεσα στο pes6 και το pes5, το ps5 και το ps4 και πάει λέγοντας. Το gameplay δεν έχει να κάνει μόνο με τα κουμπιά αλλά και με την όλη αίσθηση που έχεις όταν παίζεις, το πως κινούνται και οι υπόλοιποι παίκτες μέσα στο γήπεδο, το αν ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτό που θες να κάνεις ο παίκτης που ελέγχεις, το πόσο καλά μπορείς να αναπτυχθείς και να εφαρμόσεις στο γήπεδο αυτό που έχεις στο μυαλό σου με 1-2, τρίγωνα, κάθετες πάσες κ.λ.π. και αρκετοί άλλοι παράγοντες. Εγώ όταν λέω gameplay στο pro δεν εννοώ τα κουμπιά και τους συνδυασμούς πλήκτρων. Έλεος!
    Quote: υπάρχουν και κάποιες πρόσθετες κινήσεις στο PS3 τις οποίες δεν τις υποστηρίζει η δύναμη του PS2 καθώς και η χωριτικότητα του dvd.
    Τι λες ρε solid? Η μόνη επιπρόσθετη κίνηση που υπάρχει στο ps3 σε σχέση με το ps2 είναι το dive. Μην τρελαθούμε κιόλας οτι το dive μπορεί να ήθελε επιπλέον 3 gigabytes χώρο στο δίσκο (η συνολική χωρητικότητα του pro2008 στο ps2 είναι περίπου 2,5gb).
    Quote: Όσον αφορά τα patch.. υπάρχει ένα παιχνίδι τα τελευταία 8 χρόνια σε PC που να μην έχει patch???
    Patch φίλτατε psolid δε βγήκε μόνο για το pc αλλά και για το ps3. Για πες μας τώρα πότε ήταν η τελευταία φορά που άκουσες να βγήκε patch για παιχνίδι για κονσόλα; Ε;
    Quote: Τώρα όσον αφορά τα framerate του PRO ανέκαθεν δεν ήταν και τα καλύτερα της πιάτσας και δεν φημίζεται και για αυτόν τον λόγο το συγκεκριμένο παιχνίδι!!!Η KONAMI δεν είναι χαζή να βγάλει ένα παιχνίδι για το PS3 και μην έχει φροντίσει να έχει καλό framerate ειδικά σε κονσόλα που ξέρουν και τα χαρακτηριστικά της και διαμορφώνουν το παιχνίδι πάνω σε αυτά!!! Σε PC είναι σαν να σου λέει βάλε καλύτερα χαρακτηριστικά στο PC σου... δεν θα φταίει η EA αν δεν έχεις καλό framerate στο παιχνίδι σου αν δεν έχεις επαρκή χαρακτηριστικά (αυτή είναι και η τεράστια διαφορά των PC με τις κονσόλες)!!!
    Είναι προφανές ότι έχεις άγνοια επί του θέματος καθώς φαίνεται ότι το pro το παίζεις και το έπαιζες ως επί το πλείστον στο PC σου και δεν το έχεις δει καν στο PS3 και στο ps2 το παίζεις όταν πηγαίνεις σε καναν φίλο σου. Στο ps2 δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα με τo framerate. Θα το ξαναγράψω (γιατί απ' οτι φαίνεται δεν έφτανε μια φορά) οτι η ίδια η KONAMI ανγνώρισε το πρόβλημα και έβγαλε patch τόσο για την έκδοση στο PC όσο και γι' αυτήν στο PS3. Για του λόγου το αληθές δίνω link για το patch για το PC http://uk.games.konami-europe.com/news.do?idNews=294 από επίσημο site της konami. Πρόσεξε το σημείο που λέει "2) Occasionally appearing slow downs during matches have been fixed to improve game play quality" και μετά έλα πάλι και πες μου οτι το πρόβλημα είναι στα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου (για να μην αναφέρω οτι το occasionally θα έπρεπε να αντικατασταθεί με το frequently). Για την έκδοση στο ps3 το update γίνεται online μέσα από την κονσόλα και είναι περί τα 130mb (για το PC είναι περίπου 20mb).
    Quote: δεν θα φταίει η EA αν δεν έχεις καλό framerate
    προφανώς konami ήθελες να πεις.



    Re: PES 2008

    psolid_snake - 10.12.2007, 03:59


    Σίγουρα ήθελα να πω KONAMI (sorry)!!

    Υπάρχει τεράστια διαφορά στο να συγκρίνεις νέες με παλιές εκδόσεις παιχνιδιού και για το ίδιο παιχνίδι σε άλλες κονσόλες... Όπως και εγώ φαντάζομαι ότι αυτό που λες είναι Α.Ι του παιχνιδιού!!! Άλλο το να έχεις έναν βλάκα παιχτη και άλλο έναν που αξίζει το 90 που έχει σαν χαρακτηριστικό...
    Ο χειρισμός είναι ίδιος από θέμα δομής χειριστηρίου.. και αλλάζει μόνο από θέμα κονσόλας!!! Τα άλλα που λες είναι όλα θέμα Α.Ι και μπορεί και να πιάνουν όχι μόνο 2gb αλλά και πολύ παραπάνω!!!
    Οκ μπορεί να είναι μόνο το dive η νέα κίνηση στο PS3 αλλά εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια άλλα χαρακτηριστικά!!! Και στο PSP η έκδοση του δεν υποστηρίζει R2 και L2 αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... το ίδιο παιχνίδι σε διαφορετικές κονσόλες προσαρμόζεται κυρίως στα γραφικά κατά δεύτερον στην Α.Ι και τέλος στο χειρισμό σε ελλείψεις κουμπιών( ώστε να χωράει)!!! Αν τα κουμπιά είναι ίδια όλα μένουν ως έχουν απλά με άλλη δομή!!!
    Patch για κονσόλα δεν έχω ακούσει να έχει βγεί και ποτέ αλλά μήπως αυτό έγινε γιατί δεν υποστηριζόταν κάτι τέτοιο???? ΠΟυ θα το έβαζες το Patch?
    Μάλλον δεν είχες PS2 όταν το pro evollution 2 (το 2o PRO σε PS2) κυκλοφόρησε για αυτό... γιατί αν είχες και το είχες παίξει θα ειχες μάθει για το πρόβλημα που είχε τότε και δυσαρέστησε πολύ κόσμο με τα γραφικά του,που έκαναν σπασίματα σε κινήσεις κολλούσαν κάποιες φορές και άλλες το framerate ήταν άθλιο!!!
    Αν δεν το ξέρεις σε παραπέμπω να δεις περιοδικά της εποχής που εξέφραζαν προβλήματα με το motion capture του παιχνιδιού και και το χαμηλό framerate (κόντρα PRO vs FIFA, κάποιοι ζήλευαν τον χειρισμό του PES και άλλοι τα γραφικά του FIFA)!!!Μην αλλάξεις και την ιστορία για την οποία άρχισαν να τσακώνονται όλοι για αυτά τα 2...
    Μήπως είναι το πρώτο παιχνίδι που έχει πρόβλημα με τα framerate σε PC?? (δεν νομίζω... παραπομπή σε DOOM 3 το οποίο και είχε ξεκολλιαστεί σε patch καθώς και άλλα πολλά για σπασίματα στα γραφικά και άλλα πολλά)...ή μήπως δεν έχεις διαβάσει για τα προβλήματα που είχαν πολλοί εκδότες με την προσαρμογή στις νέες κονσόλες και την νέα τεχνολογία τους, και ευτυχώς που η τεχνολογία προχωράει και μπορούμε να έχουμε και patch σε κονσόλες γιατί τίποτα δεν είναι τέλειο!!!
    Δεν ξέρω πότε πήρες εσύ το PS2 σου αλλά έχω όλα τα Playstation από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους (εκτός του PS3 λόγω οικονομικής δυσχέρειας). Στο PS έχω μόνο το 1 ,στο PC έχω μόνο το 3 και το 2008 (το pc το έχω για άλλες δουλειές εγώ)... στο PSP έχω 6,2007 και στο ps2 2,3,4 και το 5,6,8 το έχω παίξει άπειρες φορές μέσα σε αυτά τα χρόνια (το 8 σε ένα μήνα σχεδόν κάθε μέρα)!!! Όσο για το PS3 έχω παίξει μόνο δύο φορές με τον ξαδερφό μου εδώ στα Γιάννενα... μάλλον μπορώ να έχω και εγώ μια άποψη και περισσότερο στα Sony συστήματα!!!



    Re: PES 2008

    nakmax - 10.12.2007, 04:56


    Pro παίζω από το πρώτο ISS για το PSX. Και με το που βγήκε το pro για το PS2 πήρα και PS2. Βασικά μόνο αυτό το παιχνίδι έχω παίξει στο PS2. Μάλιστα έχω πάρει δύο PS2 γιατί είμαστε 4 αδέρφια και με την μεταφορά του PS2 από σπίτι φίλου σε σπίτι φίλου κάποια από τα αδέρφια μέναμε μερικές φορές χωρίς playstation. Και XBOX είχα πάρει και έχω παίξει pro και εκεί (το PES5 στο XBOX ήταν τραυματική εμπειρία). Και PSP έχω και έχω παίξει και εκεί το pro (το PES6). Στο PS3 το έχω παίξει αρκετά σε φίλο μου εδώ στα Γιάννενα. Έχω λιώσει πάρα πάρα πολύ τα ISS 1 και 2 για το PSX και τα PES 3,4,5,6 για το PS2. To 6 το είχα παίξει πάρα πολύ και στο PC. Άρα μπορώ κι εγώ να έχω αρκετά καλή γνώμη. Και επίσης μπορώ πολύ καλά να ξεχωρίσω τις διαφορές που υπάρχουν σε ένα παιχνίδι από κονσόλα σε κονσόλα λόγω διαφορετικού χειριστηρίου και υπολογιστικής ισχύος. Για μένα το pro2008 είναι διαφορετικό παιχνίδι στο PS2 και διαφορετικό παιχνίδι στο PC και στο PS3, κατά τον ίδιο τρόπο που το PES6 ήταν ακριβώς το ίδιο και στο PC και στο PS2.

    Επειδή γράφεις για το A.I. των παικτών (ήξερα ότι θα σταθείς εκεί) και έτσι όπως το λες ουσιαστικά ξεχωρίζεις το A.I. από το gameplay του παιχνιδιού, έχω να πω ότι πολύ απλά το A.I. στο pro (και στα ποδοσφαιράκια γενικά) είναι από τα στοιχεία που έχουνε άμεση σχέση με το gameplay γιατί στο ποδοσφαιράκι δεν κινείς μόνο έναν παίκτη αλλά 11 παίκτες και το πως κινούνται κάθε στιγμή οι παίκτες που δεν ελέγχεις έχει άμεση σχέση με το συνολικό gameplay. Στο ποδοσφαιράκι δηλαδή τα συστατικά του gameplay είναι διαφορετικά από αυτά που έχει το gameplay ενός FPS παιχνιδιού γιατί στο FPS το A.I. έχει να κάνει με την νοημοσύνη των αντιπάλων άρα δεν επηρεάζει το gamplay (εκτός και μιλάμε για FPS στο οποίο πολλές φορές κινείσαι μέσα σε ομάδα αλλά ακόμα και σ' αυτήν την περίπτωση το A.I. ελάχιστα επηρεάζει το gameplay). Ο χειρισμός δηλαδή δεν έχει να κάνει με τον έλεγχο ενός μόνο προσώπου (όπως στα FPS όπου ο χειρισμός του ενός ατόμου εξαρτάται απο τη δικιά σου νοϋμοσύνη) αλλά αφορά 11 πρόσωπα και σ' αυτό η A.I. παίζει σημαντικό ρόλο.

    EDIT: Επίσης σε όλα τα pro έχω παίξει και τις αντίστοιχες winning eleven εκδόσεις τους και έχω εντοπίσει κι εκεί ελάχιστες μικροδιαφορές που με έκαναν να προτιμώ μερικές φορές την winning eleven έκδοση από την ευρωπαϊκή (π.χ. στο Pro4).



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Remalia

    best football player! - gepostet von NARSIS am Mittwoch 31.01.2007
    Neos Diskos A/E! - gepostet von Ntk am Sonntag 09.09.2007
    problem with Ubuntu feisty... - gepostet von twin am Dienstag 05.06.2007
    Mpravo sthn Intel! - gepostet von parsifal am Freitag 27.04.2007
    Movies - gepostet von painbringer am Mittwoch 18.10.2006
    Ellhnikes Seires! - gepostet von Admin_Ntk am Montag 25.09.2006



    Ähnliche Beiträge wie "PES 2008"

    Kursplan für 2008 - Kiduk (Mittwoch 20.06.2007)
    Night Master 2008 - Daddy Cool (Sonntag 09.12.2007)
    EM 2008 - Revolverheld (Mittwoch 11.10.2006)
    Neue Patch 2008 - Administrator (Donnerstag 16.08.2007)
    Finanzierungs / inkl. Komplett paket - LatviaGirl (Samstag 05.01.2013)
    FIFA vs. PES - Fubel (Sonntag 30.10.2005)
    Good Ol’ Philly Day of Pain - 27.07.08 - Bob Holly (Sonntag 27.07.2008)
    Rhön 2008 - Rollerrebell (Montag 15.10.2007)
    Unbreakable 2008 - TrixiC (Freitag 02.03.2007)
    54, 72, 90, 2008,... - superferdy (Donnerstag 04.01.2007)