bunlar alkışlanırmı be

Fankii Star*FM "the finest in music"
Verfügbare Informationen zu "bunlar alkışlanırmı be"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Neslim
  • Forum: Fankii Star*FM "the finest in music"
  • Forenbeschreibung: "Forum Fankii Star*"
  • aus dem Unterforum: Galatasaray
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Freitag 15.06.2007
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: bunlar alkışlanırmı be
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 10 Monaten, 9 Tagen, 10 Stunden, 20 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "bunlar alkışlanırmı be"

    Re: bunlar alkışlanırmı be

    Neslim - 16.06.2007, 18:43

    bunlar alkışlanırmı be
    Azdılar!
    Burası Premier Lig mi? Değil... Sarı-kırmızılılara yıllardır yapılanlardan sonra alkış beklemek büyük hatadır!

    Premier Lig'de geçtiğimiz günlerde Manchester United, Chelsea FC ile girdiği şampiyonluk yarışında, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, Manchester Unitedlı oyuncuların, Chelsealiler tarafından alkışlanması, şüphe yok ki Fair Play adına çok olumlu ve gelecek sezonlarda, tüm dünyada örnek gösterilecek bir olaydır.

    Ancak bunu; geçmiş sezonlarda, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda yapılan karşılaşmalarda, gerek taraftarlarımız gerekse de oyuncularımızın yaşadığı insanlık dışı muameleden sonra, bizden beklenmesi, SAÇMA, TUTARSIZ ve MANASIZDIR.

    Her geçen sezon, bu insanlık dışı muamelenin dozajı artmış, taraftarlarımıza karşı başlayan, insanlık dışı muamele, teknik heyetimize kadar ulaşmıştır. Fenerbahçelilerin biz Galatasaraylılar'dan "Alkış" beklemesinin tek açıklaması, kurtun, kuzu postuna bürünmüş olmasıdır. Galatasaray'ı sahada yenemeyeceğini bilen Fenerbahçeliler, taraftar desteğinin önüne geçmek için, Galatasaray taraftarını lağım suyu altında stadyum dışında bekletmiş, Galatasaraylılar'a ayrılan koltukları kullanılmayacak hale getirmekten çekinmemiş, tuvaletler kullandırılmamıştır.

    Fenerbahçe seyircisi ki, geride kalan karşılaşmalarda, idrar doldurukları torbaları, Galatasaray taraftarların üzerine fırlatmış ve bunu bir gurur kaynağı olarak algılamıştır. Şüphesiz ki, bunların hiçbiri, birilerinin izini olmadan gerçekleşemez. Bu mudur alkışlanacak takımın taraftarı?

    Fenerbahçe yöneticilerinden biri ki, eski Trabzonzpor Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu'nun deyimiyle, "Sözüm ona entellektüel kişi", Fenerbahçe - Beşiktaş Fortis Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Mücadelesi ardından katıldığı canlı yayında, Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Haluk Ulusoy'a, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Çulcu'ya ve maçın hakemi Sayın Selçuk Dereli'ye hakaret etmekten çekinmemiş ve milyonların evine açılan bir pencereden, kendilerine yakışan, küfür, hakaret ve tehditleri etmekten bir an olsun çekinmemiştir. Bu mudur alkışlanacak takımın yöneticileri?

    Aynı maçın sonrasında, yayıncı kuruluş LiG TV'den izledikleri pozisyonların, LiG TV'de yayınlamadığı dahi iddia ederek, kendilerini ve küçük duruma düşürmüşler, sonraki hafta oynanan Fenerbahçe - Denizlispor karşılaşması öncesinde, yayıncı kuruluşa zorluk çıkartmış, stadyuma uzun bir süre girmesi engellenmiş ve canlı yayın, kimliği belirsiz kişiler tarafından sabote edilmiştir.

    Sporseverlere soruyoruz, Fenerbahçe alkışı hak ediyor mu?

    "Kötüler, kendilerine tahammül edildikçe azarlar"

    Tolstoy

    Galatasaray taraftarı, yönetimi ile beraber olmuş ve deplasman karşılaşmasında yaşadıkları her türlü insanlık dışı muameleyi sineye çekmiş ve misafirperverlik gösterek, Fenerbahçeli oyuncuları, Fenerbahçeli seyircilere ev sahipliği yapmıştır. 20 Mayıs Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada da Galatasaray taraftarı, her zaman ki gibi, Avrupalılar'ın çok iyi bildiği "Cehenmem"'i Fenerbahçe taraftarına yaşatacaktır. Ancak "Cehennem", onların uyguladığı "Vahşi Orman Kanunları" ile değil, aksine spor kuralları ve Fair Play çerçevesinde yapılacak, elde ettikleri şampiyonluk zehir edilecektir.

    Galatasaray taraftarı bu karşılaşmada da yine yönetimi ile bir bütün olacak, kendilerine yapılanları bir kenara itip, evsahipliğini en iyi şekilde yapacaktır.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Fankii Star*FM "the finest in music"

    SÜPER BASIT BIR OYUN.REKORU KIR - gepostet von fankiistarfm am Donnerstag 23.08.2007



    Ähnliche Beiträge wie "bunlar alkışlanırmı be"

    TükeN!K ten bunlar - alyazmalim (Samstag 03.06.2006)
    Bunlar kardesmi? - BadBoyKillah (Freitag 19.01.2007)
    2006 ModeL BUNLAR:D - TheChapkin (Dienstag 04.07.2006)