CERUL

Isus Calea
Verfügbare Informationen zu "CERUL"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: *Anka*
  • Forum: Isus Calea
  • Forenbeschreibung: ...si inapoi noi nu vom da...
  • aus dem Unterforum: Maxime,zicale,citate,cugetari
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Montag 11.12.2006
  • Sprache: deutsch
  • Link zum Originaltopic: CERUL
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 5 Monaten, 24 Tagen, 14 Stunden, 25 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "CERUL"

    Re: CERUL

    *Anka* - 03.10.2007, 00:09

    CERUL
    Poate de multe ori privesti cerul si te intrebi: "Oare cum e acolo sus? Pentru cine a fost facut cerul si de ce este atat de mare si frumos?" Si eu am incercat sa dezvalui acest minunat mister si doresc sa spun ce am aflat!

    Mie imi place foarte mult sa privesc cerul in timpul noptii...este ceva minunat...ce nu pot descrie cu ajutorul cuvintelor! Este infinit, dar nu este gol, ci e imbracat intr-o mantie stralucitoare: STELELE...

    Cum ar fii cerul fara stele? Ca si un lac fara pesti...ca si vorbele fara inteles...ca si iubirea fara manifestari...Dar un cer cu stele este un cantec, este puritate...si toate valoarea ei, stelele, au lumina proprie: unele sunt mai mari, altele mai mici, dar toate sunt calde (ca si niste ochi blanzi care privesc spre tine)...dar LUNA?

    Luna iti arata ca undeva departe exista un soare, care is va relua locul dimineata. De aceea, atunci cand vezi stelele...cauti luna. Iar cand o gasesti te bucuri. Poate ca cerul cauta o oglinda! Aceasta poate fii chiar sufletul tau. Dar este el atat de pur pentru ca cerul sa se poate oglindi in el? Ca sa intelegi, iti spun ca stelele, luna si tot ceea ce vezi in jurul tau sunt creatii la fel ca si tine...pentru ca toti am fost creati de Dumnezeu! Deci, ca sa ajungi dincolo de stele ai nevoie de un suflet! Astfel sufletul devine calea dintre fiinta si cer (Dumnezeu).

    Poate ca de multe ori plangi in ascuns si suferi pentru unele lucruri...lacrimile iti curg pe obrazul fin, ca si niste stele mici si nu se aude nimic...este liniste...plangi mai mult cu sufletul si stelele ies din ochii umezi, luand cu ele putin din povara inimii tale...NU...ci dincolo de stele, CINEVA sta langa tine! Acum zambesti...De ce cand esti fericit poti traci ca si un copil ascultator de Creatorul lui...sa ierti si sa iubesti si apoi sa stii un lucru minunat...ca odata vei fi acolo pentru totdeauna! Dincolo de stele, unde fericirea nu are sfarsit! Si daca te vei uita la CER aminteste-ti ca dincolo de stele, CINEVA te priveste...DUMNEZEU!



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Isus Calea

    Ioan 3.16 - gepostet von julian_ivancsuk am Samstag 16.12.2006
    Asteptand sarbatorile de dupa... - gepostet von julian_ivancsuk am Mittwoch 28.03.2007
    18 aprilie 2007 - gepostet von julian_ivancsuk am Freitag 18.05.2007
    Un Vizitator... - gepostet von vasi am Sonntag 18.02.2007
    23.09.2007 - gepostet von vasi am Sonntag 23.09.2007
    La cruce (Hillosng - At the cross) - gepostet von Me_Ruben_89 am Montag 17.09.2007
    14.07.2007 - gepostet von vasi am Samstag 14.07.2007



    Ähnliche Beiträge wie "CERUL"