Holliday Inn Sunspree Resort (Montego Bay)

Jamdown
Verfügbare Informationen zu "Holliday Inn Sunspree Resort (Montego Bay)"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Claudia - FiYah - Taki
  • Forum: Jamdown
  • Forenbeschreibung: www.jamdown.info
  • aus dem Unterforum: Hotels
  • Antworten: 6
  • Forum gestartet am: Dienstag 06.12.2005
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Holliday Inn Sunspree Resort (Montego Bay)
  • Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 4 Monaten, 9 Tagen, 15 Stunden, 11 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Holliday Inn Sunspree Resort (Montego Bay)"

    Re: Holliday Inn Sunspree Resort (Montego Bay)

    Claudia - 09.12.2005, 01:10

    Holliday Inn Sunspree Resort (Montego Bay)
    .
    .
    Naam: Holliday Inn Sunspree Resort

    Plaats: Montego Bay

    Kamers: 524 Guest Rooms / 27 Suites / 210 Non-Smoking Rooms / 324 Double-Bedded Rooms / 200 Single-Bedded Rooms

    Mijn beoordeling: 7,5

    Omschrijving: Een vrij groot hotel. Hierdoor geen contact met het personeel, ik vond ze zelfs een beetje nors. Het personeel aan de balies zijn wel erg correct.

    Het hotel is schoon, de kamers zijn standaard maar netjes. Let op dat je tijdens je boeking (als je met 3 personen gaat) aangeeft dat je twee kamers wilt, anders zit je net als ons met zijn drieen op een tweepersoonskamer, dit is echt te krap! Vanaf het dak op de bovenste verdieping heb je een mooi uitzicht over de zee.

    De hele dag kun je overal drinken en eten krijgen. Aan het strand is een hamburgertentje en bar. Het eten is goed, zeker als je bij de restaurantjes boekt (ik was helemaal dol op de met krab gevulde schelpen en de cocoskoeken!)

    Het hotel is bijna geheel rookvrij.

    Het strand is smal maar wel lang, best rustig (veel amerikanen, het zwembad is bomvol!). Elke dag wordt het eb waardoor er een "eilandje" verschijnt waar je heen kunt zwemmen. Langs de ballenlijn varen jamaicanen met schelpen of willen vlechtjes bij je zetten. Geef ze eens (stiekem) een drankje, hiermee zijn ze blij! ;)

    Ze hebben de tuintjes mooi voor elkaar, inclusief muur met waterval.
    Internet is niet al te duur, werkt ook goed...trek wel een vest aan want ze koelen die ruimte tot -4C! :lol:

    Avondamusement was wel redelijk (ik ben er nooit zo'n fan van). Ze hebben best een leuke huisband, het is jammer dat deze veel Amerikaanse popnummers zingt. Verder vuurspugers, dansers en limbo. Ik heb ze niet kunnen betrappen op domme spelletjes! Best een leuke show, maar na 1 avond heb je het wel gezien. Er is vast een disco maar daar kom ik nooit. Ik ben meer het type van niet al te laat naar bed, nog een filmpje kijken en smorgens weer lekker vroeg op! Ik vind Jamaica bij licht het leukst, zeker als het heel vroeg is...in je uppie aan zee de zonopkomst bekijken! 8)





    Site Holliday Inn

    :!: Ben je ook in dit hotel verbleven en heb je aanvullende informatie, of misschien wel een hele andere mening erover...post dan jouw recentie hieronder!
    .



    Re: Holliday Inn Sunspree Resort (Montego Bay)

    FiYah - 19.12.2005, 09:33


    De kamers in Holiday Inn Suspree Resort waren absoluut schoon. In vergelijking met de kamers in Jamaica Grande kon je zien dat dit hotel langer bestond. De kamer vond ik minder mooi dan in Jamaica Grande.

    Voor vertrek naar of bij terugkomst van een excursie zaten we altijd aan de bar. Met het barpersoneel ontstaat op die manier een band die heel gezellig was. Uiteindelijk kenden we ze allemaal bij naam en we hebben heel wat afgelachen. Ook wist je precies bij wie je een gemixt drankje moest bestellen en bij wie niet. De een was nu eenmaal veel te scheutig met de drank dan de ander. Het meest hebben we gelachen met de kleinste barkeerper die een andere kleur overhemd droeg. Zijn naam ligt het puntje van mijn tong, maar ik kan er nu even niet opkomen.

    Diverse verkopers gingen met een waterfiets langs de ballenlijn die afgeladen was met de produkten die ze wilden verkopen. Zelf trokken ze de waterfiets aan een touw voort, ze konden er zelf niet meer in. Bij Rupert (hij was de enige Rasta) kocht ik een houtsnijwerk waarin het wapen van Jamaica (Out of Many, One People) was gekerfd.

    Haha !!! Lachen ja, de kamer waar je kon internetten was inderdaad onwijs koud! Het internetten ging goed, alleen jammer dat ze alles helemaal dichtgetimmerd hadden, zodat ik het scherm van mijn server thuis niet over kon nemen. Dat werkt toch altijd stukken makkelijker dan nu ineens via webmail je mail moeten lezen enzo. Maar goed, no span, ik kon mail lezen en versturen en daar ging het tenslotte om.

    Het eten was goed alleen vond ik de indeling niet echt praktisch ingericht. Soms liepen rijen door elkaar heen omdat de ruimte er niet erg groot was. Ook was het niet altijd duidelijk of iemand nu wel of niet in de rij stond. Het midden in de zomer buiten moeten eten vond ik ook niet echt geweldig. De eetgelegenheden waren niet afgesloten zodat airco geen zin had. Er hingen wel "vinnen" aan het plafond maar erg veel hielp dat niet. Als ik niet midden in de zomer naar Jamaica zou zijn geweest, zou ik het misschien wel prettig gevonden hebben. Goat curry was overigens mijn favoriete maal. Ik eet graag Hindoestaans / Surinaams en dit geitenvlees was (ook) bereid met massala kerrie. Heerlijk!

    Het entertainment was wel aardig maar zeker niet zo goed als in Jamaica Grande. Ik vond dat de zanger van de huisband een beetje de stem van Dennis Brown had. Als je de band een paar avonden had zien spelen, dan kon je de setlist uit je hoofd. De limbodansers, vuurspugers en dansers waren leuk om te zien. Vooral die ene onwijs lange danser die allerlei trucjes deed. De steelband vond ik ook erg goed, die gaven echt een goede show weg!

    De kamer zat in de buurt van de ingang en we hadden zijzeezicht. Voor ons keken we op het niet zo grote zwembad met bar. Een warmtedeken sloeg om je heen als je de kamer verliet. Geld wisselen kon je het beste doen bij de juwelier in het tegenoverliggende winkelcentrum. Pal naast dat tegenoverliggende winkelcentrum werd de Foundation Night van Reggae Sumfest gehouden. (In Club Inferno) Als eerbetoon stond de Foundation Night in het teken van de toen onlangs overleden Sir Coxsone Dodd van Studio One. Omdat Reggae Sumfest gehouden werd, logeerden ook diverse artiesten en (voornamelijk) instrumentalisten in het hotel. Het was erg leuk om in dezelfde ruimte te ontbijten met mensen die je gisteren op het podium had zien staan. Sunspree sponsort het Reggae Sumfest Festival dus vandaar dat ze daar verbleven. De Bob Marley Experience en RoseHall (Annie Palmer) zijn er dichtbij dus zeker het bezoeken waard!

    Ik wijd uit: het ging hier alleen om het hotel. Die wil ik dan tenslotte waarderen met het eindcijfer 7.

    Onderstaande afbeeldingen konden veel netter, ik geef het toe. Dat de plaatjes de tekst visueel ondersteunen blijft gelukkig een feit ;)



    Re: Holliday Inn Sunspree Resort (Montego Bay)

    Taki - 19.12.2005, 14:40


    Of Topic Misschien......
    Hey FiYah...wanneer was jij er dan?
    2001?



    Re: Holliday Inn Sunspree Resort (Montego Bay)

    FiYah - 19.12.2005, 16:52


    Ik was in 2001 in Ocho Rios (Renaissance Jamaica Grande) en in 2004 in Montego Bay (Holiday Inn Sunspree Resort).

    Ben jij wel eens naar Jamaica geweest?



    Re: Holliday Inn Sunspree Resort (Montego Bay)

    Claudia - 19.12.2005, 19:33


    FiYah wrote: Ben jij wel eens naar Jamaica geweest?
    Taki wil je deze vraag s.v.p. in de Chatty Chatty beantwoorden? Thankx! -bigup-


    Is die Rupert degene die de hele dag roept: "yuh don't see, yuh donno. Yuh don't aks, yuh don't get!"? Dat was namelijk ook een mannetje met dreads die houtsnijwerk verkocht...maar ik herken hem eerlijk gezegd niet van jouw foto.



    Re: Holliday Inn Sunspree Resort (Montego Bay)

    FiYah - 20.12.2005, 05:14


    Sorry voor het stellen van vragen in verkeerde topics, maar het een is zo verbonden met het ander dat sommige topics in elkaar overlopen. Anyway: ik ga zo even bij Chatty Chatty kijken ;)

    Die slogan is mij niet bekend, ik heb het andere verkopers ook niet horen zeggen, maar dat zou ook aan mij kunnen liggen hoor :cry:



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Jamdown

    Junior Murvin & U Roy & We The People Band 2007 - gepostet von G-Ras am Montag 05.02.2007
    Beter laat dan nooit: Sizzla petrol 15 juni 2007 - gepostet von rebelmojo am Freitag 02.11.2007
    Made in Jamaica 2 mei 2007 A'dam - gepostet von G-Ras am Donnerstag 03.05.2007
    Reggae Geel 2007 - gepostet von G-Ras am Montag 06.08.2007
    Sizzla & Ziggy Marley @ Effenaar Eindhoven! - gepostet von Bwino am Mittwoch 06.06.2007
    Tribute@BobMarley @ Effenaar! - gepostet von Bwino am Donnerstag 28.06.2007
    Monique goes to Jamaica - gepostet von moka am Mittwoch 14.06.2006



    Ähnliche Beiträge wie "Holliday Inn Sunspree Resort (Montego Bay)"

    Montego Bay - KaBAUKEr (Sonntag 09.07.2006)
    Holliday (1 week) (Urlaub machen) - [GDt]logicpower (Sonntag 25.03.2007)
    Frage - henchie (Freitag 09.05.2008)
    Royal Decameron Montego Beach - KaBAUKEr (Sonntag 09.07.2006)