6e notulen 13-01-2006

Studentengroep Amnesty Zwolle
Verfügbare Informationen zu "6e notulen 13-01-2006"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Tessa - Fudd
  • Forum: Studentengroep Amnesty Zwolle
  • aus dem Unterforum: Notulen
  • Antworten: 3
  • Forum gestartet am: Mittwoch 07.12.2005
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: 6e notulen 13-01-2006
  • Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 3 Monaten, 3 Tagen, 17 Stunden, 55 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "6e notulen 13-01-2006"

    Re: 6e notulen 13-01-2006

    Tessa - 13.01.2006, 17:04

    6e notulen 13-01-2006
    Notulen 6e vergadering

    Vrijdag 13 Januari, 2006

    Afwezig: Arno (vakantie), Karin (komt later), Nora (tandarts), Jarno (ziek), Andries en Anneke.

    Marije en Annelies, welkom bij de groep!

    Mededelingen:
    Willeke moet eerder weg.
    Floris moet eerder weg.
    Annemieke kan niet meer onze begeleider zijn. Ze is weg bij Amnesty Amsterdam. Nora heeft contact gehad met Karst en er komt misschien iemand anders. Nora weet hier meer over, dus dat vragen we later.

    Te bespreken punten naar aanleiding van afspraken, notulen en forum:
    De cursus: Er staat een reactie van Karst op het forum. We moeten datums doorgeven wanneer we echt niet kunnen, ivm de trainingscursus.

    Niet iedereen heeft nog alle post gehad die hij/zij moet ontvangen. Gaat Nora hier achteraan? Ook de nieuwe mensen moeten aangemeld worden (Marije en Annelies).

    In de studiehandleiding (die iedereen via de mail heeft gehad voor de kerstvakantie) staat dat elke groep een grote actie moet houden ergens rond februari/maart. Floris gaat dit uitzoeken.

    Actiegroep: De website. Jorinde gaat vandaag bezig met de vragen. Deze krijgen we vandaag zodat we ze kunnen beantwoorden, en dan kan het op de site worden gezet.

    Uren: Iedereen moet zijn/haar eigen uren bijhouden en deze voor 20 januari naar Nora sturen, zodat zij alles in een schema kan zetten.

    Nora neemt contact op met andere studentengroepen. Zo kunnen we informatie van hun krijgen, en zij van ons. (geen reactie van Nora, want die is nog bij de tandarts).

    Er staat ook een berichtje van Karst in het forum voor Nora.

    VSP: Zijn de mensen al op de hoogte? Tessa: Nee, dat zou ik doen. Er wordt vandaag contact opgenomen met de mensen die eventueel VSP punten willen halen bij Amnesty.

    Djonnie: Over vorige keer. Djonnie heeft nog steeds dezelfde mening. Hij weet niet echt wat hij met de Amnesty groep aan moet. Ook gezien de situatie van Annemieke nu.
    Floris zegt: We moeten kijken naar de competenties. Deze moeten we in acties verwerken, concreet. We moeten onderbouwen waarom we een CMV stage volgen bij Amnesty. Floris en Wouter gaan dit uitwerken, ook proberen ze er meteen wat competenties in te verwerken.
    Voor de volgende keer: Iedereen kijkt naar de competenties en zoekt er een paar uit die hij/zij belangrijk vind. Ook neemt iedereen zijn/haar leerdoelen mee.

    De opdracht van Annemieke (vorige notulen) moeten we nog gewoon doen voor 20 januari. Plus een motivatie waarom we voor Amnesty hebben gekozen.

    Karst: Hij zou het leuk vinden als we meer communiceren op het forum. Iedereen moet daar meer actief worden.
    Het is handig om het forum op de website te plaatsen, dan kijk je er sneller.

    In het beleid komt te staan dat er geen mensen meer bij de groep mogen.

    Willen we bezoek van Karst: Ja, leuk!! Elmer gaat het op het forum zetten.

    Eigen ruimte: Die is er nog niet. Tessa en Elmer gaan er vandaag achteraan.

    (en toen heb ik wat gemist volgens mij)

    Er staan actietips in de studentenhandleiding. Deze kunnen handig zijn. De actiegroep moet een verdeling gaan maken bij de bedachte acties, zodat iedereen eraan mee kan werken.

    Nieuwjaarsborrel: In het Vliegende Paard?

    Annelies en Marije moeten nog ingedeeld worden in een groep. Floris vertelt dat Nora erg druk is als contactpersoon, misschien dat zij hulp nodig heeft?
    Wat zijn eigenlijk de leerdoelen van Annelies en Marije? Marije:Heeft een algemeen leer/werk plan, omdat ze nog geen stage had. Annelies: Heeft als leerdoel het organiseren van activiteiten.
    Ze komen bij de actiegroep.

    Dagplanning:
    Heeft iedereen wat te doen?
    Ja.

    WVTTK:
    Jorinde: Hoe ver is het beleid?
    Dit is nog niet af. Er wordt voorgesteld dat er een tussenproduct op het forum komt, zodat we er reacties op kunnen geven.

    Rondvraag:
    Annelies: Wat is het adres van het forum?
    Ze wordt doorverwezen naar www.flojo.nl.tt

    ~ ~ ~

    Half 1, deel 2 van de vergadering

    Nora en Anneke zijn nu wel aanwezig, Karin komt iets later binnen.

    Nora: Ze heeft het hele forum gelezen, want ze liep een beetje achter.
    Ze heeft Karst gemaild over het bulletin e.d. De groep Zwolle is gemaild. De activiteitenkalender is gekopieerd zodat iedereen nu een kopie heeft. We moeten voor 31 januari aangeven welke acties we allemaal willen gaan doen. Er is een kleine discussie over. Nora schrijft op wat we kiezen.
    Verder heeft ze veel post gehad. Ook moeten we mailen welk postcode gebied we vertegenwoordigen. We kiezen voor Zwolle en niet alleen voor Windesheim.
    Nora vindt dat er een map voor de notulen, telefoonlijst etc.. moet komen. Tessa gaat dit regelen.
    Nora komt met het idee van een printpas. Het idee is dat we allemaal een beetje geld inleggen en daarvan een printpas kopen, omdat we best vaak dingen moeten uitprinten. Of vragen we school of die ons sponsort? Elmer en Tessa gaan hiervoor bij Piet langs.

    Annemieke: Ze vertelt dat ze gestopt is met haar stage. Als het kan wil ze onze tussenevaluatie nog wel doen. Ook gaat ze Karst mailen over andere begeleiding voor ons. Door Karst zelf, of Hilde. Als Annemieke meer weet zal ze ons mailen.
    h.baaij@amnesty.nl is het emailadres van Hilde. Hier kunnen we de opdracht die we van Annemieke kregen (voor 20 januari) ook naartoe sturen.
    Voor het verslag: Je moet ook reflecties schrijven. Graag reflecteren op jezelf en de mensen bij wie je in de groep zit (actiegroep, PR groep, organisatiegroep).

    Floris: Hij is samen met Wouter en Elmer bezig geweest met het verslag de relatie tussen CMV en Amnesty. Welke domeinen, het verband met de competenties, voor Djonnie dat het toetsbaar is dat we aan onze competenties hebben gewerkt.

    Ruben: De website: De groep is bezig geweest met de teksten. De koppen van de inhoud zijn af, de lay-out is bijna af, de tekstjes van ons moeten er nog op + foto’s. De link naar het forum moet er ook nog op komen te staan.

    Annelies/Marije: Ze zijn bezig geweest met de acties. De valentijnsactie: Op de houten wand in de kantine willen ze hartjes plakken met Amnesty erop en je kan dan een tekst op de hartjes schrijven. In de A-kantine willen ze rozen gaan verkopen.
    De dag van de vrouw: overdag een handtekeningenactie. ’s Avonds Lady’s Night in het Vliegende Paard. Allemaal informatie, films, workshops, stands etc… (mannen mogen ook komen).
    Bij de filmavond was nog niet helemaal duidelijk wat de bedoeling was, dus daar gaan ze nog mee aan de slag.
    De nieuwjaarsborrel: Deze staat gepland op 19 januari 2006. In het Vliegende Paard. De datum is nog wel optioneel, er wordt nog een bericht gestuurd hierover.

    Vraag: Hoe was de eerste dag tot nu toe? Goed! Leuk.

    Suzanne/Marjolein: Het beleid: Ze zijn naar de bieb geweest op school en hebben boeken gehaald. Het is nu eindelijk duidelijk wat er precies in een PR plan moet komen te staan. Er was geen computer vrij, dus eerst is alles uitgeschreven, later uitgetiept. Een kleine versie staat nu op het forum waarop we kunnen reageren.
    Vraag: Waarom het een probleem is dat mensen op Windesheim niks weten over Amnesty?
    We willen dat iedereen ervan op de hoogte is, het is belangrijk (en de rest ging echt te snel).

    Jorinde: Ze is bezig geweest met de site, de vragenlijst die we moeten invullen.

    Wouter: Zie het verhaal van Floris. Als het af is moet iedereen het eerst even doorlezen en feedback geven. Volgende week is het af.

    Tessa: VSP handboek: Windesheim moet uit het logo, hoe? Googlen voor nieuw logo (owjaa… dom van mij).
    Als de VSP mensen gemaild worden krijgen ze dan ook al meteen het handboek? Want dan moet er nog heel veel aangepast worden eerst… De VSP mensen worden gemaild dat ze bij Amnesty kunnen helpen met VSP en krijgen later het handboek, als het af is.
    Vast lokaal: Opgezocht wie daar vorig jaar over ging, H. Oomkes. Die opgezocht, was er niet. Mail gestuurd.
    Bevrijdingsfestivalinfodag: Het is opgezocht en er is gewoon vrije toegang, je hoeft je niet eerst aan te melden.
    Annelies en Wouter moeten hier sowieso heen voor Studentertainment.
    Floris, Karin en Tessa willen er ook wel heen. Arno misschien ook?

    Elmer: Lees de studentenhandleiding door!!

    The End



    Re: 6e notulen 13-01-2006

    Fudd - 13.01.2006, 21:32


    Tessa wrote: "(en toen heb ik wat gemist volgens mij)"

    het stukje wat je gemist heb en wat er toen is besproken:

    - het overzicht van de 4e jaarsbegeleiders. wat door arno gemaakt zou worden. is nog niet af....
    - de po-gesprekken. op het forum staat een post van tessa met daarin een reactie van Djonnie op de vraag of de evalutie in groepjes mag enzo.
    (hiervoor verwijs ik u naar die post / topic: afspraken - po tussenevaluatiegesprekken).



    Re: 6e notulen 13-01-2006

    Tessa - 14.01.2006, 11:40


    Thank you.

    Dat overzicht is wel af (behalve dan dat de nieuwe mensen er niet bij staan). Weet niet of ie op het forum staat eigenlijk, zo even kijken, maar is naar Djonnie gestuurd, vandaar die reactie terug.

    En de PO gesprekken idd... iedereen moet daar even neerzetten wanneer hij/zij die gesprekken heeft. Als dit al is afgesproken met de 4e jaars.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Studentengroep Amnesty Zwolle

    vraag over topics van het forum - gepostet von Tessa am Freitag 10.02.2006



    Ähnliche Beiträge wie "6e notulen 13-01-2006"

    Eurobike 2006 - Mirko (Samstag 29.07.2006)
    Frohe Weihnachten 2006! [Raum für Alles] - Speedy (Samstag 23.12.2006)
    Horoskope vom 15.01.2006 - enfusia (Sonntag 15.01.2006)
    Pride 2006 Hl - Nixon (Samstag 20.01.2007)
    Tagessprüche Oktober 2006 - Zitante Christa (Donnerstag 25.01.2007)
    die aktuellen Erscheinungstermine Stand: 3.2.2006 - m4rsel (Freitag 03.02.2006)
    Vögelchen - methusalix (Mittwoch 09.07.2008)
    Die echten Farben - Kollektion 02/2006 - kuyashinaki (Donnerstag 15.02.2007)
    25. März - SnowpenAir 2006 - Basti (Freitag 13.01.2006)
    Bericht vom 24.09.2006 - Claire (Sonntag 24.09.2006)