bir kaç haber

Ask Oyunu Forumu
Verfügbare Informationen zu "bir kaç haber"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: usagi
  • Forum: Ask Oyunu Forumu
  • Forenbeschreibung: Ask Oyunu Dizisinin ve Keremcemin Forumu
  • aus dem Unterforum: Basinda Ask Oyunu
  • Antworten: 4
  • Forum gestartet am: Mittwoch 22.02.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: bir kaç haber
  • Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 5 Tagen, 23 Stunden, 54 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "bir kaç haber"

    Re: bir kaç haber

    usagi - 23.04.2006, 17:18

    bir kaç haber
    Âşıklar Neden Kavuşamıyor?

    Ekrandaki bütün dizilerde bir kavuşamamaktır gidiyor. Türü ne olursa olsun âşıkların arasına sıra sıra engeller konuyor. Âşıklar sonunda vuslata erse de izleyici rahat bir ‘oh’ çekemiyor. Çünkü ardından bir başka engel gelip sevgililerin karşısına dikiliyor. Alın işte atv’de Keremcem ile Yasemin Ergene’nin rol aldığı “Aşk Oyunu”. Sarp ve Ekin yıllar sonra nikah masasına oturdu. Ama bu sefer araya Ekin’in hastalığı girdi.

    Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden’in başrolleri paylaştığı Kanal D’deki “Gümüş”te de durum farklı değil. Mehmet ve Gümüş evli ama ayrılık bir adım ötede. Bir sorun çıktığında Gümüş bavulunu toplayıp ‘Ben gidiyorum’ diyor. Show tv’deki ‘Cennet Mahallesi’de Ferhat ile Sultan’ın durumu ise Leyla ile Mecnundan, Ferhat ile Şirin’den, Kerem ile Aslı’dan daha zor görünüyor. Pembe olduğu sürece çölleri aşsalar, dağları delseler, yanıp kül olsalar da kavuşmaları imkânsız görünüyor. atv’nin yeni dizisi ‘Kuş Dili’ne gelince; orada da âşıkları çetin bir mücadele bekliyor. Yunus ile Fidan’ın, Güllü ile Şükrü’nün vuslata ermesine daha çok zaman var. Beni en çok üzen ise Show Tv’nin sevilen dizisi ’Hayat Bilgisi’ dizisinde Afet ile Emin’in kavuşamaması. Belki hayatlarının sonbaharlarında oldukları içindir… Bu kadar da olmaz ki. Çift tam nikâh masasına oturacak bir sorun çıkıveriyor.

    Sevgili öykü yazarları, bize biraz da mutlu çiftler gösterseniz. Öykülerinizi âşıkların kavuşamaması üzerine değil de mutluluğu üzerine kursanız. En azından bizde “Bak böyle aşklar da varmış” deriz.

    17.04.2006 Posta Gazetesi – Gül ÖZGÜVEN



    Re: bir kaç haber

    usagi - 23.04.2006, 17:19


    En iyi aşık kim?
    En sevilen televizyon dizilerinden yola çıkarak bir değerlendirme yapalım mı?

    SARP... (AŞK OYUNU)
    Keremcem faktörü bir yana, arzulanan, aşık bir erkek Sarp. Zengin, yakışıklı. Çapkın ve bir şımarık olması eksi puan ama aynı zamanda artı puan! Bu yüzden dikkat çekiyor, arzulanıyor. Her beğendiği kızı tavladığı için de gönülden gönüle koşuyor. Sonra bir gün etrafındaki kızlardan çok farklı birine; fakir ama gururlu genç kız Ekin'e aşık oluyor.Nedeni yok, birçok genç kızın hayalini süsler böyle bir aşk hikayesi. Çoğunluk böyle bir aşk ister. Hem zengin, hem yakışıklı, hem de çok sevecek bir erkeğin karşılarına çıkmasını ve onları oldukları gibi sevmesini, aşkı uğruna her türlü fedakarlığı yapmasını yani... Bence dizi bu yüzden seviliyor. Bu yüzden hikaye uzuyor. Sevgililer bir türlü kavuşamıyor, mutlu sona ulaşamıyor. Peki hikaye gerçekçi mi? Günümüz gençleri için biraz fazla uçuk. Ama dedim ya, her genç kızın gönlünde bir Sarp hayali olduğu için izleniyor.

    Seda KAYA GÜLER-SABAH GAZETESİ



    Re: bir kaç haber

    usagi - 23.04.2006, 17:19


    Ben hep eğlendiren kadın olmayı istedim

    'Bir Demet Tiyatro'da Mükremin Abi'nin sevgilisini canlandıran Deniz Özerman; nam-ı diğer Asuman; 'Aşk Oyunu'nda Gönül karakteriyle 'çatlak' bir kadını ekrana taşıyor. Çatlaklığının genetik olduğunu söyleyen oyuncu, "Eğlendiren kadın olmayı seviyorum" diyor.

    atv'nin sevilen dizisi 'Aşk Oyunu'nda 'Gönül' karakteri ile izleyicinin gönlünü fetheden Deniz Özerman, canlandırdığı karakteri, yıllar önce 'Bir Demet Tiyatro' ile ekrana taşıdığı Asuman'a benzetiyor: "Gönül Asuman'ın hala kızı!" Başrollerini Keremcem ile Yasemin Ergene'nin paylaştığı 'Aşk Oyunu'nun başarısını, setteki samimiyet ve sıcaklığa bağladığını belirten Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) oyuncularından biri olan Özerman, hem diziyi hem de oyunculuk kariyerini anlattı...

    * Oyunculuğa nasıl başladınız?
    Üsküdar Amerikan Kız Koleji'nde okurken; hem müzik hem de tiyatro kolundaydım. Okuldayken izlediğim Ferhan Şensoy ve Hümeyra'nın başrollerini paylaştığı oyun 'İçinden Tramvay Geçen Şarkı' beni çok etkilemişti. İçimden şöyle bir dilek geçirdiğimi hatırlıyorum; "Ben de acaba günün birinde bu sahnede olabilir miyim?" Bir yıl sonra Nöbetçi Tiyatro'ya öğrenci aranıyor diye bir ilan gördüm ve elemelere gittim. Yılmaz Erdoğan ve BKM'den birçok oyuncuyla Nöbetçi Tiyatro'da tanıştım. Sonra 4 yıl tiyatroya ara verdim ve bir ajansta yönetmen yardımcılığı yaparken Demet Akbağ ile karşılaştık. Böylece 'Bir Demet Tiyatro' başladı.

    'GÖNÜL ASUMAN'IN HALA KIZI'
    * Evet şu Asuman karakteri... 'Bir Demet Tiyatro'da belki de en çok göze batan karakterlerden biriydi...
    Tüm karakterler kendi içinde çok özeldi. 'Bir Demet Tiyatro'nun en büyük başarısı, izleyicinin kendini o aileden biri gibi hissetmesidir. Bugüne kadar TV için yapılmış en başarılı prodüksiyondur. Önceden, beni sokakta gördüklerinde "Mükremin abime selam söyle yenge" derlerdi. Şimdi de Kurti'ye selam söylüyorlar.

    * Yıllar önce canlandırdığınız Asuman ile Gönül birbirine çok benziyor...
    Asuman ve Gönül'ün benzer tarafları var aslında. Aile yapıları, duygusal tavırları gibi. Ben de o yüzden Gönül'e Asuman'ın hala kızı diyorum. (Gülüyor) Kafamda akraba yapıverdim onları, eğleniyorum işte kendi kendime! (Gülüyor)

    * Dizinin ve Gönül'ün bu kadar sevilmesini neye bağlıyorsunuz?
    Gönül'le dalga geçiyorum. Gönül'le benzer taraflarımız var. Bir anlamda kendimle dalga geçiyorum. İşin sihri de burada herhalde. Hem sevmek, hem de yaptığın işle dalga geçebilmek. Setimiz çok güzel. Sette bana 'deli' diyorlar, bu da benim çok hoşuma gidiyor. Gerçek bir aile gibi olduk. Dizideki bütün karakterler oyuncuların üzerine tam oturmuş. Bir de bizim sette 'star' yok, yani 'ben starım artık' diye havaya girmiş olan kimse yok. Oyuncular ne kadar popüler olsa da 'star' kaprisi yapmıyor.

    * Günlük yaşantınızda da rollerinizdeki gibi neşeli misiniz?
    Klasik bir Türk ailesinde büyüdüm. Babam devlet memuru, annem ev kadını... Ailem benim en büyük destekçim. Baba tarafım da, anne tarafım da maşallah komik çok. Bir yere gittiğimizde babam her zaman masanın komiğiydi, hâlâ da öyle. Babaannem ciddi bir çatlaktı! Ben de ona benziyorum. Anlayacağınız benim çatlaklığım genetik! (Gülüyor)
    'Yan rollerin oyuncusuyum'

    * Oyunculuğa başladığınız dönemki hedeflerinizi gerçekleştirebildiniz mi? Oyunculuk adına çok büyük hedeflerim olmadı. Kendimi nerede iyi hissediyorsam ya da nerede kendimi iyi ifade ettiğime inanıyorsam onun içinde oldum. Çok fazla hırsım olmadı. Ama yaşım ilerlediğinde 'Adile Naşit gibi, Suna Pekuysal gibi olur muyum?' diye çok düşündüm. Zaten eski Türk filmlerini seyrederken kendimi yan karakterlere benzetirim. Mesela evin küçük hanımı Belgin Doruk'a mektubu getiren Suna Pekuysal'ın durumu. Hiçbir zaman Belgin Doruk olmayı hayal etmedim. Filmdeki güzel kadın değil eğlendiren kadın olmayı seviyorum.
    MUSTAFA KIZIL



    Re: bir kaç haber

    usagi - 23.04.2006, 17:19


    SEYİRCİYE KULAK VERİN
    aLİYEDEKİ KAZA SOKUNDAN SONRA İZLİYİCİ SİMDİDE ASK OYUNUNDA YASANANLARI SASKINLIKLA IZLIYOR.ROMANTİK BİR KOMEDİ OLAN DİZİNİN ZAMAN İÇİNDE TRAJEDİK OYKUYE DONUSMESİ SEVENLERİNİ İSYAN ETTİRİYOR.EKİNİN BEYNINDE TUMOR ÇIKMASINDAN SONRA YASANANANLARI GÖRÜNCE İZLİYİCİYE HAK VERMEMEK ELDE DEGİL.ASK OYUNU FANATİKLERİ DİZİLERİNİN ESKİ FORMATINA DONMESINI ISTIYORLAR.İŞTE İZLİYİCİLERDEN GELEN MESAJLAR.SEMRA HANIM.SEVGİ VE MUCADELE RUHUNUN BU TÜR HASTALIKLARDA TEDAVİNİN BİR PARCASI OLDUGUNU BİLMİYORLARMI.İNTİHAR OLAYIYLA YANLIS MESAJ VERDİLER.COK YAZIK DİYOR BİR BASKASI İSE BU DİZİ BENİM İÇİN BİTTİ BUTUN BÖLUM BOYUNCA GÖZLERIM DOLUYDU EKİNE COK ÜZÜLÜYORUM.HELE SARPA NE DEMELİ.EN AZINDAN GÖZUNDEN BIR YAS AKSAYDI.DIYE YAZMIS.AYLIN CAGINDA LİSE ÖGRENCİSİYİM ASK OYUNUNU HIC SIKILIMADAN İZLERDİM .AMA ARTIK TAHAMMULUM KALMADI .DİZİMİZİ REYTINGE KURBAN VERMESİNLER.ESKI ROMANTIK KOMEDİ DİZİMİZİ İSTIYORUM DEMİŞ.NE DİYELIM ELCİYE ZEVAL OLMAZ.BUNLAR OKUYUCULARIN SATIRLAR.


    POSTA GAZETESİ GÜL ÖZGUVEN



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Ask Oyunu Forumu

    Askoyunu - gepostet von askitoo_keremcemm_esra am Mittwoch 27.09.2006
    RESIMLERR(YORUMLARINIZI LUTFEN YAZIN) - gepostet von ysm85 am Samstag 11.03.2006
    43.Bolum Ozeti - gepostet von eS-RaR am Dienstag 06.06.2006
    AŞK OYUNU YENİDEN EKRANLARDA - gepostet von eS-RaR am Montag 01.01.2007



    Ähnliche Beiträge wie "bir kaç haber"

    SiBEL CAN BiR SIKIMLIK - Germersheim (Dienstag 22.05.2007)
    bir kardelen masaliii - alyazmalim (Mittwoch 27.09.2006)
    BiR SENi iSTiYOR - firtina (Montag 02.07.2007)
    Auckland Seizoen 1 - denborre (Sonntag 26.02.2012)
    Kötü Haber - Laraya (Donnerstag 21.06.2007)
    Bir Cicek Aldim - NiceGirl (Freitag 24.06.2005)
    Ba$ka bir dilde adiniz ne olurdu? - Tuba (Dienstag 01.05.2007)
    Necati'den müjdeli haber! - _Krou_ (Donnerstag 13.04.2006)
    Iste size bir örnek daha yabanci kizlarin webcam sovu!! - serhat (Donnerstag 24.11.2005)
    bir hilal uğruna ya rab,ne güneşler batıyor - oznur (Dienstag 20.03.2007)