DELGADO AYDINLATTI!!

Akköy Forum
Verfügbare Informationen zu "DELGADO AYDINLATTI!!"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: haluk
  • Forum: Akköy Forum
  • Forenbeschreibung: Akköyün bulusma noktasi
  • aus dem Unterforum: Besiktas
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Donnerstag 14.12.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: DELGADO AYDINLATTI!!
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 3 Monaten, 2 Tagen, 14 Stunden, 48 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "DELGADO AYDINLATTI!!"

    Re: DELGADO AYDINLATTI!!

    haluk - 22.01.2007, 18:03

    DELGADO AYDINLATTI!!
    İnönü'yü Delgado aydınlattı


    Kartal'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta başkent ekibi 58'de Bebbe'nin golü ile öne geçti. 62'de penaltıdan Ricardinho skoru eşitledi. 71. dakikada stadın ışıklarının bir bölümü söndü. Hakem, karşılaşmayı durdurdu. 15 dakika sonra jeneratördeki arıza giderildi ve mücadele devam etti. Hakem Bülent Demirlek maça 15 dakika ekledi. 73'te Delgado müthiş bir golle Beşiktaş'ı öne geçirdi. Geçen yılın Fortis Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş, çeyrek finale yükseldi. İnönü'ye lider gelen A.Gücü ise kupaya veda etti. Diğer çeyrek finalist G.Birliği oldu

    İnönü'yü Delgado aydınlattı. Arjantinli yıldız, süper bir golle Kartal'ı kupada uçurdu. Siyah-beyazlılar, çok gol kaçırdıkları maçta Nobre, Bobo, Burak ve İbrahim Akın ile net fırsatlardan yararlanamadılar. Ankaragücü'nden Yasin, 89'da kırmızı kart gördü. Aytekin'in şutunda ise top direkten geri döndü.

    Beşiktaş, çeyrek finale yükselmenin sevincini yaşarken, başkan Demirören'in sağ kolu olarak değerlendirilen 2. başkan Murat Aksu'nun yeni yönetimde görev almayacağını açıklaması ile şok oldu. Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri, bugün saat 11.00'de çekilecek kura ile belli olacak.


    ***

    Yıldızlar uçurdu

    Beşiktaş, Bebbe'yle mağlup duruma düştü. Sambacı penaltıdan skoru eşitledi. Arjantinli oyuncunun golü de kupada turu getirdi.

    Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası dördüncü maçında A.Gücü'nü mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Maç öncesinde 6 puanla üçüncü sırada bulunan siyah-beyazlılar, karşılaşmayı 2-1 kazanarak puanını 9'a yükseltti ve Çaykur Rize'yi deviren G.Birliği ile birlikte kupada gruptan çıkmayı başardı.

    KORAY İNDİ, RİCO ATTI

    Kartal ilk yarıda Nobre, Delgado ve Bobo ile net pozisyonları değerlendiremekzen; A.Gücü'nde Aytekin'in şutu direkten geri geldi. İlk yarısı golsüz kapanan maçta, konuk ekip 58'de Bebbe ile öne geçti. Golden 4 dakika sonra Koray ceza sahasında düşürüldü, atışı Ricardinho gole çevirdi ve skora denge geldi.

    MATİAS'TAN SEVGİLER
    71. dakikada stadın ışıklarının bir bölümü söndü ve karşılaşma tam 15 dakika durdu. Maç yeniden başladıktan hemen sonra Burak'ın pasında topla buluşan Arjantinli yıldız Matias Delgado, sağ çaprazdan sert vurdu ve takımına çeyrek finali getiren golü attı.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Akköy Forum



    Ähnliche Beiträge wie "DELGADO AYDINLATTI!!"

    Elena Delgado - caitlin (Sonntag 18.02.2007)
    Matias Emilio Delgado - Dr.H.Lecter (Samstag 15.09.2007)