Mersin Mafia

Untitled
Verfügbare Informationen zu "Mersin Mafia"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: beyza
  • Forenurl: Klick
  • aus dem Unterforum: MC´S-Crew
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Donnerstag 16.03.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Mersin Mafia
  • Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 1 Monat, 8 Tagen, 13 Stunden, 29 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Mersin Mafia"

    Re: Mersin Mafia

    beyza - 18.03.2006, 17:05

    Mersin Mafia
    2002 senesinde ilk temelleri atılan grup yorumsuz ve rapilayz tarafından kuruldu, grup iki rapperin arka arkaya askerlik sorunları yüzünden 2 sene zorunlu ara vermek zorunda kaldı, askerlik donusu ;Mersinden kardesleri ve mersinde belli bir seviyeye oturup kitle yapmis olan ancak kendi grubuyla celiskiler yasayan RapLeeKhan'la Mersinmafia adi altinda calismaya karar verdiler...

    RapLeeKhan ilk gurubu wudan ekibinden Raptetik ve daha sonra eski dostlarindan codex´ ide gruba dahil ederek bu olusumun gücüne güc katarak karsilikli anlasmalar sonucu geminin dümenine gecti, grup akdenizde kendinden emin adimlarla birbirinden başarılı işlere imzalarını koymaktadır.undergroundda 2004 senesi icinde bir albüm yapan mafia akdeniz başta olmak üzere şehir dışındada faaliyetlerini sürdürmektedir, şu aralar son 2. albümlerinin hazırlığı icinde grup yoğun bir çalışma temposu icinde hem kendi cıkaracakları üç albümle uğraşırken biryandanda istanbuldan ihtilal, hanedanı morgtan cino razı nihan, mc doğuyla hem kendi albümleri hemde mersinmafia albümü icin feat hazırlığı icindeler, ilerleyen günlerde bir cok toplama albümdede göreceğiniz mersinmafia grubu ve RapLeeKhan, ayrıca grup albümleri dışında kendi solo albümününün hazırlığı icerisindedir.,mersin ve dışında bir cok konser verip bir cok organizasyonda yer alan, mersin ve dışındaki illerin yerel tv ve radyolarında boy gösterip bir hayli aktif olan grup simdilik Akdenizde zirveyi kimseye kaptırmayacağa benziyor, Mersin denildiginde Mafia topraklarına topraklarına basmışsınız demektir..Yorumsuz, Rapilayz, Raptetik, Codex ve Rapleekhan birbirinden farklı sitil ve seslere sahip olan bu 5 kişilik ekibi tanıyalım





    RapLeeKhan:
    Agresif yapısıyla Necropolle ilk başarılı çıkışını gercekleştirip tüm gruptaki tüm dikkatleri üzerine cekerek Mersinde ve Mersin dışında bir cok konser ve organizasyonda yer alan RapLeeKhaN tüm eski gruplarıyla 2000 senesinden buyana tüm faaliyetlerine son verdikten sonra Özkardeşi Rapilayz ve 5 senelik kardeşim dediği Yorumsuz la Mersin mafia grubunu kururak ilk grubu wudan ekibinden Raptetik’ide bu projeye dahil ederek yollarına devam etme kararı aldılar,
    gruba daha sonra Codex dahil oldu, RapLeekhan MersinMafia adı altında calışmalarını sürdürürken, İstanbul undergrounddan (RaZ-I Nihan ) Kill sound records a dahil oldu ve hem solo hem Mersin mafia hemde İstanbul undergrounddan Kill sound olmak üzere 2 grupla devam etmektedir, cok yakın birzamanda Mersin ve İstanbul arasında kurdukları bu köprünün meyvelerini vermeye hazırlanıyor, projeler peş peşe patlayacak..
    Mersindeki grup faaliyetleri ve verdiği bir cok gruba sağladığı destekler onu mersinde önemli bir başarının sahibi
    yaptığı gibi underground’ dada vazgecilmezleri arasında olduğunu kanıtladı, bu aktifliği onu cok yakın bir zamanda
    fazlasıyla herkeze ezberleteceğe ve korkulan bir isim yapmasına sebep olabilir heran, sessiz ve derinden işleyiş tarzı
    kimseyle bir sorunu olmaması, diss olaylarına karışmaması, genelde arka planda durup göz önündne uzak kaçması onu bir hayalet gibi gizliden zirveye taşıyacak gibi görünüyor,



    Rapilayz :
    1983 mersin dogumluyum rap hayatıma aktif olarak 2001 senesinde basladım ama 2003 sonu ve 2004 yılları arası zorunlu olarak askerlikten dolayı ara verdim. 2005 yılı içerisinde grup elemanım mc yorumsuz´la mersin mafia ekibini kurduk ve abim RapLeeKhan´ın emegiyle underground da bir takım yolları alnımızın akıyla kat ettiğimize inanıyorum.
    Allah´a sükür çalısmalarımız aksamalıda olsa devam ediyor ve halada ayaktayız. Türkce rapin askerleri size sesleniyorum hepinize selam ve basarılar..

    Yorumsuz :
    Ben 1983 aydın dogumluyum uzun süredir rap müzik dinliyorum ve aktif rap hayatıma 2001 yılında ilk adımlarımı attım..
    Simdi ise İlk kayıttan bu yana devam etmekte oldugumuz gunler ıcerısınde ALLAH razı olsun ki cok iyi elestiriler ve
    yorumlar aldık bunların dısında kötü sonuclar cıkmadı degil ama simdiye kadar yansıtmak istedigimiz düsünce ve fikirlerimizi gelen yorumlara gore degil bil hassa kendi belirledigimiz tarzımızla odun vermeden sizlere sunuyoruz.
    Amacımız begenilip begenilmemek arasında giden dusunce degil,, icimizde verdigimiz savasın sıcaklıgını birazcıkta olsa, cevresinde olup biten olyalardan habersiz toz pembe ruyalarda gezenlere hissettirmektir…
    Hissedenler underground da el ele,,,,Bundan yoksun insanlar ise , canı cehenneme…. Protest bir silah , sarsörü gangsta cıkan mermi ise MERSİN MAFİA….Peace Mafia YORUMSUZ..


    Raptetik :
    Rap hayatima 4 senedir ilgilenmeme rağmen, aktif olarak rapleekhan ın bana şans vermesiyle eski grubu wudan ekibiyle 2003 senesinde başladım.. ben karartı ve rapleekhan wudan ekibi ve beşyol tayfa adıyla 2003 ve 2004 senesinde bir cok çalışma cıkarıp underground ve çeşitli rap radyolarında bebeğeninize sunduk...
    şimdi ise rap hayatıma mersin mafia adı altında devam ediyorum. ben yorumsuz ve rapilayz bir cok burdakiler ve daha bir cok çalişmamızı ilerleyen günlerde undergrounda beğeninize sunacağız..
    Bir armağan olsun artık, mersin underground yeterince tepmedimi rapinizi..? artçı şoklar devam edecek, büyük deprem yakındır ve o darbe inşş mersinden gelip yıkacak kumdan kalelerinizi.. undergroundda gönülden destek veren herkeze saygı ve sevgiler..


    Codex :
    Mersinmafiaya en son dahil olan basarili rapper kendi rap sitili haric, rnb ve arabesk tecrübesiyle
    gruba vokal olarak büyük bir katkı sağladı, rapleekhanın vazgecilmezlerimden dediği codex rap yaşamına gec başlamışta olsa hızla kendini geliştirdiği yapılan featlerden de belli ediyor fazlasıyla, yorum sizlerin.



    Mersin mafia albümlerinden Derdim bana yeter, lanetim üstünde mixtapesi ve birde albüm dışında eşeğin birine özel diss isimli çalışmalarını bizler icin sunuyorlar..



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Untitled



    Ähnliche Beiträge wie "Mersin Mafia"

    mafia forum - Schlingel (Samstag 25.03.2006)
    HC-MAFIA Stellt sich vor :p - HC-MAFIA (Sonntag 23.04.2006)
    Board "Mafia" - kleiner-grauer-elefant (Freitag 05.11.2004)
    wer von uns ist im mafia-forum zyankali^^ - Anonymous (Mittwoch 31.08.2005)
    Mafia Schützlinge - Mummy2211 (Freitag 12.11.2004)
    Mafia - yellow20 (Samstag 25.08.2007)
    mafia - Anonymous (Samstag 15.01.2005)
    Mafia Menü da! - Devil Doom (Samstag 12.08.2006)
    Die Wüste - the fire (Dienstag 02.02.2010)
    Indische Mafia - cyberland (Sonntag 11.06.2006)