Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

Remalia
Verfügbare Informationen zu "Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: kurkosdr - verginsteel - Ntk - Karvouniaris - nakmax - Kid - liakos - psolid_snake - parsifal - celerity
  • Forum: Remalia
  • Forenbeschreibung: Official forum of Remalia (Ntk & Friends)
  • aus dem Unterforum: Hardware
  • Antworten: 17
  • Forum gestartet am: Samstag 02.09.2006
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 4 Monaten, 8 Tagen, 7 Stunden, 33 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera"

    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    kurkosdr - 14.12.2007, 16:36

    Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera
    Μετα από μια εντονη αντιπαραθεση μεταξυ εμου και του καμμενου -πλην ομως πεισματάρη- φιλου μου alex, σχετικα με το αν ειναι καλυτερα να παρει κανεις ενα δυνατο dekstop ή ενα mainstream laptop, αποφασισα να ανοιξω αυτό το poll...

    Τι υπολογιστη θα παιρνατε λοιπόν, αν ειχατε αυτην την στιγμη 1200€ στην τσεπη σας, μονο για αγορα υπολογιστη? (=μην πεταχτει κανενας και αρχισει να λεει που αλλου θα μπορουσε να ξοδεψει 1200€ γιατι θα τον...)

    Ολοι ξερουμε λιγο πολύ τα πλεονεκτηματα του καθε κοσμου (οι ασχετοι που δεν τα ξερουν, ας το παιξουν στην τυχη, θελει πολύ γραψιμο να σας εξηγησουμε, πραγμα που κανεις δεν θα το κανει για σας).

    Οπότε, γραμμη στο παραβαν για το δημοψηφισμα...

    ΥΓ: Οσοι ψηφιζετε laptop, κανετε και εναν κοπο να πειτε σε τι ιντσες το προτιματε. Εγω προσωπικα 17. Και δεν στερεισαι σχεδον τιποτα από το dekstop (μονο τις αναβαθμισεις, που μονο πονος ειναι κατ εμε) και μπορεις να το παιρνεις μαζι σου που και που...



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    verginsteel - 14.12.2007, 16:40


    Ψήφισα laptop, γιατί πλέον βγαίνουν ισχυρά λαπτόπια, και δεν έχω την ανάγκη να παίζω παιχνίδια τόσο συχνά όπως παλιότερα. Μάλλον ηρέμησα κάπως ως gamer.



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    Ntk - 14.12.2007, 21:49


    Desktop! Λαπτόπι έχω... Και μου την δίνει να το κουβαλάω κάθε φορά που πάω Ζάκυνθο γιατί μου κόβεται ο όμως 2 ώρες που κάνω στάση στη Μιναρούπολη!



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    Karvouniaris - 15.12.2007, 14:27


    Φυσικά Desktop!Τι να το κάνεις το laptop;;Ο μόνος λόγος για να πάρεις laptop είναι αν χρειάζεται να το μεταφέρεις μαζί σου για σημαντικές και χρήσιμες δουλειές και όχι για να κάνεις απλά downloading στο πανεπιστήμιο, η να μαλακίζεσαι γενικότερα παίζοντας μ ' αυτό όπου σταθείς κ όπου βρεθείς,
    επειδή δεν ξέρεις, ή δεν έχεις απλά κατι άλλο να κάνεις...Επίσης για μένα είναι τελείως ηλίθιο να πάρεις ένα laptop που δεν μπορείς καν να το σηκώσεις, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις να χτυπάς τις καμπάνες στην Παναγία των Παρισίων!Θες ν παίξεις παιχνίδια και να δείς ταινίες πάρε ένα desktop!!!!!!!!!!!!
    Είναι πολύ πιο άνετο καλύτερη αναλογία απόδοσης - τιμής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    nakmax - 15.12.2007, 14:36


    Εννοείται κι εγώ ψηφίζω desktop. Για όλους τους λόγους που προαναφέρθηκαν και κυρίως για την απόδοση-τιμή τόσο της αρχικής αγοράς όσο και των περεταίρω αναβαθμίσεων.



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    Ntk - 15.12.2007, 14:45


    Ρε παιδιά ο καθένας δηλώνει την προτίμησή του, μην γενικεύετε τόσο την κουβέντα και μην είστε τόσο απόλυτοι... Ο καθένας ότι γουστάρει θα πάρει και δεν θα του πει κανένας ό,τι αυτό είναι καλύτερο από το άλλο!!! :P Όσον αφορά την σχέση απόδοσης τιμής που αναφέρατε η διαφορά αυτή ολοένα και μειώνεται... Ένα ισχυρό λαπτόπι δεν έχει πλέον τίποτα να ζηλέψει από ένα ανάλογο desktop και η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια... Στην τελική ότι πλερώσεις θα πάρεις καθώς και ότι σε εξυπηρετεί για τους σκοπούς που το θες... Αν δεν έχεις σκοπό να το μετακινείς ή έχεις άπλετο χώρο στο σπίτι ή δεν θες να ξοδέψεις παραπανίσια λεφτά ή απλούστατα δεν θες να πουλάς μούρη πάρε desktop... Αν θες κάτι πιο φινετσάτο, δεν έχεις και πολύ χώρο στο γραφείο,δεν σε πολυνοιάζουν οι αναβαθμίσεις (μνήμη πάντως μια χαρά προσθέτεις!), θες να το παίρνεις και μαζί σου όπου το χρειάζεσαι χωρίς να κάνεις ολόκληρη μετακόμιση, και να κάνεις τη δουλειά σου (είτε είναι "βαριά" είτε "ελαφριά") θα πάρεις και το ανάλογο λαπτόπι! :roll:

    Υ.Γ: Το να παίρνεις το λαπτόπι πάντως στο πανεπιστήμιο το θεωρώ μέγιστη μαλακία..!!! Και ιδιαίτερα να το παίρνεις στο αμφιθέατρο και να το ανοίγεις την ώρα που άλλοι κάνουν συνέλευση ή ακόμα και μάθημα (γιατί το έχω δει κι αυτό..!)! :twisted:



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    kurkosdr - 15.12.2007, 18:55


    Quote: Υ.Γ: Το να παίρνεις το λαπτόπι πάντως στο πανεπιστήμιο το θεωρώ μέγιστη μαλακία..!!! Και ιδιαίτερα να το παίρνεις στο αμφιθέατρο και να το ανοίγεις την ώρα που άλλοι κάνουν συνέλευση ή ακόμα και μάθημα (γιατί το έχω δει κι αυτό..!)!
    Αν αυτό που είδες ήταν ενα μαυρο 17άρι hp, με την οθονη σε παιχνιδι ή στο net, εγω ημουν αυτός!

    Θα το φερνω ακόμα πιο συχνα στη συνελευση, μπας και δειξω ποσο πολύ ενδιαφερονται οι μη-παραταξιακοί φοιτητες για τις προτάσεις τους και τους διαλογοκαυγαδες τους.

    Στο θέμα τώρα:
    Το laptop βασικα δεν ειναι κινητο. Δεν το ανοιγεις στο λεωφορειο, στο ταξί ή στην καφετερια, εκτος και αν εισαι χρηματιστης και πρέπει οπωσδήποτε να δεις τις μετοχες σου στο london, γιατι μονο κατι τετοιοι το κανουν αυτο (ναι, το εχω δει στην γλυφαδα). To laptop ειναι για να μεταφερεται από γραφειο σε γραφειο.

    Και στο κατω κατω, τα laptop από 15-17 ιντσες, δεν ειναι φορητα, ειναι μεταφερομενα. Φορητα ειναι από 11 ιντσες και κατω. Κι όμως, αυτη η δυνατοτητα μεταφορας ειναι το παν. Εναι το παν αν θες να εχεις το συστημα σου σε καθε γραφειο που πας, ειτε επειδή ειναι το γραφειο στο πατρικο σου (όπου ο οικογενειακος υπολογιστης ειναι αστα να παν) ειτε ειναι το γραφειο του uoi με προσβαση στο internet, όταν η δικη σου ειναι μερικους... μηνες off.

    Εκτος από το γεγονος, ότι στα laptop πληρωνεις παραπάνω λεφτα για την ιδια αποδοση, ποιος αλλος λογος υπάρχει αν παρεις dekstop? Τι αλλο πλεονεκτημα εχουν τα desktop εκτος από αποδοση - τιμη? Θερμοκρασιες δεν παιζουν, γιατι οσοι εχουμε laptop χτυπάμε δεκαωρα και δεν παθαινουν τιποτα. Αναβαθμιση στα βασικα (ram, drive) γινεται, στα αλλα (πχ mobo cpu) δεν συμφερει ούτε στα desktop...



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    Ntk - 15.12.2007, 19:05


    kurkosdr wrote: Θα το φερνω ακόμα πιο συχνα στη συνελευση, μπας και δειξω ποσο πολύ ενδιαφερονται οι μη-παραταξιακοί φοιτητες για τις προτάσεις τους και τους διαλογοκαυγαδες τους.

    Υπάρχουν και άλλοι μη-παραταξιακοί φοιτητές που δείχνουν ενδιαφέρον και σεβασμό προς τη συνέλευση και τους συμφοιτητές τους... Προς τι τόση απαξίωση για τη Γ.Σ; Εξάλλου εμείς τη διαμορφώνουμε με τη συμμετοχή μας και τη συμπεριφορά μας...



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    kurkosdr - 15.12.2007, 19:10


    Τι δεν μου ελειψε από το dekstop:

    - H καταναλωση ρευματος. 750 watt φτασατε, στον παλαιο μου στο πατρικο 350W + την οθονη και στις δυο περιπτωσεις. Και εις ανωτερα. Στο laptop μου εχω μολις 90W.

    - Ο θόρυβος. Ούτε air condition να τανε.

    -Τα καλώδια που γινονταν από πισω πλεξουδες και μαζευαν σκονη

    - Τα κουτια (πύργος, οθονη-και-ας-ειναι-flat, πληκτρολογιο, ηχεια, card readers κ.λ.π.) από δω και από κει που επιαναν ολο το γραφειο συν μερος της βιβλιοθηκης

    - Τα απειρα διασκακια που εγραφα για να μεταφερω data

    - Τα λεφτα που εδινα σε netcafe που τωρα παω στην βιβλιοθηκη

    - Η κεντρική μοναδα στο πατωμα που μαζευε σκονη από το ανεμιστηρακι στο κατω μερος πιο πολύ και απ την ηλ. σκουπα.

    Τι μου ελειψε από το desktop:

    - Τα γρηγορα boot (δεν εθελοτυφλω, με 5400rpm δεν bootάρεις γρηγορα σε vista)

    - Το οτι πληρωσα παραπάνω λεφτα για την ιδια αποδοση (γι αυτο τα μαζευα αλλωστε). Ομως, όταν το αγορασα το λαπτοπι μου ειχε την ιδια αποδοση με καλά dekstop συστηματα, αρα ακυρος ο μυθος για τις κακες επιδοσεις των laptops σε σχεση με τα desktop. Απλά την πληρώνεις παραπάνω...

    Τι κεριδισα:

    Φορητοτητα, και εναν πραγματικα προσωπικο υπολογιστη!



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    Kid - 15.12.2007, 19:59


    kurkosdr wrote: - H καταναλωση ρευματος. 750 watt φτασατε, στον παλαιο μου στο πατρικο 350W + την οθονη και στις δυο περιπτωσεις. Και εις ανωτερα. Στο laptop μου εχω μολις 90W.
    Σωστός.
    kurkosdr wrote: - Ο θόρυβος. Ούτε air condition να τανε.
    Θέμα υπολογιστή είναι. Υπάρχουν desktop -φυσιολογικού κόστους- που είναι τελείως αθόρυβα.
    kurkosdr wrote: -Τα καλώδια που γινονταν από πισω πλεξουδες και μαζευαν σκονη
    Πάρε iMac.
    kurkosdr wrote: - Τα κουτια (πύργος, οθονη-και-ας-ειναι-flat, πληκτρολογιο, ηχεια, card readers κ.λ.π.) από δω και από κει που επιαναν ολο το γραφειο συν μερος της βιβλιοθηκης
    Πάρε iMac.
    kurkosdr wrote: - Τα απειρα διασκακια που εγραφα για να μεταφερω data
    Υπάρχουν flash discs & external hdd με πολύ μικρές διαστάσεις.
    kurkosdr wrote: - Τα λεφτα που εδινα σε netcafe που τωρα παω στην βιβλιοθηκη
    Δεκτόν, αλλά αυτό εμπίπτει στο πλεονέκτημα της "φορητότητας".
    kurkosdr wrote: - Η κεντρική μοναδα στο πατωμα που μαζευε σκονη από το ανεμιστηρακι στο κατω μερος πιο πολύ και απ την ηλ. σκουπα.
    Πάρε iMac.
    kurkosdr wrote: - Τα γρηγορα boot (δεν εθελοτυφλω, με 5400rpm δεν bootάρεις γρηγορα σε vista)
    Πρόβλημα λειτουργικού είναι αυτό. Το laptop μου με 5400rpm boot-άρει πιο γρήγορα από τα desktop μου.
    kurkosdr wrote: - Το οτι πληρωσα παραπάνω λεφτα για την ιδια αποδοση (γι αυτο τα μαζευα αλλωστε). Ομως, όταν το αγορασα το λαπτοπι μου ειχε την ιδια αποδοση με καλά dekstop συστηματα, αρα ακυρος ο μυθος για τις κακες επιδοσεις των laptops σε σχεση με τα desktop. Απλά την πληρώνεις παραπάνω...
    Συγκριτικά με το desktop που αγόραζες το laptop σου σέρνεται.-
    kurkosdr wrote: Φορητοτητα, και εναν πραγματικα προσωπικο υπολογιστη!
    Φορητότητα ναι, προσωπικός υπολογιστής είναι είτε είναι στο σπίτι, είτε στο γραφείο είτε στην τσάντα σου..

    Αυτό που διάβασα για το ότι ανοίγεις το laptop μέσα στην συνέλευση είναι τουλάχιστον αστείο. Αν δεν σου αρέσουν αυτά που ακούς, ή φύγε, ή συμμετείχε. Το να κάθεσαι εκεί και να μην κάνεις τίποτα, δεν προσφέρει κάτι, ούτε ενδιαφέρεται κανείς για σένα.

    Προσωπικά προτίμησα να πάρω πρώτα καλό desktop παρά laptop. Όταν μου χρειάστηκε η φορητότητα αγόρασα laptop, μέχρι τότε δεν μου χρειαζόταν οπότε το να αγοράσω ένα laptop με χειρότερες επιδόσεις, με πληκτρολόγιο που δεν με βολεύει, με ανύπαρκτο mouse, με περιορισμούς στην διάρκεια χρήσης, με ακριβό -εως ασύμφορο- service, με αδυναμία αναβάθμισης και μεγαλύτερη ευπάθεια σε βλάβες.. Thanks, but no thanks..

    Κάτι 17άρια laptop που βλέπω στην σχολή μόνο απορία μου προκαλούν.. Απλά κάποιος να μου εξηγήσει τι του χρειάζεται η 17άρα που την κουβαλάει κάθε μέρα στην πλάτη του.



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    liakos - 15.12.2007, 22:14


    ΨΗΦΙΣΑ DESKTOP ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ DESKTOP ME 17 ΟΘΟΝΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΙΕΤΑΙ.
    P.S. ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ AN ΜOTHERBOARD ME DDR3 ΜΝΗΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ DRR2...



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    psolid_snake - 15.12.2007, 23:16


    Φυσικά και ψήφισα desktop...
    Κάποιος είπε για τις επιδόσεις σε laptop ότι φτάνουν αυτές των desktop!!! Δεν το νομίζω αυτό... Για να δούμε πότε κυκλοφορεί μια νέα τεχνολογία για desktop και πότε για laptop... τουλάχιστον κάποιους μήνες αργότερα (κυρίως λόγω χώρου) καθώς και πολύ πιο ακριβά!!!!
    Σε ότι αφορά την κατανάλωση ναι είναι σίγουρα καλύτερα τα laptop... Προσωπικά laptop δεν μου χρειάστηκε τόσα χρόνια και τώρα απλά πήρα για να έχω και έναν καινούριο υπολογιστή στο σπίτι μου όταν πηγαίνω!!! Πραγματικά όμως για τίποτα άλλο...
    Επειδή και τα 2 τα desktop που έχω τα έχω φτιάξει μόνος μου, είχα την χαρά της σύνδεσης και της "δημιουργίας", το θεωρώ πολύ ξενέρωτο να παίρνεις ένα κουτί που εσύ δεν μπορείς να το επιδιορθώσεις και το πας σε άλλους να στο "εγχειρίσουν"...
    Επίσης υπάρχει και μια διαφορά... το pc είναι εργαλείο που κάνεις την δουλειά σου και όχι εργαλείο έτσι ώστε όπου πηγαίνεις να έχεις και pc!!! Υπάρχει και ζωή μακριά από τους υπολογιστές, συνεπώς καλά κάνει και κάθεται σπίτι όταν εγώ είμαι έξω (αποτοξίνωση)!!!! Δεν χρειάζεται να είναι και πάντα μαζί μου...



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    kurkosdr - 16.12.2007, 00:27


    Όλοι desktopάδες εδω μεσα λοιπόν... Αναλογα με τις αναγκες επιλέγεις....



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    Karvouniaris - 16.12.2007, 01:04


    Βασικά νομίζω πως είναι ανάλογα τη motherboard....Μία που είχα δει στα multirama υποστήριζε και τα 2 ...



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    parsifal - 16.12.2007, 11:39


    Το μακρινό 1991, όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με τους Η/Υ, για τους φορητούς υπολογιστές χρησιμοποιείτο περισσότερο ο όρος "Notebook". Τα τελευταία χρόνια υιοθετήθηκε ο όρος "Laptop". Γιατί; Πιστεύω ότι κρύβεται κάποια σημειολογία πίσω από το γεγονός αυτό. Συγκεκριμένα, οι φορητοί έπαψαν να βγαίνουν σε μεγέθη τετραδίου/σημειωματαρίου (12-14", Notebook) και τα mainstream μεγέθη είναι πλέον άχαρου επιπέδου χαρτοφύλακα (15.4-17") που δεν φέρνουν πλέον σε σημειωματάριο, αλλά μπορείς τουλάχιστον να τους ακουμπήσεις στα γόνατά σου (Laptop). Επίσης κάτι σημαντικό: Μπορεί το βάρος του ελαφρύτερου φορητού που μπορείς να πάρεις να έχει μειωθεί θεαματικά σε σχέση με το παρελθόν, αλλά ο μέσος όρος βάρους των φορητών που πωλούνται τελικά δεν έχει μειωθεί σημαντικά (βλέπε mainstream κατηγορίες). Το να αποκαλείς οτιδήποτε πάνω από 2 κιλά που πρέπει να φέρεται στον ώμο φορητό είναι ευφημισμός και ανέκδοτο.

    Μετά, είναι και το θέμα του κόστους, της αναβαθμισιμότητας και της αξιοπιστίας. Προσωπικά, έχω σχετικά δυνατό Desktop που τα εξαρτήματά του μου κόστισαν συνολικά περίπου 1200€ και αγοράστηκε με προοπτική τουλάχιστον 3ετίας. Δε θα με χαλούσε ένα Laptop, αλλά δε θα έδινα τα χρήματα που μου κόστισε ο Desktop μου. Πολύ λιγότερα και σίγουρα όχι πάνω από 700-800€, προσπαθώντας να είναι το ελαφρύτερο δυνατό που μπορώ να βρω σε αυτά τα χρήματα. Αγοράζοντας Retail εκδόσεις για τα εξαρτήματα του Desktop μου, στα περισσότερα έχω 3ετή εγγύηση και δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης, troubleshooting και διάγνωσης από εμένα τον ίδιο. Στο Laptop δεν παίζει τέτοιο πράγμα.

    Αυτήν τη στιγμή είμαι σε στάση αναμονής για το πότε θα φέρει η ASUS στην Ελλάδα το EeePC με τον SSD δίσκο των 8GB (~900gr). Αν τελικά έρθει σε τιμή σημαντικά υψηλότερη από τα 380€ θα στραφώ αλλού με υποψήφιο το 12 ιντσών του e-shop.gr (~1.9Kgr, με 3ετή επέκταση εγγύησης βγαίνει στα 658€). Στα ίδια περίπου χρήματα το απόλυτο value for money αυτήν τη στιγμή πρέπει να είναι το Hewlett Packard 530 των 600€, αλλά με χαλάνε οι 15.4" και τα 2.7Kgr.

    Δεδομένων των παραπάνω, καμμία επιλογή της ψηφοφορίας δε με καλύπτει πραγματικά.


    liakos wrote: P.S. ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ AN ΜOTHERBOARD ME DDR3 ΜΝΗΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ DRR2...
    Ηλία, υπάρχουν τέτοιες μητρικές για Intel CPUs, με το X38 chipset. Είναι πιο ακριβές από αυτές με DDR2 μόνο, η αύξηση των επιδόσεων αυτήν τη στιγμή με την DDR3 είναι αστεία για το επιπλέον συνολικό κόστος και δε μπορείς να κάνεις mix-and-match (μαζί DDR2 και DDR3) στα DIMM-άκια...



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    celerity - 16.12.2007, 18:33


    Βασικα θεωρω ψιλο-ακυρο το ολο θεμα. Το laptop ειναι laptop, "φορητος" και το Desktop ειναι για το σπιτι. Ολοι εδω πιστευω οτι ξερουμε οτι ενα laptop στην ιδια ή και λιγο μεγαλητερη τιμη δεν θα φτασει ποτε (τουλαχιστον με τα τωρα δεδομενα) την ισχυ που εχει ενα Desktop. Και στην τελικη προσοπικα πιστευω οτι ο φορητος δεν κανει για κυριο PC σπιτι σου. Προσοπικα δεν μπορω να γραψω με τιποτα στο board που εχουν πανω τους τα laptop. Και αρκετοι εδω ξερουν οτι πληκτρολογώ σχετικα γρηρορα. Mouse δεεεεν.... αν ειναι να βαλεις κανονικο mouse , παρε κανονικο υπολογιστη.
    Για να μην μακρολογω, πιστευω οτι ειναι γενικα καλο να εχεις laptop αλλα μονο οταν πραγματικα το χρειαζεσαι για δουλεια. Και για μας στο αγαπητο Cs.uoi.gr δεν ειναι και απαραιτητο.



    Re: Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera

    nakmax - 16.12.2007, 23:01


    psolid_snake wrote: Επειδή και τα 2 τα desktop που έχω τα έχω φτιάξει μόνος μου, είχα την χαρά της σύνδεσης και της "δημιουργίας", το θεωρώ πολύ ξενέρωτο να παίρνεις ένα κουτί που εσύ δεν μπορείς να το επιδιορθώσεις και το πας σε άλλους να στο "εγχειρίσουν"...
    Ακριβώς. Όταν παίρνεις laptop είναι σα να κάνεις αγορά οποιασδήποτε άλλης ηλεκτρονικής συσκευής. Σα να παίρνεις playstation, ipod, plasma TV, Blue-ray player κ.λ.π. Η διαφορά υπάρχει όταν πας να πάρεις desktop και το πάρεις αποκλειστικά με δική σου σύνθεση και το συναρμολογήσεις κομμάτι-κομμάτι, και όχι μια έτοιμη σύνθεση στο κουτί τυλιγμένη και έτοιμη για χρήση.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Remalia

    Pasxaliatikes Eyxes - Join Freely! - gepostet von parsifal am Freitag 30.03.2007
    8a enisxy8ei h oxi o dikommatismos? - gepostet von parsifal am Donnerstag 23.08.2007
    Radio 1 Legends - gepostet von Kid am Montag 22.10.2007
    Neos Diskos A/E! - gepostet von Ntk am Sonntag 09.09.2007
    3rd Free Software Event @ Ioannina - gepostet von parsifal am Donnerstag 31.05.2007
    Mia fora kai ena kairo... - gepostet von fotonios am Montag 08.10.2007



    Ähnliche Beiträge wie "Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera"

    Notebooks - Jasmin (Freitag 23.09.2005)
    Notebooks und Teleport... - Anonymous (Sonntag 21.08.2005)
    Hat jemand Ahnung von Notebooks? - notion (Sonntag 08.05.2005)
    pws raiden? - Reggae.todis (Freitag 12.01.2007)
    Notebooks - Maike (Donnerstag 18.01.2007)
    Wer will nochmal seine PWs hergeben? *g* - Anonymous (Samstag 24.09.2005)
    Notebooks für euch günstiger - Sid (Sonntag 13.11.2005)
    2 Notebooks/Laptops von baycom/Acer - The Punisher (Sonntag 05.03.2006)
    Kennt sich wer mit Notebooks aus? - KNEIPENTERROR GIESSEN´98 (Samstag 20.05.2006)
    Hilfe! - Ingo will kein PWS mehr sein ;-) - Der Hofnarr (Sonntag 05.08.2007)