Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

Remalia
Verfügbare Informationen zu "Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: kurkosdr - Kid - nakmax - Karvouniaris - psolid_snake - fotonios - parsifal
  • Forum: Remalia
  • Forenbeschreibung: Official forum of Remalia (Ntk & Friends)
  • aus dem Unterforum: Games
  • Antworten: 23
  • Forum gestartet am: Samstag 02.09.2006
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 4 Monaten, 20 Tagen, 6 Stunden, 1 Minute
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet"

    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    kurkosdr - 09.12.2007, 21:15

    Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet
    Ηταν ενα βροχερο απογευμα της 24ης Νοεμβριου. Όχι ενα συνηθισμενο απογευμα όμως. Ηταν η μερα που το warezάδικο με την ροζ νεον επιγραφη επι της Δωδωνης ειχε επιτελους ετοιμο το prostreet. Παρκάρω αμαξι, μπαινω στο warezάδικο, αγοραζω (9 ευρώ και δωρο η σακουλα), γυριζω σπιτι, εγκαθιστω.

    Με το που το τρεχω, προσεχω το πρωτο θετικο σημειο του παιχνιδιου: Τρεχει σε 1GB ram, Χ1600 mobility 256MB, σε καλουστικη αναλυση (1024x768 low) και μάλιστα χωρις να κολλαει. Πάλι καλά, γιατι αυτη η ea με τις απαιτήσεις της μας εχει...

    Το επαιξα για καμποσες μερες, πέρασε από καμποσα χερια, και η τελική ετημυγορια ειναι η εξής:

    Κατ αρχην, οι αγωνες γινονται πλεον σε πιστα. Ναι, σαν αυτες της formula1. Ειστε πλεον απομονωμενοι από traffic, φρουρους της τάξης και τις σειρηνες τους. Κριμα. Δεν εχει πια εκρηξεις σε βενζιναδικα και επιγραφες που πλακωνουν αντιπαλους. Το θετικο της υποθεσης ειναι ότι οι πιστες εχουν μια καπως μεγαλυτερη προκληση, και καλύτερο σχεδιασμο. Α, και, η τεχνητη νοημοσυνη στους αντιπαλους επιτέλους επεστρεψε! Καιρος ηταν.
    Προκειται δηλαδη για ενα καινουριο παιχνιδι και οχι για το most wanted 3. Οπότε οσοι την πατησαμε με το most wanted 2 (=carbon) μπορουμε να ημαστε πλεον υσηχοι

    Χειρισμος. Με μια λεξη: Απότομη στροφη προς το simulation. Το αμαξι πλεον συμπεριφερεται πιο ρεαλιστικα στις στροφες, αρα ξεχαστε τα μπαινω-με-180-στη-στροφη-και-βγαινω-ατσαλλακωτος. Κανονικο sim πάντως δεν ειναι. Ο συμπλεκτης και το χειροφρενο μονο για να βγεις απ την πιστα χρησιμευουν, και γενικα η ea μας εδειξε ότι δεν εχει ιδεα τι θα πει simulation, αλλα αυτο ηδη το ξεραμε.

    Γραφικα-ηχος. Καλύτερα, αλλα πιο απαιτητικα (περιμενατε να ακουσετε κατι αλλο; ) Πιο φωτεινα χρωματα και αγωνες κατα την ημερα. Ηχος μια απ τα ιδια.

    Αλλες αλλαγες: Πλεον πρέπει να φτιαξετε τεσσερα αμαξια. Ενα που θα το χετε μονο για drag, ενα μονο για grip(=sircuit), αλλο αποκλειστικα για speed challenge (=sprint, speedtrap) και ενα για ενα drift(που, by the way, απορώ πως καταφεραν να το κανουν τοσο χαλια σε αυτο το nfs)

    Α, και πρέπει να τα φτιαξετε τουμπανο από το τριτο level. Θα τους βάλετε νιτρα, τούρμπο, πυρηνικο αντιδραστηρα, υπερτροφοδοσιες, συστημα καθετης απογειωσης ωστε να κανετε το μοτερ να βγαζει για την πλακα του 890 αλογακια.
    Ναι, μολις από το τριτο level. Το που θα βρειτε τα λεφτα για ολα αυτά μην ρωτατε. Καλή τυχη και ορεξη για αγωνες να χετε. Μην επισκευαζετε πολύ τα αμαξια σας (α, ναι, δεν σας ειπα ότι επιτελους τσαλακωνονται), και μπορει να χρειαστει να τρεξετε και μερικους αγωνες δυο φορες.
    Αλλιως, μην απορειτε γιατι σαν παιρναει στην ευθεια εκεινος ο ταπεινος θνητος με το lancer-τουμπανο, ενω εσεις με την αφτιαχτη porsche σας μενετε πισω

    Αυτά. Καλή διασκεδαση. Crack δινω με email. Το σιντάκι το εχει ο Τζαμής.



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    Kid - 09.12.2007, 21:49


    Μαλακία παιχνίδι είναι, το μόνο που με βοήθησε ήταν να φτιάξω ratio στον greek-tracker.. Ντροπιάζεται το όνομα, εδώ και πολλά χρόνια..



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    nakmax - 09.12.2007, 23:04


    Ποιο όνομα?



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    Kid - 09.12.2007, 23:15


    Need for Speed.



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    nakmax - 09.12.2007, 23:53


    Από ποιο need for speed και μετά θεωρείς οτι ξέπεσε;



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    Kid - 09.12.2007, 23:57


    Από τα Underground. Άσχετα με το κόλλημα που είχα μαζί του (ήμουν κάποτε και γω ένα μικρό καγκουράκι), καμία σχέση με το πραγματικά εκπληκτικό High Stakes ή το Porsche Unleashed..



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    nakmax - 10.12.2007, 00:29


    To porsche unleashed δε μου άρεσε ιδιαίτερα. To road challenge (ή αλλιώς high stakes) ήταν όντως πολύ καλό. Εγώ είχα κολήσει με το nfs1, nfs2, nfs3: hot pursuit και το hot pursuit 2. Ειδικά τα nfs2 και nfs3 τα είχα λιώσει και με τιμόνι :) Αλλά και τα underground μου άρεσαν. Ήταν μια ευχάριστη αλλαγή στη σειρά που πάνω κάτω ήταν το ίδιο concept. Αστραφτρά, φανταχτερά supercars. Το concept αλά Fast and Furious που εισήχθει στο underground, έφερε νέα πνοή στη σειρά που πριν από αυτό είχε γίνει αρκετά κουραστική (όχι για μένα, αλλά γενικώς αυτό φαινόταν στις πεσμένες πωλήσεις όπως διάβαζα τότε στα περιοδικά). Ουσιατικά ήταν ενα βήμα παραπέρα από το hot pursuit.



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    Karvouniaris - 10.12.2007, 01:21


    Ρε πραγματικά έχει γίνει άθλιο στις τελευταίες 4 εκδόσεις...GranTourismo for life!!!Το πιο ρεαλιστικό παιχνίδι αυτοκινήτων!!!!Και έχει πραγματικές πίστες απ τη δεύτερη έκδοσή του!



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    psolid_snake - 10.12.2007, 01:32


    Ε μην βρεθεί κάποιος και συγκρίνει την "βούρτσα" (GT) με την %$#@ (NFS) γιατί θα είναι ολίγον τι τρελός...
    Το NFS πήγε κατά διαόλου μετά τις PORCHE εκδόσεις του... :D :D :D



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    fotonios - 10.12.2007, 13:29


    Το θέμα παιδιά είναι ο,τι πλέον το need for speed από εκεί που ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια καταδίωξης από αστυνομικούς (όχι και το καλύτερο όμως), με όμορφα ρεαλιστικά αμαξάκια σε όμορφες τοποθεσίες (επί Playstation εποχή μιλώντας), έγινε πλέον το παιχνίδι του κάγκουρα. 8)



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    kurkosdr - 10.12.2007, 15:09


    @fotonios

    Αχ, μην μου θυμιζεις εκεινεσ τις εποχες. γιατι με πιάνει νοσταλγια και θλιψη μαζι (το τελευταιο για την καταντια του nfs)

    Need For Speed III: Hot pursuit (εκδοση pc). Το πρώτο σοβαρο racing που επαιξα. Gameplay, τα σπαγε, τεχνικος τομεας αψογος (τρεχει ακομα και στα vista, που αλλα πιο συγχρονα games δεν)

    Need For Speed: High Stakes: Το ιδιο καλό, αλλα και μκε career

    Need For Speed Porsche: Η εκδοση για pc ειχε χαλια χειρισμο με πληκτρολογιο, αλλα η playstation τα σπαγε.

    Γενικα, το prosteet εγινε "ουτε ζεστη ουτε κρυο". Ούτε εχει αρκετο ρεαλισμο οςο το κλάσης ανωτερο grand turismo, ούτε και την πλακα και τον arcade χαρακτηρα των προηγουμενων. Το παιζω μονο για τις ωραιες πιστες και τα αυτοκινητα



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    Kid - 10.12.2007, 22:45


    Ώπα, όταν μιλάμε για το καλύτερο παιχνίδι αυτοκινήτων σε κονσόλα τότε μιλάμε μακράν για το Forza Motorsport. Καμία σχέση με το arcade Gran Turismo.



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    fotonios - 11.12.2007, 12:34


    Kid wrote: Ώπα, όταν μιλάμε για το καλύτερο παιχνίδι αυτοκινήτων σε κονσόλα τότε μιλάμε μακράν για το Forza Motorsport. Καμία σχέση με το arcade Gran Turismo.
    Έλα kid-άκο όταν μιλάς για το Gran Turismo καλό είναι να πλένεις το στοματάκι σου, να του λες και ένα ευχαριστώ και να του ανάβεις και καμιά λαμπαδίτσα όταν περνάς με το αυτοκινητάκι σου από την εκκλησία γιατί μπορεί το Forza να είναι καλύτερο σε κάποιους τομείς αλλά αν δεν υπήρχε το gran δεν θα ήξερε τι σημαίνει simulation το forza. Και μη λέμε μαλακίες ο,τι το gran turismo είναι arcade :shock: .



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    Kid - 12.12.2007, 01:14


    Όσο simulation είναι το gran turismo, άλλο τόσο είναι η γη τετράγωνη. Arcade είναι, λίγο καλύτερο από NFS. :evil3:



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    psolid_snake - 12.12.2007, 01:49


    Ουπς... kid παρεκτρέπεσαι!!! Τι ακούω??? Το GT arcade? Από πότε??
    Δηλαδή έγινε RIDGE RACER? Και το RIDGE RACER τότε τι είναι???
    Ας διαβάσουμε λίγο για την παραγωγή του εκάστοτε GT και μετά ας πούμε ποιο είναι Arcade και ποιο όχι!!! Μην παρεκτρέπεσαι από το ότι δεν έχει καταστροφή... και χωρίς αυτή το παιχνίδι έιναι μακράν το κορυφαίο SIMULATING... απλά βάλε του μία τιμονιέρα και θα το διαπιστώσεις!!!! :D :D :D
    Δεν υπάρχει άλλη εταιρεία παιχνιδιών που να έχει κάνει τόση μελέτη πάνω σε οδηγική συμπεριφορά αυτοκινήτου και να προσομειώνει την κίνησή του... κοίτα λίγο πραγματικές οδηγικές συμπεριφορές αυτοκινήτων και πες μου!!!
    Μην μπλέκουμε την βουρτσα με την ^&*%# είπα και πιο πάνω... Γιατί όταν το GT έχει τερματίσει οι άλλοι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα!!! :) :)



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    nakmax - 12.12.2007, 02:57


    Θα συμφωνήσω με psolid και θα δώσω κι εγώ ψήφο εμπιστοσύνης στο GT χωρίς να σημαίνει αυτό οτι υποτιμώ το Forza. Aλλά όσο να 'ναι το GT είναι μια σταθερή αξία και με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο.



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    Kid - 12.12.2007, 22:34


    Επειδή τα έχω λίωσει και τα 2 στον μέγιστο βαθμό, σας λέω ότι το GT είναι arcade (άσχετα με το damage model που (δεν) έχει) μπροστά στο Forza.



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    psolid_snake - 12.12.2007, 23:47


    Τότε και το Forza είναι καθαρό arcade (μα πεντακάθαρο) μπροστά στο Enthusia... καθώς και όλα τα υπόλοιπα!!! :twisted: :twisted: :twisted:



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    Kid - 13.12.2007, 00:02


    Το Enthusia δεν το ξέρω, αλλά μπροστά στο GTR σαφέστατα και είναι όλα arcade. Αυτό που είπα ήταν ότι το GT μπροστά στο Forza είναι καθαρό arcade, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    parsifal - 13.12.2007, 00:29


    Έλα, για να μη μαλώνετε θα σας πω εγώ το μυστικό: Μπροστά στην οδήγηση IRL, όλα είναι arcade...



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    psolid_snake - 13.12.2007, 00:41


    Α γεια σου Αλέκο... εκεί ήθελα να καταλήξω!!! Απλά άλλο είναι το arcade και άλλο o simulator!! Άλλο το αν θεωρεί ο κιδ πιο καλό simulator το Forza από το GT... και τα 2 δεν παύουν να είναι simulator γιατί προσπαθούν να προσομειώσουν την πραγματικότητα!!!! :D :D :D
    Κατ' εμέ είναι καλύτερο από το Forza το GT αν και το πρώτο το έχω παίξει λίγες φορές!!!



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    kurkosdr - 14.12.2007, 15:52


    Και εφοσον πολλοί λιγοι εχουν την σουπερ τιμονιερα με το manual κιβωτιο ταχυτητων, το ρεαλιστικο χειροφρενο, τρια πεταλια (με συμπλεκτη), και τιμονι με force feedback και αεροσακο, και οι περισσοτεροι το πάιζουμε με τα βελακια (πχ εγω) ή στην καλύτερη περιπτωση με την τιμονιερα που πήραμε από τα carefour, ολα ειναι arcade...


    Για μενα simulation παιχνιδι racing ειναι το live for speed (καμια σχεση με το θαβόμενο στο παρον τοπικ need for speed).

    Αλλα επειδή δεν ειμαι μαζοχιστης να το παιζω με τα βελακια, εχω αποκυρηξει ότι ειναι simulation, και ότι προσποιείται να ειναι simulation, και το εχω ριξει στο εντελώς arcade με sega rally kai screamer rally. Για την πλακα παιζουμε αλλωστε

    ΥΓ βγαινουμε off topic... Να συνεχιστει το θαψιμο του prostreet (αντε, σας επιτρεπω και κανα 2 θετικα σχολια)



    Re: Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet

    kurkosdr - 14.12.2007, 16:05


    και φυσικά, καθε review νεου τιλτου, πρέπει να συνοδευεται από τα αναλογα cheats, είτε επειδή το παιχνιδι ειναι πολύ δυσκολο, είτε βαρετο για να το βγαλεις τιμια μεχρι το τελος (σε ποια κατηγορια πεφτει το prostrret, θα κανουμε poll για να το αποφασισουμε)

    Να λοιπόν ενα cheat που σας κανει εκατομυριουχους στην στιγμη ωστε να μην χρειαζεται να τρεξετε το δευτερο level 20 φορες, για να πατε αξιοπρεπώς στο τριτο....

    Code:
    Τα βαζουμε στο μενου "Code Entry" στα "options", στο carrer

    1ma9x99 - Gets $2,000 in Career Mode.
    w2iollo1 - Gets $4,000 in Career Mode.
    l1is97a1 - Gets $8,000 in Career Mode.
    1mi9k7e1 - Gets $10,000 in Career Mode.
    cashmoney - Gets $10,000 in Career Mode.
    reggame - Gets $10,000 in Career Mode.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Remalia

    TREMETE PLIROFORIKARIOI!!! - gepostet von verginsteel am Mittwoch 01.11.2006
    Prothesi psifou en opsi 16is Septemviou - gepostet von nakmax am Donnerstag 23.08.2007
    Ti na pw?? PES 6 - gepostet von Karvouniaris am Freitag 27.10.2006
    Peinaooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - gepostet von Admin_Ntk am Montag 25.09.2006
    S.O.S 13-12-06 - gepostet von varkor am Mittwoch 13.12.2006



    Ähnliche Beiträge wie "Epitelous bgike... Need For Speed: Prostreet"

    wo m24 + speed 300 bestellen? - stryker (Samstag 03.06.2006)
    Cheats für Need for Speed-Most Wanted - Cpt.Foley1942 (Sonntag 10.12.2006)
    speed 300 nicht einlaufen lassen - Knuff (Freitag 20.01.2006)
    Speed-Dating - Erfahrungsbericht - LonelyGuy (Montag 04.06.2007)
    Frage zu welt 3*speed - nairam121 (Montag 25.06.2007)
    Speed Dating Tisch 2 - Jazz About (Donnerstag 17.05.2007)
    AUSTRIAN SPEED CHALLENGE ´05 - surfclub (Sonntag 01.05.2005)
    Welches Ritzel für den Speed 300 ????? - Sobi (Dienstag 13.09.2005)
    Jam feat. Speed & ??? - Kein Style, Spast (Cockroach Dis - Jam (Samstag 05.11.2005)
    Speed Racer - juliane (Sonntag 01.07.2007)