ne giyeceğim ben

ELARA & ARAPBABAN'NIN GÖNÜL YERI
Verfügbare Informationen zu "ne giyeceğim ben"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: aysima_fb
  • Forum: ELARA & ARAPBABAN'NIN GÖNÜL YERI
  • Forenbeschreibung: http://www.eleda.cabanova.de
  • aus dem Unterforum: Güzellik & Bakim
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Freitag 15.09.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: ne giyeceğim ben
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 8 Monaten, 15 Tagen, 7 Stunden, 36 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "ne giyeceğim ben"

    Re: ne giyeceğim ben

    aysima_fb - 13.08.2007, 13:35

    ne giyeceğim ben
    Düğünler, nişanlar, özel yemekler ve davetler... Davete icabet etmek gerek de! Peki ne giymeli? İşte size özel gün ve geceler için şık görünmenin yolları. Abartıya kaçmadan şık ve modern gözükebilirsiniz.

    Hanımlar pek telaşlı şu sıralar. Çünkü, birbirbiri ardına gelen davetlerde ne giyeceğim telaşı sarıyor. İşte telaşınıza son verecek birkaç öneri:
    * Öncelikli olarak katılacağınız davetin içeriğini iyi tespit etmekte fayda var. Ortama ters düşecek giysiler ile garip görünmeyi istemiyorsanız bu analizi yaparak kıyafetinize karar vermeniz akılcı olur.
    * Daha sonra ise yaşınız, fizikî özellikleriniz ve davetteki konumunuzu (yakınlık dereceniz) göz önünde bulundurmalısınız. İlk olarak katılacağınız davet ne olursa olsun abartılı giyinmekten, ağır makyajdan ve yapaylıktan uzak durmanızı tavsiye ederim. Her ne şekilde olursa olsun hem moda trendlerine hem de zarif bayan imajına ters düşecek bu sıradanlıklar istenmeyen görüntüleri ortaya çıkaracaktır.
    * Tüm bu önceliklerden sonra davet edildiğiniz yer bir düğün ise asla gelinle yarışır özelliklerde giyinmemeye özen gösterin. Özellikle düğünlerde beyaz, gelinin rengi olarak kalmalı. Beyaz bir tuvalet giymek yerine daha pastel tonlarda ya da yazın ışıltısını, coşkusunu içerisinde barındıran canlı renkleri tercih edin.
    * Daha sonra ise organizasyonun yapılacağı mekânın özelliklerine, saatine uygun giyinmeye dikkat edilmelidir.
    * Şayet gündüz saatlerinde yapılacak kır düğünü türünde bir yere davetli iseniz tuvalet tarzı, yerlerde sürünen elbiselerden uzak durun. Daha rahat hareket edebileceğiniz, çiçek desenli, doğal dokumalı kumaşlardan tasarlanmış bilek ya da diz altı boylarındaki elbiseleri deneyin. Yüksek topuklu ayakkabılar yerine sezonun vazgeçilmezi rengârenk babetleri tercih edin. Ama giysinize uygun olarak yüksek topuklu bir model istiyorsanız dolgu topuklu sevimli detayları olan tasarımları kullanın. Elbise giymeyi sevmiyorsanız rahat kesimli tiril tiril bol pantolonları, üzerlerine giyeceğiniz şık şifon bluzlar ve tuniklerle kullanabilirsiniz. Küçük bir aksesuar ya da minik çiçekler giysinizi tamamlamanızı sağlayacaktır.
    * Katılacağınız davet nikâh ya da kokteyl tarzında daha resmi bir organizasyon ise yazlık takımlar idealdir. İpek şifon bluzlar ile takımınızı daha asil gösterebilirsiniz. Ama yalın formlu giysiniz ile kullanacağınız uzun metal özellikli takılar, yine dore veya lame kemerlerle de hem modaya hem de davete uyumlu şık hanımlardan olabilirsiniz.
    * Biliyorsunuz siyah bu tip özel davetler için kurtarıcı renktir. Fakat yaz günlerindeki davetlerde tercih edilmemesi önerilen renklerin başında yer alır. Tozpembeler, Nil yeşilleri, orta yaşlılar için toprak tonları, sarılar, türkuazlar, gümüşler, doreler ve düğün harici beyazlar, bu tip davetler için ideal renklerdir.
    * Puantiyeli, ya da çizgili kıyafetlerin yanı sıra düz renklerde çok şık duran desenlerdir.
    * Çok sade kesimli elbise tercih ediyorsanız retro ya da grafik desenli olanlarını denemenizi öneririm.
    * Yaşınıza uygun seçtiğiniz giysinizin fizikî özelliklerinize de uyum sağlamasına dikkat edin.
    * Kilo probleminiz varsa asimetrik giysileri abartıya kaçmadan kullanabilirsiniz. Seçeceğiniz aksesuarınızı (kolye, bileklik, küpe, broş, kemer vb.) sorunlu olan bölgenizden uzaklaştırarak ilgiyi aksesuarınıza çekerek göz yanılmasını yapın. Böylelikle daha pratik bir yolla beğendiğiniz özelliğinizi ön plana çıkarmış olursunuz. Ayakkabılara gelince; yüksek topuklu zarif hatlı şık bir ayakkabı olmasına dikkat edin. Asla günlük spor bir tercih yapılmamalıdır. Giysiniz iddialı ise daha sade, tam tersi ise çok şık bir stiletto bir ayakkabıyı tercih etmelisiniz. Mutlaka çantanız ayakkabınızın tarzı ile uyum sağlamalıdır.
    * Eşarp kullanıyorsanız gündüz organizasyonlarında daha mat duran ipek-şifon ya da krep-şifon kumaşlardan yaptıracağınız eşarplar ile giysiniz zarif bir etki ile birleşmiş olacak.
    * Dore, lame gibi ışıltılı kumaşlarla hazırlanmış abiye kıyafetler neredeyse tüm mağazalarda var. Uzakdoğu’dan ya da Avrupa’dan ithal edilmiş kalitesiz, abartılı, çok süslü, sentetik oranı yüksek, aşırı dekolte bu giysiler hiçbir şekilde kullanılmamalı.
    * İpek şifonlar, ipek satenler (birçok kalitesi var, çok kalitesiz olanlarından dahi gece kıyafeti yapıyorlar dikkatli seçilmesi gerekir), organzeler, işlemeli danteller gece davetleri için ideal kumaşlardır.
    * Tek parça elbise, davetler için ilk tercih olmalı. Sonra kullanmak istiyorsanız iki parçalı modelleri de tercih edebilirsiniz.
    * Genç yaştaki hanımlar mümkün olduğunca sade ve doğal giyinmeli. Uçuşan kumaşlardan hazırlanmış modern kesimli masalımsı elbiseler gece davetlerinin vazgeçilmez şık parçalarından. Çiçek ve kocaman yaprak desenli elbiselerin yanı sıra degrade, ebruli ya da düz renk giysiler de sezonun favorileri arasında. Kilolu hanımlar bu tip bol giysilerdense daha dar kesimli korse özellikli modelleri tercih etmeli.
    * Asimetrik kesimlerin olduğu etek kısmı şifon olan tasarımları da kilolu hanımlar kullanabilir.
    * Pantolon kullanılmasının doğru olmadığı özel gece davetlerinde romantik elbiseler, ikili tasarımlar yumuşak tuşeli kumaşlarla harikalar tasarlanıyor.
    * Eşarp kullanıyorsanız düz renklerde ya da giysinizin kumaşından parlak yüzeyli ipek-saten eşarplar kullanın.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum ELARA & ARAPBABAN'NIN GÖNÜL YERI

    Elarada kim ya..ben Aylini ariyom:) - gepostet von deli memed am Mittwoch 11.10.2006
    Sıradışı burç yorumları.. - gepostet von aysima_fb am Dienstag 14.08.2007



    Ähnliche Beiträge wie "ne giyeceğim ben"

    Ben is weg ;D - Icemare|Ben (Freitag 20.04.2007)
    BeN und 82IIo - Symoon (Dienstag 27.09.2005)
    ben - a15ben66 (Donnerstag 20.04.2006)
    Mein Charakter: Ben <Der Verfolger> - Triple-b (Samstag 09.04.2005)
    Caro mio ben / O mio babbino caro / Voi che sapete - Ina Diva (Montag 25.06.2007)
    Ben Kei - OTK - Dark Reaper (Sonntag 29.04.2007)
    BaBa BeN DeRViŞMiYeM - GöNüL.Dostu (Mittwoch 15.11.2006)
    Ilk Ben Baslayim - yunusum (Samstag 07.10.2006)
    Osman Öztunc - Susman ben - mustafa (Donnerstag 28.12.2006)
    Ultra Ben - TheRealBomber (Freitag 20.07.2007)