Verfügbare Informationen zu "BASKAN VE ERiK"
Qualität des Beitrags: Beteiligte Poster: desdigin Forum: DESDiGiN ANA SAYFA aus dem Unterforum: GALATASARAY Antworten: 1 Forum gestartet am: Donnerstag 31.05.2007 Sprache: türkisch Link zum Originaltopic: BASKAN VE ERiK Letzte Antwort: vor 15 Jahren, 9 Monaten, 23 Tagen, 51 Minuten
Alle Beiträge und Antworten zu "BASKAN VE ERiK"
Re: BASKAN VE ERiK
desdigin - 05.06.2007, 08:41BASKAN VE ERiK
Başkan Özhan Canaydın’dan Erik Gerets’e Plaket
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörlüğünü iki yıldır sürdüren ve yeni sezonda Galatasaray’da görev yapmayacağı açıklanan Erik Gerets’e, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Başkan Özhan Canaydın tarafından plaket verildi.
Başkan Özhan Canaydın, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, yönetim kurulu üyeleri Atilla Kınay, Fatih Gökşen, Haldun Üstünel, Tunca Hazinedaroğlu ile birlikte Erik Gerets toplantıda hazır bulundu.
Toplantıda Özhan Canaydın, “Erik Gerets ile iki yıl birlikte çalıştık. Şahsi dostum ve arkadaşım olan Sayın Gerets ile yollarımız burada ayrıldı. Hem Galatasaray, hem de kendisi adına hayırlı olmasını diliyorum. Kendisiyle ilk sezonlarında Galatasaray tarihinin en önemli şampiyonluklarından birini kazandık. Bu sezon ise şanssızlıklar yaşadık. Galatasaray'ın menfaatleri için böyle bir karar aldık. Bu hareketimizin ne kadar doğru olduğu zaman içinde görülecektir. Burada her iki taraf da gerekli anlayışı gösterdi'' ifadelerini kullandı.
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcı Adnan Polat ise “Erik Gerets'le bir yıldan fazla bir süre birlikte çalıştık. Birlikte güzel günlerimiz de, mutsuz zamanlarımız da oldu. Karşılıklı sevgi ve saygı içinde çalıştık. Bugün şartlar ayrılığı getirdi. Dostluğumuz devam edecektir. Emek ve hizmetleri için kendisine teşekkür ediyoruz. İleride yollarımız tekrar kesişecektir. Futbol dışında da bir araya gelebiliriz. Türkiye'de her zaman dostları olduğunu bilmelidir'' dedi.
Toplantı da söz alan Erik Gerets ise, görüşlerini dün yaptığı basın toplantısında açıkladığını belirterek ''Dünyanın herhangi bir yerinde mutlaka buluşacağız'' dedi.
Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken
Weitere Beiträge aus dem Forum DESDiGiN ANA SAYFA
VOLEYBOL HAZiRANDA - gepostet von desdigin am Dienstag 05.06.2007
Ähnliche Beiträge wie "BASKAN VE ERiK"
SG-ERIK möchte in die ally kommen. - bänni (Mittwoch 18.07.2007)
Erik Bana - rochirelleth (Samstag 13.11.2004)
Erik de Bibiana - Anonymous (Samstag 09.07.2005)
@ Erik alias TeTriS_GaBBeR - Gigi Str`Aubostino (Samstag 01.10.2005)
Hausparty bei erik??????? - Hanna (Donnerstag 02.08.2007)
DSL: Flat Erik oder was? - [sF]M4n!@C (Freitag 11.03.2005)
erik paulsons video clips - Vffc (Dienstag 15.03.2005)
OPTIK BASKAN - kartalbaba (Mittwoch 15.08.2007)
Baskan`nin emri! - ladybjk (Donnerstag 23.08.2007)
musik von erik - foxhunter (Mittwoch 15.06.2005)
