Se7enty

Untitled
Verfügbare Informationen zu "Se7enty"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: fantasy
  • Forenurl: Klick
  • aus dem Unterforum: MC´S-Crew
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Donnerstag 16.03.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Se7enty
  • Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 1 Monat, 2 Tagen, 8 Stunden, 20 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Se7enty"

    Re: Se7enty

    fantasy - 17.03.2006, 16:23

    Se7enty
    Se7enty, 1983 Antalya doğumlu. 5 yaşındayken Hip-Hop kültürü ile tanıştı. Müziksel anlamda etkilendiği kımlar West Coast, 3rd Coast ve İspanyol klasikleri. 1999-2001 arasında GamePro Dergisinde editörlük yaptı ve 2006'da derginin tekrar açılması ile göreve döndü ve hala aktif olarak yazarlık yapmakta.
    Bir süre yutdışında bulundu. Spitsite.com sitesinde ilk sıraya ve soundclick.com'da ise ilk 1000'e girdi. Genelde İngilizce denemeleri ile tanınıyor ancak Türkçe çalışmaları da bulunmaktadır. Kendisine, İngilizce rap yapması hakkında olumsuz bir eleştiri gelip gelmediğini sorduğumuzda ise; " Evet, bazı kişiler madem Türksün neden İngilizce rap yapıyorsun diye çıkışabiliyorlar. Buradan seslenmek isterim, Türkçe rap yapıp bitch, yeah, fuck, diss, respect vb. Kelimeleri bolca kullanarak rap yapanlar mı yoksa sadece İngilizce yapıp Amerika'da da Türk Rap'ini tanıtmak mı daha dürüstçe?" diye cevap veriyor. Bir de son zamanlarda bazı kesimler tarafından yapılan haksız ve yersiz laflara daburadan cevap vermek istediğini dile getirdi. " Bildiğiniz üzere, Bloke ile klip çektik. Güzel bir çalışma oldu.
    Sanırım orada "Hail Mary" demem bazı insanların yanlış düşüncelere yelken açmasına sebeb olmuş. Meryem Ana sadece hristiyanlıkta değil bütün dinlerde, adı geçmektedir. Bu sebeple saçma saçma düşünüp ortaya çıkanlara sesleniyorum: Siz hayatınızda kaç defa ibadet ettiniz? Beni tanımadan nasıl bir yargı sistemi oluşturmaya çalışırsınız? Daha fazla cevap vermek istemiyorum çünkü basit bir insan değilim." Tekrar Se7enty hakkında bilgilere dönecek olursak, 2005'de amIN EP'yi yayınladı. 2006'da ise amIN LP'nin kayıtlarını bitimeyi planlıyor. Kayıtları Promic Production bünyesinde yapılacak. Amerika Underground'dan Obnoxious Dope Emcee, Metro ve Lucky'nin olması muhtemel. Aynı zamanda Amerikan Produksiyon Şirketi HLB Entertainment için bir complation albüme parça
    vermek için görüşmelere devam ediyor. En son olarak da No Name Records ile anlaştı ve ortak bir proje için startı verdi.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Untitled



    Ähnliche Beiträge wie "Se7enty"