GüRgen öz röportajı parneri ile birliktee..

Ask Oyunu Forumu
Verfügbare Informationen zu "GüRgen öz röportajı parneri ile birliktee.."

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: ipEk_sCo
  • Forum: Ask Oyunu Forumu
  • Forenbeschreibung: Ask Oyunu Dizisinin ve Keremcemin Forumu
  • aus dem Unterforum: Yelda & Serkan
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Mittwoch 22.02.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: GüRgen öz röportajı parneri ile birliktee..
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 1 Tag, 14 Stunden, 57 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "GüRgen öz röportajı parneri ile birliktee.."

    Re: GüRgen öz röportajı parneri ile birliktee..

    ipEk_sCo - 25.03.2006, 16:51

    GüRgen öz röportajı parneri ile birliktee..
    Onları Okan Bayülgen'in şov programı Televizyon Makinası'nda yaptıkları küçük skeçlerle tanıdık. En çok da hepimizin aklına 'mürebbiye ve öğrencisi' karakteri ile kazındılar. Programda 10 dakikalık skeçler yapıp, herkesi kahkahalara boğan iki adamdan söz ediyoruz: Gürgen Öz ve Murat Akkoyunlu. Onlar tiyatro eğitimi almış ve yıllardır bu işin içinde olan iki oyuncu.
    Televizyon Makinası'ndaki skeçlere nasıl hazırlanıyorsunuz?
    Gürgen Öz: Skeçlerin konusunu Okan bize veriyor. Bize hangi konuğun geleceğini, ne yapmamızı istediğini söylüyor. Biz de Murat'la doğaçlıyoruz. Program esnasında Okan bize bir pas verirse ya da konuk bir şey derse olaylar değişebiliyor.
    M.A: Sadece ana başlıklar belirliyoruz. İşte Gürgen mürebbiye oluyor, ben çocuk olduğumu biliyorum. Mantık olarak aradaki ilişki bağını kuruyoruz ve çıkıyoruz.
    Patlamanız aslında mürebbiye karakteri ile oldu değil mi?
    M.A: Mürebbiye dördüncü programdı. İlk program daha çarpıcıydı aslında. Çünkü ilk programa çıktığımızda kimse bizi tanımıyordu. Oraya gerçekten iki DJ geldi zannetmişlerdi. Tamamen sürprizdi.
    G.Ö: Oyuncu olduğumuz anlaşılınca olay büyüdü. İnandılar ve 'esprili olduğunu anladı insanlar.
    Okan Bayülgen ile çalışmak zor mu?
    M.A: Okan'la çalışmayı çok istiyorduk. İkimizin de hayali olan bir adamla çalışmak bizim için çok mutluluk verici bir şey. Bir de Okan Bayülgen'den öğrendiğimiz çok şey var ve hâlâ da öğreniyoruz.
    G.Ö: Okan ekiple çalışmayı çok iyi bilen, ekibini seven bir adam. Anlayışlı bir patron aslında. Okan'ın çok hızlı bir ritmi var. 24 saat durmadan çalışıyor ve siz Okan'la çalışmak için o ritmi yakalamak zorundasınız. Bu da sizi tabii ki eğitiyor. Bir de tiyatro adamı olduğu için teatral zekasını televizyona çok iyi uyarlamış biri. O anlamda Murat ve ben Okan'dan çok farklı şeyler öğreniyoruz.
    M.A: Böylece canlı yayında da üç oyuncu oluyor ve paslaşıyor.
    G.Ö: Yani zor duruma düştüğümüzde Okan bizi hep kurtarıyor cardı yayında. Bu yüzden kendimizi çok güvende hissediyoruz.
    M.A: Okan bize projeyi getirdiğinde biraz korktuk aslında. "Yapabilecek miyiz" diye. Ama bize çok fazla özgüven sağladı. Sürekli 'bana güvenin' dedi. Biz de 'tamam bu adam bana güvenin diyorsa bir bildiği vardır kardeşim' dedik.
    G.Ö: Güvendik ve oldu.
    Okan Bayülgen'in programından sonra insanların yıldızı parlıyor...
    G.Ö: Okan'ın programını Saturday Night Live Show'un Türkiye versiyonu gibi görüyorum ben. Gerçekten iyi oyuncular var. Okan oyuncularını o kadar iyi yönlendiriyor, onun güzel tarafını nasıl ortaya çıkaracağını o kadar iyi biliyor, o kadar güzel şanslar veriyor ki... O bakımdan piyasaya çok da güzel adamlar keşfedip çıkartıyor.
    Siz sonradan bireysel bir projede olacak mısınız?
    G.Ö: Şu anda ikimiz de Okan'dan ayrılmayı düşünmüyoruz. Biz çok memnunuz ve daha yeni başladık. Güzel projeler yapmaya başladık ve biz zaten bireysel olarak da çalışıyoruz. Dizimiz, tiyatromuz var. O anlamda hem bireysel olarak hem de Okan'la işler devam edebilir diye düşünüyoruz.
    M.A: Daha çok başındayız zaten. Çok daha güzel şeyler yapacağız.
    G.Ö: Ayrıca Haber Makinası yapıyoruz şu anda.
    BİZİ SIKBOĞAZ ETMİYOR
    Ertelendi galiba Haber Makinası? G.Ö: Ertelendi ama çıkacak. Mesela onda da Murat'la beraberiz. Okan'ın farklı bir programınının içindeyiz.
    M.A: Okan'la çalışıyoruz ama mesela onda 'sadece bana ait' diye bir durum yok. Çünkü bizim halihazırda yaptığımız işlere hiçbir zaman 'tamam kardeşim, bırakın o işleri, benim adamımsınız' gibi bir durum olmadı. Bizi sık boğaz etmiyor. Orada esnek bir yönümüz var.
    Film teklifleri alıyor musunuz?
    G.Ö: Evet, böyle teklifler alıyoruz ama şu an için erken diye düşünüyoruz. Şu an hem vaktimiz yok, hem de seçici davranmak lazım. Gelen tüm projelere atlamak çok da mantıklı değil.
    Kızlar sizi beğeniyor mu?
    M.A: Kızlara sorun bunu yahu.
    G.Ö: Görünce yolda konuşuyorlar ama bu normal. Gündemde olan her oyuncuya ilgi gösterilir. Ama mesela yolda yürürken üstümüzü yırttılar ve donla kaldık gibi bir şey yok.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Ask Oyunu Forumu

    HİT DERGİSİ RESİMLER& - gepostet von keremcemcim am Samstag 29.04.2006
    Aşk Oyunu Full Bölümler - gepostet von yelda92 am Mittwoch 31.01.2007
    Onu müzisyen olarak nasıl buluyoruz?? - gepostet von SeDa_idoL am Samstag 25.02.2006
    büyüyeceğiz... - gepostet von eS-RaR am Donnerstag 14.09.2006



    Ähnliche Beiträge wie "GüRgen öz röportajı parneri ile birliktee.."

    Çin dev adımlarla büyüyor - MC-Ömer (Freitag 12.01.2007)
    Rapidshare ile nasil Download yapilir? - DJTELEVOLE (Mittwoch 29.03.2006)
    Ost-Emnet (407|305) - dead_bullet (Sonntag 20.05.2007)
    yardımcı olurmusunuz:( - Anonymous (Samstag 01.04.2006)
    xbox ile optimal oyun yak - djselim (Dienstag 19.04.2005)
    Nişan oyunları - Anonymous (Dienstag 22.08.2006)
    Bu Resim 2-3 metre fark eder çok ilginç resim bakın - _Krou_ (Donnerstag 13.04.2006)
    Türkiye’nin en lüks otelini yapıyor - Webmaster (Dienstag 06.03.2007)
    ..::Hababam Sınıfı Sın&a - islamboard (Sonntag 08.01.2006)
    Adelung -> village du capitaine (611|305) - Damo (Mittwoch 21.06.2006)