Movies

Remalia
Verfügbare Informationen zu "Movies"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: painbringer - Ntk - verginsteel - fotonios - Karvouniaris - Kid - twin - nakmax - Unknown - Maria - psolid_snake - Karafotonios - kurkosdr
  • Forum: Remalia
  • Forenbeschreibung: Official forum of Remalia (Ntk & Friends)
  • aus dem Unterforum: Music-TV-Cinema
  • Antworten: 142
  • Forum gestartet am: Samstag 02.09.2006
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Movies
  • Letzte Antwort: vor 15 Jahren, 4 Monaten, 31 Tagen, 10 Stunden, 15 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Movies"

    Re: Movies

    painbringer - 18.10.2006, 21:56

    Movies
    Είδατε καμία καλή/καμμένη/ό,τι νάναι ταινία που θέλετε να προτείνετε? Πείτε την μαλακία σας να σας φήγει η κάβλα...



    Re: Movies

    Ntk - 18.10.2006, 23:10


    Είδα χθες το date movie... Παρωδία του "γάμος αλα ελληνικά"... Πολύ γέλιο και πολύ κάψιμο..!!!!

    Υ.Γ: Δεν έχω ιδέα πότε βγήκε, μου την έδωσε ο verginsteel σε ένα dvd μαζί με άλλες και είπα να την δω!!! Φάση είχε!



    Re: Movies

    painbringer - 19.10.2006, 07:18


    Λοιπόν αν και σας έχω εμπιστοσύνη ως προς το επίπεδο καίλας, θα προτείνω όλες τις ταινίες Monty Python... μπορεί κάποιο ρεμάλι να μην τις έχει δει, αν και λίγο δύσκολο.

    Και φυσικά το Euro Trip... πολύ γέλιο και ευτηχώς δεν αποτελεί αμερικανιά όπως οι περισσότερες του είδους.



    Re: Movies

    verginsteel - 20.11.2006, 14:45


    Εγω ειδα τις προαλλες το "5 Λεπτά ακόμα" με τον Βασιλη Χαραλαμποπουλο. Για ελληνικη ταινια ηταν καλη, γελαγες αυθορμητα σε καποιες σκηνες. Τωρα, αμα τσιγκουνευεστε τα 6.5 ευρω του ODEON, παρτε την οπωσδηποτε σε DVD. Την συστεινω ανεπιφυλακτα.



    Re: Movies

    verginsteel - 20.11.2006, 14:48


    Επισης, δεν εχω δει ακομα το James Bond: Casino Royale, αλλα οσοι εχουν παει εχουν πει τα καλυτερα λογια. Οι κριτικοι το εκθειαζουν. Το μονο που με χαλαει ειναι o David Craig, που ειναι σαν αλβανος. Αλλα οσοι τον ειδαν στο εργο λενε οτι μετα την 1η σκηνη το ξεχνας και απολαμβανεις την καλυτερη ταινια (ισως) του James Bond.

    Ψηνεται κανεις να παμε?



    Re: Movies

    fotonios - 20.11.2006, 18:28


    Sorry φίλε vergin αλλά αυτός ο James δεν με εμπνέει καθόλου,όχι μόνο γιατί είναι ξανθός αλλά και γιατί είναι άσχημος.Προτιμώ να κάθομαι σπίτι τις Κυριακές τα πρωινά και να βλέπω στο alter :violent2:

    ... τις παλιές του ταινίες με τις φοβερές ατάκες που πετούσε στις γκόμενες.



    Re: Movies

    Karvouniaris - 21.11.2006, 00:18


    Επειδή δε θέλω να ακούω χαζομάρες περί James Bond, είδα χθες την ταινία και ήταν η καλύτερη απ όσες έχουν βγει....Ο τζες παίζει καταπληκτικά το ρόλο του Bond και η ταινία είναι πολύ πιο ρεαλιστική απ τις προηγούμενες (χωρίς τρελά gadjets, με ένα αυτοκίνητο χωρίς πυραύλους...Θειικη Bendley, με πολύ πόκερ και φυσικά με ωραίες γυναίκες....)
    Άντε ξυλωθείτε 7€ να το δείτε....Πραγματικά αξίζει....



    Re: Movies

    Kid - 21.11.2006, 14:08


    Bentley. :evil3: :evil3: :evil3: :evil3: :evil3:



    Re: Movies

    fotonios - 21.11.2006, 15:35


    karvouniaris wrote:
    Quote: είδα χθες την ταινία και ήταν η καλύτερη απ όσες έχουν βγει....
    :arrow: Πρώτον,δεν τις έχεις δεί όλες για να εκφέρεις αυτή την άποψη.

    karvouniaris wrote: Quote: η ταινία είναι πολύ πιο ρεαλιστική απ τις προηγούμενες (χωρίς τρελά gadjets, με ένα αυτοκίνητο χωρίς πυραύλους...
    :arrow: Δεύτερον,αυτά τα τρελά gadjets είναι και ένα μέρος της επιτυχίας που βρήκε αυτή η ταινία.

    :glasses4:

    Εγώ πάντως πιστεύω πως αυτοί οι παλιοί kitch (δεν είμαι σίγουρος αν γράφεται έτσι το κίτς) κακοί με μια δόση τρέλας για κατάκτηση του κόσμου οι οποίοι έχουν για βοηθούς κάτι τεράστιους τύπους (π.χ. Σαγώνιας κ.α.) με σχεδόν υπεράνθρωπες ικανότητες είναι και η γοητεία της ταινίας.
    Να ξεκαθαρίσω οτι δεν έχω δεί την καινούρια ταινία (και δεν ξέρω αν θα πάω να την δώ...) ούτε και καμία ταινία με τον προηγούμενο Bond (Pierce Brosnan) οπότε και εγώ δεν ξέρω αν έχει παραμείνει αυτή η γοητεία στην συγκεκριμένη σειρά ταινιών.



    Re: Movies

    verginsteel - 21.11.2006, 19:33


    Φιλτατε Καρβουνιαρη, θελω να σε συγχαρω για το θαρρος που επεδειξες και ξεπερασες τη DanielCraig-φοβια που διακατεχει ολο τον κοσμο και που πηγες και ειδες την ταινια. Κι εγω θα παω, αλλα οταν βρω χρονο, δεν τιθεται θεμα.

    Παντως οι γκομενες σε αυτη την ταινια δεν ειναι και τοσο καλες, πατσαβουρες θα τις ελεγα (για να ειναι γκομενες του Τζεημς. Μαλλον ο Μποντ στα νιατα του ηταν σαβουροπηδηκουλας, μετα ωριμασε το γουστο του στις γυναικες και στο ποτο.)



    Re: Movies

    fotonios - 21.11.2006, 20:59


    Αφού η φάτσα του τύπου είναι από άλλη χώρα (βλ. Αλβανία,Γεωργία κ.α.).
    Προσπάθησαν να βρούν γκόμενες να παίξουν αλλά έφευγαν μόλις έβλεπαν τον πρωταγωνιστή...
    ... και έτσι με την απειλή όπλου κατάφεραν να βρούν καμία.

    Εντάξει πλάκα κάνω... για την απειλή του όπλου.
    Ας του δώσουμε μια ευκαιρία...



    Re: Movies

    verginsteel - 22.11.2006, 00:34


    Twra pou to 8ymi8ika, Niko 8elw to DVD mou pisw!



    Re: Movies

    Ntk - 22.11.2006, 00:57


    Ποιο DVD; Τον "Αλέξανδρο";! Όποτε έρθεις από δω, θύμισε μου το!



    Re: Movies

    fotonios - 22.11.2006, 13:12


    Είστε παπάρες ρε.Τι μαλακίες είναι αυτές?



    Re: Movies

    verginsteel - 22.11.2006, 15:15


    Α!, εχεισ και τον Αλεξανδρο? Εγω το αλλο με τα Scary movie4, Ice Age2, Basic Instict2 κλπ εννουσα. φερτα και τα 2



    Re: Movies

    twin - 22.11.2006, 15:43


    Ερώτηση αρχαρίου...

    Όταν γράφεις σ'ένα DVD,πάνω από μία ταινία...δε χάνει πολύ στην ανάλυση?

    Αν όχι τότε τι κόλπο εφαρμόζεις?



    Re: Movies

    nakmax - 22.11.2006, 17:35


    Χάνει και πολύ μάλιστα.



    Re: Movies

    verginsteel - 26.02.2007, 01:32


    Χτες είδα το "Lady in the water". Χαλαρά η χειρότερη ταινία που είδα φέτος... Μέχρι και το Rocky Balboa ήταν καλύτερο σκηνοθετικά! Βασικά η ταινία ήταν ανούσια,και η ιστορία που παιζόταν ήταν ασυναρτησίες. Δίκαια πήρε το Χρυσό Βατόμουρο σκηνοθεσίας.

    Με λίγα λόγια... ΜΑΚΡΙΑ!



    Re: Movies

    nakmax - 12.06.2007, 12:47


    Είδα το Shooter. Πολυ καλή action movie. Με πρωταγωνιστή των Mark Wahlberg ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή άνοδο, η ταινία έχει πολύ δράση, ικανοποιητικό σενάριο και έναν κεντρικό ήρωα που εύκολα συναγωνίζεται τον John McLane (ο ήρωας των die hard). Μια από τις καλυτερες ταινίες δράσης της χρονιάς.
    Επίσης είδα το Next με τον Nicolas Cage. Είναι μια ταινία πολύ χλιαρή για να είναι βασισμένη σε βιβλίο του Philip Dick (συγγραφέας πάνω στα βιβλία του οποίου έχουν γίνει ταινίες όπως το Blade Runner και το Minority Report). Αρκετά προχειροφτιαγμένη, με πολύ απλή σκηνοθεσία, όχι κάτι ιδιαίτερο από άποψης εφέ και με μέτρια ηθοποιία (να δούμε αυτός ο Cage ως που θα φτάσει). Έχει ωστόσο κάποιες αρκετά ανδιαφέροντες καταστάσεις που δημιουργούνται χάρην της ικανότητας του ήρωα να βλέπει τι θα συμβεί στο μέλλον τα επόμενα 2 λεπτά. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω πως με αυτή την ικανότητα μπορεί και αποφεύγει γροθιές που του έρχονται πίσω από την πλάτη του, σφαίρες από ελεύθερους σκοπευτές, και το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: μπορεί να παίξει στο μυαλό του όλες τις χυλόπιτες που θα φάει από μια κοπέλα ανάλογα με το πως θα φερθεί μέχρι να βρει εκείνη την ατάκα που θα τον βγάλει ασπροπρόσωπο. Ειλικρινά, καιρό είχα να ζηλέψω τόσο κάποια ικανότητα ενός ήρωα της μεγάλης οθόνης.
    Για τους φανατικούς της μπάλας, αλλά και για όσους είδαν την ταινία goal, προτείνω τo Goal 2. Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η πρώτη με τον ήρωα να παίρνει την πολυπόθητη μεταγραφή στη Real. Εμένα η ταινία σε μερικά σημεία μου έφερε κάποιες ανατριχίλες καθώς έχει αληθινα πλάνα από παιχνίδια της Real στην Primera Division, αλλά κυρίως από παιχνίδια της στο champions league, όπου και μόνο να ακούς τον καταπληκτικό αυτό ύμνο της διοργάνωσης να ακούγεται μέσα στο κατάμεστο Bernabeu με ένα πλήθος παικταράδων να περνά από μπροστά σου μέσω ωραίων κινηματογραφικών πλάνων (και όχι τηλεοπτικών) είναι κάτι που αν μη τι άλλο αξίζει. Θα δείτε μπόλικο από Beckham (κυρίως), Zidane, Raul, Ronaldo και όλους τους υπόλοιπους galacticos. αλλά και Ronaldinho, Henry. Επίσης, κάτι που θα χαροποιήσει τους γαύρου, έχει και αρκετό Ολυμπιακο!!! Ναι, καλά ακούσατε, έχει πλάνα από πραγματικό ματς που έδωσε ο Ολυμπιακός εναντίον της Ρεαλ για το CL, όπου θα δείτε μπόλικο Rivaldo, Ανατολάκη, Καψή, Τζόρτζεβιτς, Νικοπολίδη, αλλά και θα γελάσετε γιατι για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση οτι στον αγώνα παίζει και ο πρωταγωνιστής, έχουν τραβήξει κάποια πλάνα με τον ήρωα να σκοράρει ή να τριπλάρει εναντίον του Ολυμπιακού, στα οποία πλάνα οι παίκτες δεν είναι οι πραγματικοί, αλλά άλλοι που φοράνε της φανέλες του Ολυμπιακού με τα ονόματα των παικτών του, και τα έχουν κολλήσει με τα πραγματικά πλάνα του αγώνα. Δείτε λοιπόν την ταινία για να δείτε τον Νικοπολίδη με ολόμαυρο μαλλί!
    Και τέλος, η περισσότερο προτεινόμενη απ' όλες, το Hot Fuzz. Από τους δημιουργούς του Shaun of the Dead, και με τους ίδιους πρωταγωνιστές, το Hot Fuzz είναι μια ταινία που διακομωδεί τις αστυνομικές ταινίες και τις ταινίες δράσης. Έχει αρκετό γέλιο, όπως και δράση αλλά και βία και αίμα. Δείτε το! Αυτός ο Simon Pegg είναι πολύ κομμάτι (όπως και ο χοντρός φίλος του) και τρομερά έξυπνος.



    Re: Movies

    Unknown - 23.06.2007, 23:50


    Προχθες ειδα το Οι Ζωες των Αλλων.Μιλαει για τη Γερμανια που ειχε χωριστει στα 2 και συγκεκριμενα στην ''κομμουνιστικη'' πλευρα κ τι αθλια πραγματα παιζοταν εκει.Αντε για να ξεφυγετε κ λιγο απ τις βλακειες του Χολιγουντ,π σε λιγο θα μας αποβλακωσουν!

    ΥΓ.Τη συνιστω για οσους τουλαχιστον ενδιαφερονται,κ για οσους συντροφους εχουν μια εντελως διαφορετικη αποψη για τον κομμουνισμο κ δεν ξερουν τι γινοτανε τοτε.



    Re: Movies

    Maria - 25.06.2007, 19:48

    THE VACANCY
    Είδα χθές την ταινία THE VACANCY (ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟ) thanks to nakmax.Στην αρχή δεν ήθελα ιδιαίτερα να τη δώ γιατί το story όπως μου το περιέγραψαν ήταν κλασικό.Άνθρωποι που βγαίνουν από την αρχική τους πορεία για να κόψουν δρόμο κ ξαφνικά στη μέση του πουθενά υπάρχει ένα ξεχασμένο motel όπου αποφασίζουν να ξεκουραστούν.Ναι αλλά σε κάθε αντίστοιχο story υπάρχει τουλάχιστον ένας παρανοϊκός ο οποίος ευχαριστιέται με την αφαίρεση της ζωής των συνανθρώπων του με το πιο βίαιο τρόπο.Κ φυσικά δεν λείπουν από αυτή την ταινία-είναι περισσότεροι.Μόνο που αυτοί είναι οργανωμένοι κ το τέλος της ταινίας είναι λίγο άκυρο γιατί είναι απότομο.Τα δύο τελευταία στοιχεία ειναί κ αυτά που διαφοροποιούν την ταινία σε σχέση με τις υπόλοιπες κ την κάνουν αρκετά πιο ενδιαφέρουσα.Σας την προτείνω λοιπόν :wink:



    Re: Movies

    Unknown - 26.06.2007, 15:39


    ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΤΑΙΝΙΕΣ:
    Συντομα θα βγει η νεα ταινια με τον-πουρο πια-Bruce Willis,το Die Hard IV.Σε παρομοια ηλικια ερχεται και το Indiana Jones IV-χαρα στο κουραγιο τους! Επισης βγαινει το Transformers(που βλεπαμε μανιωδως μικρα) και τι αλλο?Α,βγαινει και ταινια απο το βιντεοπαιχνιδι Hitman,εχει μαλιστα κυκλοφορησει και σχετικο τρειλερ για οσους θελουν να το ψαξουν.

    ΥΓ:Ξεχασα να πω-θα αργησει βεβαια αυτη-οτι θα βγει και ταινια απο το φοβεροτατο Broken Sword:The Shadow of the Templars.Οσοι θελουν περισσοτερες πληροφοριες ας μπουν στο ComingSoon.net!



    Re: Movies

    fotonios - 26.06.2007, 18:01


    Απογοητεύτηκα απο το trailer του Transformers. Πολύ "γρήγορη" ταινία σε σημείο να σε γεμίζει αγχος. Μου φανηκε ιδιαίτερα υπερβολικό και μάλλον (αν και μικρός το έβλεπα μανιοδώς) δεν θα πάω να το δω.
    Εδώ είναι το trailer:http://www.youtube.com/watch?v=zZp75fWe-ss



    Re: Movies

    nakmax - 27.06.2007, 18:08


    Εγώ ένα θα πω fotonie. Εμπιστευτείτε Michael Bay και Steven Spielberg για να δείτε ταινία που είναι μόνο για σινεμά. Μιλάμε για τους 2 κολοσσούς της μπλοκμπαστεριάς σε συνεργασία. Το απόλυτο μπλοκμπαστερ. Κι αν μη τι άλλο ένα μπλοκμπάστερ του αξίζει να το δεις σε σινεμά.
    Πριν όμως από το Transformers θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε έναν ήρωα από τα παλιά, όπως προαναφέρθηκε. John McClane. Bruce Willis και δράση στο full. Απ'οτι διαβάζω είναι ο παλιός καλός McClane. Έχει πάρει αρκετά καλές κριτικές (για ταινία δράσης μιλάμε πάντα, όχι για ταινία του Αλμοδοβάρ) και από αύριο θα το δείχνει και εδώ στα Γιάννενα. Άρα Σαββατοκύριακο DieHard4.0 δαγκωτό.



    Re: Movies

    Unknown - 27.06.2007, 19:24


    Οντως εχει παρει πολυ καλες κριτικες το Die Hard IV και δεν το περιμενα.Οχι τοσο η ταινια οσο η ερμηνεια του Bruce Willis-μπραβο του...



    Re: Movies

    nakmax - 02.07.2007, 15:04


    Όπως το περίμενα το Die Hard 4 ήταν πολύ καλό. Μπόλικη δράση με αρκετή δόση χιούμορ και φονικές ατάκες. Ο συνδυασμός δηλαδή που ανέδειξε και τα προηγούμενα Die Hard.



    Re: Movies

    fotonios - 04.07.2007, 12:04


    nakmax wrote: ...με αρκετή δόση χιούμορ και φονικές ατάκες. Ο συνδυασμός δηλαδή που ανέδειξε και τα προηγούμενα Die Hard.

    Είχαν τα προηγούμενα Die Hard αρκετή δόση χιούμορ και φονικές ατάκες;



    Re: Movies

    nakmax - 05.07.2007, 15:27


    Φυσικά και είχαν. Τι λές τώρα. Σε παρακυνώ στο imdb.com οπου στις ταινίες die hard πήγαινε στα memorable quotes να δεις. Άπειρες ατάκες.



    Re: Movies

    verginsteel - 15.07.2007, 01:42

    TRANFORMERS the movie


    ΑΠΛΑ Γ Α Μ Α Τ Ο !!!

    Δεν λέω τίποτα άλλο.
    Να πάτε να το δείτε. Δεν είναι παράκληση, είναι διαταγή!


    link



    Re: Movies

    Ntk - 15.07.2007, 02:23


    Ου ρε που θα μας διατάξεις κιόλας... :P :evil:



    Re: Movies

    verginsteel - 15.07.2007, 10:01


    Πέσε για κάμψεις ψάρι!



    Re: Movies

    Ntk - 15.07.2007, 10:56


    Εντελώς gtp το μοντάζ, δυσανάλογο το σώμα με το κεφάλι και τρισάθλια η φωτογραφία μου... Ας διάλεγες καλύτερη... :twisted:



    Re: Movies

    psolid_snake - 15.07.2007, 12:27


    Άστον να λέει Κώτσο... γαμάτη η φωτό!!!
    Είναι εγκάθετος και μικρουτσούτσουνος για αυτό τα λέει αυτά!!!
    Μπράβο πολύ σούπερ.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



    Re: Movies

    Kid - 15.07.2007, 12:33


    Και για να επανέλθουμε on-topic, είδα χθες τους 300. Πολύ καλή ταινία, μου άρεσε αρκετά. 8)



    Re: Movies

    nakmax - 15.07.2007, 16:16


    Ο συνάδελφος verg με κάλυψε πλήρως ως προς την αξιολόγηση του transformers. Είναι μια ταινία επιτομή του θεάματος.



    Re: Movies

    Ntk - 15.07.2007, 17:20


    psolid_snake wrote: Άστον να λέει Κώτσο... γαμάτη η φωτό!!!
    Είναι εγκάθετος και μικρουτσούτσουνος για αυτό τα λέει αυτά!!!
    Μπράβο πολύ σούπερ.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    Ώστε έτσι ε; Για το δικό μου μοντάζ όμως δεν σχολίασες κάτι το θετικό... Τεντιμπόη..! :twisted:



    Re: Movies

    psolid_snake - 15.07.2007, 17:36


    Σίγουρα δε θέλεις να σχολιάσω..... χαχαχαχαχαχα!!!
    Άντε για να μην βάλεις τα κλάματα και μου πάθεις και τπτ και δεν έχω τι να κάνω, καλές είναι και οι δικές σου αλλά πρέπει να μην τις κάνεις τόσο χοντροκομμένες και να μην έχεις τόσο ζουμ στις φωτό που προσθέτεις γιατί φαίνεται άθλια!!!
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



    Re: Movies

    verginsteel - 15.07.2007, 19:04


    Ntk wrote: Εντελώς gtp το μοντάζ, δυσανάλογο το σώμα με το κεφάλι και τρισάθλια η φωτογραφία μου... Ας διάλεγες καλύτερη... :twisted:

    θα έλεγα ότι είσαι κεφάλας και γι'αυτό είναι δυσανάλογο το κεφάλι με το σώμα, αλλά δεν θα το κάνω γιατί είμαι καλό παιδί :D :P

    Δεν είχα καλύτερη φωτογραφία. θέλει να είναι σε μεγάλη ανάλυση για να μην χαλάσει κατά το "στρίψιμο".



    Re: Movies

    Kid - 18.07.2007, 09:34


    Εχθές είδα το blood diamond. Μεγάλη ταινία, 2+ ώρες, αλλά δεν την βαρέθηκα.. Παρόλο που ο DiCaprio μετά το ντεμπούτο του στον Τιτανικό μου ήταν -τουλάχιστον- αντιπαθής, τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να τον εκτιμώ αρκετά, όσο πάει και βελτιώνεται.. 8)



    Re: Movies

    verginsteel - 20.07.2007, 16:19






    http://www.blackfilm.com/20060707/features/residentevil3.shtml



    Re: Movies

    Unknown - 01.09.2007, 12:10


    Κι ααααααλλο Resident Evil?Καλα δε βαρεθηκαν?Το prequel του Hannibal τι να λεει?Δεν ξερω αν το εχει δει κανενας,γιατι τωρα το διαφημιζουν.Παντως αν καποιος το εχει δει,να μ πει αν ειναι καλο.



    Re: Movies

    nakmax - 01.09.2007, 17:12


    Το έχω εδώ και πολύ καιρό αλλά ακόμα δεν έχω βρει την όρεξη να το δω γιατί κάτι μου λέει οτι δε λεει και πολλά. Αν τελικά το δω, θα σ πω.



    Re: Movies

    nakmax - 01.09.2007, 17:30


    Ταινίες που είδα πρόσφατα και προτείνω:
    Bourne Ultimatum η καλύτερη ταινία και από τις τρεις με τον Jason Bourne. Το καλύτερο κλείσιμο μιας τριλογίας. Κυκλοφορεί σε DVD Screener (δηλαδή DVD που μοιράζεται σε κριτικούς κινηματογράφου, ψηφοφόρους βραβείων, καταστήματα βίντεο πολύ πριν την κυκλοφορία του σε κανονικό DVD) για κατέβασμα. Αλλά προτείνω να το δείτε όταν βγει στο σινεμά καθώς είναι ταινία που κωλολέει να τη δεις στη μεγάλη οθόνη. Στην Ελλάδα προβάλεται από τις 11 Οκτωβρίου.
    Υ.Γ. Παπάρα verg έπρεπε να ψάξεις για υπότιτλους. Ακόμαι και ελληνικοί υπήρχαν. Αλλά πήγες και το είδες χωρίς και ανάθεμα αν κατάλαβες έστω και τα μισά απ'όσα έγιναν (καλά εσύ θα πεις το γνωστό σου "σιγά" οπότε εγώ θα σηκώσω τα χέρια ψηλά).
    Mr. Brooks με τον Κέβιν Κόστνερ στο ρόλο σίριαλ κίλερ. Επίσης παίζει και μια άλλη παλιά καραβάνα, η Ντεμι Μουρ, στο ρόλο της αστυνομικού που βρίσκεται στα ίχνη του. Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία με μπόλικο σασπένς.



    Re: Movies

    verginsteel - 01.09.2007, 17:56


    nakmax wrote:
    Υ.Γ. Παπάρα verg έπρεπε να ψάξεις για υπότιτλους. Ακόμα και ελληνικοί υπήρχαν. Αλλά πήγες και το είδες χωρίς και ανάθεμα αν κατάλαβες έστω και τα μισά απ'όσα έγιναν (καλά εσύ θα πεις το γνωστό σου "σιγά" οπότε εγώ θα σηκώσω τα χέρια ψηλά).


    ΣΙΓΑ μην χρειάζεται ο Verginsteel υπότιτλους για να δει μια ταινία. Πράγματι, ήταν πολύ καλή η ταινία, αξίζει σε σινεμά. Άσε που όταν τη κατέβασα δεν είχαν βγει οι υπότιτλοι.



    Re: Movies

    verginsteel - 01.09.2007, 18:01


    Είδα το Simpsons the Movie (χωρίς υπότιτλους κ αυτό).



    Όσοι θέλετε να το δείτε στο σινεμά ξανασκεφτείτε το. Δεν αξίζει να δώσετε 7 ευρώ για να δείτε ένα μεγάλης διάρκειας επεισόδιο που δεν είναι τόσο αστείο όσο η σειρά. Κατεβάστε το καλύτερα.

    Πάντως, το site της ταινίας είναι γαμάτο, καλύτερο από τη ταινία.



    Re: Movies

    Unknown - 02.09.2007, 17:15


    Ο Δανικας παντως λεει απ οτι διαβασα στον Ταχυδρομο οτι το Simpsons ηταν ξεκαρδιστικο.Τωρα,για να το λεει ο Δανικας...αμφιλεγομενο ειναι,αν και τον εμπιστευομαι.



    Re: Movies

    nakmax - 03.09.2007, 19:53


    Τιιιιιιιι?????!!!!! Έλεγε ο Δανίκας οτι ήταν ξεκαρδιστικό? Τώρα πραγματικά έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να το δω το Simpsons. Συνήθως όταν ο Δανίκας λέει μαύρο για μια ταινία ισχύει το άσπρο και πολλές φορές το γκρι. Πάρα πολύ σπάνια ισχύει το μαύρο και θέλω να δω αν αυτή είναι μια από αυτές τις φορές.

    Επίσης, αγαπητή unknown (συγχαρητήρια by the way για την εισαγωγή σου στη σχολή) είδα το Hannibal Rising και μπορώ να πω οτι ήταν απλά ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον επειδή δείχνει πολλά πράγματα από το παρελθόν του Hannibal που εξηγούν πως κατέληξε να γίνει αυτό το ντελικάτο τέρας που όλοι ξέρουμε. Σαν ταινία δεν είναι ιδιαίτερα καλή, ούτε ο ηθοποιός που παίζει τον Χανιμπαλ μου άρεσε τόσο. Το σίγουρο είναι οτι με έκανε να θέλω ακόμα περισσότερο να αγοράσω και να διαβάσω το βιβλίο, για να δω την αυθεντική ματιά του ίδιου του Thommas Harris επί του θέματος. Όπως και με τα Hannibal, Red Dragon τα βιβλία ήταν κατά πολύ ανώτερα και πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και για το Rising.



    Re: Movies

    Unknown - 05.09.2007, 16:02


    1)Οσον αφορα τον Δανικα-Ναι και εγω εμεινα αφωνη,πεεριμενα να δω κανενα πολυυυ κακο σχολιο-γιατι ως γνωστον Δανικας=φανατικος Αντιαμερικανος,αλλα τελικα φαινεται οτι του αρεσε που προβαλεται τοσο απο Αμερικανους η ηλιθιοτητα που εχουν και η αντιπαθεια τους προς τον Μπους.

    2)Ευχαριστω παρα πολυ! :D Και συ καλο πτυχιο!

    3)Το εχω διαβασει το τριτο βιβλιο Ο Κοκκινος Δρακος,και μπορω να πω οτι ειναι περισσοτερο θριλερ απο τα βιβλια του Στιβεν Κινγκ.Το ειχε δωρεαν το ΘΕΜΑ πριν κατι μηνες νομιζω.



    Re: Movies

    nakmax - 05.09.2007, 18:20


    Ναι, αυτό είπα. Τα έχω διαβάσει και δει και τα 3 και μπορώ να πω οτι: η σιωπή των αμνών είναι τρομερή και το βιβλίο (που το έχω διαβάσει 4-5 φορές) και η ταινία. To red dragon είχε επίσης αρκετά καλή μεταφορά σε ταινία. Το Hannibal όχι τόσο.
    Για Stephen King δε θα συμφωνήσω οτι είναι λιγότερο τρομακτικός. Τα περισσότερα βιβλία του είναι κατά πολύ τρομακτικότερα από του Harris και αυτό έγκειται και στο γεγονός ότι η βάση των βιβλίων του King είναι το φανταστικό, όπου ο τρόμος μπορεί να προέλθει από κάτι πολύ τρομακτικότερο από το νοσηρό μυαλό ενός σίριαλ κίλερ της πεζής πραγματικότητας. Κάτι σαν το Cthulhu. Και έχει πολύ τρομακτικότερες και παραστατικότερες περιγραφές σκηνών τρόμου. Γι' αυτό άλλωστε είναι καθολικά αναγνωρισμένος ως ο μετρ της τρομακτικής λογοτεχνίας.



    Re: Movies

    nakmax - 05.09.2007, 18:29


    Α! Επίσης είδα το Simpsons Movie. Θα συμφωνήσω με τον Δανίκα και θα διαφωνήσω με τον Verg. Ο καθένας θα έπρεπε να περιμένει οτι μια ταινία τέτοια θα είναι κάτι σαν πολύ μεγάλο επεισόδιο και όχι σα να βλέπει στο Shrek. Είναι αυτονόητο πιστεύω αυτό. Όπως και με την ταινία του South Park. Ακριβώς ίδια περίπτωση. Όποιος έχει δει έστω και ένα επεισόδιο Simpsons ξέρει τι να περιμένει.



    Re: Movies

    verginsteel - 05.09.2007, 19:06


    nakmax wrote: Α! Επίσης είδα το Simpsons Movie. Θα συμφωνήσω με τον Δανίκα και θα διαφωνήσω με τον Verg.

    θα πήγαινες να το δεις στο σινεμά? Δεν είπα οτι δεν μου άρεσε, αλλά οτι δεν αξίζει για σινεμα.



    Re: Movies

    nakmax - 06.09.2007, 01:04


    Εγώ όχι δεν θα το έβλεπα στο σινεμά. Αλλά είναι αυτονόητο για τον καθένα πιστεύω που έχει δει λίγο Simpsons τι να περιμένει απο την ταινία και αν είναι για σινεμά. Από την πρώτη φορά που είχα δει το trailer ήξερα πάνω κάτω τι να περιμένω. Πιθανότατα θα το έβλεπα στο σινεμά αν δεν υπήρχαν τα torrents. Το ίδιο ισχύει και για τα Family Guy, Futurama, South Park, American Dad. Κατά τη γνώμη μου πάντως αξίζει να τη δεις στο σινεμά όσο οποιαδήποτε άλλη ταινία κινουμένων σχεδίων ή animation. Θα προτιμούσα περισσότερο να δω στο σινεμά το Simpsons παρά π.χ. το Shrek2 ή 3. Γιατί να αξίζει περισσότερο να δεις το Shrek 3 στο σινεμά;
    Υ.Γ. Όταν λες οτι είναι λιγότερο αστείο από τη σειρά τι εννοείς; Συγκρίνεις μια ταινία μιάμισης ώρας με 18 σεζόν επεισοδίων; Μια χαρά πλάκα είχε και η ταινία.



    Re: Movies

    fotonios - 08.09.2007, 00:02


    Χτες ρε παιδιά είδα το "Βαβέλ". Πολύ μόδα τελευταία οι ταινίες που έχουν 3 διαφορετικές ιστορίες και με κάποιο τρόπο συνδέονται μεταξύ τους όπως είναι και αυτή. Γενικά δεν μου άρεσε όσο θα περίμενα και ήταν η πρώτη φορά που δεν μου άρεσε ο Brand Pit. Η φωτογραφία του έργου ήταν εκπληκτική όχι όμως και η σκηνοθεσία της και το σενάριο έχανε λίγο.
    Αυτά...



    Re: Movies

    Maria - 08.09.2007, 02:19


    fotonios wrote: ήταν η πρώτη φορά που δεν μου άρεσε ο Brand Pit.

    :?: :?: :scratch: :?: :?:

    Βασικά κ εμένα το βαβέλ μέτριο μου είχε φανεί,χαζή ταινία.Είδα το Ν 23 κ ενώ
    η πλοκή ήταν καλή δεν με εντυπωσίασε.Στην αρχή ήταν κ λίγο βαρετή.



    Re: Movies

    verginsteel - 08.09.2007, 02:37


    Είδα το Planet Terror του Robert Rodriguez (Sin City). Ήταν η πιο διασκεδαστική b-movie που έχει βγεί ποτέ. Ίσως το μόνο που δεν είχε ήταν ρομπότ με λέιζερ (που λέει και ο dev).

    Νιόνιε, πραγματικά έχασες που δεν ήρθες.Πολύ καλύτερο από το DeathProof.

    Της βάζω 9.9/10 :thumbright: :thumbright: :thumbright:

    http://www.imdb.com/title/tt1077258/
    http://www.cine.gr/film.asp?id=708787&page=4



    Re: Movies

    nakmax - 08.09.2007, 03:23


    AAA!!! Μπράβο ρε verg. Το ήξερα οτι θα σου άρεσε το planet terror. Έτσι! Δε με πείρες κανένα τηλέφωνο όμως να μου πεις. Θα σε πάρω αύριο εγώ.

    Quote: Πολύ μόδα τελευταία οι ταινίες που έχουν 3 διαφορετικές ιστορίες και με κάποιο τρόπο συνδέονται μεταξύ τους όπως είναι και αυτή.
    Το θέμα δεν είναι αν ακολουθεί ή όχι κάποια μόδα, αλλά ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει. Δεν πιστεύω οτι η ταινία ακολουθεί κάποια μόδα. Περισσότερο ακολουθεί το όραμα του σκηνοθέτη της ο οποίος το 2000 (πριν προκύψει αυτή η μόδα) είχε εφαρμόσει πάλι μια τέτοια ιδέα σε πολυ μικρότερη κλίμακα απ' ότι στο Βαβέλ όπου η κλίμακα είναι παγκόσμια. Η ταινία αυτή του 2000 λέγεται "Amores Perros", αγγλιστί "Love's a bitch, ελληνιστί "Χαμένες αγάπες" και είναι μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει. Αρκετά καλύτερη από το Βαβέλ (το οποίο μου άρεσε). Ο ίδιος σκηνοθέτης επίσης μας είχε δώσει μια ανάλογου ύφους ταινία, επίσης πολύ καλή, το "21 γραμμάρια". Με αυτά θέλω να ενισχύσω την άποψή μου ότι η ταινία δεν ακολουθεί κάποια μόδα αλλά το όραμα του σκηνοθέτη της και του σεναριογράφου της (ο οποίος είναι μόνιμος συνεργάτης του σκηνοθέτη, και έχει γράψει το σενάριο για όλες αυτές τις ταινίες που ανέφερα). Και επίσης δε νομίζω οτι πρέπει κανείς να σταθεί στα μεγάλα ονόματα. Η ταινία αυτή θα ήταν η ίδια είτε έπαιζε ο Brad Pitt και η Cate Blanchett είτε όχι. Κατά τη γνώμη μου το μήνυμα έχει σημασία και πιστεύω οτι αυτό το περνάει πολύ καλά.

    Υ.Γ.1. Φυσικά τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν με το "μου άρεσε", "δε μου άρεσε" η ταινία. Απλά παραθέτω κάποια επιπλέον στοιχεία που κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικά και κάποιες φορές βοηθούν στο να δει κανείς την ταινία από άλλη σκοπιά.
    Υ.Γ.2. Θα επιμείνω στο Amores Perros οτι είναι τρομερή ταινία και οτι πρέπει να την δείτε. Πιθανότατα δε θα την βρείτε σε video club οπότε όποιος ξέρει ας την ψάξει μέσω torrent.



    Re: Movies

    verginsteel - 08.09.2007, 14:08


    Επιμένοντας στο Grindhouse, παραθέτω αυτά τα 2 links:

    Info για το στυλ του grindhouse
    http://www.cinemablend.com/new/SXSW-Grindhouse-101-4656.html

    Τρέιλερ για το "Machete":
    http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=65&item=5



    Re: Movies

    Unknown - 08.09.2007, 22:35


    ααααααα θα με τρελανετε ρε παιδια? Χαζη ταινια το Βαβελ? Εμενα μου αρεσε παρα πολυ, αν και εκοβες φλεβα ανετα, μου φανηκε πολυ ανθρωπινη... :cry:

    Verginsteel εκανες καν τον κοπο να δεις το Next?Στην αρχη ειναι βαρετο, καταλαβα οτι μαλλον καπου στο πρωτο τεταρτο βαρεθηκες, αλλα μετα εχει τρελη δραση. Αν και θα προτιμουσα οποιονδηποτε αλλο στη θεση του N.Caige.Δεν μ αρεσει καθολου, :x



    Re: Movies

    nakmax - 09.09.2007, 00:04


    Πες τα ρε unknown...



    Re: Movies

    verginsteel - 09.09.2007, 00:29


    Unknown wrote: εκανες καν τον κοπο να δεις το Next?Στην αρχη ειναι βαρετο, καταλαβα οτι μαλλον καπου στο πρωτο τεταρτο βαρεθηκες, αλλα μετα εχει τρελη δραση. Αν και θα προτιμουσα οποιονδηποτε αλλο στη θεση του N.Caige.Δεν μ αρεσει καθολου, :x

    Ναι το είδα και μου άρεσε.Αφού είδες και μόνη σου ότι μετά τα 15 λεπτά αρχίζει η δράση. Ποιά ταινία ξέρεις (εκτός του Planet Terror 8) και του Story of Ricky) που η δράση να ξεκινάει αμέσως. Το Next δεν είναι και αριστούργημα αλλά βλέπεται με ενδιαφέρον, γιατί είναι κάτι το διαφορετικό. Ο Nicolas Cage δεν με χάλασε στη συγκεκριμένη, είχε το γνωστό του στυλάκι βέβαια, παίζει λες και βαριέται να πεί τα λόγια, αλλά δεν ήταν τόσο χάλια.
    Και επιτέλους τί πάθατε όλοι? Εσένα δεν σ'αρέσει ο N.Cage,του fotoniou δεν αρέσε ο Brad Pitt...



    Re: Movies

    nakmax - 09.09.2007, 01:11


    Έλα ντε. Εσένα πάντως verg νομίζω ότι δε σου αρέσει ο Di Caprio, ή κάνω λάθος? (δεν το ρωτάω με κακή πρόθεση, απλά σου δίνω βήμα να εκφράσεις την αντιπαθειά σου). Κι εμένα δε μ αρέσει ο αστυνόμος Θεοχάρης ότι και να λες εσύ. Α! και πιστεύω ότι ο Σταλόνε είναι καλύτερος ηθοποιός από τον Σβαρτζενέγκερ (για να μην ξεχνιόμαστε).



    Re: Movies

    Unknown - 09.09.2007, 16:38


    Εμενα δε μου αρεσει ο Caige, του fotoniou δεν του αρεσει ο Μπραντ Πιτ και του nakmax δεν του αρεσει ο Θεοχαρης με την ιδια λογικη που σε σενα αρεσει ο Τσακ Νορις. :P (ελεος...)



    Re: Movies

    verginsteel - 10.09.2007, 12:50


    1-Ο Τσακ Νόρρις είναι κορυφαίος!

    2-Ο Ντι Κάπριο μου κάθεται στο λαιμό από την εποχή του Τιτανικού, αλλά σιγά σιγά βλέπω ότι ωριμάζει. Ίσως στο μέλλον να μην μου τη δίνει...

    3- Δεν σχολιάζω τη σύγκριση Σταλόνε-Σβαρτζενέγκερ, η απάντησή σου θα έρθει με το .Conan 3



    Re: Movies

    verginsteel - 10.09.2007, 13:08


    Βγήκε και το τρέιλερ του νέου Alien VS Predator.

    Δείτε το εδώ: http://avp-r.com/trailer.html

    Έχει κάτι καλά kills πάντως.



    Re: Movies

    psolid_snake - 13.09.2007, 00:52


    Αν και είναι γνωστό πως είμαι φανατικός playstationάκιας οφείλω να ομολογήσω πως αυτό είναι ένα παιχνίδι που θα ήθελα να έχει το Playstation..
    Αν και θα αργήσει να φορτωθεί (αξίζει λόγω ποιότητας) είναι πραγματικά πολύ καλό!!!
    HALO treiler.... :D :D :D
    http://stage6.divx.com/Bowchikawowow/video/1193256/Halo-Trailer



    Re: Movies

    psolid_snake - 13.09.2007, 00:53


    !!!!!!!!



    Re: Movies

    nakmax - 13.09.2007, 14:04


    Τα HALO 1 & 2 είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Είδα και το halo 3 commercial και γαμώ το κέρατό μου δεν έχω XBOX360 :(



    Re: Movies

    Unknown - 13.09.2007, 14:56


    Μιας και βγηκαμε απ'το θεμα,αυτο το Halo τι υποθεση εχει,μπορει να μου εξηγησει καποιος?



    Re: Movies

    verginsteel - 13.09.2007, 14:58


    Ας πρόσεχες και να έλεγες στα αδέρφια σου να παίρνανε το Xbox360 αντί για το απλό, τότε που σου χάλασε.

    Ψήνεται η Warner να αναλάβει την ταινία Thundercats. Αργεί πάντως ακόμα. Όπως αργεί και το remake He-Man and the Masters of the Universe (2009). Πάντως η παλιά ταινία με τον He-Man (Dolph Lundgren) toy 1987 κυκλοφορεί μέσω torrent και δεν είναι τόσο χάλια.

    Μέχρι να έχουμε νεότερα, απολαύστε 3 videos από YouTube:

    :arrow: FanMade Real Thundercats Το βιντεάκι αυτό γαμάει, πώς είναι ο "Γιαγκόναν"? ε,καμία σχέση!
    :arrow: Masters of the Universe (1987)
    Και ένα βιντεάκι αφιερωμένο στον Liomeno. (Έλιωνες στο WoW,έτσι δεν είναι?)
    :arrow: He-Man Intro Remake



    Re: Movies

    Unknown - 15.09.2007, 15:01


    Καλα αυτο το βιντεακι με τους Thundercats...χαχαχα,εχει πολυ γελιο!Αν και βαζουν τα δυνατα τους να βγουν σοβαροι και επαγγελματιες,προτιμω το Γιαγκοναν που ειχε και γελιο και ωραια επιλογη σε μουσικη... :P



    Edit~Δεν θα επρεπε αυτα ομως να τα βαλεις στο Interesting Links?? :?



    Re: Movies

    nakmax - 18.09.2007, 17:21


    http://www.kubrick2001.com/

    Το παραπάνω site υποτίθεται προσφέρει μία επεξήγηση μέσω flash videos του τι ήθελε να πει ο Κιούμπρικ με την ταινία του: 2001 Space Odyssey. Για παράδειγμα μια εξήγηση του πλάνου στο οποίο βλέπουμε έναν αστροναύτη να αιωρείται στο διάστημα και τον ακούμε να αναπνέει μέσα στο σκάφανδρο του για 3 ολόκληρα λεπτά περίπου, σύμφωνα με το site, είναι ότι ο Κιούμπρικ ήθελε να τονίσει ότι ο άνθρωπος στο διάστημα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την αναπνοή του σε αντίθεση με το κομπιούτερ που δεν έχει ζωτικές λειτουργίες (αν το θυμάμαι καλά αυτό που έλεγε). Τέλος πάντων, είναι μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση που ίσως βοηθήσει όσους έχουν δει την ταινία ή όσους την έχουν δει αλλά έχουν ξεχάσει τι γίνεται οπότε μέσω της παρουσίασης μπορούν να θυμηθούν και την υπόθεση.
    Πάντως, όπως είπε και ο ίδιος ο Κιούμπρικ "είστε ελεύθεροι να υποθέσετε ότι θέλετε για το αλληγορικό και φιλοσοφικό νόημα της Οδύσσειας".



    Re: Movies

    nakmax - 19.09.2007, 18:59


    Ρε kid αφού γράφεις κριτική για μια ταινία, μην την βάζεις μόνο στο blog σου. Κάντην και εδώ μέσα.
    Υ.Γ. Και μένα μου άρεσε το death proof αλλά όχι τόσο πολύ. Θα του έβαζα ένα 6. Ενώ στο δεύτερο μέρος του grindhouse βάζω ένα 8,5.



    Re: Movies

    Ntk - 19.09.2007, 20:22


    Τα είδα και τα 2 και ήταν και τα 2 gtp!!! Ειδικά το planet terror!!!! Πριν το δω δεν είχα καταλάβει τι ήταν η μπι-μουβιά!!! Τώρα πια ξέρω!



    Re: Movies

    nakmax - 19.09.2007, 20:54


    ΧΑΧΑΧΑ!! Εμ δεν ήξερες ε δεν ρώταγες; Πήρες και την κοπέλα σου μαζί (και που να της άρεσε :shock: ); Η ταινία ήταν για φανατικούς b-movάδες σαν εμένα και τον verg (καλά αυτός πολλές φορές είναι χειρότερος).



    Re: Movies

    Kid - 19.09.2007, 22:35


    Τι λέτε ρε? Ταραντίνο rules. :lol:

    Thanks nakmax για τις διορθώσεις, θα επιληθφώ του θέματος από αύριο. 8)



    Re: Movies

    fotonios - 20.09.2007, 20:05


    2001 Space Odyssey

    Τέλεια ταινία, μια από τις αγαπημένες μου και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους δεν την έχουν γαμω-δει. Η ταινία είναι απλά στο διάστημα.



    Re: Movies

    verginsteel - 26.09.2007, 13:33


    Το SAW 4 , ναι,καλά βλέπετε, θα βγεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Οκτωβρίου. Μπορεί ο αυθεντικός Jiggsaw και η άλλη να πέθαναν στο Saw 3, αλλά φαίνεται ότι κάποιος άλλος μλκς βρέθηκε να τους αντικαταστήσει. Κυκλοφορεί ενα trailer, αλλά μου φάνηκε πολύ μάπα. Δεν θα κάνω τον κόπο να το δω ούτε και από torrent.

    Άλλη μια ταινία που αναμένεται φέτος, είναι το Dragon Wars, η ταινία φυσικά έχει πολλά δρακοειδή πλάσματα που επιτίθενται κλασσικά σε αμερικάνικη πόλη και έχουν σκοπό να καταστρέψουν τον κόσμο μας. trailer

    Στα πλαίσια του φανταστικού κινείται και η ταινία Beowulf η οποία είναι CGI βασισμένη σε πραγματικούς πασίγνωστους ηθοποιούς. Δεν θα αποκαλύψω ποιούς, δείτε τους εδώ.

    Αρκετά ενδιαφέρουσα πρέπει να είναι η ταινία 10,000 B.C.. Όπως καταλαβαίνετε κ από τον τίτλο, μη περιμένετε τίποτα robots με laser, θα απογοητευτείτε. Οι πρωταγωνιστές είναι οπλισμένοι με ρόπαλα και ξύλα και προσπαθούν να επιβιώσουν και να τα βγάλουν πέρα αντιμέτωποι με άλλες φυλές πρωτόγονων και μαμούθ. Να ο χαμένος σύνδεσμος (missing link)

    Την έκπληξη φαίνεται να κάνει ο Nicolas Cage με τη ταινία National Treasure 2, ο οποίος (αν και δεν αρέσει σε μερικούς σ'αυτό το φόρουμ) παίζει αρκετά καλά τον γνωστό αρχαιολόγο-ερευνητή B.Gates (Ben,όχι Bill).
    Το στόρυ έχει ως εξής: Μιά νέα αρχαιολογική έρευνα φέρνει στο φως ένα χαρτί με τα ονόματα των ατόμων που σχεδίαζαν τη δολοφονία του Abraham Lincoln, μεταξύ των οποίων ήταν και ο προ-προ-προπάππους του Ben.Έτσι αρχίζει μια έρευνα για να καθαρίσει το όνομα του που τον οδηγεί στο Books of Secrets.

    And last but not least, IRON MAN. Άλλος ένας ήρωας της Marvel Comics που μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Έχω την εντύπωση ότι οι ταινίες αυτού του είδους τείνουν να βελτιώνονται κάθε φορά.
    Ο ζάπλουτος επιχειρηματίας Tony Stark απαγάγεται από τρομοκράτες :shock: οι οποίοι τον βάζουν να κατασκευάσει ένα φοβερό και τρομερό όπλο μαζικής καταστροφής (μα καλά αυτοί οι τρομοκράτες δεν ζητάνε τίποτα άλλο;; ) αλλά αυτός κατασκευάζει τον IRON MAN
    (
    στο σημείο αυτό ακούγεται και το ομώνυμο τραγούδι των Black Sabbath

    )

    και τους δείχνει ποιός είναι το αφεντικό.



    Re: Movies

    nakmax - 26.09.2007, 15:43


    Απ' όλα αυτά, είχα σταμπάρει το iron man όταν είχα πρωτοδεί το trailer, κυρίως λόγω πρωταγωνιστή. Πιστεύω ότι θα είναι από τα ατού της ταινίας. Και μετά θα μ' ενδιέφερε να δω και το 10000BC. Τα υπόλοιπα για τον χαβαλέ, σε torrent το πολύ.



    Re: Movies

    nakmax - 26.09.2007, 15:59


    Παραθέτω την κριτική του Αντώνη Καρπετόπουλου για την ταινία Ζodiac που δημοσιεύτηκε στη Sportday σήμερα και με την οποία συμφωνώ απόλυτα:

    "Η πρώτη ενδιαφέρουσα ταινία της χρονιάς είναι το πολυσυζητημένο «Zodiac». Τo είδαν λίγοι, το εκτίμησαν ακόμα λιγότεροι. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν να το δει ή να του αποδώσει τον σεβασμό που του πρέπει, απλώς επισημαίνω τη σπανιότητά του: είναι τόσο ξεχωριστό, που όποιος αγαπάει το σινεμά καλό θα ήταν να μην το χάσει.

    Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα φιλμ αργό και μακρόσυρτο. Ισως είναι η πιο αργή αμερικανική ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια, ίσως και να μου άρεσε ακριβώς γι' αυτό: γιατί πιο πολύ και από την επιτυχία τον σκηνοθέτη της τον ενδιαφέρει να υπηρετήσει το όραμά του.

    Η ταινία αναφέρεται στον πρώτο serial killer της ιστορίας που ενημέρωνε τις εφημερίδες και την Αστυνομία για τα κατορθώματά του, υπογράφοντας ως Zodiac: πρόκειται για μια αληθινή ιστορία. Το αβανταδόρικο θέμα θα μπορούσε να οδηγήσει τον Φίντσερ στο να διεκπεραιώσει ένα action movie με εξασφαλισμένο αίμα, σασπένς και εισιτήρια: η πρώτη σκηνή είναι η απόδειξη πως για τον σκηνοθέτη του «Seven» και του «Fight Club» αυτό θα ήταν εύκολο.

    Ισως περισσότερο και από την ταινία με γοήτευσε η πρόθεσή της. Το «Zodiac» δεν ψάχνει κοινό, απαιτεί προσοχή. Ο Φίντσερ αρνείται την εύκολη επιτυχία για το χατίρι της δημιουργίας, για την ακρίβεια αρνείται τη σύμβαση για να αποπειραθεί: αυτή η απόπειρα έχει ένα αποτέλεσμα δύσκολο για τον θεατή, που πάει σινεμά περιμένοντας ποπ κορν και δράση, και ίσως βαρετό για εκείνον που έχει παρακολουθήσει ανάλογες (παλιομοδίτικες σήμερα) ταινίες των 70s. Το όλο γίνεται ακόμα πιο σκληρό όταν ο σκηνοθέτης απορρίπτει τη δράση για το χατίρι της αναπαράστασης και αποφασίζει να παρουσιάσει όχι τη διαστροφή ή το έγκλημα, αλλά την εμμονή. Η διαστροφή περιγράφεται σε εικόνες, το έγκλημα είναι εικόνα -και μάλιστα πολύ δυνατή-, η εμμονή είναι μια ανθρώπινη διαδικασία, υπόγεια όσο η συνείδηση: δεν είναι εύκολο να περιγράψεις με εικόνες το ανθρώπινο υποσυνείδητο.

    Προκύπτει ένα μεγαλειώδες project, βασανιστικό και ανολοκλήρωτο όπως η ίδια η ιστορία. Η εμμονή των κυνηγών του Zodiac είναι όμοια με την εμμονή του Φίντσερ να αποδώσει την ιδιαιτερότητά τους: η φροντισμένη αναπαράσταση της εποχής, η γεμάτη λεπτομέρειες περιγραφή της κατάρρευσης των ηρώων είναι τα συμπτώματα της εμμονής του ίδιου του σκηνοθέτη. Η δε έλλειψη εκπλήρωσης της απαίτησης του θεατή να δει ένα τέλος μαρτυρά ότι ο τύπος παίζει και με τις δικές μας εμμονές, μας τσιτώνει. Αλλοι τον έβρισαν, εγώ θα πω «μαγκιά του»."



    Re: Movies

    nakmax - 05.11.2007, 02:37


    Trailer για μια ταινία που θα απ' οτι φαίνεται θα είναι φαβορί για πατάτα της χρονιάς. Από τους δημιουργούς των επίσης πατατοταινιών epic movie, date movie.
    http://www.youtube.com/watch?v=X5GgDnPjSyM



    Re: Movies

    verginsteel - 05.11.2007, 15:42


    LOOL, μεγάλη μαλακία (aka. Kevin Sorbo) αλλά μου άρεσε το σημείο με τη Britney...



    Re: Movies

    Unknown - 23.11.2007, 16:32


    Παιδια απο νεες ταινιες τι παιζει?Μου ειπαν για το Ελ Γκρεκο οτι ηταν μεγαλη μουφια και η ερμηνεια των ηθοποιων(ειδικα της Ματσουκας)ηταν ακομη χειροτερη.



    Re: Movies

    verginsteel - 14.12.2007, 20:27


    Απ'ότι φαίνεται, ταινία βασισμένη στο Halo δεν θα βγει...

    Quote: Looks more and more like Halo is dead in the water.

    Just last week it lost its distribution partners after a disagreement over cost.

    This week Peter Jackson's company Wingnut Films has sent out the following press release:

    "
    As was previously confirmed, we deeply regret that both Universal and Fox did not choose to move forward with financing the Halo film under the original terms of the agreement. At this time Peter Jackson and Fran Walsh, along with their partner, Microsoft, have mutually agreed to postpone making a feature film based on the Halo video game universe until we can fulfill the promise we made to millions of Halo fans throughout the world that we would settle for no less than bringing a first class film to the big screen. We are fully supportive of Director Neill Blomkamp's vision of the film. Neill is a tremendously gifted filmmaker and his preliminary work on Halo is truly awe-inspiring. While it will undoubtedly take a little longer for Halo to reach the big screen, we are confident that the final feature film will be well worth the wait."

    Does this statement mean that the other distributors have passed on the movie as well?



    Re: Movies

    Unknown - 18.01.2008, 17:33


    Με το Broken Sword τι γινεται?



    Re: Movies

    verginsteel - 24.01.2008, 12:01


    Δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για το Broken Sword.

    Quote: He may have been playing The Joker, but this is no joke. Actor Heath Ledger is dead(Brokeback Mountain). The 28-year-old, Oscar-nominated actor was found in his New York apartment today, with signs pointing to a possible drug overdose, or even suicide, reports Reuters.

    The Australian-born Ledger, 28, who was nominated for an Oscar two years ago for "Brokeback Mountain," was found dead by a housekeeper at his apartment in the trendy SoHo neighborhood, police spokesman Paul Browne said.

    "We are investigating the possibility of an overdose," Browne said.

    The housekeeper found Ledger at 3:26 p.m. (2026 GMT) and tried to wake him for his appointment to have a massage, Browne said. As far as he knew, only Ledger and the housekeeper were in the apartment, Browne said.

    "There were pills within the vicinity of the bed," Browne said.

    According to TMZ, the pills found in his apartment were sleeping pills, often associated with suicide. An autopsy is scheduled for tomorrow.



    Re: Movies

    nakmax - 24.01.2008, 12:15


    Tiιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;; Όχι ρε μαλάκα. Τι μαλάκας είναι. Κρίμα, κρίμα. κρίμα. Ήταν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και θα μας απασχολούσε συνέχεια τα επόμενα χρόνια με τις ταινίες του. Πραγματικά έμεινα άφωνος.



    Re: Movies

    Unknown - 26.01.2008, 22:17


    Και γω τα ψιλο-επαιξα μολις το ακουσα,ηταν τραγικα ηλιθιος και πολυ νεος.Απο νεες ταινιες,δεν εχω ακουσει κατι,ενημερωστε με.



    Re: Movies

    fotonios - 27.01.2008, 02:01


    Unknown wrote: Και γω τα ψιλο-επαιξα μολις το ακουσα,ηταν τραγικα ηλιθιος και πολυ νεος.Απο νεες ταινιες,δεν εχω ακουσει κατι,ενημερωστε με.
    Ελα εντάξει ρε φιλενάδα δείξε και λίγο σεβασμό στον άνθρωπο που έφυγε!



    Re: Movies

    nakmax - 27.01.2008, 11:42


    Προτεινόμενες ταινίες:
    No Coutry For Old Men Δείτε τη γιατί: Ο κακός της ταινίας είναι πολύ κακός και ερμηνεύεται άψογα από τον Javier Bardem (Θάλασσα Μέσα Μου). Σκηνοθετούν οι αδερφοί Κοέν που από μόνο του θέτει την ταινία σε άλλο επίπεδο. Είναι υποψήφιο για 8 oscars μεταξύ των οποίων Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία (οι Κοέν που λέγαμε) και Δεύτερου Αντρικού Ρόλου (ο κακός που λέγαμε)
    Charlie Wilson's War Ταινία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και πρόσωπα. Το cast είναι υπεραρκετό για να σε κάνει να θες να την δεις: Tom Hanks, Julia Roberts, Philip Seymour Hoffman
    Επίσης, μιας και είχα καιρό να προτείνω ταινίες, αναφέρω δύο που τις έχω δει εδώ και κανα 2μηνο και είναι must-see:
    3:10 to Yuma, American Gangster



    Re: Movies

    verginsteel - 28.01.2008, 23:37


    Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου Batman - The Dark Knight

    Link

    Άλλη μια γαμάτη ταινία για το καλοκαίρι...



    Re: Movies

    nakmax - 30.01.2008, 02:23


    Επόμενη ταινία που θα πάω να δω....
    JOHN RAMBO
    Είναι must!!! Η ταινία πρέπει να τα σπάει! Άκουσα και διάβασα πολύ καλά λόγια. Verg μου είπε και ο Ευαγγέλου. Πήγε και το είδε και έχυσε. Αυτό που περιμένεις από έναν John Rambo μου έιπε. "Σπλατεριές κάργα", "Δεν έχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ με σκοτωμούς" μου είπε μεταξύ άλλων. Θα κανονίσουμε να πάμε.



    Re: Movies

    verginsteel - 01.03.2008, 20:45


    Warcraft Movie



    Δεν θα δούμε τα καταπληκτικά βιντεο της Blizzard μόνο στο PC μας αλλά και στην μεγάλη οθόνη.

    Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.
    http://kotaku.com/gaming/blizzcon07/warcraft-movie-details-revealed-at-blizzcon-286074.php



    Re: Movies

    verginsteel - 06.05.2008, 01:54


    Μόλις γύρισα από το Iron Man. Η ταινία πιστεύω ότι άξιζε τα λεφτά της, και κατ'εμέ είναι η καλύτερη από όλες όσες είδα φέτος. A must see.



    Re: Movies

    Kid - 06.05.2008, 11:08


    και γω τα ίδια έχω ακούσει για το Ironman, best superhero movie ever..



    Re: Movies

    Karafotonios - 17.05.2008, 13:36


    Πελατάκο (kid) αν είναι να πάμε στο Ironman. Άκουσα οτι είναι πολύ gadgetοταινία θα σε εντυπωσιάσει επομένως. Λέγε πότε μέσα στην άλλη εβδομάδα???



    Re: Movies

    Kid - 17.05.2008, 23:56


    Κανονίστε ρε και ενημερώστε με.



    Re: Movies

    twin - 30.05.2008, 10:16

    η δεύτ&#949
    Σήμερα τo Peach Project από το Blender.org "εξαπέλυσε" στο διαδίκτυο την ταινία μικρού μήκους Big Buck Bunny,

    μπορείτε να τη δείτε εδώ...πολύ γέλιο!

    Link

    σύντομα βγαίνει και το παιχνίδι!
    περισσότερες πληροφορίες στο www.blender.org



    Re: Movies

    fotonios - 30.05.2008, 13:40


    Πολύ ωραία ταινιούλα μικρού μήκους. Δεν μου άρεσε το σημείο που σκότωσαν τα κακά ζωάκια την πεταλουδίτσα αλλά τι να κάνεις.

    Υ.Γ. Ποιός να είναι άραγε ο tom25tom25 κάτω στα σχόλια της ταινίας?



    Re: Movies

    twin - 30.05.2008, 16:01


    κι όμως δεν είμαι εγώ...

    να αρχίσω να ανησυχώ λέτε? :lol:

    και για να μείνουμε on topic:

    χθες βράδυ είδα το "the Willow Tree" ή ή "Weeping Willow" ή "Beed-e majnoon" είναι Ιρανική ταινία, γυρισμένη το 2005 από τον αυτοδίδακτο σκηνοθέτη Majid Majidi. Προσωπικά πιστεύω ότι ανήκει στην κατηγορία των "κάτι παραπάνω από κορυφαίων ταινιών" μαζί και τα υπόλοιπα έργα του Majid Majidi, που είχα την τύχη να δω:

    "Τα Παιδιά του Παραδείσου" (Children of Heaven),
    "Tο χρώμα του Παραδείσου"(The Color of Paradise),
    και "Η Βροχή"(Baran)

    είναι ταινίες που πραγματικά σε σημαδεύουν για την υπόλοιπη ζωή σου πιστεύω.

    το children of heaven υπάρχει εδώ για όσους ενδιαφέρονται:

    Link

    [edit] πω πω άθλιο...εκτός από υπότιτλους έχει και κινέζικο dub από πάνω..έλεος...δε βλέπεται, αλλά θα πάρετε μια ιδέα![/edit]

    To "The Willow tree" δυστυχώς θα δυσκολευτείτε να το βρείτε...δεν ξέρω αν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Πάντως τα σπάει...



    Re: Movies

    verginsteel - 05.06.2008, 22:57


    Μια κωμωδία με τον Adam Sandler , η οποία φαίνεται καλή:
    You dont mess with the Zohan


    Η νέα ταινία
    Star Wars - The Clone Wars


    Άλλη μια κωμωδία δράσης, το
    Tropic Thunder

    Το 3ο τρέιλερ του
    Batman - The Dark Knight

    Μετά το "Supersize Me" έρχεται το
    Bigger,Stronger,Faster


    Και τέλος για σήμερα, το τρέιλερ του
    Incredible Hulk



    Re: Movies

    nakmax - 14.07.2008, 23:29


    2 λέξεις έχω μόνο να πω. Dark Knight.
    Όλοι ξέρετε περί τίνος πρόκειται δεν χρειάζονται συστάσεις. Επιτέλους έφτασε η ώρα. Σε 4 μέρες προβάλεται στις αίθουσες. Με δυσκολία θα συγκρατηθώ να μην πάω να την δώ στα ODEON αλλά να την δω σε κανα 2 βδομάδες που θα είμαι Αθήνα στην IMAX του the mall (για maximum experience, μαζί με τα Emo). Οπότε αν την δει κάποιος μέχρι τότε ας γράψει εδώ ένα review. Πάντως από ξένα και ελληνικά sites που κοίταξα δε θυμάμαι να έχω διαβάσει τόσο καλά reviews (από επαγγελματίες κριτικούς) για άλλο blockbuster και ιδιαίτερα με super hero. Οποία έκπληξης! Με τέτοιο σκηνοθέτη αναμενόμενο είναι.



    Re: Movies

    fotonios - 15.07.2008, 11:35


    Δυστυχώς ή ευτυχώς εμένα με έχει σημαδέψει η οπτική και η σκηνοθεσία του Tim Burton στις ταινίες Batman (Michael Keaton, Kim Basinger και στον ρόλο του Joker ο θεός Jack Nicholson) και Batman Returns (ένας από τους μούσους του Burton ο Christopher Walken, Michael Keaton, στο ρόλο του penguin ο Danny DeVito, Catwoman η Michelle Pfeiffer).

    Δεν ήταν μόνο οι ηθοποιοί που ήταν καταπληκτικοί αλλά όπως προ είπα η φοβερή παραμυθένια και πάνω από όλα γνωστή και δοκιμασμένη, οπτική των ταινιών του Burton (Ψαλιδοχέρης, Ο Ακέφαλος Καβαλάρης και άλλα πολλά).

    Με λίγα λόγια για εμένα δεν παίζει σημασία οτι το "πολύ" της εκατό της καινούριας ταινίας του Batman (Dark Knight) έχει γυριστεί μέσα από υπολογιστές και οτι θα δω τρομερά εφέ και δε συμμαζεύεται. Δεν περιμένω ρε παιδί μου από αυτή την ταινία να μου δώσει κάτι διαφορετικό από ότι για παράδειγμα οι πρόσφατες ταινίες του Spiderman και του Ironman καθώς και αυτή ακολουθεί τη διαφορετικότητα μέσα από το δρόμο των εφέ.

    Ελπίζω να διαψευσθώ...

    Υ.Γ. Πάντα βέβαια υπάρχει και αυτό...
    Link



    Re: Movies

    nakmax - 15.07.2008, 14:00


    Μάλλον δεν έχεις δει το Batman Begins fotonie. Ίδιος σκηνοθέτης και ηθοποιοί με το Dark Knight. Αν δεν το έχεις δει, δες το και θα καταλάβεις ποιος παίζει μεγαλύτερο ρόλο στις ταινίες του Nolan: τα εφέ ή όλα τα άλλα (σενάριο, σκηνοθεσία, ερμηνείες). Φυσικά και οι 2 πρώτες ταινίες του Burton είναι εξαιρετικές, αλλά όσο να 'ναι μια υπέρ του δέοντος σοβαρή και σκοτεινή ματιά στο Batman saga είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη. Θέλω πολύ να δω και τον Heath Ledger πως παίζει τον Joker καθώς όλοι μιλάνε για μια ερμηνεία που καθερεί αυτή του Jack Nicholson στον ίδιο ρόλο, αναγνωρίζοντας βέβαια ότι τον Ledger τον βοηθάει πολύ και το γεγονός ότι ο ρόλος του είναι πιο σοβαρός και δραματικός τη στιγμή που του Νικολσον ήταν πιο ανάλφρος. Για να δούμε...
    Ελπίζω να δικαιοθώ :D

    Υ.Γ.: Το Prestige είναι η προηγούμενη από το Dark Knight ταινία του Nolan που υποστηρίζει 100% αυτά που λέω παραπάνω (άσε που και αυτή έχει πρωταγωνιστή τον Christian Bale). Τελικά όλα δείχνουν ότι το Memento δεν ήταν μια φωτοβολίδα...



    Re: Movies

    fotonios - 16.07.2008, 16:46


    Κοίτα όσον αφορά την ερμηνεία του Jack Nicholson ή του Ledger πάνω στο ρόλο του Joker σαφώς και δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις γιατί είναι δύο πολύ διαφορετικές οπτικές πάνω στο ίδιο πρόσωπο. Ο Nicholson ήταν ένας Joker καθαρά βγαλμένος από κόμικ με έναν κωμικοδολοφονικό παίξιμο με παιδικά στοιχεία σύμφωνα με την οπτική του Burton. Από ότι είδα ο Nolan τον έχει βάλει σε έναν τελείως δραματικό ρόλο, δεν είναι και τυχαίο οτι το πρόσωπο του είναι μακιγιαρισμένο παραμορφωτικά. Οπότε ανάμεσα στους δύο αν γίνονται συγκρίσεις από τους κριτικούς του Hollywood, τους οποίους δεν τους έχω και πολύ σε εκτίμηση, απλά δεν ξέρουν τι τους γίνετε.

    Γενικά εκτός από το Insomnia δεν έχω δει άλλη ταινία του Nolan και μέσα στις ταινίες που ήθελα να δω τον τελευταίο καιρό ήταν μέσα και το Memento.

    Λοιπόν είδομεν...

    Υ.Γ. Πάντως μην ξεχνιόμαστε, σε λίγο καιρό βγαίνει και η καινούρια ταινία X-Files η οποία λέγεται i want to believe και i want to believe οτι θα είναι καλή.
    8)



    Re: Movies

    nakmax - 17.07.2008, 02:49


    Ενδιαφέρον θα έχει το X-files αλλά για δες και αυτό και προβληματίσου.
    Η επιλογή του πρωταγωνιστή ταιριάζει αρκετά πιστεύω και η σκηνοθεσία φαίνεται πως έχει πολλά στοιχεία από Sin City. Η μουσική στο trailer παρεπιπτόντως είναι απο το τελευταίο album του Marilyn Manson.



    Re: Movies

    nakmax - 18.07.2008, 23:13


    Πλάλα με κάνεις? Απίστευτο απερίγραπτο ασύλληπτο όλα αυτα μαζί. Δεν υπάρχουν λόγια. Το είδα μια φορά στα Γιάννενα, θα το ξαναδώ στην Αθήνα. Αν ο Scorsese έκανε ταινία με super hero έτσι ακριβώς θα ήταν. Ή μπορεί και όχι. Πολύ πιθανόν να ήταν χειρότερη. Πάντως το dark knight είναι μια μίξη από The Departed, Heat και... Batman. Τελικά οι κριτικές για την ερμηνεία του Ledger δεν ήταν καθόλου υπερβολικές. Απλά απίστευτος. Οι 2 ταινίες του Nolan για μένα είναι ανώτερες από τις 2 του Burton. Ας μη φοβόμαστε να κάνουμε συγκρίσεις. Και έπεται συνέχεια! Θε κλείσω λέγοντας ότι είναι απλά η καλύτερη super hero movie με το καλύτερο cast που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Αν και δεν θα έπρεπε να συγκαταλέγεται στην κατηγορία των super hero movies αλλά στην ίδια κατηγορία που είναι και τα casino, departed, goodfellas κ.λ.π. Μαφιόζικη, αστυνομική, περιπέτεια, έγκλημα... κάτι τέτοιο. Όχι πάντως ταινία με υπερήρωα...
    P.S. Βλέποντάς την λυπάσαι ακόμα περισσότερο που πέθανε ο Ledger.



    Re: Movies

    nakmax - 21.07.2008, 02:01


    Πλέον αυτό που συζητιέται εντόνως δεν είναι αν η ερμηνεια του Ledger ξεπέρασε ή όχι αυτή του Νίκολσον (είναι δεδομένο ότι την ξεπέρασε, όποιος δει την ταινία δε θα έχει καμιά αμφιβολία, δεν λέγανε μαλακίες τελικά οι κριτικοί του Χόλυγουντ fot) αλλά το αν θα πάρει oscar στην επερχόμενη τελετή. Θα είναι μοναδικό γεγονός να πάρει ηθοποιός oscar μετά θάνατον.

    Τέτοια αποδοχή σε ταινία από κοινό και κριτικούς (ταυτόχρονα) δεν έχω ξαναδεί. Για του λόγου το αληθές τσεκάρετε στο http://www.rottentomatoes.com/m/the_dark_knight/ για βαθμολογία από κριτικούς και στο http://www.imdb.com/title/tt0468569/ για βαθμολογία του κοινού.

    ΥΓ. Πάντως κι αυτοί που δε λένε και τα καλύτερα για την ταινία (υπάρχουν και τέτοιοι) προσκυνάνε Heath Ledger...
    ΥΓ2. Όποιος πάει να δει την ταινία και περάσει καμια ώρα και δεν του έχει κάνει ακόμα κάτι εντύπωση από τον Joker και αρχίσει και λέει τι @@ έλεγε ο Nakmax, σιγά τι κάνει κ.τ.λ. ας κάνει υπομονή μέχρι το τέλος της ταινίας (η ταινία κρατάει 2μιση ώρες)
    ΥΓ3. Όποιος δεν έχει δει το πρώτο να το δει οπωσδήποτε πριν δει το 2ο. Αν το πρώτο άξιζε για 10 (στα 10) το dark knight αξίζει 12! Και ότι ισχύει από αυτά που έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου για το dark knight ισχύει και για το batman begins.
    ΥΓ4. Μέσα σε 3 μέρες ξεπέρασε το budget των 150εκ δολαρίων που είχε.
    ΥΓ5. Δε θυμάμαι άλλη ταινία που τα εφέ να παίζουν τόσο δευτερεύοντα ρόλο (και τριτεύοντα και βάλε). Αυτά που μετράνε πολύ περισσότερο σ'αυτήν την ταινία τα έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου.



    Re: Movies

    fotonios - 21.07.2008, 12:09


    nakmax wrote: Πλέον αυτό που συζητιέται εντόνως δεν είναι αν η ερμηνεια του Ledger ξεπέρασε ή όχι αυτή του Νίκολσον (είναι δεδομένο ότι την ξεπέρασε, όποιος δει την ταινία δε θα έχει καμιά αμφιβολία, δεν λέγανε μαλακίες τελικά οι κριτικοί του Χόλυγουντ fot) αλλά το αν θα πάρει oscar στην επερχόμενη τελετή. Θα είναι μοναδικό γεγονός να πάρει ηθοποιός oscar μετά θάνατον.

    Πω ρε συ nakmax λες και μιλούσα πριν στον τοίχο ρε φίλε. Δεν κατάλαβες τελικά τίποτα από αυτά που σου είπα?

    fotonios wrote: Κοίτα όσον αφορά την ερμηνεία του Jack Nicholson ή του Ledger πάνω στο ρόλο του Joker σαφώς και δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις γιατί είναι δύο πολύ διαφορετικές οπτικές πάνω στο ίδιο πρόσωπο. Ο Nicholson ήταν ένας Joker καθαρά βγαλμένος από κόμικ με έναν κωμικοδολοφονικό παίξιμο με παιδικά στοιχεία σύμφωνα με την οπτική του Burton. Από ότι είδα ο Nolan τον έχει βάλει σε έναν τελείως δραματικό ρόλο, δεν είναι και τυχαίο οτι το πρόσωπο του είναι μακιγιαρισμένο παραμορφωτικά. Οπότε ανάμεσα στους δύο αν γίνονται συγκρίσεις από τους κριτικούς του Hollywood, τους οποίους δεν τους έχω και πολύ σε εκτίμηση, απλά δεν ξέρουν τι τους γίνετε.

    Γιατί ρε πούστη μου πρέπει σόνι και καλά να είναι κάποιος καλύτερος από τον άλλον...

    Επίσης...
    nakmax wrote: ΥΓ. Πάντως κι αυτοί που δε λένε και τα καλύτερα για την ταινία (υπάρχουν και τέτοιοι) προσκυνάνε Heath Ledger...
    ...γιατί όχι να μην υπάρχουν και αυτοί. Δηλαδή πρέπει σε όλους να αρέσει η ταινία?

    Ρε εσύ nakmax κάνεις λες και η ταινία είναι προσωπική σου υπόθεση και λες και ο heath ledger είναι συγγενής σου.



    Re: Movies

    kurkosdr - 21.07.2008, 23:47


    Και μια λίστα αλά kurkosdr:

    Γενικής χρήσεως:
    - Super Size me (αφιερωμένο σε όσους με θεωρούν περίεργο που κάθομαι και μαγειρεύω σπίτι)
    - Resident Evil 1 (ναι, ναι, υπάρχουν based on videogames ταινίες που βλέπονται!)
    - Πτήση 93 (απλά μου άρεσε)

    Για όσους έχουν το vampire thing με τις ταινίες:
    -Underworld 1 (για την αντισυμβατικό τρόπο με τον oποίο αντιμετώπισε ο σκηνοθέτης το εν λόγω είδος ταινιών, χωρίς αναφορές στο υπερφυσικό, αλλά και την gothic ατμόσφαιρα)
    -Blade I, II (για τον techno ρυθμό/σκηνικό)
    -Dracula: Dead and loving it (για το τρελό ROTFL που έριξα)

    _____________________
    Karvouniaris wrote: Επειδή δε θέλω να ακούω χαζομάρες περί James Bond, είδα χθες την ταινία και ήταν η καλύτερη απ όσες έχουν βγει....Ο τζες παίζει καταπληκτικά το ρόλο του Bond και η ταινία είναι πολύ πιο ρεαλιστική απ τις προηγούμενες (χωρίς τρελά gadjets, με ένα αυτοκίνητο χωρίς πυραύλους...Θειικη Bendley, με πολύ πόκερ και φυσικά με ωραίες γυναίκες....). Αντε ξυλωθείτε 7€ να το δείτε....Πραγματικά αξίζει.... Κοιτά, δεν θέλω να γίνω πάλι σπαστικός, αλλά άμα δεν το πω θα εκραγώ εκ των έσω. Ε..όχι και καλή ταινία το Casino Royale! Είδα έναν James Bond που πηδάγε ένα σωρό μέτρα από σκαλωσιά σε σκαλωσιά, κρεμόταν από όχημα και εξουδετέρωνε κακό, έτρωγε το ξύλο της ζωής του και γέλαγε, και στα πολύ πρώιμα σταδία της καριέρας του όλα αυτά. Μόνο κάπα και μπλούζα με "S" δεν του φορέσανε. Δηλαδή τι έπρεπε να πω ως θεατής: "ωωω, κοιτά τον μάγκα τι έκανε ... πως να το έκανε άραγε;", ή "με πόσα σχοινιά να έχουν δέσει άραγε τον κασκαντέρ no32;". Έναν bad guy με 100% μονοδιάστατη προσωπικότητα που ήταν φορτωμένος με κάθε χολιγουντιανό κλισέ για villains που μπορείτε (και δεν μπορείτε) να φανταστείτε. Α, να μην ξεχάσομεν την σκηνή του τσακίσματος της aston martin. Με την γελοια ανατίναξη του αριστερού μέρους (ναι, περι ανατίναξης με εκρηκτικά πρόκειται, μέχρι σε τέτοιο επίπεδο μη ρεαλιστικότατος που βγάζει μάτι έφτασαν). Λες και άμα στρίψεις κάπως απότομα μια aston martin (ξέρετε, sportscar που λένε στο χωριό μου), με τρόπο που ακόμα και hummer θα έβγαινε αλώβητο, αυτή κάνει 15+1 τούμπες. Και ο σκηνοθέτης (απ οτι είδα στο commentary) είναι πολύ περήφανος γι αυτο. Λέει έκανε ρεκόρ τούμπας με αυτοκίνητο στην ιστορία του κινηματογράφου! (ώιμε...). Με λιγα λογια, σκηνή που μόνο στην παρωδια θα ταίριαζε. Γενικά, σε μερικές στιγμές, νόμιζα οτι αυτήν έβλεπα, και οχι casino royale, κάτι σαν dejavu ενα πραμα. Γενικα, εχω δεί και science fiction movies που με έπεισαν πολύ περισσότερο, και ήταν πολύ πιο ρεαλιστικές από την τελευταία κατασκοπευτική (λεμε τωρα) του James Bond.



    Re: Movies

    verginsteel - 22.07.2008, 10:21


    Νομίζω ότι είσαι υπερβολικός. Ήταν μήπως πιο ρεαλιστικές οι ταινίες του Πηρς Μπρόσναν ή του Τίμοθυ Ντάλτον? Και εξάλλου αυτά με το parkour/free running γίνονται, να πέσεις στο γκρεμό με τη μηχανή και να προλάβεις να μπεις στο αεροπλάνο που πέφτει, δεν γίνεται...

    Μου φαίνεται ότι ξέχασες ότι έβλεπες ταινία με ήρωα βγαλμένο από τη λογοτεχνία. Τί περίμενες να δεις, ντοκυμαντέρ? Στο τέλος θα μας πει ότι δεν σου άρεσε και ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών γιατί δεν υπάρχουν Ορκς, ή επιδή ο Μπόρομιρ δεν πέθανε από το 1ο βέλος...



    Re: Movies

    nakmax - 22.07.2008, 23:20


    fotonios wrote: nakmax wrote: Πλέον αυτό που συζητιέται εντόνως δεν είναι αν η ερμηνεια του Ledger ξεπέρασε ή όχι αυτή του Νίκολσον (είναι δεδομένο ότι την ξεπέρασε, όποιος δει την ταινία δε θα έχει καμιά αμφιβολία, δεν λέγανε μαλακίες τελικά οι κριτικοί του Χόλυγουντ fot) αλλά το αν θα πάρει oscar στην επερχόμενη τελετή. Θα είναι μοναδικό γεγονός να πάρει ηθοποιός oscar μετά θάνατον.

    Πω ρε συ nakmax λες και μιλούσα πριν στον τοίχο ρε φίλε. Δεν κατάλαβες τελικά τίποτα από αυτά που σου είπα?

    fotonios wrote: Κοίτα όσον αφορά την ερμηνεία του Jack Nicholson ή του Ledger πάνω στο ρόλο του Joker σαφώς και δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις γιατί είναι δύο πολύ διαφορετικές οπτικές πάνω στο ίδιο πρόσωπο. Ο Nicholson ήταν ένας Joker καθαρά βγαλμένος από κόμικ με έναν κωμικοδολοφονικό παίξιμο με παιδικά στοιχεία σύμφωνα με την οπτική του Burton. Από ότι είδα ο Nolan τον έχει βάλει σε έναν τελείως δραματικό ρόλο, δεν είναι και τυχαίο οτι το πρόσωπο του είναι μακιγιαρισμένο παραμορφωτικά. Οπότε ανάμεσα στους δύο αν γίνονται συγκρίσεις από τους κριτικούς του Hollywood, τους οποίους δεν τους έχω και πολύ σε εκτίμηση, απλά δεν ξέρουν τι τους γίνετε.

    Γιατί ρε πούστη μου πρέπει σόνι και καλά να είναι κάποιος καλύτερος από τον άλλον...

    Επίσης...
    nakmax wrote: ΥΓ. Πάντως κι αυτοί που δε λένε και τα καλύτερα για την ταινία (υπάρχουν και τέτοιοι) προσκυνάνε Heath Ledger...
    ...γιατί όχι να μην υπάρχουν και αυτοί. Δηλαδή πρέπει σε όλους να αρέσει η ταινία?

    Ρε εσύ nakmax κάνεις λες και η ταινία είναι προσωπική σου υπόθεση και λες και ο heath ledger είναι συγγενής σου.

    1) Ρε fotonie ακόμα δεν έχεις δει το batman begins. Δες την πρώτα και έλα μετά και ξαναγράψε.

    2) Τα Batman του Tim Burton είναι μήπως δικιά σου υπόθεση και δε μας αφήνεις να τα κριτικάρουμε; Δεν καταλαβαίνω από που και ως που βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις 2 ερμηνείες του Joker. Έχει κανα αλάνθαστο ο Νίκολσον ή ο Burton ή ο καθένας και δεν το ξέραμε; Τι πάει να πει έχουν διαφορετική οπτική οι 2 Joker και γι' αυτο δεν μπορούμε να τους συκγρίνουμε; Πετάς δηλαδή μια τέτοια αοριστία σαν επιχείρημα και περιμένεις να το δεχτώ; Έχω το δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου για κάθε ηθοποιό όσο ιερό τέρας κι αν είναι αυτό.

    3) Εσύ μπορεί να φοβάσαι να κάνεις σύκγριση και να κριτικάρεις καθιερομένες ταινίες δεν ξέρω κι εγώ για ποιο λόγο, εγώ όχι. Με το που ανέφερα ότι "λέγεται ότι ο Ledger παίζει καλύτερα τον Joker από τον Nickolson" αμέσως θίχτηκες και με την μία έτρεξες να απαγορέψεις συγκρίσεις (και μετά λες οτι κάνω εγώ σαν η ταινία να είναι προσωπική μου υπόθεση).

    4) Φυσικά και δεν είναι προσωπική μου υπόθεση η ταινία. Όλα αυτά που έγραψα στα προηγούμενα ποστ μου τα έγραψα από τον ενθουσιασμό μου γιατί είδα μια τόσο καλή ταινία. Την καλύτερη που έχω δει τα τελευταία 4 χρόνια (κάνοντας έναν γρήγορο απολογισμό). Και όταν μια ταινία είναι τόσο καλή είναι φυσικότατο να γίνεται σύγκριση με μια άλλη ταινία που έιχε αντίστοιχο θέμα. Εσύ δεν έχεις ενθουσιαστεί τόσο με κάποια ταινία (αν ναι, γράψε και με ποια :) );

    5) Και πάλι θα αναρωτηθώ: γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση στις 2 ταινίες και στις 2 ερμηνείες; Ποιος θα μας το απαγορέψει; Έχει κανα αλάνθαστο ο Tim Burton; Να θυμηθώ 2 μούφες που έχει κάνει (planet of apes, pee-wee's big adventure έλεος) και μερικές μετριότητες (mars attacks παρόλο που γέλασα πολύ όταν την πρωτοείδα μικρός και κάποιες άλλες αν κοιτάξει κανείς τη φιλμογραφία του θα βρει); Άσε που το 2ο Batman δεν ήταν και κανα αριστούργημα. Κι άλλες που δεν ξετρελάθηκα όπως το Chocolate Factory και το Sweeney Todd. Και ο Nickolson έχει κάνει και μερικές όχι και τόσο καλές ταινίες (ποιος θα τον θυμάται για το anger managment ή και αρκετές άλλες που έχει κάνει τη δεκαετία του '90). Άρα ποιος έθεσε την ερμηνεία του Nickolson ως Joker ως το τέλειο που ποτέ κανένας δε θα μπορέσει να υπερβει; Κανείς κατά τη γνώμη μου...

    6) Όταν είπα ότι "Πάντως κι αυτοί που δε λένε και τα καλύτερα για την ταινία (υπάρχουν και τέτοιοι)" δεν το είπα υποτιμιτικά. Το είπα γιατί υπάρχουν πολλοί λίγοι που δεν είπαν καλά λόγια για την ταινία. Και όταν λέω δεν ειπαν καλά λόγια δεν εννοώ να την έθαψαν τελείως (γιατί τέτοιοι δεν πρέπει να υπάρχουν) αλλά να μην τους άρεσαν κάποια ή αρκετά στοιχεία της ταινίας.

    7)Το ξαναγράφω: θα πρότεινα καλύτερα να δεις έστω την πρώτη ταινία για να πεις κάτι άλλο επί του θέματος γιατί αρχίζεις να θυμίζεις αυτούς που κατακρίνουν βιβλία, ταινίες, έργα τέχνης κ.λ.π. χωρίς να τα έχουν δει καν, απλά γιατί από καπου, κάποιον άκουσαν κάτι για το περιεχόμενο. Όχι ότι εσύ κατέκρινες το Dark Knight αλλά ο τρόπος και το πάθος που υπερασπίζεσαι τις ταινίες του Burton απέναντι σε μια διαφορετική γνώμη, θυμίζει κάτι τέτοιο.

    8 Ελπίζω τα batman του Nolan να μην τα δεις αρνητικά προκατειλημένος από τα ποστ που ανταλλάξαμε εδώ αλλά να τα δεις όπως θα έβλεπες κάθε άλλη ταινία.

    EDIT: Όλα τα παραπάνω αποτελούν ενστάσεις στο αν μπορώ να κριτικάρω τις παλιές ταινίες και ερμηνείες ή όχι. Μια ταινία σε καθέναν μπορεί να αρέσει λιγότερο, περισότερο ή καθόλου. Και μπορεί να πει τη γνώμη του γι' αυτήν και για τις παλιές και για όλες τις ταινίες και όλους τους ηθοποιούς. Με τα ποστ που έκανα κατέθεσα τη γνώμη μου για το dark knight, για το αν μου άρεσε ή όχι και γι' αυτά που με εντυπωσίασαν. Ο καθένας που θα το δει θα σχηματίσει τη δική του άποψη που μπορεί να την καταθέσει εδώ και πολύ πιθανόν να διαφέρει απο τη δικιά μου.
    Θα ανακαλέσω ωστόσο το Quote: Πλέον αυτό που συζητιέται εντόνως δεν είναι αν η ερμηνεια του Ledger ξεπέρασε ή όχι αυτή του Νίκολσον (είναι δεδομένο ότι την ξεπέρασε, όποιος δει την ταινία δε θα έχει καμιά αμφιβολία, δεν λέγανε μαλακίες τελικά οι κριτικοί του Χόλυγουντ fot) κυρίως για το "δεδομένο" καθώς ο καθένας θα κρίνει αν του άρεσε περισσότερο ο Nicholson ή ο Ledger. Ή μπορεί και να μην μπει καν σ' αυτή τη διαδικασία όπως λέει ο Φώτης.
    ΥΓ. Make-up και προσθετικά πάντως ως Joker φοράει και ο Nicholson σε όλη την ταινία.
    ΥΓ2. Είμαι πολύ μεγάλος φαν και του Burton (και των 2 batman του) και του Νίκολσον και είναι λίγες οι ταινίες της φιλμογραφίας τους που δεν έχω δει (ειδικά του Burton). Ότι κι αν σημαίνει αυτό.



    Re: Movies

    fotonios - 23.07.2008, 12:29


    nakmax wrote:
    1) Ρε fotonie ακόμα δεν έχεις δει το batman begins. Δες την πρώτα και έλα μετά και ξαναγράψε.
    Ωραία σε αυτό έχεις δίκιο. Μιλάω για την ταινία και τον Joker ειδικότερα χωρίς να το έχω δει αλλά από τα trailer και από το story έχω βγάλει το συμπέρασμα οτι σαφώς και μιλάμε για διαφορετική οπτική του ίδιου προσώπου αλλά πάλι χωρίς να έχω δει την ταινία. Πάντως δεν κακολόγησα ούτε την ταινία του Nolan ούτε τον Joker - Ledger και επίσης δεν υποστήριξα την αντίστοιχη ταινία του Burton.

    nakmax wrote: 2) Τα Batman του Tim Burton είναι μήπως δικιά σου υπόθεση και δε μας αφήνεις να τα κριτικάρουμε; Δεν καταλαβαίνω από που και ως που βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις 2 ερμηνείες του Joker. Έχει κανα αλάνθαστο ο Νίκολσον ή ο Burton ή ο καθένας και δεν το ξέραμε; Τι πάει να πει έχουν διαφορετική οπτική οι 2 Joker και γι' αυτο δεν μπορούμε να τους συκγρίνουμε; Πετάς δηλαδή μια τέτοια αοριστία σαν επιχείρημα και περιμένεις να το δεχτώ; Έχω το δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου για κάθε ηθοποιό όσο ιερό τέρας κι αν είναι αυτό.
    Συνεχίζω να το πιστεύω γιατί είναι σαν να μου συγκρίνεις τον Σίμπα από το Lion King με τον Φρόντο από το Lord of the rings. Πιστεύω οτι υπάρχει διαφορά στις ερμηνείες και στους ρόλους.

    nakmax wrote: 3) Εσύ μπορεί να φοβάσαι να κάνεις σύκγριση και να κριτικάρεις καθιερομένες ταινίες δεν ξέρω κι εγώ για ποιο λόγο, εγώ όχι. Με το που ανέφερα ότι "λέγεται ότι ο Ledger παίζει καλύτερα τον Joker από τον Nickolson" αμέσως θίχτηκες και με την μία έτρεξες να απαγορέψεις συγκρίσεις (και μετά λες οτι κάνω εγώ σαν η ταινία να είναι προσωπική μου υπόθεση).
    Με τα παραπάνω μου λόγια ίσως σου απαντώ. Επίσης σου τονίζω οτι δεν έχω κανένα πρόβλημα να κριτικάρω οποιαδήποτε καθιερωμένη ταινία, ακόμα και του Nicholson. Δοκίμασε με αν θες.

    nakmax wrote: 4) Φυσικά και δεν είναι προσωπική μου υπόθεση η ταινία. Όλα αυτά που έγραψα στα προηγούμενα ποστ μου τα έγραψα από τον ενθουσιασμό μου γιατί είδα μια τόσο καλή ταινία. Την καλύτερη που έχω δει τα τελευταία 4 χρόνια (κάνοντας έναν γρήγορο απολογισμό). Και όταν μια ταινία είναι τόσο καλή είναι φυσικότατο να γίνεται σύγκριση με μια άλλη ταινία που έιχε αντίστοιχο θέμα. Εσύ δεν έχεις ενθουσιαστεί τόσο με κάποια ταινία (αν ναι, γράψε και με ποια :) );
    Ρε παιδί μου αυτό σου λέω την ταινία ως ένα γενικό σύνολο μπορείς να πεις οτι αυτή η οπτική του ίδιου θέματος μου άρεσε περισσότερο, η ένστασή μου σου το ξαναλέω είναι στο να πας σε ρόλους. Για παράδειγμα δεν μπορείς να βάλεις το Joker - Ledger στην ταινία του Burton γιατί δεν ταιριάζει ούτε τον Joker - Nicholson σε αυτή του Nolan. Οπως επίσης δεν μπορείς να βάλεις και τον ένα Batman της μιας ταινίας ως Batman στην άλλη. Σε αυτό ελπίζω ρε γαμώτο να συμφωνείς.

    nakmax wrote: 5) Και πάλι θα αναρωτηθώ: γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση στις 2 ταινίες και στις 2 ερμηνείες; Ποιος θα μας το απαγορέψει; Έχει κανα αλάνθαστο ο Tim Burton; Να θυμηθώ 2 μούφες που έχει κάνει (planet of apes, pee-wee's big adventure έλεος) και μερικές μετριότητες (mars attacks παρόλο που γέλασα πολύ όταν την πρωτοείδα μικρός και κάποιες άλλες αν κοιτάξει κανείς τη φιλμογραφία του θα βρει); Άσε που το 2ο Batman δεν ήταν και κανα αριστούργημα. Κι άλλες που δεν ξετρελάθηκα όπως το Chocolate Factory και το Sweeney Todd. Και ο Nickolson έχει κάνει και μερικές όχι και τόσο καλές ταινίες (ποιος θα τον θυμάται για το anger managment ή και αρκετές άλλες που έχει κάνει τη δεκαετία του '90). Άρα ποιος έθεσε την ερμηνεία του Nickolson ως Joker ως το τέλειο που ποτέ κανένας δε θα μπορέσει να υπερβει; Κανείς κατά τη γνώμη μου...
    Σου ξαναλέω οτι στις δύο ταινίες μπορείς να κάνεις σύγκριση και να πεις οτι αυτή η οπτική μου άρεσε περισσότερο και αυτή όχι αλλά στις ερμηνείες πιστεύω πως όχι. Άποψή μου.

    nakmax wrote: 6) Όταν είπα ότι "Πάντως κι αυτοί που δε λένε και τα καλύτερα για την ταινία (υπάρχουν και τέτοιοι)" δεν το είπα υποτιμιτικά. Το είπα γιατί υπάρχουν πολλοί λίγοι που δεν είπαν καλά λόγια για την ταινία. Και όταν λέω δεν ειπαν καλά λόγια δεν εννοώ να την έθαψαν τελείως (γιατί τέτοιοι δεν πρέπει να υπάρχουν) αλλά να μην τους άρεσαν κάποια ή αρκετά στοιχεία της ταινίας.
    Κάτι λέγαμε περί τέλειας ερμηνείας του Nicholson. Όπως δεν μπορούμε να πούμε οτι η ερμηνεία του Nicholson δεν είναι τέλεια έτσι μπορούμε να πούμε οτι και η ταινία δεν είναι τέλεια. Έτσι είναι ρε παιδί μου, σε άλλους θα αρέσει και σε άλλους όχι.

    nakmax wrote: 7)Το ξαναγράφω: θα πρότεινα καλύτερα να δεις έστω την πρώτη ταινία για να πεις κάτι άλλο επί του θέματος...
    Ε γαμώτο προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να την κατεβάσω αλλά δεν seedάρει κανείς.

    nakmax wrote: ...γιατί αρχίζεις να θυμίζεις αυτούς που κατακρίνουν βιβλία, ταινίες, έργα τέχνης κ.λ.π. χωρίς να τα έχουν δει καν, απλά γιατί από καπου, κάποιον άκουσαν κάτι για το περιεχόμενο. Όχι ότι εσύ κατέκρινες το Dark Knight αλλά ο τρόπος και το πάθος που υπερασπίζεσαι τις ταινίες του Burton απέναντι σε μια διαφορετική γνώμη, θυμίζει κάτι τέτοιο.
    Εντάξει τώρα με προσβάλλεις και αν είναι να συνεχίσω να σου θυμίζω τέτοιους προκατειλημμένους τύπους τότε καλύτερα να σταματήσουμε τη συζήτηση.

    Κοίτα βασικά το λάθος σου είναι οτι από τα λεγόμενα μου έχεις κρατήσει το δέντρο και έχεις χάσει το δάσος. Το θέμα με αυτά που είπα στα προηγούμενά μου post, δεν είναι οτι υπερασπίστηκα τον Burton αλλά το οτι προσπάθησα να σου θέσω το θέμα οτι δεν είναι το ένα καλύτερο από το άλλο γιατί συγκρίνουμε κάτι διαφορετικό και αυτό εμένα δεν μου κάνει και πολύ ωραίο. Μπορεί σε κάποιον να αρέσει να βλέπει ρε παιδί μου τον Batman ως παραμυθένιο πρόσωπο και σε άλλους ως υπερήρωας.

    nakmax wrote: 8 Ελπίζω τα batman του Nolan να μην τα δεις αρνητικά προκατειλημένος από τα ποστ που ανταλλάξαμε εδώ αλλά να τα δεις όπως θα έβλεπες κάθε άλλη ταινία.
    Πάλι δεν κατάλαβες οτι δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με το Nolan ούτε με την ταινία του ούτε με τον Ledger. Αλλά τι να πω αν αυτό κατάλαβες ίσως να φταίω και εγώ που δεν το είπα με σαφήνεια...

    Αυτα φίλε nakmax. Μέχρι να έρθει και εδώ στα Γιαννιτσά θα περιμένω με ανυπομονησία να δω το έργο του Nolan και ελπίζω να προλάβει να κατέβει και το Batman Begins.



    Re: Movies

    nakmax - 23.07.2008, 15:32


    Quote: nakmax wrote:
    8 Ελπίζω τα batman του Nolan να μην τα δεις αρνητικά προκατειλημένος από τα ποστ που ανταλλάξαμε εδώ αλλά να τα δεις όπως θα έβλεπες κάθε άλλη ταινία.

    Πάλι δεν κατάλαβες οτι δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με το Nolan ούτε με την ταινία του ούτε με τον Ledger. Αλλά τι να πω αν αυτό κατάλαβες ίσως να φταίω και εγώ που δεν το είπα με σαφήνεια...

    Ρε Φωτ. Όχι δεν εννοούσα αυτό. Απλά όταν σε έχει ζαλήσει κάποιος ότι "είναι γαμάτη, είναι τρομερή, είναι η καλύτερη" μπορεί να συμβεί να πας να την δεις έχοντας στο μυαλό σου να βρεις στοιχεία της ταινίας που θα διαψεύδουν τους παραπάνω ισχυρισμούς. Αυτό εννοώ "αρνητικά προκατειλημένος".

    Επίσης δεν ήθελα να σε προσβάλω. Τώρα που το βλέπω πάλι γραμμένο φαντάζομαι οτι θα σου ήρθαν στο μυαλό εικόνες απο Ελένη Λουκά, Άδωνη Γεωργιάδη, Παπα-Τσάκαλο, Πρέκα κ.τ.λ. Οπότε το ανακαλώ και αυτό και ζητώ ταπεινά συγγνώμη :roll:
    Τέλος, το ξαναγράφω αλλιώς και κλείνω, επιμένω ότι μπορεί κάποιος να πει ότι το καινούριο (ή το παλιό) Batman του άρεσε περισσότερο από το παλιό (ή το καινούριο) όπως μπορεί για κάθε ταινία να πει ότι του άρεσε καλύτερα από μια άλλη. Χωρίς να μπει απαραίτητα θέμα σύγκρισης. Δεν μπορεί κάποιος να πει π.χ. ότι το Matrix του άρεσε περισσότερο από το Seven; Μπορεί νομίζω και ας είναι διαφορετικά είδη ταινιών. Και να τα συγκρίνει μπορεί. Εσύ μπορεί να το βλέπεις όπως στο ποδόσφαιρο όπου λέμε "τι μου συγκρίνεις τον Ανρί με τον Νέστα αφού παίζουν σε τελείως διαφορετικές θέσεις" (βέβαια σύγκριση μεταξύ Ανρί και Βύντρα γίνεται πολύ πιο άνετα και ας παίζουν σε τελείως διαφορετικές θέσεις, όπως και στο σινεμά άνετα συγκρίνεις το epic movie με το heat ας πούμε). Τέλος πάντων, γνώμη μου είναι.

    Κάτι τελευταίο. Το departed και το Heat ήταν οι 2 ταινίες που ανέφερα σε ένα φίλο μου όταν με ρώτησε για το dark knight. Συγκεκριμένα του είχα πει "είναι κάτι ανάμεσα σε Departed, Heat και.... Batman". Και χθες διάβασα μια δήλωση του Nolan ότι το Heat ήταν βασική επιρροή για την ταινία.
    Στο IMDB συγκεκριμένα λέει:
    Quote: Christopher Nolan cites the film Heat (1995) as a major influence on this movie (Dark Knight).



    Re: Movies

    fotonios - 25.07.2008, 15:24


    nakmax wrote:
    Επίσης δεν ήθελα να σε προσβάλω. Τώρα που το βλέπω πάλι γραμμένο φαντάζομαι οτι θα σου ήρθαν στο μυαλό εικόνες απο Ελένη Λουκά, Άδωνη Γεωργιάδη, Παπα-Τσάκαλο, Πρέκα κ.τ.λ. Οπότε το ανακαλώ και αυτό και ζητώ ταπεινά συγγνώμη :roll:
    Ε βρε nakmax. Σιγά που μου ζητάς και ταπεινά συγγνώμη λες και είμαστε γκόμενες που μαλώνουν (μην πεταχτεί καμία από αυτές του φόρουμ και αρχίσει τα περί σεξισμού). Τεσπα, δεν υπάρχει θέμα.

    Κάνω αυτό το ποστ αμέσως μετά αφού είδα το batman begins το οποίο επιτέλους κατέβηκε. Η ταινία μου άρεσε σε γενικές γραμμές αλλά ρε γαμώτο αυτά περί όρκους και πίστη στους πατεράδες που πέθαναν και τα περί "ξεπέρασε τον φόβο σου" ε είναι λίγο mainstream για μια ταινία με ήρωα που προσπάθησε να είναι καινοτόμα αλλά τελικά αυτά τα στοιχεία την οδήγησαν σε άλλο δρόμο και ως ένα σημείο με κούρασαν. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μου έκανε το τέλος(!) και μου δημιούργησε μια ανυπομονησία να δω το dark knight (ελπίζοντας χωρίς να περιλαμβάνει και άλλα μηνύματα ηθικής) το οποίο είναι συνέχεια του begins χωρίς όμως να προϋποθέτει να δεις το πρώτο.
    Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω οτι πρόκειται για μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στον Batman από Nolan και Burton για αυτό και δεν μπορώ να πω οτι μία είναι καλύτερη από την άλλη (άλλωστε ποτέ δεν θα το έκανα γιατί πιστεύω οτι στο λεξιλόγιο της τέχνης δεν υπάρχει ο όρος "καλύτερο").


    Η Γωνιά Της Λεπτομέρειας: Με χάλασε που ο Batman τσίβδιζε όταν μιλούσε. Εντάξει ρε πούστη μου άνθρωπος είναι αλλά μπορούσαν να τον κάνουν πιο εξιδανικευμένο στο μίλημα του.



    Re: Movies

    nakmax - 26.07.2008, 19:36


    fotonios wrote: Η Γωνιά Της Λεπτομέρειας: Με χάλασε που ο Batman τσίβδιζε όταν μιλούσε. Εντάξει ρε πούστη μου άνθρωπος είναι αλλά μπορούσαν να τον κάνουν πιο εξιδανικευμένο στο μίλημα του.

    ΛΟΛ. Δεν καταλαβαίνω λέξη απ' όσα γράφεις εδώ!
    To Dark Knight το είδα δεύτερη φορά στο Village VMAX της Θεσσαλονίκης και κόλλησα ακόμα περισσότερο.

    P.S. Άσχετο. Μόλις γύρισα από Sofia όπου πήγα να δω Metallica. Έκανα Σόφια-Αγρίνιο περί τα 800χλμ. μονορούφι σε 7 ώρες με το Puntάκι μου. Μου βγήκε η πίστη. Θα περάσω βίντεο στο PC και αναμείνατε για περισσότερες λεπτομέρειες!



    Re: Movies

    fotonios - 27.07.2008, 10:48


    nakmax wrote: fotonios wrote: Η Γωνιά Της Λεπτομέρειας: Με χάλασε που ο Batman τσίβδιζε όταν μιλούσε. Εντάξει ρε πούστη μου άνθρωπος είναι αλλά μπορούσαν να τον κάνουν πιο εξιδανικευμένο στο μίλημα του.

    ΛΟΛ. Δεν καταλαβαίνω λέξη απ' όσα γράφεις εδώ!
    Ώπα, δηλαδή δεν ξέρεις τι θα πει τσίβδισμα;



    Re: Movies

    nakmax - 27.07.2008, 12:47


    Nope. Δεν ξέρω τι είναι το τσίβδισμα. Δεν κατάλαβα όμως και την επόμενη πρόταση που έγραψες. Ίσως επειδή δεν κατέχω την έννοια του τσιβδίσματος.



    Re: Movies

    Unknown - 01.08.2008, 21:41


    Nakmax...


    ...why so serious? :lol:



    Re: Movies

    nakmax - 03.08.2008, 23:32


    Νίνα οι ατάκες που έχει ο Τζόκερ στην ταινία θα μείνουν για χρόνια!
    Κάπου άκουσα ότι ο ηθοποιός που έχω στο avatar (η οποία προέρχεται από αφίσα) δεν είναι ο Χιθ Λέτζερ αλλά κάποιος άλλος που παριστάνει τον Τζόκερ για τη φωτογράφηση των αφίσεων αφου οι αφίσες βγήκαν μετά θάνατον του Λέτζερ. Το παραπάνω ήταν ένα μικρό tip για τα ρεμάλια :wink:

    Κυριακή σήμερα και επέστρεψα από το ταξίδι μου στην Αθήνα όπου πήγα να δω τους Iron Maiden (περισσότερες λεπτομέρειες επί αυτού άλλη στιγμή και σε άλλο μέρος). Με την ευκαιρία της επισκέψεώς μου στην Αθήνα είδα για τρίτη φορά το Dark Knight (κάθε φορά το είδα και με διαφορετική παρέα). Ομολογώ ότι η τρίτη φορά ήταν υπερβολική και ότι με ενδιαφέρον παρακολουθούσα μόνο τις σκηνές όπου εμφανιζόταν ο Τζόκερ. Πάντως το Dark Knight είναι η δεύτερη ταινία που βλέπω 3 φορές στο σινεμά μετά το Matrix Reloaded (το οποίο το είχα δει στο σινεμά 3 φορές σε 4 μέρες). Αλλά είναι η πρώτη ταινία που την είδα σε 3 διαφορετικές πόλεις: Γιάννενα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα :lol:



    Re: Movies

    fotonios - 05.08.2008, 21:29


    ...και εγώ ομολογώ οτι είδα μια φορά μια ταινία 3 φορές βέβαια στο ίδιο cinema στα Γιαννιτσά. Δεν ξέρω αλλά μου είχε κάνει πολύ εντύπωση. Ήταν το "Στοιχειωμένο πλοίο". Μπορεί να ακούγεται κοινότυπος ο τίτλος αλλά η ταινία γάμησε.

    Επίσης πρόσφατα είδα και μια καινούρια ταινία (παραγωγή 2008), το "Cloverfield". Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ιδιαίτερα πρωτότυπη και εντυπωσιακή ταινία.



    Re: Movies

    nakmax - 05.08.2008, 21:57


    Ναι ρε. Το Cloverfield τα σπαει. Δημιουργία του JJ Abrams ή αλλιώς δημιουργού του Lost ή αλλιώς Μοίδα της 7ης τέχνης.



    Re: Movies

    nakmax - 11.08.2008, 20:27


    Έρχεται αυτό που όλοι περιμένατε. Το Dragonball στη μεγάλη οθόνη. Κανονική ταινία όχι κινούμενα σχέδια. Το 2009.



    Re: Movies

    verginsteel - 12.08.2008, 15:03


    O M G & 3 LOL!

    Αμερικανική παραγωγή θα είναι ή γιαπωνέζικη? Θέλω να δω τα μαλλιά των ηθοποιών, θα έχουν πολύ γέλιο. Κάνα τρέιλερ παίζει?



    Re: Movies

    nakmax - 12.08.2008, 17:06


    Μπα τίποτα ακόμα. Είναι σε στάδιο post-production.



    Re: Movies

    nakmax - 20.08.2008, 20:12


    Το Dark Knight έφτασε στη δεύτερη θέση του USA Box Office πίσω απο τον Τιτανικό και μπροστά από star wars. Παγκοσμίως πάντως βρίσκεται 1δις δολάρια πίσω από τον Τιτανικό στην 19η θέση!



    Re: Movies

    verginsteel - 23.08.2008, 22:37


    Πάντως το 9.2/10 είναι υπερβολικό. Δεν αξίζει τόσο. Πολύ καλή ταινία, φοβερός ο Τζόκερ, αλλά 9.2/10 δεν θα της έβαζα.

    Άσε που τσιβδήζει ο Μπάτμαν... :P



    Re: Movies

    nakmax - 25.08.2008, 02:37


    Ρε ουστ! Έτσι όπως την είδες την ταινία τι περίμενες; Καλύτερα να την έπαιρνες από μαύρο με CD. Να την ξαναδείς όταν βγει σε DVD. Τεσπά, εγώ σήμερα γύρισα από Ναύπακτο όπου είχαμε πάει για Σαββατοκύριακο και δεν βρήκα ευκαιρία να έρθω Λευκάδα - αν και πάλι δύσκολο αφού όπως σου είπα έχω το αμάξι στο συνεργείο, άσε που με κορόιδεψες και δεν ήρθε ο Βάσιος τελικά...

    Τεσπά, για να μπω στο θέμα του Topic. Έχω ταινία ΑΑ για όποιον γουστάρει να δει άφθονο gore! Η ταινία λέγεται Inside, είναι του 2007 και είναι Γαλλική. Έχει καλή σκηνοθεσία, πολύ κλειστοφοβική ατμόσφαιρα καθώς όλα διαδραματίζονται μέσα σε ένα μικρό σπίτι κατά τη διάρκεια της νύχτας, αδιάφορη ηθοποιία, σενάριο σχετικά κλισέ και με προβλέψιμο twist. Επίσης έχει 2-3 σημεία κάπως κουλά. Αλλά το μεγάλο του όπλο είναι το βαρβάτο gore!



    Re: Movies

    twin - 28.08.2008, 19:24


    verginsteel wrote: Πάντως το 9.2/10 είναι υπερβολικό. Δεν αξίζει τόσο. Πολύ καλή ταινία, φοβερός ο Τζόκερ, αλλά 9.2/10 δεν θα της έβαζα.

    Συμφωνώ με τον φίλο Vergin ότι o νέος Μπάτμαν είναι overrated. Καλή ταινία, αλλά normal όχι και κανένα σούπερ ντούπερ masterpiece...

    και τώρα η πρόταση της εβδομάδας:

    Πόσοι έχουν δει την ταινία BRICK? Την πέτυχα πρόσφατα και μ'άρεσε πολύ. Αυτή θα μπορούσε να χει λίγο παραπάνω απ'ότι πήρε στο imdb...
    η σκηνοθεσία είναι που τα σπάει καταρχήν και μετά οι καμένοι χαρακτήρες...



    Βασικά η ταινία είναι ένα πρωτότυπο film noir. Καμμιά σχέση με μαύρη ντάλια και αηδίες. Αυθεντικά πράγματα: ξύλο και μυστήριο μέχρι το τέλος.



    Re: Movies

    verginsteel - 29.08.2008, 01:20


    Έτσι,χαίρομαι που συμφωνείς Twin. Την ξαναείδα στα Γιάννενα στα Odeon με καλό ήχο, αλλά δεν άλλαξα άποψη.

    Η ταινία που αναπάντεχα μου άρεσε, είναι το Wanted με την Αντζελίνα Τζολί. Πολύ πιστολίδι, πολλά εξωφρενικά κασκαντεριλίκια αλλά ήταν διασκεδαστική. Και μην ακούσετε τον Νάκμαξ που θα την θάψει στο επόμενο ποστ, γιατί όλη την ώρα μίλαγε και δεν κατάλαβε Χριστό. Μετά του φταίει η ταινία...



    Re: Movies

    nakmax - 29.08.2008, 01:38


    verginsteel wrote: Και μην ακούσετε τον Νάκμαξ που θα την θάψει στο επόμενο ποστ, γιατί όλη την ώρα μίλαγε και δεν κατάλαβε Χριστό

    Ναι μίλαγα (όχι όλη την ώρα βέβαια) γιατί έκανα χιουμοριστικά σχόλια σε σκηνές της ταινίας αφού η ταινία μόνο γι'αυτό άξιζε. Απαράδεκτη ταινία, μόνο ο κώλος της Ατζελίνας Τσουλί άξιζε. Ούτε την αρχιδότριχα του Τζόκερ δεν πιάνει το wanted. Ειλικρινά λυπάμαι τον Μόργκαν Φρίμαν που διέθεσε το μέγιστο ταλέντο του απαγκέλοντας άθλιες ατάκες ενός άκυρου χαρακτήρα μιας ταινίας χωρίς αρχή μέση και τέλος. Οι σεναριακές τρύπες τείνουν στο άπειρο, οι ερμηνίες τείνουν στο άθλιο κι εγώ βαρέθηκα να γράφω.

    EDIT: twin wrote: Πόσοι έχουν δει την ταινία BRICK?
    Πραγματικά ενδιαφέρουσα η ταινία που προτείνεις. Έχει και καλό πρωταγωνιστή. Θα την δω οπωσδήποτε.



    Re: Movies

    verginsteel - 29.08.2008, 01:42


    nakmax wrote: Ούτε την αρχιδότριχα του Τζόκερ δεν πιάνει το wanted. Ειλικρινά λυπάμαι τον Μόργκαν Φρίμαν που διέθεσε το μέγιστο ταλέντο του απαγκέλοντας άθλιες ατάκες ενός άκυρου χαρακτήρα μιας ταινίας χωρίς αρχή μέση και τέλος. Οι σεναριακές τρύπες τείνουν στο άπειρο, οι ερμηνίες τείνουν στο άθλιο κι εγώ βαρέθηκα να γράφω.

    Είπαμε, μην ακούτε. :)



    Re: Movies

    nakmax - 04.10.2008, 14:52


    Κυκλοφόρησε το trailer του dragonball. Εμένα μου φαίνεται ταινία για τους φαν της παιδικής σειράς και μόνο. Και επειδή εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς δεν με ενδιαφέρει η ταινία. Παραθέτω ωστόσο το trailer για όσους ενδιαφέρονται και δεν έχουν ενημερωθεί.

    http://www.movieweb.com/video/V08J25grvzQTVX

    EDIT: Πριν το παραπάνω Link είχα ποστάρει το trailer απο το youtube. Μετα από λίγα δεύτερα όμως το έβγαλαν. Αν δείτε και το βγάλουν και από το παραπάνω site, και θέλει κάποιος να το δει και δεν το βρίσκει, ας μου πει να ποστάρω λινκ για να το κατεβάσει.



    Re: Movies

    verginsteel - 06.10.2008, 18:29


    Άμα δεν είχε το όνομα "Dragonballs" θα ήταν μία ακόμη παπαριά με καράτε.

    Από το τρέιλερ φαίνεται ότι είναι μια ακόμη παπαριά με καράτε που λέγεται "Dragonballs".



    Re: Movies

    nakmax - 06.10.2008, 19:31


    Μα γιατί το λες;



    Re: Movies

    verginsteel - 17.10.2008, 16:06


    Μετά απο αρκετό καιρό πήγα cinema, στο Max Payne (την ταινία βασισμένη στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι)

    Η ταινία ήταν μια σκέτη απογοήτευση (για όσους έχουν παίξει τα παιχνίδια).
    Όσοι δεν έχουν ιδέα μπορεί να τους αρέσει λίγο το πιστολίδι που πέφτει, αλλά γενικά είναι μια πολύ μέτρια ταινία... :sad3:



    Re: Movies

    twin - 17.10.2008, 21:52


    βλέπω το holywood πάει από το μέτριο στο μετριότερο.

    Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος αραιώνει απ'τα cinema...
    τουλάχιστον αυτό που ακριβοπληρώνεις, να βλέπεται...



    Re: Movies

    nakmax - 01.11.2008, 03:19


    Trailer απο την νεα ταινία του The King (ή αλλιώς του καλύτερου ηθοποιού της γενιάς του)
    http://www.apple.com/trailers/independent/mynameisbruce/



    Re: Movies

    verginsteel - 01.11.2008, 20:42


    ΤΙ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????
    ΠΟΥ,ΠΟΤΕ,ΠΩΣ?



    Re: Movies

    nakmax - 01.11.2008, 21:01


    Θες να πεις οτι δεν κοίταξες; Απ'οτι είδα παίζει σε διάφορα φεστιβάλς από το 2007. Παει καυθείαν για το DVD δηλαδή. Απλά έχε το νου σου μήπως το δεις σε torrent μέχρι τα Χριστούγεννα...



    Re: Movies

    nakmax - 25.11.2008, 03:10


    Πρέπει να δείτε το νεο trailer του Star Trek (για την καινούρια ταινία του JJ Abrams μιλάω). OMG που θα λέγανε και τα βλαχαδερά νεοελληνάκια.

    http://www.apple.com/trailers/paramount/startrek/large_trailer2.html

    EDIT: Επίσης το trailer του 2012 (δε θέλω να πεθάνω τόσο νέος...)
    http://www.apple.com/trailers/sony/2012/

    Και του Ice Age 3 (έχει πολύ γέλιο το trailer)
    http://www.apple.com/trailers/fox/iceagedawnofthedinosaurs/large_t.html

    Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχετε quick time, ψάξτε τα στο youtube.



    Re: Movies

    verginsteel - 25.11.2008, 16:16


    Ωραία τα τρέιλερ, κάτι έχουμε να περιμένουμε για φέτος.

    Το Star Trek εντυπωσιακό μεν, αλλά ξενέρωσα με τις φάτσες των ηθοποιών (εκτός του Sylar βέβαια :) ). Πολύ μου τη δίνει η νέα γενιά ηθοποιών του Χόλλυγουντ...

    Για το 2012 θα αποφανθώ όταν βγεί ένα τρέλερ κανονικό και όχι teaser.

    Οσον αφορά το Ice Age 3, ναι μεν ήταν αστείο το τρειλερ, αλλά ο Σκρατς δεν είναι ο βασικός πρωταγωνιστής.Οπότε δεν ξέρω για την υπόλοιπη ταινία.



    Re: Movies

    nakmax - 25.11.2008, 22:36


    To trailer του Angels & Demons (ή αλλιώς το Illuminati) το είδες;
    Την περίοδο που είχα διαβάσει αυτά τα 3-4 βιβλία του Dan Brown, συζήτησα με ένα φίλο μου ποιο βιβλίο απο αυτά ήταν το πιο κινηματογραφικό, ποιο θα ήταν το πιο ωραίο να το δει κανείς να μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, είχαμε συμφωνήσει και οι 2 ότι όλα τα φόντα τα είχε το illuminati. Βασικά μου θυμίζει πάρα πολυ Michael Crichton (R.I.P.). Και έχει περισσότερη και καλύτερη δράση από το Code.
    Αν έγινε καλή μεταφορά, πιστεύω ότι θα είναι καλή ταινία.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Remalia

    The MAD TV incident - gepostet von parsifal am Freitag 19.10.2007
    Efimerida tis F.A.K. - gepostet von Soptep am Samstag 05.05.2007
    Mia fora kai ena kairo... - gepostet von fotonios am Montag 08.10.2007
    Prothesi psifou en opsi 16is Septemviou - gepostet von nakmax am Donnerstag 23.08.2007
    Kante ree kai kanena post!!! - gepostet von Karvouniaris am Montag 08.01.2007
    3rd Free Software Event @ Ioannina - gepostet von parsifal am Donnerstag 31.05.2007



    Ähnliche Beiträge wie "Movies"

    List of movies i must remember to download - tic (Montag 12.02.2007)
    heisse movies - stamham (Dienstag 27.12.2005)
    Movies / OVAs - SasuraUchiha (Mittwoch 20.06.2007)
    free anal movies - TheChapkin (Dienstag 26.12.2006)
    Movies / Videos - Thorgall (Montag 15.01.2007)
    Raid-Movies - Spide (Dienstag 11.09.2007)
    Movies - newnativspirit (Mittwoch 20.12.2006)
    CS Movies - $ekto (Montag 12.02.2007)
    [Mov] 100+ New Movies (Online) - webmaster (Sonntag 17.12.2006)
    Movies von The Rock!!! - Reiji (Sonntag 30.10.2005)