BOARD- KURALLARI

www.digitalboard.com
Verfügbare Informationen zu "BOARD- KURALLARI"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: **KRAL**
  • Forum: www.digitalboard.com
  • Forenbeschreibung: Digital_Board
  • aus dem Unterforum: BoArD KURALARI
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Montag 31.10.2005
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: BOARD- KURALLARI
  • Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 5 Monaten, 24 Tagen, 8 Stunden, 41 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "BOARD- KURALLARI"

    Re: BOARD- KURALLARI

    **KRAL** - 31.10.2005, 11:21

    BOARD- KURALLARI
    DigiTaL-BoArD
    Üyeler icin uyulmasi zorunlu Kurallar



    1. DIGITAL Board Yönetimi Demokrasiyi savundugundan Terör'ü destekleme, Demokrasiye aykiri siyasi propaganda, Türk toplumunun bütünlügünü bölücü Terör'ü destekli bütün düsünceler, yine Demokrasiye aykiri bütün Fanatik Din'i icerikli mesajlar, Genel Ahlaka aykiri küfürlü yazi, hakaret benzeri yazilar yazilamasi ve Ayni sekilde, baska bir Board katilimcisini yada ücüncü bir sahsi kücültücü veya hakaret edici yazi yazilmasi yasaktir.

    2. Board katilimcilari yeni bir Konu basligi acmadan önce o konunun boardda mevcut olup olmadigini kontrol etmelidir. Bunun icin Boardun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamamasina dikkat edilmeli aksi takdirde mesajlar Moderator'lar tarafindan silinecektir.

    3. Board Yöneticileri her yazilan Mesaj'i aninda göremiyebilirler.

    - Üyeler yine Üyeler hakkinda uygunsuz bir Mesaj'la karsilastiginda mutlaka o bölümden sorumlu Moderatorlara bildirmek zorundadir.

    - Üyeler sadece Moderatorlar tarafindan hakarete ugradigini veya haksizliga ugradigini görürse mutlaka ADMIN'lere özel Mesaj ile bildirmek zorundadir, Aksi takdirde herhangi bir basit sorununda veya program konusunda Admin'lerden yardim istemesi kesinlikle yasaktir.

    - Üyeler paylasmak istedigi özel bir konu varsa, ya biryere yüklemeli yada Moderator'lardan birine danismali.

    - Üyeler Mesaj'larinda acik olarak kendini ele verebilecek ipucu ( Gercek ismini veya gercek ismini iceren mail adresleri ) gibi seylerden sakinmali.

    4. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bagirmak anlamina gelecegi icin kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayiniz.

    5. Boarda yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlis bölüme acilan Konular Moderator'lar tarafindan uygun olan bölüme kaydirilir ve bu Konu'yu acan Üyeye Moderatorlar tarafindan bildirilir.Tekrari halinde Üye Moderatorlar tarafindan ikaz alir.

    6. Üye olurken Ahlaksiz isim secmek, Imzalarina Siyasi amacli ve bölücü yazilar yazmak, Board reklami yapmak amaciyla Board ismi ayrietten acik Link vermek ve resim olarak 120 x 90 en 5 kb den büyük resimler kullanmak yasaktir.

    - Üyeler imzalarina sadece Board yöneticileri tarafindan Dost site olarak belirtilen ve Yöneticilerden özel izinle alinmis Site isimleri ve Linkleri ekliyebilir...

    - Avatar olarak kesinlikle dini, gayri ahlaki veya politika ilgili bir resim olmamali ve kesinliklen bir partinin simgesininde olmamasi gerekiyor.

    - Eger bu kural cigneniyorsa, üyenin kullandigi Avatar hemen silinip, elinden Avatar koyma hakki alinabilir.

    - Bu ilk defa olmus olsa bile kisi üye olurken kurallari kabul ediyorum dediginden yaptigi olay kurallara aykiri oldugundan istisna yoktur sadece Boardda kulanilan Avatarlari secebilir...

    7. Boarda hic yazi yazmiyanlarin yada uzun zaman boarda giris yapmiyanlarin üyeligi silinme durumlari olabilir.

    8. Konu basliklarini konunun icerigini ifade eden sekilde secmeniz gerekiyor. Yardim, lütfen, kisiye özel gibi basliklar derhal silinebilir veya baslik degisebilir.


    9. Moderatorlar, Üyeler tarafindan yazilan yazinin konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazildigina karar verirlerse yaziyi uygun bölüme aktarir veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi Moderatorlarin yetkisindedir.

    10. Board Yönetimi tarafindan, ayni kisinin birden fazla rumuz veya isimle, farkli kisilermis gibi ayni konuda görüs belirttigini tespit etmesi durumunda, kisinin tüm mesajlari silinir ve boarda girisi yasaklanir.Yine buna bagli olarak ayni kisinin birden fazla e-mail adresi ile basvurarak farkli isimler ile yazdiginin tespit edilmesi durumunda boardla iliskisi kesilecektir.

    11. P-O-R-N-O ve Adult kesinlikle Yasaktir.
    Ahlak disi konular acmak, Ciplak müstehcen resimler sunmak, ftp de yada edonkey de xxx ariyorum yada herhangi bir Ahlak disi olan P-O-R-N-O vs.Link sunmak yasaktir.

    12. Bu board gönüllü ve amatör katilim anlayisiyla fikir alis-verisinde bulunulmasi icin kurulmustur. Amac disi kullanilmamasi gerekmektedir.

    13. Board'un isleyis ve kurallari konusunda katilimcilari bilgilendirmek Board'un veya Moderatör'lerin görevi degildir. Katilimcilar bu kurallari okuyup uymak zorundadir. Board kurallari her zaman zamana uygun olarak degistirebilir ve degistikten sonra hemen gecerlidir. Önceden böyle bir kural yoktu diye itiraz edilemez.

    14. Board kurallarina uymayana önce birinci ihtar verilir, devami halinde Board'dan banlanir veya üyeligi silinir.

    15. Özel istisna simdilik her an degisebilir: Mesajlarda Board'dan indirilmek istenen Program linklerinin şifreleri Board ismi olabilir.

    16. Boardimizdaki sunulan Mp3'ler indirildikten en gec 24 saat sonra silinmelidir, ayrica sunulan ücretli TV şifreleri yani Keyler, Nanolar, Chidler vs. gibi ücretli TV şifre cözücüleri sadece TEST amacli olup DiGiTaL BoArD olarak Kanuni ve Yasal konularda HIC BIR SORUMLULUK ÜSTLENMIYORUZ ! Sizlere tavsiyemiz dinlediginiz Mp3 lerin Orjinal CD veya kasetlerini almaniz ve tabiki ücretli TV lere veya şifreli Tv kanallarina üye olmanizdir. Yasal olmayan kacak yoldan şifre kirmak kanunen yasaktir ve suc teskil eder.

    17. Üye olup Board'a giris yapan üye bu sartlari kabullenmis sayilir.


    DiGiTaL BoArD Yönetimi



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum www.digitalboard.com

    ytastan - gepostet von Anonymous am Samstag 29.07.2006
    BOARD- KURALLARI - gepostet von **KRAL** am Montag 31.10.2005



    Ähnliche Beiträge wie "BOARD- KURALLARI"

    Neues board - Rasta Admin (Mittwoch 22.03.2006)
    Board-Regeln - Noctor (Montag 14.11.2005)
    --Ninja-Board-- - Sakura (Freitag 23.09.2005)
    Dragonlfy 4 mit WASP v2 3 in1 Board - Eagle (Samstag 29.07.2006)
    Das_Brot on board - Das_Brot (Dienstag 03.07.2007)
    Oegeat hat auch ein tolles Board - Anonymous (Mittwoch 21.09.2005)
    Wie habt Ihr vom Board erfahren? - 500g-gehacktes (Sonntag 16.05.2004)
    A board member meeting :) - newnativspirit (Donnerstag 03.08.2006)
    HGC BoArD ''ON'' again - Dj Cr00k^ (Donnerstag 18.03.2004)
    Etek-Ego Board Anleitung deutsch - Mig (Dienstag 02.10.2007)