Gutsy Live Dvd

Remalia
Verfügbare Informationen zu "Gutsy Live Dvd"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: twin - Kid - Ntk - verginsteel - nakmax - parsifal - Thinker_ - fotonios
  • Forum: Remalia
  • Forenbeschreibung: Official forum of Remalia (Ntk & Friends)
  • aus dem Unterforum: Software
  • Antworten: 40
  • Forum gestartet am: Samstag 02.09.2006
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Gutsy Live Dvd
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 4 Monaten, 16 Tagen, 17 Stunden, 7 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Gutsy Live Dvd"

    Re: Gutsy Live Dvd

    twin - 18.11.2007, 17:45

    Gutsy Live Dvd
    Θα ήθελα να σας ανακοινώσω τη δημιουργία ενός Live Dvd που βασίζεται στα Xubuntu Gutsy Gibbon(ίσως μελλοντικά γίνει και ένα βασισμένο στα Linux Mint με Gnome...θα δούμε...)

    Σκοπός του Live Dvd(που έχει και δυνατότητα εγκατάστασης) είναι να δώσει στα Remalia που δεν έχουν βάλει ακόμη Adsl,μια όσο το δυνατόν πιο "γευστική" μερίδα από Ubuntu...

    Το Dvd περιέχει πλήρες multimedia support.(ευχαριστώ τον Rad για κάποιες υποδείξεις!).

    Επίσης περιέχονται cοmpilers C και C++(γενικά το πακέτο build essentials), η hugs,Prolog, το Openoffice.org,και το Kile ή το Texmaker(είμαι υπό σκέψη για το ποιο θα μπει...μάλλον θα μπουν και τα 2) με υποστήριξη για ελληνικά στο Tex.

    Το Wine,o vlc media player,το K3B,το Acid Rip και το Devede είναι επίσης μέσα στη λίστα.

    Μεταξύ Amarok και Exaile διάλεξα το δεύτερο,που είναι λιγάκι ελαφρύτερο...

    Εφόσον υπάρχει χώρος σκέφτομαι να βάλω και διάφορα προγράμματα γραφικών όπως το Blender,και κάποια παιχνίδια παραπάνω...με το Dosbox.

    Πάντως ο λόγος αυτού του post είναι κυρίως για να μου πείτε τη γνώμη σας,τόσο οι άμεσα ενδιαφερόμενοι,όσο και οι υπόλοιποι φίλοι του Linux...

    Τι άλλο να συμπεριληφθεί?τι να μην μπει?τι να αντικατασταθεί?

    Επίσης,αφού το Dvd θα απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε πληροφορικάριους,(και όπως το κόβω αποκλείεται να γεμίσει μόνο με προγράμματα),θα παρακαλούσα όσους έχουν δουλέψει σε κάποιο tutorial ή παρουσίαση,που αφορά π.χ. τη δημιουργία ιστοσελίδων ή κάτι άλλο σχετικό με την πληροφορική...να το παραχωρήσουν(εφόσον θέλουν) για να αποκτήσει το Live Dvd μεγαλύτερη χρησιμότητα...Φυσικά οι συμμετέχοντες συγγραφείς θα τιμηθουν με ευφημο μνεία...

    Ιδέες και κριτικές ευπρόσδεκτες...:roll:

    Επίσης προτάσεις για το όνομα του Live Dvd θα ληφθούν σοβαρά υπόψην...

    Το default είναι Lazux προς τιμήν του Varkor που ήταν η αφορμή για να αρχίσει η προσπάθεια.




    Re: Gutsy Live Dvd

    Kid - 18.11.2007, 19:58


    Συγχαρητήρια Θωμά για την προσπάθεια σου.. Απ' ότι κατάλαβα από την mini-περιγραφή που μας έκανες, πρόκειται για Ubuntu έτοιμο που δεν χρειάζεται να φας ώρες με το download & installation των απαραίτητων πακέτων! 8) 8)



    Re: Gutsy Live Dvd

    Ntk - 19.11.2007, 14:32


    Μπράβο Θωμά για την προσπάθειά σου! Φρόντισε να εμπεριέχονται και drivers γραφικών ώστε να μην έχουν πρόβλημα με τον X οι laptop users :P Υπόψιν πάντως ότι το εγχείρημα θέλει αρκετή δουλειά και τεστάρισμα! Δες και τα παιδιά της ILUG πόσο καιρό παιδεύονται με το iloog!!! :D



    Re: Gutsy Live Dvd

    verginsteel - 19.11.2007, 16:11

    Re: Gutsy Live Dvd
    Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για το εγχείρημα σας, μακάρι να πετύχει η συνταγή (για να δοκιμάσω και γω το Linux).

    twin wrote: Εφόσον υπάρχει χώρος σκέφτομαι να βάλω και διάφορα προγράμματα γραφικών όπως το Blender,και κάποια παιχνίδια παραπάνω...με το Dosbox.

    Δηλαδή αν κατάλαβα καλά,σκοπεύεις να βάλεις abandonware games? Επειδή τώρα τελευταία με (ξανά)έπιασε μια μανία με dos-games, αν θες μπορώ να σου προτείνω μερικά all-time-classic παιχνιδάκια για να προσθέσεις στο dvd.



    Re: Gutsy Live Dvd

    twin - 19.11.2007, 17:11


    Θέλω να τονίσω ότι το Live dvd βασίζεται στα Xununtu, και το διάλεξα επίτηδες γιατί είναι ελαφρύτερο από τα "κανονικά" Ubuntu που έχουν το Gnome,για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παλιότερους υπολογιστές.Επίσης μου άρεσε πολύ η default εμφάνιση του και θα την κρατήσω σχεδόν ίδια...

    (είναι ένας ωραίος συνδυασμός κομψότητος και ελαφρότητος!)

    Ωστόσο το Xfce δεν έχει κάποιες ευκολίες που προσφέρει το gnome...είναι το τίμημα για καλύτερες επιδόσεις...

    (είπαμε...αν πετύχει το εγχείρημα και υπάρξει ανταπόκριση,θα βγάλουμε και ένα βασισμένο στα Linux Mint Daryna...αλλά αργότερα)

    Μάλλον δεν θα συμπεριλάβω drivers γραφικών σε αυτή την έκδοση...και επίτηδες θα φροντίσω οι λοιπές εφαρμογές να μην απαιτούν επιτάχυνση γραφικών κλπ.

    Ο λόγος είναι κυρίως ότι δεν έχω χρόνο για επιπρόσθετο ψάξιμο και τεσταρίσματα(όπως είπε πολύ σωστά και ο αγαπητός Admin)...Άν κάποιος έχει έτοιμη τη λύση και την πει εδώ,θα το βάλουμε κι αυτό.

    Για Abandoware...δεκτές όλες οι προτάσεις, ως τώρα είχα στη λίστα 3 εκδόσεις
    του Prince of Persia!(το 1,το 4D και το Shadow & Flame) και το Flashback 8)



    Re: Gutsy Live Dvd

    verginsteel - 19.11.2007, 17:45


    :thumbright: Flashback :thumbleft: Θα στο πρότεινα κι εγώ...
    Τώρα για το Prince of Persia εκτός των 1,2, τα υπόλοιπα δεν μου άρεσαν.

    Έχουμε και λέμε:
    Baby Jo in Going Home
    Barbarian 2
    Double Dragon 2
    Fable
    Flashback
    Golden Axe
    Grand Theft Auto
    Hero's Quest 1,2,3 (υπάρχουν και σε VGA version)
    Ironman OffRoad Racing
    Lands of Lore 1,2
    Lotus 3 ( με παλιές Lotus Kid)
    Micro Machines
    OutRun
    Prehistorik 1,2
    Prince of Persia 1,2
    Rick Dangerous 2
    Trivial Pirsuit Deluxe
    Zool 2

    Αν τα θες τα έχω κατεβάσει όλα, να στα δώσω κάποια στιγμή.



    Re: Gutsy Live Dvd

    Ntk - 19.11.2007, 18:51


    twin wrote: Μάλλον δεν θα συμπεριλάβω drivers γραφικών σε αυτή την έκδοση...και επίτηδες θα φροντίσω οι λοιπές εφαρμογές να μην απαιτούν επιτάχυνση γραφικών κλπ.

    Απλά έθιξα το θέμα του γραφικού ώστε οι αρχάριοι χρήστες (και κυρίως αυτοί που έχουν λάπτοπ με wide οθόνη) να μην έχουν πρόβλημα στην απεικόνιση του Χ! Το λέω αυτό γιατί στο λαπτόπι μου πριν το Fedora 6 είχα τεράστιο πρόβλημα με το να σηκώσω γραφικό! Μόνο με το Suse είχα κάνει κάτι και αυτό ύστερα από πολύ ψάξιμο!

    Στον φλώρο τον Vergin τώρα, δλδ έπρεπε να έρθει στον Θωμά η ιδέα να φτιάξει ένα live dvd για να δοκιμάσεις το Λίνουξ;! Τόσες live διανομές υπάρχουν ρε μπετόφλωρε..!!!!!!



    Re: Gutsy Live Dvd

    verginsteel - 19.11.2007, 21:12


    Και γιατί να μην εγκαταστήσω τη διανομή του twin; Εσύ τί πρόβλημα έχεις;



    Re: Gutsy Live Dvd

    twin - 19.11.2007, 21:35


    Στον Verginsteel: Ok, αν τα έχεις και σε cd τα Dosgames πες όταν μπορείς...ή δώσε τα σε κάποιον μεσάζοντα... :wink:

    (βρήκα σήμερα τρόπο πώς να προσθέσω τα Dos games στο μενού,οπότε θα είναι υπόθεση 1-2 κλικ για να παίξουν!)

    Στον Ntk: Δυστυχώς wide screen δεν έχω για να δοκιμάσω...το μόνο που μας σώζει είναι μήπως τα Xubuntu από μόνα τους καλύπτουν το κενό,(αν και έχω ακούσει άσχημα νέα για υποστήριξη οθονών μεγαλύτερων των 19-20'')...διαφορετικά δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο,και δεν ξέρω... :(



    Re: Gutsy Live Dvd

    nakmax - 19.11.2007, 22:43


    Δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να παρατήσουν την ευκολία των Windows και να βάλουν Linux σαν βασικό λειτουργικό ή έστω σαν δεύτερο. Πρέπει να ξεκωλωθείς στο ψάξιμο. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές live εκδόσεις Linux για να σώσω αρχεία από χαλασμένους σκληρούς που είχαν μέσα Windows. Πιο παλιά είχα βάλει Ubuntu 6.10, μαζί με Windows XP και dual boot εννοείται. Αλλά μετά από ένα ξεγυρισμένο format των Windows, δεν το ξανάβαλα. Σε ένα παλιό laptop του father μου έβαλα κάποια στιγμή τα Xubuntu. Με λίγα λόγια, προσωπικά θα ξαναβάλω Linux όταν θα έχω στη διάθεσή μου και κανα παλιό PC πέρα από το βασικό.



    Re: Gutsy Live Dvd

    twin - 20.11.2007, 13:52


    Επειδή άρχισα να φτιάχνω το νέο look του live Dvd, με το logo τα wallpapers κλπ κλπ...όποιος έχει ενστάσεις ή νέες προτάσεις σχετικά με την ονομασία να μιλήσει τώρα,αλλιώς να σωπάσει για πάντα...

    Το default είναι LAZUX και η ατάκα είναι linux for angels...



    όποιος έχει να πει κάτι πάνω σ'αυτό,παρακαλώ να το διατυπώσει με ιδιαίτερη σοβαρότητα,και να εκθέσει τις απόψεις του με επιχειρήματα.

    Έχετε διορία 2 μέρες... :)



    Re: Gutsy Live Dvd

    parsifal - 20.11.2007, 14:50


    Γιατί δεν χώνεις κάτι σε σχέση με τα comics που είχες φτιάξει πέρυσι; Ως wallpaper π.χ. καμμία εικόνα που είναι μαζεμένοι οι ήρωες στο τέλος κάθε επεισοδίου! Και το όνομα της διανομής να έχει κάποια σχέση με το κόμικ γενικά...



    Re: Gutsy Live Dvd

    verginsteel - 20.11.2007, 16:18


    Ή να βάλεις όλα τα τεύχη του ρεμαλοκόμικ, μαζί με καινούριο για μπόνους.



    Re: Gutsy Live Dvd

    Kid - 21.11.2007, 11:34


    nakmax wrote: Δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να παρατήσουν την ευκολία των Windows και να βάλουν Linux σαν βασικό λειτουργικό ή έστω σαν δεύτερο. Πρέπει να ξεκωλωθείς στο ψάξιμο. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές live εκδόσεις Linux για να σώσω αρχεία από χαλασμένους σκληρούς που είχαν μέσα Windows. Πιο παλιά είχα βάλει Ubuntu 6.10, μαζί με Windows XP και dual boot εννοείται. Αλλά μετά από ένα ξεγυρισμένο format των Windows, δεν το ξανάβαλα. Σε ένα παλιό laptop του father μου έβαλα κάποια στιγμή τα Xubuntu. Με λίγα λόγια, προσωπικά θα ξαναβάλω Linux όταν θα έχω στη διάθεσή μου και κανα παλιό PC πέρα από το βασικό.
    Ο χρόνος που μου πήρε να εγκαταστήσω και να κάνω τα Ubuntu εξίσου λειτουργικά με τα XP είναι ο μισός από τον χρόνο που θέλω για να κάνω format + να βάλω XP (θεωρώντας ότι ούτε updates κάνω ούτε περνάω drivers :P). Το μόνο που έκανα ήταν να ανοίξω το "add/remove programs" και να επιλέξω αυτά τα προγράματα που ήθελα. That simple.. 8)



    Re: Gutsy Live Dvd

    nakmax - 22.11.2007, 00:55


    Kid wrote: Ο χρόνος που μου πήρε να εγκαταστήσω και να κάνω τα Ubuntu εξίσου λειτουργικά με τα XP είναι ο μισός από τον χρόνο που θέλω για να κάνω format + να βάλω XP
    Και μένα τόσο μου πείρε. Πώς θα μπορούσα όμως στο ubuntu να κάνω για παράδειγμα επαγγελματική επεξεργασία video με μια ανάλογη με το κορυφαίο Adobe Premiere PRO εφαρμογή; Ή υπάρχει τόσο καλή εφαρμογή για το Linux όσο είναι το Photoshop για τα Windows και το MacOS; Ή τις εφαρμογές της corel Draw;



    Re: Gutsy Live Dvd

    verginsteel - 22.11.2007, 11:31


    twin wrote: Επειδή άρχισα να φτιάχνω το νέο look του live Dvd, με το logo τα wallpapers κλπ κλπ...όποιος έχει ενστάσεις ή νέες προτάσεις σχετικά με την ονομασία να μιλήσει τώρα,αλλιώς να σωπάσει για πάντα...


    Προσωπικά το "Linux for Angels" δεν μου αρέσει.

    Για το όνομα θα μου άρεσε να είναι μια καρκινική λέξη, ώστε να φαίνεται και o twin στο επιχείρημα.



    Re: Gutsy Live Dvd

    Ntk - 22.11.2007, 14:44


    nakmax wrote: Και μένα τόσο μου πείρε. Πώς θα μπορούσα όμως στο ubuntu να κάνω για παράδειγμα επαγγελματική επεξεργασία video με μια ανάλογη με το κορυφαίο Adobe Premiere PRO εφαρμογή; Ή υπάρχει τόσο καλή εφαρμογή για το Linux όσο είναι το Photoshop για τα Windows και το MacOS; Ή τις εφαρμογές της corel Draw;

    Όσον αφορά το photoshop υπάρχει το Gimp που είναι αρκετά καλό και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το photoshop (υπάρχει και σε windows και επειδή είναι μπέχο το προτιμούν πολλοί!) Όσον αφορά την επαγγελματική επεξεργασία βίντεο:roll: (σαν να λέμε στιγμές καθημερινής ρουτίνας!), γιατί έβαλες windows και δεν πας να πάρεις ένα Mac?!? Στην τελική πάρα πολλές εφαρμογές δουλεύουν και με εξομοίωση μέσω wine σε Linux!

    Δεν στην λέω, απλά μου την δίνει όταν κάποιος βρίσκει το πιο ακραίο ας πούμε παράδειγμα που υστερεί το linux απέναντι στα windows (και κυρίως αυτό συμβαίνει με τα multimedia και αυτό έχει να κάνει με το πόσο πολύ έχει διαδοθεί το καθένα και όχι με το ποιο είναι καλυτερο ως λειτουργικό) και τα ισοπεδώνει όλα... Δεν είναι καλό δλδ το ubuntu επειδή δεν μπορείς να του βάλεις την τάδε εφαρμογή... Ε και; Για όλες τις άλλες δουλειές δλδ τα windows σε εξυπηρετούν καλύτερα; Δοκίμασε το ακροθιγώς και αν όντως δεν σου κάνει και στα υπόλοιπα βάσει των γούστων σου τότε απόρριψε το! Αν όμως για τις περισσότερες εργασίες υπερτερεί γιατί μην το χρησιμοποιήσεις; Και στην τελική υπάρχει και το dual boot... :P



    Re: Gutsy Live Dvd

    parsifal - 22.11.2007, 17:22


    Ntk wrote: ...Δοκίμασε το ακροθιγώς...

    :shock:

    Μπαμπά...Εσύ...;



    Re: Gutsy Live Dvd

    Kid - 22.11.2007, 18:38


    Ntk wrote: nakmax wrote: Και μένα τόσο μου πείρε. Πώς θα μπορούσα όμως στο ubuntu να κάνω για παράδειγμα επαγγελματική επεξεργασία video με μια ανάλογη με το κορυφαίο Adobe Premiere PRO εφαρμογή; Ή υπάρχει τόσο καλή εφαρμογή για το Linux όσο είναι το Photoshop για τα Windows και το MacOS; Ή τις εφαρμογές της corel Draw;

    Όσον αφορά το photoshop υπάρχει το Gimp που είναι αρκετά καλό και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το photoshop (υπάρχει και σε windows και επειδή είναι μπέχο το προτιμούν πολλοί!) Όσον αφορά την επαγγελματική επεξεργασία βίντεο:roll: (σαν να λέμε στιγμές καθημερινής ρουτίνας!), γιατί έβαλες windows και δεν πας να πάρεις ένα Mac?!? Στην τελική πάρα πολλές εφαρμογές δουλεύουν και με εξομοίωση μέσω wine σε Linux
    Συμφωνώ με τον Admin ότι αν μιλάμε για "επαγγελματική επεξεργασία βίντεο" & εικόνας, κακώς πήρες Windows και όχι ένα Apple. Διαφωνώ βέβαια ότι το Gimp "δεν έχει τίποτα να ζηλέψει" από το Photoshop, αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχουν σε αυτό το forum 2-3 άτομα που να ξέρουν έστω και κάποια βασικά tricks του ps. Κατά τα άλλα, το linux δεν παρουσιάστηκε από κανένα μας ως ένα λειτουργικό για επαγγελματίες γραφίστες/αρχιτέκτονες, αλλά ένα λειτουργικό που κάνει γρηγορότερα + επιβαρύνοντας το σύστημα λιγότερο από τα windows τις διάφορες καθημερινές μας λειτουργίες. Και όπως σωστά ειπώθηκε, υπάρχει και το dula boot.. 8)



    Re: Gutsy Live Dvd

    twin - 22.11.2007, 19:07


    Ανακοίνωση:

    Το θέμα με την ονομασία του Live Dvd έχει κλείσει. :lol:

    Υπάρχει αλλαγή τόσο στο τελικό όνομα της διανομής, όσο και στην ατάκα.Έχει κάποια σχέση με ένα κόμικ που κυκλοφορούσε πέρσυ(και ίσως ξανακάνει την εμφάνιση του κάποτε)αλλά περισσότερες λεπτομέρειες δεν αποκαλύπτουμε γιατί μας αρέσει η μυστικοπάθεια! :shock:

    Έφθασε ο καιρός να προτείνετε κάποιες εφαρμογές που θα θέλατε οπωσδήποτε να βρίσκονται μέσα(και είναι κάπως πιο εξειδικευμένες,γιατί τις βασικές νομίζω τις καλύπτουμε).


    Χαίρετε.



    Re: Gutsy Live Dvd

    Ntk - 22.11.2007, 19:42


    Ok, έγραψα μαλακία, λεπτομερώς ήθελα να πω! :shock: :P



    Re: Gutsy Live Dvd

    nakmax - 22.11.2007, 20:24


    Μην μπούμε στην αιώνια αντιπαράθεση windows ή linux γιατί κατ' αρχήν δεν είμαι υπερασπιστής των windows. Κατά δεύτερον αν δεν υπάρχει κάτι ανάλογο του premiere pro για linux μην επικαλείστε τo MacOS ως καλύτερη επιλογή για επεξεργασία video, γιατί και πάλι σ' αυτήν την περίπτωση οι επιλογές είναι MacOS ή Windows και όχι MacOS, windows ή Linux. Και αμα ήμουν επαγγελματίας γραφίστας το πιθανότερο είναι να διάλεγα Mac, όμως δεν είμαι. Όπως είπε και ο kid Quote: λειτουργικό που κάνει γρηγορότερα + επιβαρύνοντας το σύστημα λιγότερο από τα windows τις διάφορες καθημερινές μας λειτουργίες. άρα εγώ που χρησιμοποιώ αρκετά το premiere (για επεξεργασία οικογενειακών και λοιπών video και όχι για επαγγελματικό σκοπό) είμαι αναγκασμένος να έχω κάπου και κανα windows για να κάνω τη δουλειά μου. Με λίγα λόγια θα καταλήξω σ' αυτό που λέτε και οι δυο Quote: στην τελική υπάρχει και το dual boot... . Ε, αυτό είπα και ο ίδιος. Το είχα κάνει κάποια στιγμή (το dual boot) και θα το ξανακάνω κάποια άλλη στιγμή.
    P.S. Για το photoshop να πω ότι ακόμα κι αν το gimp ήταν ανάλογό του, υπερτερεί στο ότι μπορείς να το βρεις συμπεριλαμβανόμενο στην σουίτα επεξεργασίας video της adobe και να έχεις το πλεονέκτημα της άψογης συνεργασίας με τα άλλα προγράμματα της σουίτας που αφορούν επεξεργασία ήχου, μοντάζ, ειδικά εφέ κ.λ.π.

    Edit: Να πω επίσης οτι με εξαίρεση το -συμφωνώ κι εγώ- "ακραίο" παράδειγμα της adobe που έφερα, για όλες σχεδόν τις υπόλοιπες εφαρμογές συφωνώ ότι μπορείς να κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου με το linux.



    Re: Gutsy Live Dvd

    parsifal - 23.11.2007, 10:30


    Φτάνει με το Linux VS Windows. Το φιλαράκι μας ο Θωμάς έβγαλε ένα Live DVD και ζητάει τη γνώμη μας. Δείξτε λίγο σεβασμό...



    Re: Gutsy Live Dvd

    twin - 26.11.2007, 23:45

    beta beta h melissa...
    H beta της beta έκδοσης του kamenOS(ka-men operating system) κυκλοφόρησε.

    προς το παρόν χωράει σε cd,λείπει πολύ πράγμα...

    απουσιάζουν βασικές εφαρμογές,απουσιάζει η πληθώρα των Dosgames που θα παράσχει ο Verg,

    και απουσιάζουν πολλοί ήρωες...(κυρίως φταίνε οι βάσεις για τις απουσίες)

    εκκρεμεί η μετονομασία του μενού από applications σε Kamenu...δεν βρήκα ακόμα που κρύβεται αυτό το "applications"...

    Το wallpaper δεν είναι το final,είπαμε λείπουν ήρωες.



    Re: Gutsy Live Dvd

    Thinker_ - 27.11.2007, 00:18


    Ακούγεται αξιόλογο! :hello1: :hello1:
    Καλή συνέχεια και υπομονή,
    καθώς διανύουμε και καιρούς ασκήσεων... :roll:

    (μην ξεχάσεις να βάλεις κ τον εαυτό σου μέσα - σε περίοπτη θέση -...
    Υστεροφημία είναι αυτή, δεν ξέρουμε που θα καταλήξει το δισκάκι!)



    Re: Gutsy Live Dvd

    parsifal - 27.11.2007, 00:35

    Re: beta beta h melissa...
    twin wrote: ...kamenOS(ka-men operating system)...
    :lol: :lol:

    twin wrote: ...Kamenu...


    Θα πνιγώ από τα γέλια βραδυάτικα! Να 'σαι καλά βρε Tom!

    Το 'ξερα ότι θα έβρισκες φοβερά ονόματα τελικά!



    Re: Gutsy Live Dvd

    Ntk - 27.11.2007, 10:33


    Lol!!! Εύγε ΤΟΜ! Το σκρινσοτ φαίνεται πολύ γαμάτο!!! Μην ξεχάσεις να μας βάλεις όλους στο Wallpaper (και τον εαυτό σου βέβαια όπως είπε ο Γιώργος) γιατί μετά θα έχεις γκρίνια ότι μας ξέχασες! :wink:

    Υ.Γ: Και τα ονόματα τα σπάνε!!! Ο Βέρτζιν ακόμα δεν μου έδωσε τίποτα, θα του τραβήξω το αφτί όμως μην ανησυχείς... Και άμα θες φέρε καμιά κόπια να κάνω test στο λαπτόπι μου..!



    Re: Gutsy Live Dvd

    verginsteel - 27.11.2007, 12:18


    Εγώ το CD το έχω έτοιμο (650 MB!!) κ συνέχεια μαζί μου αλλά δεν σε βρίσκω τώρα τελευταία.

    Πολύ καλό twin, το όνομα είναι πολύ καλύτερο, και το ka-menu φαίνεται γαμάτο.



    Re: Gutsy Live Dvd

    Ntk - 27.11.2007, 13:02


    Πώς περιμένεις να με βρεις; Να πεις αχ που να είναι ο Νίκος και τσουπ να εμφανιστώ μπροστά σου; Πάρε και κανά τηλέφωνο όταν ανεβαίνεις Πανεπιστήμιο μην περιμένεις να βρεθώ Καπετάν Φάντης Μπαστούνι ομπρός σου...!!! :P



    Re: Gutsy Live Dvd

    fotonios - 27.11.2007, 13:49


    Tom, κουρεύτηκα...



    Re: Gutsy Live Dvd

    Ntk - 27.11.2007, 14:14


    Επίσης έχεις και πορτοκαλί παπούτσια..!!! :shock: :P



    Re: Gutsy Live Dvd

    Thinker_ - 27.11.2007, 14:41

    Re: beta beta h melissa...
    fotonios wrote:
    Tom, κουρεύτηκα...

    Ntk wrote:
    Επίσης έχεις και πορτοκαλί παπούτσια..!!!


    Ήμαρτον... Read between the lines, people!

    twin wrote:
    H beta της beta έκδοσης (...)
    και απουσιάζουν πολλοί ήρωες... (...)
    Το wallpaper δεν είναι το final,είπαμε λείπουν ήρωες.


    Κι επειδή δεν μπορώ να κρατηθώ (έχε χάρη που είναι δεμένα τα χέρια μου):
    Ntk wrote:
    Μην ξεχάσεις να μας βάλεις όλους στο Wallpaper (και τον εαυτό σου βέβαια όπως είπε ο Γιώργος) γιατί μετά θα έχεις γκρίνια ότι μας ξέχασες!

    Ή αλά parsifal: "ΜπλαΜπλαΜπλα... με ξέχασες αχρείε... ΜπλαΜπλαΜπλα"



    Re: Gutsy Live Dvd

    Ntk - 27.11.2007, 14:52


    Δεν αναφερόμουν μόνο σε εμένα... Αναφερόμουν και στους υπόλοιπους ήρωες του κόμικ... Αμέσως εσύ!!! Εγώ είχα αγνές προθέσεις..! :P



    Re: Gutsy Live Dvd

    twin - 27.11.2007, 23:44

    update



    Re: Gutsy Live Dvd

    Ntk - 28.11.2007, 21:08


    Έχω τα DOSgames!! Μου τα παρέδωσε ο Verginsteel σήμερα αλλά δεν σε είδα πουθενά Tom! Ελπίζω αύριο να σε πετύχω..! :wink:



    Re: Gutsy Live Dvd

    twin - 28.11.2007, 23:18


    Σίγουρα,αύριο θα είμαι σχολή... 8)



    Re: Gutsy Live Dvd

    twin - 11.12.2007, 01:02


    http://www.mininova.org/tor/1038777


    Όσοι Kamen προσέλθετε!(και seeedάρετε αν το βρείτε του γούστου σας.)


    :P



    Re: Gutsy Live Dvd

    verginsteel - 12.12.2007, 17:27


    Μπράβο ρε Θωμά. Seedαρετε ρε!

    (Νίκο το έχεις για να το πάρω από σένα?)


    Είναι beta version απ' ότι έίδα ε?
    Ωραία, στην final θα βάλεις και το Remalia RPG (αν το τελειώσω ποτε).



    Re: Gutsy Live Dvd

    Ntk - 12.12.2007, 19:16


    Ποιος να σιντάρει ρε; Μόνο ο Θωμάς το έχει ολόκληρο εγώ το κατεβάζω με την εκπληκτική ταχύτητα των 20 KB/s (maximum) και κάνω και upload ταυτόχρονα... Σε 2-3 μέρες θα έχει κατέβει... Όσον αφορά το Remalia RPG μην λες ψέματα γιατί δεν πρόκειται για ρεμαλο-rpg αλλά για Pifas' Tale!



    Re: Gutsy Live Dvd

    Ntk - 13.12.2007, 23:53


    Κατέβηκε το KamenOS!!! Μπράβο ΤΟΜ! Αναμένουμε και τη τελική έκδοση με όλα τα DOS games! Μόνο που θέλω να μου δώσεις το DVD στο χέρι, μην κατεβάζω με αυτές τις τρισάθλιες ταχύτητες και με πάρει καμιά βδομάδα..!!! :P



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Remalia

    For selling - gepostet von tasosos am Freitag 09.11.2007
    Kypello - gepostet von Karvouniaris am Freitag 16.03.2007
    Firefox 2 Released - gepostet von Ntk am Donnerstag 26.10.2006
    Gewponika 8emata - H gwnia tou Narsi!!! - gepostet von Ntk am Donnerstag 09.11.2006
    Arthro 16.. - gepostet von Kid am Donnerstag 18.01.2007



    Ähnliche Beiträge wie "Gutsy Live Dvd"

    Eure Neuste DVD - goch (Sonntag 16.01.2005)
    American Fighter 4+5 auf DVD? - kretzmer73 (Samstag 12.05.2007)
    ACHTUNG - yuichan (Sonntag 17.04.2011)
    TFT DVD.... - Radis (Donnerstag 06.07.2006)
    Mika Live - Lollipop (Mittwoch 08.08.2007)
    Wie oft habt Ihr Lisa schon live gesehen? - mona17 (Donnerstag 06.09.2007)
    Xbox 2: HD DVD? - XBoxCologne (Freitag 22.10.2004)
    DISCO LIVE - SimonW. (Montag 14.01.2008)
    Xbox Live Lineup veröffentlicht - Predator (Montag 05.03.2007)
    underworld 2 dvd - pain (Montag 18.09.2006)