Poreies

Remalia
Verfügbare Informationen zu "Poreies"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: painbringer - parsifal - fotonios
  • Forum: Remalia
  • Forenbeschreibung: Official forum of Remalia (Ntk & Friends)
  • aus dem Unterforum: Πολιτική & Επικαιρότητα
  • Antworten: 4
  • Forum gestartet am: Samstag 02.09.2006
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Poreies
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 1 Monat, 15 Tagen, 9 Stunden, 58 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Poreies"

    Re: Poreies

    painbringer - 01.03.2007, 21:58

    Poreies
    Καθώς έλαβα μέρος στο τεράστιο συλλαλητήριο την προηγούμενη πέμπτη στην Αθήνα, αποφάσισα να κάνω αυτό το topic για να δω αν υπάρχουν άτομα με παρόμοιες εμεπιρίες-απόψεις.

    Καταρχήν να πω για όσους δεν ήταν εκεί πως η πορεία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ειρηνική. Επεισόδια κατά τη διάρκεια της πορείας δεν προέκυψαν παρά την αρκετά προκλητική στάση των ζαρτνινιερων..εεε... συγγνώμη, των ΜΑΤ.

    Τα επεισόδια κλασικά ξεκίνησαν όταν το πρώτο μπλοκ έφτασε σχετικά κοντά στο Πολυτεχνείο οπότε περικυκλώθηκε από ομάδα αναρχικών και αποκόπηκε, η υπόλοιπη πορεία σταμάτησε προσωρινά να κινείται και οι μπάτσοι άρχισαν να ρίχνουν τα ληγμένα τους χημικά. Εγώ μαζί με 2 ακόμα φίλους αποφασίσαμε να πάμε μαζί με το αποκομένο μπλοκ και να δούμε τι σκατά θα γίνει.

    Και ναι, οι "ηρωικοί" "γαμάτοι" αναρχικοί που αγωνίζονται "κατά" της εξουσίας έβαλαν φωτιά στον πρώτο κάδο. Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλοι, και άλλοι ώσπου μας έπνιξε η κάπνα από τα καιόμενα σκουπίδια. Περισσότερο πρόβλημα μας δημιούργησε ο τοξικός καπνός παρά τα υποτηθέμενα δακρυγόνα (βασικά τα ασφηξιογόνα μου ξεβούλωσαν τη μύτη επειδή ήμουν σιναχομένος). Και η έκπληξη (και ταυτόχρονα απόδειξη ότι όλοι αυτοί είναι απλά προβοκάτορες και όχι αγωνιζόμενοι νέοι):Οι μπάτσοι περιμένουν, οι αναρχικοί πετάνε 1 μολότοφ και ανάβουν έναν μεγάλο κάδο μπροστά τους, τα σκουπίδια πέφτουν κάτω και πέρνουν φωτιά και ξαφνικά ΟΛΟΙ οι κουκουλοφόροι βγάζουν ψηφιακές κάμερες και πανάκριβα κινητά και βγάζουν φωτογραφία τους μπάτσους. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ? ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΡΙΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ? Ποιός λογικός (και μη) άνθρωπος που δεν ξέρει ότι ΄δεν θα του κάνουν τίποτα θα πήγαινε δίπλα στις δυνάμεις των MAT να τους βγάλει φωτογραφία?

    Μετά από λίγο αποφάσισα να φύγω απογοητευμένος καθώς ήξερα πλέον πως πράγματι όσα μας πλασάρουν είναι ένα μεγάλο κακοστημένο ψέμα. Ποτέ δεν πίστεψα τα κανάλια αλλά δεν περήμενα πως θα ήταν ΤΟΣΟ τραβηγμένο... πως θα φαινόταν ΤΟΣΟ πολύ ότι όλα είναι στημένα γύρω από το πολυτεχνείο. Τουλάχιστον είχα την ευκαιρία να πλακώσω μαζί με άλλους έναν κουκουλοφόρο στο ξύλο. Κουκουλοφόρος ο οποίος τόλμησε να προσπαθήσει να ρίξει μολότοφ μέσα από ένα μπλοκ που μόλις είχε φτάσει έξω από το πολυτεχνείο.

    Αυτά από εμένα, ελπίζω να δω κάτι και από άλλους που ήταν εκεί. (Φώτη δεν σας βρήκα αν και η αλυσίδα μας ήταν ακριβώς μπροστά από το πανό και το μπλοκ των αννίνων)

    **Επειδή βαριέμαι να το διορθώνω, όπο γράφω "αναρχικοί" βάλτε "κουκουλοφόροι"... οι αναρχικοίδεν θα έκαναν τέτοιες μαλακίες.



    Re: Poreies

    parsifal - 01.03.2007, 22:16


    Τα συζητούσα και με το Φώτη αυτά. Αν δεν υπάρχουν άτομα διατεθειμένα να «σαπίσουν» τους προβοκάτορες, πριν αυτοί να προλάβουν να κάνουν την οποιαδήποτε κίνηση, πορεία όπως τη θέλει η πλειοψηφία των διαδηλωτών δεν πρόκειται να γίνει ποτέ...



    Re: Poreies

    fotonios - 02.03.2007, 16:12


    Λοιπόν έχω να παραθέσω ένα video και τα συμπεράσματα δικά σας σχετικά με τους προβοκάτορες...
    http://www.youtube.com/watch?v=15j0jJPfG0s



    Re: Poreies

    painbringer - 11.03.2007, 21:35


    Θα ήθελα να έχω μία ψηφιακή να τραβήξω και εγώ κάποια ανάλογα βιντεάκια από γεγονότα που συνέβησαν στην πορεία...

    Παρόλα αυτά, το πρόβλημα δεν είναι ΜΟΝΟ οι κουκουλοφόροι-προβοκάτορες... το πρόβλημα είναι ότι παρασέρνουν άτομα επιρρεπή στην λογική του όχλου και αρχίζουν και αυτά με τη σειρά τους να προκαλούν προβλήματα. Ξέρω άτομα τα οποία ούτε αναρχικοί δηλωμένοι είναι και κάθε άλλο από προβοκάτορες και παρόλα αυτά πέταξαν και αυτά μολότοφ όταν τους δώθηκε η ευκαιρία. Και έτσι έμεσα έχουν δίκιο τα ΜΜΕ όταν λένε ότι οι φοιτητές προκαλούν φθορές σε δημόσια περιουσία.

    Btw, για τις φωτιές στα "stands" των τσολιάδων... μία λέξη: Αίσχος.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Remalia

    Gutsy Gibbon Release Candidate - gepostet von twin am Samstag 13.10.2007
    Kypello - gepostet von Karvouniaris am Freitag 16.03.2007
    Fwties(oxi tou Foti alla kanonikes) - gepostet von psolid_snake am Samstag 25.08.2007
    Kairo ithela na kanw auto to post - gepostet von liomenos am Freitag 21.09.2007
    oti goustarete gia athlitika!!!! - gepostet von SpV am Samstag 09.09.2006
    Pro Evolution Soccer 5 - gepostet von Admin_Ntk am Freitag 15.09.2006
    best football player! - gepostet von NARSIS am Mittwoch 31.01.2007



    Ähnliche Beiträge wie "Poreies"