Eindactiviteit

Studentengroep Amnesty Zwolle
Verfügbare Informationen zu "Eindactiviteit"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Kar|n - Fudd
  • Forum: Studentengroep Amnesty Zwolle
  • aus dem Unterforum: Acties
  • Antworten: 2
  • Forum gestartet am: Mittwoch 07.12.2005
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Eindactiviteit
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 11 Monaten, 19 Tagen, 20 Stunden, 11 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Eindactiviteit"

    Re: Eindactiviteit

    Kar|n - 24.03.2006, 14:25

    Eindactiviteit
    Dit is wat ik een maand geleden ofzo had gemaakt, maar dat is nu dus al weer verouderd, maar dacht zet het er toch maar even op 8)

    Plan van aanpak

    1. Introductie

    Aanleiding
    Aanleiding van deze activiteit is dat we een grote eindactiviteit willen organiseren namens Amnesty voor zwolse studenten. We willen Amnesty onder de aandacht brengen van de zwolse studenten. Dit hebben we het gehele jaar door gedaan, vooral op Windesheim. Als afsluiting van het jaar willen we een grote activiteit in de vorm van een festival in het Vliegende Paard, om ook een nog breder publiek te trekken. We benaderen dan zowel de studenten op Windesheim(die ook al kennis hebben gemaakt met Amnesty door de acties op Windesheim) en de studenten die in het Vliegende Paard komen. Dit zijn deels overlappende doelgroepen.
    Aanleiding is ook de eindactiviteit van vorig jaar. Die was toen niet zo geslaagd en daarom gaan we proberen die te verbeteren dit jaar.

    2. Projectopdracht

    Doelstelling project
    Doelstelling van de activiteiten: Windesheim studenten bewust laten worden van het feit dat er organisaties zoals Amnesty nodig zijn om te zorgen dat de mensenrechten niet geschonden worden. Ook is het een doel om het belang van mensenrechten in het algemeen onder de aandacht te brengen van Windesheim studenten.
    De doelstelling speciaal voor deze eindactiviteit: Zwolsche studenten kennis te laten maken met Amnesty. Ze te activeren bij Amnesty en te informeren over Amnesty op een leuke ongedwongen manier. Ook is het een doel om geld binnen te halen voor Amnesty.

    3. Aanpak

    De activiteit:
    Waar: Boven zaal het Vliegende Paard
    Wanneer: Een avond in juni
    Hoe laat: 5 tot 12 uur
    Wat: - diner
    - lezing van gewetensgevangen
    - bandjes
    - discussie
    - recordpoging
    - promotionele actie op Windesheim
    Promotionele actie:
    Ter promotie van de eindactiviteit wordt er een promotionele actie gehouden in de C-kantine van Windesheim, of buiten voor de hoofdingang. Dit kunnen we doen in combinatie met een recordpoging. Dit omdat dit goed opvalt en je de aandacht van mensen trekt. Dan kun je gelijk promotie maken voor de eindactiviteit in het Vliegende Paard.



    Re: Eindactiviteit

    Fudd - 28.04.2006, 21:17


    Inmiddels is het soort activiteit al behoorlijk veranderd :P maarre ik wou voorstellen om de activiteit 1 of 2 juni te doen? week erop kan ik namelijk niet echt :P maar goed, zou wel leuk zijn als iedereen zou kunnen zeg maar, daarna nog afsluitend diner ofzo?



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Studentengroep Amnesty Zwolle

    Goedkope flyeradressen - gepostet von Jarno am Freitag 23.12.2005



    Ähnliche Beiträge wie "Eindactiviteit"