Cep Mesajları

BENIMLE ASKIMIN FORUMU BU...ASKIM = isil
Verfügbare Informationen zu "Cep Mesajları"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: bebisim
  • Forum: BENIMLE ASKIMIN FORUMU BU...ASKIM = isil
  • Forenbeschreibung: ASK, SEVGI,MP3,DIZILER,güzel SÖZLER, tek kurar, E M E G E S A Y G I
  • aus dem Unterforum: hazir sms sözleri
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Montag 22.05.2006
  • Sprache: deutsch
  • Link zum Originaltopic: Cep Mesajları
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 9 Monaten, 12 Tagen, 23 Stunden, 26 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Cep Mesajları"

    Re: Cep Mesajları

    bebisim - 14.07.2006, 10:30

    Cep Mesajları
    Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice

    Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonra terket dediler

    Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü tüm saatleri durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun artık sigarayı üç pakete çıkardım olsun gözüm olsun ne olacaksa olsun.

    Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak...

    Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....

    Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşum..Senden öncesi yoktu,seninle var olmuşum..Sende bütün umutlar,sende bütün duygular..Beni sende arama,ben artık senin olmuşum.

    Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Yar dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı.

    Bugün bir çiçekcinin önünden geçerken bir çiçek ben çok güzelim beni al diyordu. Onu aldım ama güzel olduğu için değil seni gördüğünde utansın diye.

    Ne içimde seni unutmak gibi bir his var..nede aşkımı körükleyen bir rüzgar..ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm..nede görmeye dayanacak kalbim var

    Güller hep ellerinde açsın, ama dikenleri batmasın.Sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasın.Mutluluk hep yüreğine dolsun,ama beni unutturmasın.

    Akşamı son bulan ufuklarda..güneş damla damla erirken..hayatta kalan duygularımla..sana iki kelime söylüyorum..."SENİ SEVİYORUM"

    Ne seni unutacak kadar zaman geçecek..ne de geçen zaman seni unutmaya yetecek..bırakıp gittim diye unuttum sanma...zaman alışmayı öğretir unutmayı ASLA

    Kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun?

    Ben seni Bir Kum Tanesine Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tüm Kum Tanelerine Adını Yazacak Kadar Çok Seviyorum

    Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.

    Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım hayat yüzünü göremediğim için çekilmez olsada sesini duyabildiğim için yaşamaya değer...

    Depremle girdin gönlüme,fay hattı çizdin yüreğime,artçılar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde.

    Sen geçmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni oysa ne yollar aradım o sevdaya ama bilmiyorsun çocuk bilmiyorsun...

    Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi ya da geri çevrilmesi önemli değil önemli olan sevginin sunulmuş olmasıdır.

    Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne güneşini sakın söndürme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dünyada...

    Tatlı biri var sevilmeye değer, güzel biri var görülmeye değer, iyi dostlar var özlenmeye değer, ama biri varki can vermeye değer!

    Bir sevgi var içim lekesiz tertemiz, Bir özlem var içimde uçsuz bucaksız,Bir duygu var içimde dalsız budaksız, Birde sen varsın içimde unutulması imkansız...

    Tutki ben bir yağmur damlasıyım toprağa düştümmü dağılırım, Düşünki ben bir kar tanesiyim suya değdiğim anda eririm, Anlaki sen benim canımsın seni kaybettimmi Ölürüm...

    Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup uçasım gelir, Bakınca o güzel gözlerine hasreti bir anda silesim gelir. Ama ne çare birtanem ne kuş olup uçabilirim ne de hasreti silebilirim ama inan bana birtanem seni bir ömür boyu sevebilirim...

    Rüyalara rest çektim uyumuyorum. herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum. Uykular çok tatlı derler ben seni tadıyorum. Onlar uykuya ben sana doyamıyorum...

    Yüreğimde senden bana hiç bir ışık yok! Ben karanlıktan çok korkarım.Beni gel al burdan...

    Solmadan gel artık aşkımın gülü, olsada konuşsa kalbimin dili küçücük dünyamda birbilsen seni görünmez yazıyla yazdım kalbime.

    Behdanem benim..düşünsene bir kez dahi olsa.Dikenin güle,ipek böceğinin kozasına olan o büyük sevgisini.Uçurum çiçeklerinin yaşama inat koklanmıcaklarını bilerek her defasında açtıklarını.Ben de behdanem seni yüreğime can yazdım bir kere.O muhteşem sevgi ile yaşama ve sana inat..

    Papatyalar var karşımda sarı sarı Tıpkı sana benziyorlar Sarı saçlarını hatırlatır bana.. Yeşil yaprakları da gözlerini Gülüşün geliyor aklıma Tatlı tatlı bakışın, ve sen; Sen yokettin beni Sensizliğin içinde bırakıp gittin..

    Ellerim anladı tutmuyorsun..Gözlerim anladı bakmıyorsun.. Dudaklarım anladı öpmüyorsun.. Gidişini kalbime nasıl anlatayım, nasıl söyliyeyim ey insafsız sevgili ya durursa kalbim...

    Sevmiyorum seni deseydin keşke Ta başından bağrıma taş basar seni unutmaya çalışırdım hala oynuyorsun benle duygularımla Aşkımla yetmedimi çektiklerim Dahadamı çekeceğim kaderimdir diyeceğim seni hep Seveceğim ve bir gün senin yolunda öleceğim..

    Günahın özüyse seni sevmek cezam cehennem olsun.

    Aşkım aşkım diye ağlayacaksın başını taşlara hergün vuracaksın sesini duyan yokki ağlayacaksın sen gittin şimdi sıra bende ben bittim şimdi sıra sende...

    Korku bilmeyen GÖNÜL korkmayı öğrendi.(SENİ KAYBETMEK KORKUSU)Sevmeyi bilmeyen GÖNÜL sevmeyi öğrendi.(SENİ İLK GÖRÜŞTE)Ama bu GÖNÜL tek bir şey öğrenemedi.(SENİ UNUTMAYI)

    Deniz sesimi duyarmı? dağlar dinlermi anlatsam seni? hüzünlüyüm desem çare olurmu gökyüzü? salarmı bulutları peşine ilgilenirmi rüzgar yardım edermi seni bulmama ???

    Seviyorum sevmenin acı verdiğini; her sevenin sevilmediğini bile bile ! ama yinede bir umut taşıyorum belki SEVEN SEVİLİR diye !!!

    ---


    Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, İnan Senin Üstüne Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Ölüm, İnan Uğrunda Ölmeye Değer Be Gülüm.

    Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

    Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için?

    Bugün benim için yepyeni bir gün doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor...

    Duyuyorum sana dokunamamanın ezikliğini yaşıyorum aşkın rezilliğini,inan bitanem yanımdayken çekiyorum en çok hasretini..

    Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim...

    Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve özellikle de senin bir yudum sevgine hasretim şimdi uzaklarda sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan.. Kalbim hep seninle...

    Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım...

    Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana.

    Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

    Birgün Yağmura Yakalanırsan Benden Kaçtığın Gibi Yağmurdanda Kaç. Çünkü Bulutların Arkasında Kaybolan Aşkı İçin Ağlayan Benim.

    Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.

    Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın.

    Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki...

    Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir..

    Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun...

    Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum.

    Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.

    Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.

    Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.

    Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim...

    Benim Kalbimi Kırmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gönlümü Almak İse Güneşe Dokunmak Kadar Zordur. Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Güneşin Batmasını Bekle.

    Allahım beni öyle bir sonbahar ayazı öldür ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın...

    Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun.

    Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!

    Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır

    Uzaklıklar Küçük Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir. Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi.

    Kötümser yalnız tüneli görür,iyimser tünelim sonundaki ışığı görür,gerçekçi tünelle birlikte ışığı hemde gelecek treni görür.

    Uyanınca uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan. Hayatta sadece bir kez görülebilen harika bir rüyasın sen.

    Bir Dost Yüzüne İhtiyaç Duyduğunda Başını Kaldır ve Gökyüzüne Bak. Güzdüzleri Bulutların Geceleri Yıldızların Arkasından Gülümsüyor Olacağım.

    Arzular göz açıp kapayıncaya kadar geçer biter. Oysa seninle aramızdaki sevgi ve aşk asla bitmedi. Ne kadar kötü şey yaşamış olsak da tüm bildiklerimi içimde yaşayan sana ayırdım. Emin ol ki kendimi yüceltecek bir şey yaparsam bil ki bu artık senin gözünde değer kazanmak ve daha mutlu etmek içindir. Seni seviyorum.

    Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Güzel Gözlerinin Hasretindendir.

    Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üzerine tüm duygularımı yüklediğim,yıldızı al,yüreğimden yüreğine yollar var,hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla...



    SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN...

    INSANIN INSANA VEREBILECEGI EN OLUMSUZ HEDIYEDIR SEVGI...

    UNUTMA KI INSAN SEVEBILDIGI KADAR INSANDIR.

    INSANLARIN UMUDUNU KIRMA..BELKI DE SAHIP OLDUGU TEK SEY ODUR.

    DUNYADA PAYLASILDIKCA BUYUYEN TEK SEY SEVGIDIR.HAYDI O ZAMAN PAYLASALIM...

    NE OLURDU BIR YAPRAGIN DAHA OLSA!BAK SEVMIYOR ISTE BENI HAIN PAPATYA!

    ASK GUNAH OLMAYACAK KADAR MASUM,KOLE OLMAYACAK KADAR OZGUR,UNUTULMAYACAK KADAR DERIN,UMULMAYACAK KADAR YAKIN,TEK BASINA YASANMAYACAK KADAR TAKIMDIR...

    BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN...

    UZAKLIKLAR KUCUK SEVGILERI YOK EDER BUYUKLERI ISE YUCELTIR TIPKI RUZGARIN MUMU SONDURUP ATESI YUKSELTTIGI GIBI...

    DUNYA DA HERSEY KENDINE BIR ES ARAR,TASIN KALBI YOKTUR AMA ONU DA YOSUN SARAR...

    ASKIMIZ KARA BULUTLARLA KAPLIYSA EGER..YAGMURUN YAGMASINI BEKLE CUNKU HER YAGMURDAN SONRA GOKKUSAGI CIKAR...

    BIR GUN GUNES DOGMAYI AY BATMAYI UNUTURSAA BEN DE SENI UNUTACAGIM...

    ICTIGIM SIGARAM GIBIYDIN ARAMIZDA TEK BIR FARK VARDI SIGARAMI BEN BITIRDIM BENIDE SEN...

    SENIN OLAN HERSEYI SENSIZLIGI BILE SENI HATIRLATTIGI ICIN SEVIYORUM...

    UNUTMA BAL YAPAN HER ARININ KUYRUGUNDA BIR IGNESI VARDIR.

    DENIZ YA KUDURMALI YA DURULMALI,HANCER YA SONUNA KADAR SAPLANMALI YA KININDA DURMALI.SEVECEKSE INSAN YA OLUMUNE SEVMELI,YADA HIC.

    INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER,HEPSI GOKTEYDI AMA BEN SENI GUNESIM SECTIM VE BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM.

    ASK BIR ELMA SEKERIDIR. YERSIN YERSIN ELINDE KAZIGI KALIR.

    BASINI GOGSUME YASLADIGIN ZAMAN TEK DUSMANIM AKIP GIDEN ZAMANDIR.

    DUN YINE YAPAYALNIZ, DOLASTIM YOLLARDA...YAGMURLARIN ISLATTIGI, BOMBOS SOKAKLARDA.GOZLERIMDE YAS, KALBIMDE SIZI, UNUTMADIM SENI, UNUTAMADIM, UNUTAMADIM, NE OLUR ANLA BENI...

    HAYATINDAKI UZUNTULER KUMSALDAKI AYAK IZLERI KADAR GECICI MUTLULUKLARSA MERMERE KAZINAN YAZILAR KADAR KALICI OLSUN...

    SENIN ICIN UZAKTAN SEVMEYI,BAKMADAN GORMEYI,DOKUNMADAN,HISSETMEYI,DUYMADAN DINLEMEYI,GOZ YASLARIMLA GULMEYI VE KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA SENSIZLIGE ASLA...

    BIR BAKISIN MANASI, HIC BIR LISANDA YOKTUR, BIR BAKIS BAZEN SIFA, BAZEN ZEHIRLI BIR OKTUR, BIR BAKIS BIR ASIGA NELER NELER ANLATIR, BIR BAKIS BIR ASIGI SENELERCE AGLATIR...

    UNUTMA! NASIL SENSIZLIGI BEN YARATMADIMSA TADACAGIN BENSIZLIKTE BENIM ESERIM OLMAYACAK...

    suskun aksamin her saatinde, Kaç gece agladim duyan olmadi, Yillarca yasadim kalbim dolmadi, Karsima gerçekten seven çikmadi.

    Kimisi kul etti, kimisi köle, Mutluluk yerine verdiler çile, Hasreti sapladim simdi kalbime, Karsima gerçekten seven çikmadi.

    Sana söyledigim tüm sarkilarda, Askimi haykirdim duyan olmadi, Kendimi kaybettim hatiralarda, Karsima gerçekten seven çikmadi.

    Yalniz bir mevsim degil Yalniz bir bahar degil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! Istersen öldür beni Istersen güldür beni Gün gibi günes gibi Ya seninle ya sensiz!

    Olmasa da sevenim Aglayanim gülenim Ilk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! Istersen sevme beni Istersen bekle beni Tas gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz!

    Ya hep ya hiç sevgilim Ya seninle ya sensiz Olamaz baska biri Ya seninle ya sensiz! Istersen al at beni Istersen yarat beni Dag gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz!

    Ansizin kayboldun köse basinda Zamansiz bir deprem koptu bagrimda Kendimi kaybettim iste o anda Inan ki dünyayi yikasim geldi! Ardina bakmadan gittin o gidis Kalbimi koparip atasim geldi Bu veda gerçek mi inanamadim Basimi taslara vurasim geldi!

    Ellerim titredi veda ederken Yalvarip "dur gitme" diyesim geldi Sen gittin karardi gözümde dünya O anda orada ölesim geldi!

    Ve seni kaybetmek yok mu Bulduktan sonra seni kaybetmek Iste o beni yakan, yikan, solduran Ses versem de duyamazsin artik Yüregimde kan, gözlerimde kan, dudaklarimda kan

    O seni özlemek yok mu Saçlarini, ellerini, dudaklarini özlemek Uzun uzun gözgöze gelmek seninle Seninle bir olmak, beraber olmak, sevismek O seni gizlemek yok mu Kuslardan, çiçeklerden bile kiskanip gizlemek Seni saklamak içimde delice, divanece Öylece yasamak seni, öylece sevmek

    O seni düsünmek yok mu Geceler dolusu seni düsünmek Sarilmak karanliklara sen diye Sen diye kucaklamak yorgani oksamak, öpmek O seni beklemek yok mu Her gün sabahlara dek uykusuz beklemek Ahh, ayak sesleri, kapi gicirtilari bilemezsin Bir defa yasamaktir o, bin defa ölmek

    Ne büyük bir asktin anlatamadim Kimler gelip geçti unutamadim Ugrunda mevsimler yillar harcadim Yine de ben senden vazgeçemedim.

    Askin ates oldu kahrolmam için Hasret kursun oldu vurulmam için Günler asir oldu yikilmam için Yine de ben senden vazgeçemedim

    Gözlerin bir kilit vurdu gönlüme Senden baskasini hiç sevemem Ne engeller koydu kader önüme Yine de ben senden vazgeçemem

    Nasil unutulur böyle sevgiler Neler yasamistik bir düsün neler Her kösede durur senden gölgeler Var git gözlerimden, var git bu aksam Aldigim her nefes seni fisildar Gelir ta kalbimden vurur sarkilar Sana mi sözlenmis bütün aksamlar Var git anilardan, var git bu aksam

    Yagmur istiyorsan gözyasima bak Yangin istiyorsan yüregime bak Ne olursun beni benimle birak Var git gözlerimden, var git bu aksam

    Ne olur bu gece uykumu bölme Var git düslerimden, var git bu aksam Tam unuttum derken aklima düsme Var git hayalimden, var git bu aksam

    Bir tek o sahitti son aksaminda Yeniden yanarim her yanisinda Ben gibi kimsesiz köse basinda Bir sokak lambasi bir ben uykusuz Nöbetteyim sokaklarda Gözlerim hep safaklarda Sense benden uzaklarda Bir gece bekçisi bir ben uykusuz.

    Yarali yüregim her an pusuda Safakla dönersin hani olur ya Simdi bütün sehir derin uykuda Bir su yarali gözler bir ben uykusuz

    Saatler sabahi çaliyor yine Bir gece lambasi bir ben uykusuz Kulagim hep senin ayak sesinde Bir su kaldirimlar bir ben uykusuz

    Simdi bu pismanlik bimem ki niçin Kaybeden sen oldun yan için için Unutmaz demissin sen benim için Aldandin sevgilim unuttum iste Sevgisiz yanar mi sevda ocagi Belliydi bu askin yok olacagi Söndürdüm içimde o yanardagi Yarali gönlümü avuttum iste..

    O senli yillara bir çizgi çekip Gönül defterini kapattim iste Hasretle yanmaya degmezsin deyip Gözümde yaslari kuruttum iste

    Agaç agaca benziyor artik Deniz denize Çiçek çiçege Siirler yazmiyorum artik bak Gözlerinin güzelligine... Iyi seni unutmusum !

    Degisen ben miyim öyle Ben miyim eski sevdalara mendil sallayan Su eller Su gözler Su kalp benim mi yoksa Ya su gülen adam ben miyim? .. Demek ki unutmusum

    Ates olsan duman olsan kar etmez Giden gider yollar geri getirmez Bu talih de seni bana yar etmez Ayriliktan ayriliga sürgünüm Isik seçtim gözlerini gönlüme Yorgan gibi çekip gittim üstüme Kimligimden adresimden kime ne Sokaklardan sokaklara sürgünüm

    Her gün yeni bir yanginda hayatim Acilardan acilara sürgünüm Sende baslar sende biter isyanim Yalnizliktan yalnizliga sürgünüm

    Ben bu garip yeryüzünde Garibansam suç benim mi Gece gündüz dertli dertli Geziyorsam suç benim mi Bir dostum yok sorulayim Sevdigim yok sarilayim Kime kizip darilayim Kimsesizsem suç benim mi

    Hayallerim pusu kurup aklimi tuzaga düsürse de Bu hatira seni yasatip beni hergün bitirse de Çok sikilabilirsin canin gitmek istese de Bir kere daha kal yanimda son bir kere daha.

    Ekmegin tadi yok mavi gökyüzü kayip Belki hiç umursamadin beni yanlis taniyip Mesafeleri çigneyip de gururunu arkana alip Bir kere daha konus benimle

    Eski bir gemiye yükler gibi ayrildim duygularimdan Vedalasmak çok zor inan ümit vaad eden yarinlarimdan Herseye sünger çektim bir seni çikartamadim aklimdan Bir kere daha bak gözlerime son bir kere daha.

    Gel! En tenha saatlerde çik sokaklara Yalniz ol! Beni bekle! Dertleselim seninle Bitmeli bu hüzün, bitmeli bu keder Mutluluk varken! ... Bak! Gökyüzü mavi, yapraklar yesil Bu mevsim bir daha gelecek degil Ayrilik mi? Yakismaz bize..

    Her gece islanmamali yanaklarim Sarkilarda bulmamaliyim kaderimi Göz göz olmamali yüregim Seni beklerken!

    Böyle sürüp gitmemeli bu sevda Seni sensiz yasamamaliyim günler boyu Avunmamaliyim hayalinle saatlerce Sana böyle yakinken!

    Her köse basinda seni gözledim Geceler koynunda umut gizledim Hep seni bekledim seni özledim Senden uzaklarda ah neler çektim Sensizken seninle bir de söz kestim Bilmedin sevdalim bilmedin gitti

    Bir sevda ugrunda bir ömür yandi Bilmedin sevdalim bilmedin gitti Senden son hatira gözyasi kaldi Silmedin sevdalim silmedin gitti

    Sen yokken pismandim yasadigima Sevgi dolu bir kalp tasidigima Sonunda kavustum aradigima Içimde askini yasatiyorum Yepyeni umutlar yaratiyorum Dünyanin derdini unutuyorum Senin kollarinda senin yaninda

    Yasamak bir baska güzel oluyor Senin kollarinda, senin yaninda Gönlüme simsicak huzur doluyor Senin kollarinda, senin yaninda

    Inan ki sensiz canim mutluluga düsmanim, Söyleyemedim sana Affet beni pismanim Elini elime alip öylece bir an kalip, Sana son kez sarilip Ölmeye hazirlandim.

    Içimde bir ümit var onun için burdayim, Belki gelirsin diye senin için burdayim Vakit çok geç olsa da gönlüm mahzun kalsa da, Yine ayni masada senin için burdayim

    Yarim kalmis siirlerim gibisin Yasanmamis çocuklugumsun anilarimda Öylesine eksigim sensiz Öylesine sahipsiz Iste bütün umutlara havlu attim gidiyorum Içinde geç kalmisligin çaresizligi Çocuklar gibi agliyorum Ve gel gör ki her damla gözyasimda Sen..

    Anlatacak nelerim var bir bilsen Içimde ihtilaller kopmus Kendimi sürgüne verdim Mutlulugum çoktan iflas etmis Itiraza hakkim yok biliyorum Seni seviyorum..

    Bu sehrin bütün sokaklarina sinmis yalnizligim Sensizligin köse basindayim Avuçlarimda kirik dökük pismanliklar Avuntusuz çikmazlara dogru yürüyorum Bütün umutsuzluguma inat Yine seni ariyorum...

    Sendin son duragi umutlarimin Seninle güzeldi bu yer bu dünya Gönüllü mahkumdum kirpiklerine Paslanmaz kilitler vurdun gönlüme Bitti o heyecan, bitti o rüya Yine basbasayim kendi gölgemle Ne desem bos artik-SENDE GITTIN YA!

    Birak ellerimi Üç satir yazacagim Üç satirda sen! ... Birak gözlerimi Dört yana bakacagim Dört yanda sen! ... Birak yüregimi Bin kere sevecegim Bin kerede sen!

    Bilmiyorsun tutkumu O kaybetmek korkumu Bölüyorsun uykumu Gözlerim ufka dalar Içimde volkan yanar Senin için ölen var Sen farkinda degilsin

    Hasret daglari sardi Sen farkinda degilsin Son umut sende kalsin Sen farkinda degilsin

    Daglarda yol olsam seni beklerim Ömrümü verseler sana eklerim Seninle gül açti tüm dileklerim Ne böyle sevildim ne böyle sevdim Askin böylesini senden ögrendim Adina yazili gönül senedim Çünkü ben bu aski sana borçluyum

    Tanridir can veren kul ona borçlu Ben de bu sevdayi sana borçluyum Bu boynumun borcu bu gönül borcu Ben bu mutlulugu sana borçluyum

    Içimde alevdin, rüzgarsiz söndün Bir yangin olupta yakamadin ki Gözümde yastin sen, düstün döküldün Kalbime yol bulup akamadin ki..

    Terkeden sen oldun niye yanayim Kanayan kalbini niye sarayim Sevgilim deyipte nasil anayim Sen bana dost bile olamadin ki

    Sen misin 'ben miyim' kimmis yalanci Nasil yasariz biz bize yabanci Böyle bir ayrilik ne kadar aci Yollarin mi uzak sen mi uzaksin?

    Ey benim dogmayan sabah yildizim Geceler mi uzak sen mi uzaksin? Ne zaman bitecek bu yalnizligim Umutlar mi uzak sen mi uzaksin?

    Gözümde duman duman Hayalindir son kalan Yenmezdi beni zaman Akmazdi gözyaslarim Çatilmazdi kaslarim Olmazdi yanlislarim Yanimda sne olsaydin!

    Bu sehirde son gecem Beni son kez sarsaydin Gitmezdim bir meçhule Yanimda sen olsaydin!

    Ecelim zamansiz gelirse bir gün Ona bu sarkimi dinletiverin Bu en son dilegim, en son sözümdür Benden baskasina gitmis olsa da O güzel askimiz bitmis olsa da Üstünden mevsimler geçmis olsa da Ona sevdigimi söyleyiverin

    Sensiz diken oldu basimda yastik Mutlulugu hangi dolaba astik Odamda ne varsa yüzleri asik Bu nasil bir duygu bilemiyorum Kimseye ayrildik diyemiyorum Adini kim sorsa eziliyorum Ayrilip gittigin o günden beri

    Hasretin bir yangin avuçlarimda Ayrilip gittigin o günden beri Ararim gölgeni bos duvarlarda Ayrilip gittigin o günden beri

    Sen de git birak git beni düsünme Kader de, hayat de bosver üzülme Alistim hasretin her türlüsüne Ne zaman sevdimse ayrilik vardi Alistim kaderin her cilvesine Ne zaman sevdimse yalnizlik vardi

    Kaç kere yasadim ben bu romani Ne zaman sevdimse ayrilik vardi Hep kendim kuruttum gözyaslarimi Ne zaman sevdimse yalnizlik vardi

    Ne zaman baksam resimlere Bir genç kiz, bir delikanli görmek isterim Varsin bir sahilde Varsin bir ormanda varsin bir odada çekilmis olsun Fark etmez Bakarim bakarim Dudaklarimdasin!



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum BENIMLE ASKIMIN FORUMU BU...ASKIM = isil

    dosyayi nasil indirecem - gepostet von alyazmalim am Donnerstag 20.07.2006



    Ähnliche Beiträge wie "Cep Mesajları"

    Çin dev adımlarla büyüyor - MC-Ömer (Freitag 12.01.2007)
    Ost-Emnet (407|305) - dead_bullet (Sonntag 20.05.2007)
    yardımcı olurmusunuz:( - Anonymous (Samstag 01.04.2006)
    Nişan oyunları - Anonymous (Dienstag 22.08.2006)
    Bu Resim 2-3 metre fark eder çok ilginç resim bakın - _Krou_ (Donnerstag 13.04.2006)
    Türkiye’nin en lüks otelini yapıyor - Webmaster (Dienstag 06.03.2007)
    ..::Hababam Sınıfı Sın&a - islamboard (Sonntag 08.01.2006)
    Adelung -> village du capitaine (611|305) - Damo (Mittwoch 21.06.2006)
    Türkeı :-) - Flo (Sonntag 16.04.2006)
    Espirli Mesajlar bir arada!!! - hümy_18_55 (Donnerstag 24.08.2006)