17 AĞUSTOS DEPREMİ GERÇEĞİ

Untitled
Verfügbare Informationen zu "17 AĞUSTOS DEPREMİ GERÇEĞİ"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: oznur - rap_story
  • Forenurl: Klick
  • aus dem Unterforum: Genel Geyik
  • Antworten: 4
  • Forum gestartet am: Donnerstag 07.12.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: 17 AĞUSTOS DEPREMİ GERÇEĞİ
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 3 Monaten, 11 Tagen, 17 Stunden, 12 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "17 AĞUSTOS DEPREMİ GERÇEĞİ"

    Re: 17 AĞUSTOS DEPREMİ GERÇEĞİ

    oznur - 08.01.2007, 11:10

    17 AĞUSTOS DEPREMİ GERÇEĞİ
    lütfen hepsini okuyun!!hepsini okumazsanız anlayamazsınız....BU GERÇEK!


    Once dinle-1
    Amerika'nin bir deprem olacak diye korku ve endiseyle izledigi San Andreas fay hatti ile bizim Kuzey Dogu Anadolu fayi, birbirlerine ikiz kardes kadar benziyor.

    Bunu da dinle-2
    San Andreas fayi, Amerikan sanayiinin kalbinin attigi, Silicon Vadisi'nin bulundugu bir yerde. Depremin yaratacagi ekonomik kayiplar cok buyuk olacak. ABD'nin korkusu bu...

    BUYUK SORU:
    Amerika, boyle bir depremin onune gecemeyecegini biliyor. Peki, kucuk kucuk depremler yaratarak, bir buyuk depremin onune gecmek, bolgedeki enerjiyi bosaltmak mumkun mu?

    YANITI:
    Bu soruya uzun suredir, "EVET" yaniti veriliyordu. Esrarengiz bilim adami TESLA tarafindan gelistirilen bir "Deprem Makinasi" kucuk depremler yaratarak, buyuk depremler yaratacak enerjiyi bosaltabiliyordu.

    BUNUN BIZIM DEPREMLE NE ILGISI VAR?:
    Amerika, bu esrarengiz makineyi test etmek icin, Turkiye'yi secti. Cunku, Kuzey Anadolu Fay Hatti ile San Andreas Fay Hatti, ikiz kardes gibi birbirine benziyordu. Eger makina, burada basarili olursa, orada da basarili olacaginin garantisi var demekti.

    Makina, Izmit yakinlarinda test edilirken, kontrolu elden kacti ve ulkemiz buyuk bir felaketle karsi karsiya kaldi.

    17 AGUSTOS DEPREMINI, AMERIKALILARIN DEPREM MAKINESI YAPTI...

    MERAKLISI ICIN AYRINTILAR:
    1900'lerin basinda Sirp asilli Amerikali Nicola Tesla adinda bir bilim adami, düsük frekansli elektromanyetik isinimla yüksek enerji transferi yapan bir teknik gelistirdi. Tesla makinesi, olusturdugu elektromanyetik alan sayesinde yeraltinda biriken enerjiyi harekete geçirebiliyor hatta istenilen bölgeye yönlendirebiliyordu.

    Hem Ruslarin hem de Amerikalilarin uzun zamandir gücünü tamamen doga'dan alan bu teknigi bir silah olarak kullanmanin yolunu aradiklari biliniyor. Nicola Tesla, ilk olarak ilkel bir düzenek ile 1908 yilinda Sibirya'da bir deney yapti. Bölgede yapilan denemede Hirosima'nın 40 bin katina yakın enerji açıga cikmisti. Patlamanin etkisi kilometrelerce kare alana yayilmisti. Ancak ortada en ufak bir krater veya madde kalintisi yoktu. Bu durumda bir göktasinin dusmus olmasi ihtimali ortadan kalkiyordu. Bilim adamları Sibirya'da ne oldugunu hala tam olarak cözemedi. ABD, Tesla ile çok uzaklardan hatta uzaydan saldirilar yapmayi planladi. Etkisi ve gücü bir türlü kontrol altına alinamayan silahın denemeleri yillarca sürdü: Avustralya , Kafkaslar, Okyanus tabani ve Güney Amerika'daki Ant daglari.

    Baslangicta askeri amacli gelistirilen doga silahinin kontrolündeki aksakliklar destekcilerini korkuttu. Zamanla ortaya cikan maddi kaynak sorunu bazı barısci yalanlarla asilmaya calisildi. Makinenin depremleri onlemek icin yaratildigi soylentisi yalani yayildi. Iddiaya gore, makinenin amaci "ABD'nin yillarca basina bela olmus San Andreas fay hattindaki enerjiyi kontrol etmek ve etkisiz hala getirmekti." San Andreas fay hattinda biriken enerji suni depremlerle bosaltilacakti. Ancak projenin denenmesi ve test edilmesi gerekiyordu. Hatalarinin giderilmesi sartti. Bunun icin de iyi bir deneme mekanina ihtiyac vardi. Tipki Kuzey Anadolu Fay Hatti gibi; tipki Turkiye'nin tam deprem kusaginda bulunan sanayii merkezi Izmit gibi...

    NEDEN KUSKULANIYORUZ?:

    BIR
    Bir cok insan depremden hemen once, Golcuk'ten Avcilar'a kadar olan bolgede bir ates topu gorduklerini soyluyorlardi. Kimsenin neden olustugu hakkinda doyurucu yanit veremedigi bu top, TESLA makinesinin olusturdugu manyetik alan olmasin?

    IKI
    Depremin oldugu gun, Israil ve Amerikan ekipleri, bolgede elektro sismik haberlesme tatbikatlari yapiyorlardi. Bu tatbikat, aslinda Tesla Makinesi'nin denemeleri olmasin?

    UC
    Amerika, ulkemizde uzun suredir adim adim sismik ag sebekeleri kuruyor ve bu topraklardaki tektonik hareketleri cok yakindan izliyor. Bu bilgilere neden gerek duyuyor? Deprem Makinasi denemelerinin sonuclarini degerlendirebilmek icin olmasin!

    DORT
    Depremden sonra, bolgede haberlesmek olanaksiz hale geldi. Koskoca bu Cumhuriyetin Cumhurbaskani Demirel bile, o gun telefonlarinin kesik olmasindan yakindi. Bu tele-iletisim aksakliklari, Deprem Makinasi'nin elektromanyetik dalgalariyla iliskili olmasin?

    BES
    Depremden yaklasik 5 saat sonra, bir Rus deniz arastirma gemisinin yarisir gibi bolgeye gelmesinin amaci, TESLA Deprem Makinesi'ni deneyen ABD'nin izlerini incelemek olabilir mi? Rus arastirma gemisinin, bolge karantinaya alindi diye eli bos donmesi, kusku uyandiriyor...

    ALTI
    Deprem sonrasi inanilmaz Amerikan ve Israil yardiminin nedeni, duyulan vicdan azabi olabilir mi?

    ------------------------ayrıntılı başka bi anlatım--------------------------------
    BULGULAR
    Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 76 yıllık tarihinde Rütbe Devir-Teslim Törenleri Uluslar arası olmamasına rağmen İsrail’li Subaylar neden geldi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 76 yıllık tarihinde, İsrail’li Subayların TSK devir teslim törenlerinin hiç birine katılmamışlar iken, neden 17 Ağustos 1999 tarihindeki Donanma Komutanlığı’nın devir teslim törenine katıldılar.

    Ruslar’ın yardım için gelen gemisi neden boğazlardan içeri alınmadı.(Çünkü Ruslar ABD ve İsrail’in TESLA Deprem Makinesini denediğini anlamıştı ve kanıtlar olabileceği düşüncesi ile Gölcük’e acilen bir gemi göndermişlerdi fakat patlama sonucunda cesetler ve makine parçalarının açığa çıkması sebebi ile bunları birilerinin görmesini istemiyorlardı.)


    Depremde görülen bu “Ateş Topu”nun, bilim adamlarının “Deprem Işıması” olduğunu söylemelerine rağmen, neden diğer depremlerde benzeri bir ışıma yaşanmamıştır.

    İsrailliler Amerikalı’larla gece şartlarında elektro-sismik haberleşme tatbikatı yapacaklardı. Deney başarılı olacağından sonunda kimse normal dışı bir şeyin olduğunu farketmeyecekti. Bu amaçla Gece Şahini Tatbikatı’nın (Operation Night Hawk) saat 03:00’te başlaması planlandı. Gece saat tam 03:00’te düğmeye basılacak ve Gece Şahini devreye girecekti. O an uzay filmini andırır devasa cihazlar çalışmaya başlayacak ve 1-2 dakika içinde de oluşturdukları muazzam enerjiyle Marmara’nın altındaki tektonik tabakayı zayıf yerlerinden kırıp, aylardır oluşan basıncı dışarı atacaklardı. Böylece büyük bir deprem önlenmiş olacaktı. Ama o gece sabaha karşı birşeyler yanlış gitti. Ve beklenen gerçekleşmedi. Herşey bir anda olup bitmişti. Cenab-ı Hakk’ın Doğası kendini yönetmeye kalkanlardan bir kez daha intikam almıştı. 45 saniye süren deprem, beklenenin 10,000 kat üstünde bir güçle gelmişti. Her yeri bir anda yerle bir etmişti. Zayıflayan ve titreyen elektrikler az sonra geri geldiğinde, gece saat 03:05’i gösteriyordu. Daha birkaç dakika öncesine kadar korunağın içinde ŞAMPANYA patlatmayı bekleyenler, şimdi korkudan buz gibi donmuş, hareketsiz ayakta duruyorlardı. Kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. On binlerce insan, çoluk çocuk, o an enkaz altında can çekişiyor veya cansız yatıyordu. Bu düşünce ile hepsi ürperdi. Bu asrın en büyük felaketiydi; hem de insan eliyle yapılan bir felaket...

    Sessizliği İsrailli komutanın buz gibi emri bozdu: “Lets pack! We’re moving out! Call operation-Q! Right now! Immediately! Stop whinning! Move, move, move!” (Toplanın! Kaçıyoruz! Q planına geçiyoruz. Şimdi..Hemen! Hadi, hadi!!!)

    İşte o andan sonra çantalardan çıkan “Q planı” çalışmaya başladı. İlk önce bölgedeki tüm haberleşme ve elektrik enerjisi felç edildi. 4 dakika içinde İsrail Başkanı Barak ve ABD Başkanı Clinton ile irtibat kuruldu. O anda İsrail’de Ben Gurion’un Lod askeri havaalanından 4 adet savaş uçağı eşliğinde 2 nakliye uçağı havalanıyordu. 2 dakika sonra da İsrail Deniz Kuvvetleri ve NATO Güney Deniz Saha Komutanlığı’na bağlı tüm birlikler DEFCON-4 acil durumuna geçirildi. Amerikan 6’ncı filosuna bağlı gemiler de rotalarını İstanbul’a çevirmek için Pentagon’dan emir aldılar.

    Bu arada ilginç bir şey daha olmuştu. Depremle ilgili haberler birbiri ardına gelirken, bir haber önce görünüp sonra kayboldu. 20 Ağustos Cuma akşamı televizyonlar bir İsrail uçağının Ataköy açıklarında denize düştüğünü duyurdu. (bu bize Cenab-ı Hakk’ın bir lütfu ki, bu olayları kimin yaptığını anlamamız için işaretler gönderiyor) Ancak bir süre sonra haber kesildi ve uçağın akıbeti ile ilgili bir daha haber alınamadı.

    Olaydan bir gün sonra Deniz Kuvvetleri’nden bir dostum beni aradı ve bu olayda birtakım soru işaretleri bulunduğunu, bu konunun perde arkasını araştırmamı rica etti. Kısa sonra ulaştığım bilgiler, gerçekten ilginçti. Uçak, düştükten kısa süre sonra teknesiyle o sırada Ataköy açıklarında olan balıkçı Abdullah KAPLAN tarafından kurtarılmıştı. Abdullah Kaplan olayı şu şekilde anlatmıştı : “Uçağın düştüğünü görünce derhal yardıma gittik. Uçağın kanatları yara almıştı. Hemen uçağı bağladık ve Zeytinburnu limanına çektik. Teşekkür beklerken küfür yedik. Ne olduğunu bile anlamadık.”

    Bu konu o gece o bölgede görev yapan Sahil Güvenlik 4. Botunun sorumluluk alanındaydı. Araştırmalar Sahil Güvenlik’in bu konuyla ilgilenmediğini ortaya çıkardı. Olay yerine gelen televizyon ekipleri ise şaşırtıcı bir şekilde çekim yapmaktan vazgeçmişlerdi. [patronlarından (İsrail-Siyonistler) aldığı emir gereği] Daha sonra uçağı Zeytinburnu’na yanaştıran balıkçı Abdullah Kaplan, olayı Kumkapı’daki Gümrük Muhafaza’ya iletti.

    Kısa süre sonra tutanak tutuldu. Ancak Gümrük Muhafaza da tutanak tuttuğuna pişman oldu.Uçağın sahibi İsrail asıllı biriydi. O gece ne olduğu ise bir türlü anlaşılamadı.


    kısaltarak yazdım..olay budur!!sizin düşüncelerinizi bekliyorum

    [/color]



    Re: 17 AĞUSTOS DEPREMİ GERÇEĞİ

    rap_story - 08.01.2007, 23:06


    Yha inanmıyorum...Ne dolaplar dönüo!!Bu devlet nerde yha...Uyuma kardeşim kalk sizin sorumsuzluğunuz yüzünden kaç insan can verio be...Vicdansızlar,kalpsizler!!! :evil:

    A.B.D bigün pişman olcak ama o zaman çok geç olcak!!! :evil: Tabi bizim devlet gibi diğer devletlerde uyumazsa vatandaşta ölmicek!!!!

    Her yalanın arkasında bir gerçek vardır derler....Sır dünyası bizim dünyamız insanların nankörlüğü çerçevesinde ne kadar kötü bi milletiz yha....K.bakmayında havyanlar yapmıo bunu... :evil: Onlar bir zincir çerçevesinde gidiolar...Gidişleri aynı,yaptıkları aynı,iyilikleri ve kötülükleri aynı...Çok manoton gözüküo ama en azından MuTlUlAr.......


    [[içimi döktüm rahatladım yaw... :wink: ]]



    Re: 17 AĞUSTOS DEPREMİ GERÇEĞİ

    oznur - 08.01.2007, 23:18


    VİCDANI TERTEMİZDİ,ÇÜNKLÜ ONU HİÇ KULLANMAMIŞTI.. :evil: :evil: yeşim A.B.D hiç bişeyden pişman olmaz!



    Re: 17 AĞUSTOS DEPREMİ GERÇEĞİ

    rap_story - 10.01.2007, 18:30


    Yükselirken tanıdığın insanlara iyi davran..Çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksın!!!



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Untitled

    Kevser - gepostet von komando am Donnerstag 03.05.2007
    Foruma Nasil Resim Yüklerim (Resimli anlatim) - gepostet von hanifi am Freitag 08.12.2006
    bir damla sevgi - unut onu R.E.R - gepostet von oznur am Sonntag 02.09.2007
    rahatlamaa - gepostet von gece am Mittwoch 17.10.2007
    TC vatandaşları yurtdışına tatile gidebilir (vizesiz) - gepostet von oznur am Mittwoch 27.06.2007



    Ähnliche Beiträge wie "17 AĞUSTOS DEPREMİ GERÇEĞİ"

    -Exciting500- / Harry hat Geburtstag - Carlos (Montag 11.08.2008)
    Bewerbung als Warlock - Anonymous (Montag 11.08.2008)
    Nationalhymnen als kostenlose mp3 - Sphinx13 (Montag 11.08.2008)