Forum Kurallarimiz

Untitled
Verfügbare Informationen zu "Forum Kurallarimiz"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: adminkaan
  • Forenurl: Klick
  • Forenbeschreibung: Kaan Fm Forum
  • aus dem Unterforum: Forum Kurallarimiz
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Sonntag 16.09.2007
  • Sprache: deutsch
  • Link zum Originaltopic: Forum Kurallarimiz
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 6 Monaten, 31 Tagen, 14 Stunden, 48 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Forum Kurallarimiz"

    Re: Forum Kurallarimiz

    adminkaan - 17.09.2007, 15:41

    Forum Kurallarimiz
    1- Yöneticilerimiz herzaman görev başında değiller. Bu yüzden Yönetime bildirmek istediğiniz Mesajı, Mesajın içindeki Bildirim Butonunu kullanarak yapabilirsiniz.

    2- Yeni bir konu başlıgı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular açılamaz.

    3- Türkiye Cumhuriyeti Yasalarını ve Uluslararası Kanunları, Anlaşmaları, Tüzükleri çigneyen mesajlar Foruma gönderilmesi yasakdır. Gönderildiği taktdirde Üye Uyarılacakdır. Uyrıya uymadığı takdirde Forumdan uzaklaştırılacakdır.

    4- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. TurkiyemForum`da İnsanlar ayırmak yasakdır. (Örneğin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi.) Bu Kurala uymayan üye Forumdan tamamen uzaklaştırılacakdır.

    5- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır. Uyarılara rağmen bu eylemlere devam ederse Üye forumdan tamamen uzaklaştırılacakdır

    6- Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yasaktır. Siyaset Bölümünde herkesin görüşüne saygı duyulması mecburiyettir. Başka bir Üyeye görüşünden dolayı tahrik edici mesaj yollanması yasakdır.

    7- Forumda yeni konu açacağınız zaman içerikle alakalı hiç bir ipucu vermeyen "Allah RiZaSı iÇin YarDım", "Arkadaşlar bakın bi","yarrrdddııııımmmm","Lütfen yaaarrrdıııım","niye kimse yardım etmiyor" v.b. başlıklar kullanmayın. Burası bir Forum alanı ve burda herkes yardım almak veya Yardım etmek için bulunuyor. İçerikle alakasız başlık yazmanız Yardım almanızı geciktirecek ve aynı durumda olan insanların tekrar yeni konu açmalarına neden olacaktır. Konu başlığını büyüklü ve küçüklü harflerle yazmanız da forumun görünümü açısından kötü bir durum oluşturmaktadır. Hepsini küçük harfle veya sadece kelimelerin ilk harflerini büyük harfle yazmanız görünüm açısından daha iyi olacaktır.

    8- Forum üzerindeki Email veya PM (ÖM) sitemini kullanarak ASLA ticari çıkar amaçlı mesaj GÖNDERİLEMEZ !!! Yönetim ticari olarak kullanım veya kural dışı kullanıma yönelik şikayet aldığı veya gerekli gördüğü durumlarda PM'leri (Özel Mesajları) okuma ve gerekiyorsa yayınlama hakkına sahiptir.

    9- Her türlü taciz edici yazı yasaktır.

    10- İmza alanlarına her türlü forum linki ve forum bağlantılı portal linki, ticari site linki, reklam amaçlı mesaj yazılamaz !

    11- Pornografik içerik, yasadışı ilaçlar ve ilaç üretim cihazları, kumar ve kumar ile alakalı içerik, silah ve silah mühimmatlarının satış ve tanıtımı, bira veya sert alkollü içecek tanıtım yada satışı, tütün yada tütünle alakalı tanıtım yada satış, reçete ile satılan ilaçların satışı veya tanıtımı yasakdır.

    12- Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack appz ve benzeri sitelerin tanitimi yasaktır.

    13- Mesajlarda öğretici veya örnek gösterici Resim'ler dışında Resim kullanılamaz.

    14- Forum'da yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır.

    15- Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, sırf üye olmak için abuk subuk kullanıcı adları seçmek, imzalarda reklam yapmak yasaktır.

    16- Forum ve Forum Yöneticilerinede kural dışı mail veya mesaj bırakmak kesinlikle yasaktır.

    17- Forum Yönetimi , aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttiğini tespit etmesi durumunda, kişinin tüm mesajlarını siler ve forum'a girişini yasaklar.Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar, başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa Engellenir.

    18- Bu forum gönüllü ve amatör katılım anlayışıyla Profesyonel Kişiler tarafından fikir alişverişinde bulunulması için kurulmuştur. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir.

    19- Forum Yöneticileri kuralları her Üyeye teker teker anlatmaya mecbur değildir. Her Üye Forum Kurallarını kendileri bulup okuması mecburidir.

    20- Forum kurallarına uymayan katılımcıların forum'a yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir.

    21- Forumun Resmi dili Türkcedir. Sadece diğer Resmi diller Forum Yöneticilerinden izin alınarak kullanılabilinir. (İngilizce, Almanca, Fransızca)

    22- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari değiştirme ve silme hakkına sahiptir.

    23- Forum kurallarina uymayan üyeler yöneticiler tarafindan uyarılır, davranışın tekrarında sistemimizden kayıtları silinir.

    24- Forum kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı forum yöneticilerince her zaman saklıdır.

    25- Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

    26- Bu Forum Çöpcatanlık amacı ile kurulmadi. PM üzerinden Bayan Üyelerimizin rahatsız edilmesi kesinlikle yasakdır. Böyle bi durumda rahatsız eden şahısın Foruma erişimi yasaklanacakdır

    27- Puanlama sisteminden yararlanmak için Mesajlarda veya İmzalarda Puan istemek veya Teklif etmek kesinlikle yasakdır



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Untitled

    BAYANLARA ÖZEL SITEMIZ - gepostet von adminkaan am Freitag 28.09.2007



    Ähnliche Beiträge wie "Forum Kurallarimiz"

    Fragen zum Forum und zur Homepage - KageJubei (Samstag 20.09.2008)
    Forum von SchattenNinja - SchattenNinja (Donnerstag 09.11.2006)
    Soll ich mich im forum anmelden? - Anonymous (Sonntag 05.11.2006)
    Unser neues Forum! - ChrisKH (Sonntag 02.05.2004)
    Forum is On - Belebt es - craysi (Samstag 17.09.2005)
    43 Designe za Forum - 2iggy (Montag 14.03.2005)
    Forum fertig -> Abstimmung über die Squads - Dis (Montag 17.07.2006)
    Um das Forum voll nutzen zu können... - gandalf (Donnerstag 01.06.2006)
    Geburtstagskinder im Forum - attams (Samstag 20.01.2007)
    Zu wenig im Forum - BernieSchiebulla (Freitag 06.05.2005)