Turbulence, Queen Africa 2007

Jamdown
Verfügbare Informationen zu "Turbulence, Queen Africa 2007"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: appelmoesman - Claudia - Angelique
  • Forum: Jamdown
  • Forenbeschreibung: www.jamdown.info
  • aus dem Unterforum: Reggae
  • Antworten: 5
  • Forum gestartet am: Dienstag 06.12.2005
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Turbulence, Queen Africa 2007
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 6 Tagen, 15 Stunden, 54 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Turbulence, Queen Africa 2007"

    Re: Turbulence, Queen Africa 2007

    appelmoesman - 13.03.2007, 20:06

    Turbulence, Queen Africa 2007
    Maandag maar weer eens op pad richting de Oosterpoort in Groningen, ditmaal vol met verwachtingen vanwege het echt gave concert van Turbulence van vorig jaar.
    Bij binnenkomst valt het op dat het erg rustig is en c-sharp staat met de beginnoten dan ook tegen een redelijk lege zaal aan te kijken. Gelukkig is dit van korte duur en snel druppelt de zaal nog wel redelijk vol.
    Blij verrast was ik de c-sharp band weer terug te zien na de goede backing van Warrior King en Tony Rebel in oktober (of november??) Ze spelen naar mijn mening zelfs beter dan een paar maanden geleden en met een paar eigen nummers en goed covers is meteen de toon gezet en kan de rest komen.
    Vervolgens krijgen we Empress Aeyoala vcoorgeschoteld. Aangezien Gyptian vanwege paspoortproblemen niet naar Europa kon reizen, hmmm, werd deze vervangen door de voor mij onbekende Empress Aeyoals. Echter, wat gezegd kan worden over Queen Africa geldt ook voor deze lady. Alhoewel haar stem wat minder rauw is, is ze zelfs nog een stuk kleiner en ben ik toch aangenaam verrast. Wanneer the Queen herself het stokje overneemt kunnen de springspieren alvast even opgewarmt worden, ze geeft een goede show weg, maar volgensmij wel grotendeels gelijk aan haar show van een aantal maanden geleden...
    De opvolging van Turbulence hierna was zeker niet verkeerd, maar heel erg enthousiast was ie ook niet. Naar mijn mening werden net de verkeerde nummers gekozen en ik miste persoonlijk de typisch Turbulence `skaachtige` nummers. Het enkele nummer wat toch ingezet werd, wordt met een Pull up! al snel afgekapt, heel jammer! Toch was het geheel zeker niet slecht te noemen en vond ik vooral, wederom, de backing van c sharp erg goed.
    Een ander minpuntje was dat ik Turbulence zijn nieuwe nummers eigenlijk volledig gemist heb gisteravond. Een tour lijkt me de mogelijkheid om je nieuwe cd te promoten en zeker je eigen hedendaagse hits te spelen. Waarom ex girlfriend bijvoorbeeld werd overgeslagen is mij volstrekt onduidelijk...Zeker als z´n buddy voor aanvang van het concert nog persoonlijk het album ex girlfriend probeert te promoten door erop te wijzen dat het gelijknamige nummer toch wel het nummer van Turbulence is van dit moment....
    Maar ja, hetgeen gezongen werd was best ok, en met de vertolking van Notorious vertrok Turbulence al na 40 minuten. In de, toch enigszins korte toegift werd dit nummer nog eens over gedaan en dan was het echt afgelopen.
    Al met al duurde de show denk ik toch wel 2 uur, maar de show van Turbulence was zeker te kort en heb toch een beetje bepaalde nummers gemist. Gelukkig maakte de c sharp band een hoop goed en was de avond al met al redelijk geslaagd.....Toch hoop ik echter stiekem wel de volgende keer op de Turbulence van vorig jaar. Het is bovendien jammer dat Chezidek vandaag aan de tour wordt toegevoegd. Hij had in de Oosterpoort ook zeker niet misstaan..

    Rest me alleen nog te zeggen , bedankt voor de kaarten, die waren hier gewonnen, ennuh leuke site trouwens!



    Re: Turbulence, Queen Africa 2007

    Claudia - 14.03.2007, 22:02


    Bedankt voor je verslag appelmoesman!

    Jemig, 40 minuten is wel heel erg kort zeg, zeker nu Gyptian heeft afgezegd... :woww:

    Ik ga vrijdag naar Antwerpen, ook hier komt Chezidek helaas niet. Ik ben zeer benieuwd! Vorige keer dat ik Turbulence zag (Utrecht met Chezidek en Lutan Fiyah) vond ik 'm erg dope, hoop dat na vrijdag ook nog te zeggen. ;)

    Thankx voor het compliment en gelukkig heb je toch een leuke avond gehad. :D



    Re: Turbulence, Queen Africa 2007

    Claudia - 17.03.2007, 23:31


    Ik vond het gisteren in Antwerpen erg dope!

    De tijden heb ik niet echt in de gaten gehouden, volgens mij begon het rond 22:00 uur en ging het door tot 01:00 uur. Allemaal een uurtje dus.

    Eerst de C-sharp band, erg leuk dat nu ook de basgitarist en keyboardspeler een liedje mochten zingen. Er was nu natuurlijk meer tijd voor hun omdat Gyptian was uitgevallen. Ik vond dat ze de sfeer er goed in kregen.

    Daarna Queen Ifrica. Ik vind het zo dope te zien dat ze de hele tijd lacht, ze vind het echt leuk om op het podium te staan! Daarnaast haar aparte stem en voorkomen maken haar geweldig! Een vrouw met ballen! ;)

    Ook de achtergrondzangeres mocht een liedje zingen, deze was in eerste instantie een klein beetje verlegen. Op een gegeven moment verloor ze haar oorbel in het publiek, deze heb ik toen aan Ifrica gegeven. Later zag ik haar achter een kraampje staan en bedankte ze me, vond het wel grappig dat ze wist dat ik het was! :lol:

    Turbulence was weer erg dope. Wel vond ik het jammer dat ik zijn nummers niet kon meezingen, hij is leuk maar eerlijk gezegd niet helemaal mijn ding... Dat wilt dus zeggen dat ik er thuis niet vaak naar luister!

    Ik had achteraf niet het idee echt iets gemist te hebben. Het blijft uiteraard jammer dat ik nu nog steeds Gyptian niet heb gezien, want eigenlijk ging het mij vooral om hem, maar ze hebben zijn afwezigheid heel erg goed opgevangen! Top avond!

    Helaas vond ik dat de dj niet zo best draaide na afloop, we zijn toen dus maar naar huis gegaan. Achteraf ook niet verkeerd hoor want we waren pas om 03:30 uur thuis! ;)

    Ojaaaaa, ik ben nog met Queen Ifrica op de foto gegaan....soon come!



    Re: Turbulence, Queen Africa 2007

    Angelique - 20.03.2007, 18:01


    Hoi Hoi,

    Natuurlijk waren wij dit keer ook weer van de partij in the Petrol Club!
    Bij binnenkomst in de grote zaal, zagen we Claudia staan. Zoals afgesproken begon ik druk te zwaaien en ik zag haar kijken : "wat doet die nou?" Het was leuk om eens kennis te maken Claudia, en we komen elkaar vast nog vaker tegen in the Petrol :)

    Queen Ifrica heeft echt indruk op ons gemaakt, dit was de eerste keer dat we haar zagen optreden. Wat een tof wijf is dat zeg! Na afloop van het concert is ze nog een hele tijd bij die gehandicapte man gaan zitten, heeft hem geknuffeld en voor hem gebeden. Big up fe di lady Queen Ifrica!

    Turbulence vonden we ietwat tegenvallen, maar goed de sfeer was weer geweldig, dus no worries. Na afloop nog heerlijk gegeten en gewoon lekker doorgedanst, tot het dan toch echt tijd was om te gaan... Zo kwamen ook wij rond half 4 ons dorp weer binnentuffen....

    Tot het volgende concert! Peace and One Love, Angelique & Monique



    Re: Turbulence, Queen Africa 2007

    Claudia - 22.03.2007, 20:59


    Jaa, het was leuk jullie te ontmoeten! 8)

    Hahaha ik had inderdaad geen idee wie er naar me stond te wuiven, moest echt even een naam erbij horen hoor! Maar toen wist ik het ook meteen! :lol:

    Thankx voor je verslagje, see ya next time...



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Jamdown

    Junior Murvin & U Roy & We The People Band 2007 - gepostet von G-Ras am Montag 05.02.2007
    Raslionheart: Cave Valley 1996 - gepostet von RasLionheart am Montag 08.05.2006
    Beter laat dan nooit: Sizzla petrol 15 juni 2007 - gepostet von rebelmojo am Freitag 02.11.2007
    Alton & Christopher Ellis meet RR & HN Turnhout'07 - gepostet von G-Ras am Montag 12.11.2007
    Potloden, pennen, etc etc etc - gepostet von RasLionheart am Mittwoch 18.04.2007



    Ähnliche Beiträge wie "Turbulence, Queen Africa 2007"

    Queen Live in Montreal - Queen-King (Montag 29.10.2007)
    NIHL Jugend 2008 Mannschaftsfoto - pepe (Donnerstag 05.06.2008)
    Verkaufe 6S Lipo 5000mAh 20C - Steffen1976 (Dienstag 06.05.2008)
    Queen Bilder - Black Dog (Dienstag 20.11.2007)
    Queen of Referees - Martok (Mittwoch 19.01.2005)
    -->Queen<-- - cama71 (Donnerstag 07.10.2004)
    Queen + Nirvana = neue Fünde || 23.09.05 - goch (Freitag 23.09.2005)
    Africa vom Feenschlösschen - Brigitte (Sonntag 15.07.2007)
    Rock In The Wood 2008 - Glückspirat (Montag 09.06.2008)
    Queen - rockbar (Sonntag 10.10.2004)