Izvor inspiracije

Snezic and Stories
Verfügbare Informationen zu "Izvor inspiracije"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Alexandar - Anonymous - snezana
  • Forum: Snezic and Stories
  • Forenbeschreibung: Everything u can call art
  • aus dem Unterforum: Fragen und Vorschläge... pitanja i predlozi
  • Antworten: 5
  • Forum gestartet am: Samstag 25.02.2006
  • Sprache: deutsch
  • Link zum Originaltopic: Izvor inspiracije
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 8 Monaten, 20 Tagen, 8 Stunden, 20 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Izvor inspiracije"

    Re: Izvor inspiracije

    Alexandar - 07.08.2006, 19:45

    Izvor inspiracije
    Snezic, moram da pohvalim tvoje stihove, slike jednostavno sve sto je u vezi sa tvojim prilazom ove mesovite umetnosti prava kombinacija slike koje govore:) I to hocu da te pitam odakle crpis ovako ogromnu inspiraciju, dali se neki put dogodi da stanes i pitas se sta dalje... Mozda je malo i pre direktno pitanje za moj prvi upiis oprosti:)

    V Pozdrav
    Alexsandar



    Re: Izvor inspiracije

    Anonymous - 07.08.2006, 20:10

    Inspiracija..
    Kao prvo: HVALA! Zapravo mnogo mi je drago da ti se svidja to sto radim. I zahvalna sam na svaku vrste kritike, kao sto sam ti vec napisala. Pitao si me gde nalazim inspiraciju: Evo ovako...jednostavno i kratko: ceo zivot je inspiracija. Umetnost je sve(t)! Na svakom uglu ispod svakog kamena se nalazi inspiracija, tako i u svakom coveku. Kroz pricu sa ljudima nalazim jos vecu inspiraciju. Ne kradem ideje, nego pokusavam da ucim iz svega. Svet je pun cuda i samo kad naucis da posmatras, stim ces imati i inspiraciju.
    Naravno, svako ima nekad neku crnu fazu, ali i kroz nju se covek uci, padnes pa opet ustanes. Nisam se samo jednom pitala, da li je to To sto zelim da radim. Ali kad poslusas srce svoje, ono ce ti reci sve. Srce je to koje odlucuje ispravno. Mozda ne zvuci logicno, ali je iskreno. I moja ljubav prema celom svetu tj najvise umetnosti je velika i jos se nije lomila, zato sto ne sumnjam u nju.
    I kad nesto volis iz dna duse onda neces da sumnjas niti ces da menjas to. Osecaj ostaje. .. I kad volis onda ne stojis, nego se uvek nesto pomera, jer se svet menja i ti snjim. Ne pitam se, nego radim. Nas mozak jos mnogo moze, vise nego sto mislimo, to ti je sigurno poznato, a fizicki umor moze da se resava...
    pozdravcic
    snezic
    PS zaboravila sam da se ulogujem :lol:



    Re: Izvor inspiracije

    snezana - 07.08.2006, 20:18


    ...jednostavno kad su prsti brzi od glave :oops: :lol:
    cujemo se

    Tamara de Lempicka, mnogo volim ovu sliku!



    Re: Izvor inspiracije

    Alexandar - 07.08.2006, 20:59

    Snezic si srce:)
    Vidim ja da ti sve sto radis, radis ga od srca zato i bude sve kako treba, pretezno se sve svodi na iskrenost a ti to govoris cistog srca, neki ljudi kriju svoja osecanja mozda iz tog razloga jer neznaju sa njim da upravljaju:) da ova slika je bas lepa, inace se i meni dogodi da se upisem pre nego da se ulogujem he he, ali nije opasno:) Ja imam osecaj da mi je hitno potreban odmor, jer jako puno radim pa sam blokirao totalno, a slucajno sam naleteo na tvoj upis pogledao tvoju stranicu i kao da me nesto ozracilo pozitivnom energijo, dalo snagu i rekoh moram da ti se javim i dam najbolju pohvaliu za tvoju umetnost i iskrenost kao osobu veliko srce:)

    Zato imas jedan veliki cmok da pukne:))
    :D



    Re: Izvor inspiracije

    snezana - 08.08.2006, 17:41


    Hola!
    evo i ja radim pa sad bas pravim pauzicu... mogu da radim i da ne radim... ali nema uvek vajde od toga... bice valjda jednog lepog dana :)
    Odmor je bitan. Pogotovu ako hoces da budes kreativan, ali ne odmor kao odmor, nego vise da se rasteretis stresa... nas mozak hvala bogu jos nije stigo ni do desetine onoga sto moze da dostigne. Inace nas smara fizicki umor tj treba da se koncentrises na svoje zdravlje i sta je potrebno telu. Mozak uvek radi :) on ne treba odmor.
    Meditacija pomaze! Probaj. Tai chi and company. Ja npr samo trebam prirodu i mir. I odkako sam stigla u uvek juzne krajeve mnogo mi je bolje... nemam fizickog napora i stresa... i mogu kad god zelim na selo :) zapravo ovde gde sam ja je isto prilicno selska idila... 2 km od centra tako da imam mira kojeg trebam...
    Saljem ti paketic pozitivne energije i snage!

    eto malo klasicnog saveta sa moje strane, mozda ti i pomogne :) meni jeste.
    Pozdravcic i kissic



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Snezic and Stories

    Izvor inspiracije - gepostet von Alexandar am Montag 07.08.2006
    Bild bestellen - gepostet von Anonymous am Montag 20.03.2006
    just a new one...only me - gepostet von snezana am Samstag 09.09.2006



    Ähnliche Beiträge wie "Izvor inspiracije"