iNCiRLiKTE ABD ASKERLERiNE ALKOL ALARMI

GERMERSHEiM
Verfügbare Informationen zu "iNCiRLiKTE ABD ASKERLERiNE ALKOL ALARMI"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Germersheim
  • Forum: GERMERSHEiM
  • aus dem Unterforum: HABER
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Mittwoch 15.03.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: iNCiRLiKTE ABD ASKERLERiNE ALKOL ALARMI
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 9 Monaten, 22 Tagen, 17 Stunden, 44 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "iNCiRLiKTE ABD ASKERLERiNE ALKOL ALARMI"

    Re: iNCiRLiKTE ABD ASKERLERiNE ALKOL ALARMI

    Germersheim - 07.07.2007, 13:00

    iNCiRLiKTE ABD ASKERLERiNE ALKOL ALARMI



    İncirlik üssünde görevli ABD'li yüzbaşı Lovest'in alkollü bir şekilde yaptığı kazada 1 kişi ölmüş, yüzbaşıyla bir kişi yaralanmıştı. Olaydan sonra ABD askerleri uyarıldı.


    Adana'daki İncirlik Hava Üssü'nde konuşlu 39. Wing Komutanlığında görevli ABD askerleri, alkol kullanımına dikkat etmeleri konusunda uyarıldı. Askeri Polis Servisi'nde görevli Astsubay Başçavuş Joel Davis, alkol kullanmanın bir ayrıcalığa ek olarak bir sorumluluk olduğunu ve dikkatli tüketimin alkole bağlı olayları da önleyeceğini belirtti. Davis, alkol kullanımıyla ilgili sorumlulukların sadece hava üssüyle sınırlı olmadığını, bardan sarhoş halde çıkmanın ve elinde alkol şişesiyle gezmenin de ihlalden sayılacağını bildirdi. Alkol şişesiyle sokakta yürümenin “Türkiye'de kültürel yönden kabul edilebilir olmadığını” belirten Davis, içkinin, alkol kullanımına izin verilen tesislerin sınırlarında tüketilmesi gerektiğini vurguladı.

    İncirlik'te görevli askerlerin ABD Hava Kuvvetleri'ni ve ülkesini temsil ettiğini bu nedenle daha dikkatli davranması gerektiğini anlatan Davis, askerlere hitaben şunları kaydetti: “Alkollü içeceğinizi satın aldığınız kurumun fiziksel sınırlarının içinde tüketmelisiniz. Siz, Türkiye'de konuksunuz, bu nedenle buranın kültürlerine saygı göstermelisiniz. İncirlik sokaklarında elinde alkol şişeleriyle gezilmesi yasak olduğu gibi motorlu araçlarda da alkol şişesiyle dolaşılması uygun değil. Eğer, alkollü araç kullandığından şüphelenilirse 39. Wing Komutanlığı güvenlik kuvvetlerince durdurularak teste tabii tutulacaksınız. Başarısız olursanız, tutuklanacaksınız.”

    Alkollü olarak araç kullananların, yapılan testlerde alkol alımına ilişkin bir kanıt bulunursa en az 1 yıl boyunca araç kullanma imtiyazından yoksun kalacaklarını vurgulayan Davis, imtiyaz kaybının sadece İncirlik'le sınırlı kalmayacağını bir sonraki görevine de yansıyacağını ifade etti. İncirlik'te, hava üssünde görevli ABD'li yüzbaşı Sean Lovest'in kullandığı 01 TF 213 plakalı otomobil, karşı yönden gelen başka bir araçla çarpışmış, kazada 1 kişi ölmüş, yüzbaşıyla bir kişi yaralanmıştı. Yüzbaşı Lovest'in yapılan muayenesinde alkollü olduğu belirlenmişti.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum GERMERSHEiM

    AVRUPADA BASARI ZAMANI - gepostet von Germersheim am Sonntag 24.06.2007



    Ähnliche Beiträge wie "iNCiRLiKTE ABD ASKERLERiNE ALKOL ALARMI"

    Saglam'dan savunma alarmi - ladybjk (Donnerstag 23.08.2007)
    Alkol zehirlenmesi - Caglaraga (Donnerstag 01.03.2007)