RadyoTurk Forum Kurarlari

www.radyoturk.de
Verfügbare Informationen zu "RadyoTurk Forum Kurarlari"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: djturkiyem
  • Forum: www.radyoturk.de
  • Forenbeschreibung: Radyo Türk Forumuna Hos geldiniz
  • aus dem Unterforum: Forum Kurallari
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Dienstag 08.03.2005
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: RadyoTurk Forum Kurarlari
  • Letzte Antwort: vor 19 Jahren, 1 Monat, 16 Tagen, 8 Stunden, 15 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "RadyoTurk Forum Kurarlari"

    Re: RadyoTurk Forum Kurarlari

    djturkiyem - 09.03.2005, 22:39

    RadyoTurk Forum Kurarlari
    Forum için yazilmis olan asadaki kurallar herkesin lehine olup, forumun seviyesini ve okunabilirligini koruyup gelistirmeyi amaçlamaktadir:

    :arrow: 1. Forumda siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka ve edep kurallarina aykirı yazılar, hakaret benzeri yazılar kabul edilmez. Başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazılar da kabul edilmeyecektir.

    Dini konularda kurallara uyulduğu sürece görüş bildirebiliriz. Ancak hiç kimse, din adına konuşmak, kişilerin uyması gereken kuralları düzenlemek ve fikirlerini forum içerisinde kabul ettirmeye çalışmak gibi haklara sahip değildir.

    :arrow: 2. Forumda hisseler hakkında kendi görüşlerinizi belirtebilirsiniz ancak genele yönelik ifadeler kullanamazsınız. Yani şu hisseyi aldım ya da sattım denebilir ve fakat şu hisseyi alın ya da satın denilemez.

    :arrow: 3. Foruma kayıt olmak için mutlaka "gerçek" bir e-mail adresiniz olması gerekmektedir. Genel e-mailler (yahoo, hotmail, mynet, vs gibi) kabul edilmemektedir.

    :arrow: 4. Forum katılımcıları yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun için forumun ‘arama’ özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular açılamaz. Ayrıca endeksli senet bölümlerinde yeni başlık açılamaz, sadece mevcut başlıklara ekleme yapılabilir.

    :arrow: 5. Foruma yazılan her mesaj yazanın sorumluluğu altındadır. Hiçbir şekilde hissenet yönetimi ve forum yöneticilerine sorumluluk yüklenemez.

    :arrow: 6. Yöneticiler her yazılan mesajı yönetemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.

    :arrow: 7. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.

    :arrow: 8. Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır, Örneğin :

    Borsa-Genel: Diğer bölümlere girmeyen ve senet önerisi içermeyen borsa ve ekonomi ile ilgili konular buraya yazılmalıdır.

    Senetler (A-Z) : Özellikle bir senet hakkında fikir bildirecekseniz senet koduna göre sıralanmış olan senetler bölümü hoşunuza gidecektir. Burada konu başlığıyla ilgili her türlü bilgi paylaşılabilir.

    Teknik ve Temel Analiz: Şirketlerin temel ve teknik analizleri, ayrıca endekslerin teknik analizi için açılmıştır.

    Forumla ilgili eleştiri ve tartışma: Sadece forumla ilgili olan öneri ve eleştirilerin yazılabileceği bölüm. Kişilere özel soru ve cevaplar bu bölüme yazılamaz.

    :arrow: 9. Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.

    :arrow: 10. Forum Yönetimi tarafından, aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttiğini tespit etmesi durumunda, kişinin tüm mesajlarını silinir ve foruma girişi yasaklanır. Bu hissenet forumunun spekülasyonlara alet olmamasını sağlamak için alınmış bir karardır. Tecrübelerimizle bu konunun özellikle spekülasyona alet olduğunu gördüğümüz için bu konu tarafımızca sürekli araştırılmakta ve forumun temiz kalması sağlanmaktadır. yine buna bağlı olarak aynı kişinin birden fazla e-mail adresi ile başvurarak farklı isimler ile yazdığının tespit edilmesi durumunda forumla ilişkisi kesilecektir.

    :arrow: 11. Forumda Türk hukuk kanunlarına ve SPK hükümlerine aykırı yazılar görüldüğü anda silinmeye çalışacaktır fakat geç kalınan veya gözden kaçan mesajlar hakkında kanuni takibat yapılması gerektiği hallerde yazı sahibinin IP adresi kanuni mercilere teslim edilecektir.

    :arrow: 12. Bu forum gönüllü ve amatör katılım anlayışıyla fikir alış-verişinde bulunulması için kurulmuştur. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir.

    :arrow: 13. Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %90 hüsran olacaktır.

    :arrow: 14. Forumda, hisse.net yönetimi veya moderatörlerinin isteği ve/veya bilgisi dışında, yanlış veya eksik veya gecikmiş, görüş, bilgi ve verilerin bulunması yüzünden doğabilecek bir durumda hissenet veya moderatörlerin herhangi bir hukuki sorumluluğu bulunmamaktadır. Sitede ve forumda sunulan görüş, bilgi ve veriler, yatırımcılara, kendi oluşturacakları yatırım kararlarında yardımcı olmayı hedeflemekte olup, herhangi bir yatırım aracını alma veya satma yönünde yatırımcıların kararlarını etkilemeyi amaçlamamaktadır. Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan görüş, bilgi ve veriler arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan hissenet veya moderatörlerin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    :arrow: 15. Forumda reklam yapılamaz.

    :arrow: 16. Forumun işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları bilgilendirmek forumun veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

    :arrow: 17. Forum kurallarına uymayan katılımcıların foruma yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden yapılabilir.

    :arrow: 18. Forum özellikleri ve forum hakkındaki sıkça sorulan sorulara ‘Forum Yardım’ sayfamızdan erişebilirsiniz.

    :arrow: 19. Forum itibar puanı ya da forum katılımını artırmak amacıyla yapılan hareketler hoş karşılanmayacağı ve bir yerde yüksek katılımı ve itibarı almış üyelerin puanları çalınmış gibi olacağı için bu tür istek ve eylemlerden uzak kalınmalıdır.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum www.radyoturk.de

    .:::Köy Mutfagi:::. - gepostet von DJ-SeNeM am Freitag 03.02.2006
    ADMİN VE ODA - gepostet von Anonymous am Donnerstag 04.05.2006



    Ähnliche Beiträge wie "RadyoTurk Forum Kurarlari"

    Fragen zum Forum und zur Homepage - KageJubei (Samstag 20.09.2008)
    Forum von SchattenNinja - SchattenNinja (Donnerstag 09.11.2006)
    Soll ich mich im forum anmelden? - Anonymous (Sonntag 05.11.2006)
    Unser neues Forum! - ChrisKH (Sonntag 02.05.2004)
    Forum is On - Belebt es - craysi (Samstag 17.09.2005)
    43 Designe za Forum - 2iggy (Montag 14.03.2005)
    Forum fertig -> Abstimmung über die Squads - Dis (Montag 17.07.2006)
    Um das Forum voll nutzen zu können... - gandalf (Donnerstag 01.06.2006)
    Geburtstagskinder im Forum - attams (Samstag 20.01.2007)
    Zu wenig im Forum - BernieSchiebulla (Freitag 06.05.2005)