::Press estrada::

Stevan Andjelković
Verfügbare Informationen zu "::Press estrada::"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Webmaster-aco - mrgud - Lady_fLame_saNi
  • Forum: Stevan Andjelković
  • Forenbeschreibung: PRESELILI SMO SE NA NOVI FORUM WWW.STEVANANDJELKOVIC-FORUM.CO.SR
  • aus dem Unterforum: ESTRADA
  • Antworten: 6
  • Forum gestartet am: Freitag 03.11.2006
  • Sprache: serbisch
  • Link zum Originaltopic: ::Press estrada::
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 11 Monaten, 21 Tagen, 1 Stunde, 26 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "::Press estrada::"

    Re: ::Press estrada::

    Webmaster-aco - 31.12.2006, 01:55

    ::Press estrada::
    Evo ja cu vas u ovoj temi mozemo postavljati clanke o pevacima.
    Ako ste videli neki clanak a nemate te novine napisite koji clanak bi zeleli da postavimo a mi ce mo se potruditi da ga pronadjemo

    evo nekoliko clanaka







    Uskoro jos clankova



    Re: ::Press estrada::

    mrgud - 11.02.2007, 02:44


    Mene zanima da li neko ima neki clanak o Tanji i Slavici.
    Mnogi pricaju da se njih dvije medjusobno ne podnose,a sa druge strane govore da su one najbolje prijateljice.
    Molim vas da postavite clanak o tome.


    P.S.Samo da taj clanak ne bude iz ‚‚Sveta".



    Re: ::Press estrada::

    Lady_fLame_saNi - 11.02.2007, 14:33


    Ja imam samo ove clankove o njima.


    Rat "zvezdica Granda"!
    Sreda, 27. decembar 2006. 11:36

    Tako mlade, a već se ne vole! Estrada je čudo, popularnost još veća, a slava kad udari u glavu...To se upravo dešava sa mladim folk pevačicama Tanjom Savić i Slavicom Ćukteraš, koje tek što su napravile prve estradne korake pune stranice tabloida sočnim pričama.

    Tako je Tanja Savić, jedna iz plejade "Zvezde Granda", priznala da ne govori sa koleginicom Slavicom Ćukteraš, sa kojom je i počela da pravi estradnu karijeru.

    Razlog svadje dve pevačice je to što je Slavica Ćukteraš pokazivala grudi dečku Tanje Savić, a potom je kod njega i ogovarala, tvrdi Tanja.

    "Pokazala mu je grudi, ali to se desilo u trenutku kada se malo više 'preforsirala'. Nije bila pijana, nego smo se mnogo smejale tog dana, pa ju je to verovatno izazvalo. Kada je pokazala grudi nije mi bilo jasno šta se dešava. Iako sam se smejala, pitala sam se kako bi se ona osećala da sam se ja tako ponašala pred njenim dečkom", rekla je Tanja Savić tabloidu "Svet".

    Ona je dodala da je Slavici to još i orpostila, ali da se kasnije dogodilo nešto preko čega nije mogla da predje.

    "Mom dečku je pričala neke priče o meni koje nemaju veze sa istinom. Kada sam saznala da me je ogovarala, tek tada sam prestala da kontaktiram s njom", rekla je Tanja Savić.

    ****

    Tanja je u prolazu odmerila Slavicu i uputila joj "otrovnu strelicu". Ćukteraševa joj nije ostala dužna i poletelo bi perje da ih u tome nisu sprečili Tanjin telohranitelj i Slavičin dečko!


    TANJA & SLAVICA U NOVOM OBRAČUN NA AERODROMU!


    Poznavaoci estradnih prilika znaju da se Tanja Savić i Slavica Ćukteraš ne podnose. Netrpeljivost između ove dve mlade pevačice počela je pre dve godine kada je Slavica postala intimna sa Sašom Jakšićem Žikom, menadžerom "Zvezda Granda". Pošto se uplašila da će zbog veze sa Žikom njena koleginica biti favorizovana, a ona gurana u drugi plan, Savićevoj je Slavica polako ali sigurno postajala sve manje simpatična. I dok su njih dve u javnosti predstavljane kao najbolje drugarice, pravo stanje stvari bilo je daleko drugačije.

    Urbano vs ruralno

    Tanji Savić je prvi put pukao film kada je uvidela da njena koleginica Slavica daleko bolje prolazi sa imidžom napucane zavodnice, za razliku od nje kojoj su čelni ljudi "Granda" nametnuli imidž smerne seljančice želeći da pošto-poto stvore novu Draganu Mirković. I dok je atraktivna Šapčanka na visokim potpeticama osvajala publiku stihovima "Hajde otprati je kući, brzo proćiće nam noć, pogled tvoj će me dotući, zovem votku upomoć...", smerna Tanja je zakopčana do grla poručivala: "Zašto me u obraz ljubiš..." Ne mogavši više da se izbori sa sujetom i ljubomorom, tvrde upućeni, Savićeva je sve što joj je na duši rekla Jakšiću koji je, istini za volju, odmah reagovao. Slavici Ćukteraš je do daljnjeg zabranio da nosi provokativne krpice i majičice sa dubokim izrezom. Besna zbog novih okolnosti Ćukteraševa je kovala osvetnički plan čekajući svojih pet minuta... I - ko čeka, taj dočeka. Naime, Slavica je navodno doturala informacije medijima o tome šta se dešava u kući "Zvezda Granda".
    Ubeđena da iza svega stoji upravo njena koleginica, Tanja je na sva usta počela da "pljuje" Slavicu ne krijući svoj animozitet.
    Naglašavajući da su je u dosadašnjoj karijeri najviše potresle priče o orgijama u Čikagu i o sesku sa Darkom Filipovićem naočigled svih članova ekipe, koja je bila na turneji po Australiji, Tanja Savić je sredinom leta u intervjuu za "Svet" izjavila: "Najstrašnije od svega je to što mi je obe priče, kao i mnoge druge, smestila osoba za koju sam mislila da mi je prijatelj!". Tokom razgovora Savićeva je otkrila samo da je reč o njenoj koleginici, ali nije želela da je imenuje uz obrazloženje: "Ne želim probleme zbog toga!". Iako koleginicu i nekadašnju prijateljicu nije imenovala, svima je bilo jasno da je mislila na Slavicu Ćukteraš. Oni koji su bliski Tanji Savić kažu da je, kada je povuče za jezik, spremna svojoj rivalki da kaže najružnije reči, ali da se ne usuđuje javno da je "blati" jer dobro zna da bi istog momenta "dobila po ušima".

    "Informativni razgovor"

    Pošto su izjednačile rezultat, prvi susret ljutih protivnica imao je buran epilog. Naime, Slavica je jednog popodneva svratila do kuće na Bežanijskoj kosi, koju je Saša Popović iznajmio "Zvezdama Granda" a u kojoj ona ne živi otkad se preselila kod dečka Žike, i tamo je zatekla samo Tanju. Kad se uverila da u stanu nema nikog, pozvala je Savićevu na "informativni razgovor". Da li je mislila da je napad najbolja odbrana ili je posredi bilo nešto drugo, ne znamo, tek počela je da urla na nju opužujući je za iznošenje njenog i Žikinog "prljavog veša" u javnost. Uzaludni su bili svi Tanjini napori da se odbrani, što je dodatno razbesnelo Slavicu koja je, kako tvrde njihovi bliski zajednički prijatelji, skočila sa stolice i fizički nasrnula na Tanju.
    Godinu dana kasnije istorija se navodno ponovila na jednom nastupu u Bosni. Doduše, ovoga puta je Tanja inicirala "fajt". Priča se da je Slavica flertovala i zavodila Tanjinog dečka želeći time da se osveti Žiki, sa kojim je tada tek bila raskinula, ali i da isprovocira svoju najveću rivalku. Po povratku u hotel, Tanja je "eksplodirala" u liftu. Skočila je na Slavicu i počela je da je udara i čupa. Tanjin dečko ih je jedva razdvojio i poslao ih u sobe. Šta se u Bosni zaista dogodilo i da li je došlo do fizičkog obračuna, pevačice najbolje znaju, tek Slavica čitavu priču demantuje odsečno navodeći da je sa Tanjom u OK odnosima, ali da se zbog obaveza ne viđaju.
    "Na estradi svi znaju da se Tanja i Slavica mrze!", navodi poznata pevačica moleći nas da joj zbog kolegijalnih odnosa ne otkrivamo ime i nastavlja: "Bila sam očevidac kada su se nedavno njih dve srele na beogradskom aerodromu. Mislim da je Slavica bila sa dečkom, a Tanja sa prijateljem ili telohraniteljem, nisam siguran šta joj je. Svojim očima sam videla kako Tanja odmerava Ćukteraševu, namerno prolazi tik uz nju i dobacuje joj nešto. Odgovori i njoj Slavica, pa nije devojka rasla u saksiji. Poletelo bi perje sigurna sam, obe su veoma temperamentne, ali mislim da su mladići sa kojima su bile sredili situaciju".
    Bilo kako bilo, javna je tajna da se Tanja i Slavica ne podnose, a da od pre nekoliko meseci čak i ne govore. Rivalitet je čudo...


    Slavica operisala nos i hoće da se pomiri sa Žikom

    Uprkos tome što je sa Slavicom Ćukteraš izvesno vreme bio u emotivnoj vezi, Saša Jakšić je bio veoma pravičan, pa se nikada nije desilo da njegova devojka na bilo koji način bude u prednosti u odnosu na njene kolege Tanju, Stevana, Darka, Baneta i Nemanju. Štaviše, umeo je Žika i te kako da plane i da "očita slovo" Slavici mnogo češće nego bilo kome od pomenutih. Da li je temperamentnoj Slavici Jakšićev autoritet polako počeo da nedostaje, budući da njih dvoje već nekoliko meseci "ne dele krevet", pa mu poslednjih dana intenzivno šalje SMS poruke moleći ga da se pomire, ne znamo, tek Žikin inboks je prepun srceparajućih poruka njegove bivše devojke. Da bi se lakše pomirila i pokazala da je pred njim "nova Slavica", uradila je korekciju nosa.

    Svet



    Re: ::Press estrada::

    Webmaster-aco - 14.02.2007, 20:29


    Ako vam trebaju neki clankovi idite na www.svet.co.yu i trazite preko opcije pretraga.
    Tu mozete naci sve stare clankove iz sveta a iz ostalih novina ako vam treba pitajte nas mozda imamo. Evo sami ima ovaj clanak



    Re: ::Press estrada::

    Webmaster-aco - 28.04.2007, 01:11


    Evo viki se udaje

    SVADBA NA DVE LOKACIJE, CECA KUMA!


    "Drago mi je što će u trenutku, koji svaka žena dobro pamti, kraj mene biti osoba koju cenim i kao pevačicu i kao čoveka"
    - -
    Viki Miljković, jedna od najpopularnijih folk pevačica, uveliko je počela sa pripremama za svoju svadbu. Iako još uvek nije određen datum venčanja, već sad se zna da će biti organizovane dve svadbene ceremonije. Naime, jedna će biti upriličena u Srbiji a druga na nekoj egzotičnoj destinaciji. Od izvora bliskog poznatom paru saznajemo da će "egzotična destinacija", po svoj prilici, biti Dubai ili Karibska ostrva, mada nije isključen ni Las Vegas, jedan od pevačicinih omiljenijih gradova u kojem je, podsećamo, i saznala da čeka bebu.
    "Naše venčanje biće posebno, ni nalik na uobičajene estradne svadbe sa petsto zvanica", izjavila je nedavno Viki napominjući da je posebno raduje traženje venčanice koju će odabrati uz pomoć svog bliskog prijatelja i stiliste Mladena Milivojevića. Viki i Baron će sledećih nedelja obići nekoliko prestonica mode, jer nije lako pronaći haljinu koja odiše glamurom. Ovog trenutka, najverovatnije je da će - uprkos potrazi za "venčanicom iz snova" - na ludi kamen stati u kreaciji slavnog turskog dizajnera Rifata Ozbeka, poznatog i kao jednog od omiljenih kreatora pokojne princeze Dajane.
    Pažnju ovdašnjih medija posebno privlači i činjenica da će Violeti i Tašketu venčana kuma biti Ceca.
    "Sigurno je da nisam poželela da mi baš Ceca bude kuma zato što je naša najpoznatija i najcenjenija pevačica, već zbog dugogodišnjeg prijateljstva. Drago mi je što će u trenutku, koji svaka žena dobro pamti, kraj mene biti osoba koju cenim i kao pevačicu i kao čoveka."
    Viki će, do sredine leta, kada će reći "da", morati da donese mnoštvo odluka, od izbora ambijenta u kojem će se venčati do sastavljanja liste zvanica. U sakom slučaju, biće to "slatke brige", koje će budućoj mladi predstavljati zadovoljstvo. Najvažniji deo priče oko svadbe, a to je izbor prave osobe, Viki i Taške su odavno rešili.



    Re: ::Press estrada::

    mrgud - 28.04.2007, 22:08


    Drago mi je zbog Viki ali odabrala je pravu osobu za kumu!!!



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Stevan Andjelković

    :: Slike Stevana :: - gepostet von Tyanaaa am Dienstag 02.01.2007
    :: BonAmi :: - gepostet von Lady_fLame_saNi am Freitag 09.02.2007
    ::Član meseca aprila:: BABY :: - gepostet von Webmaster-aco am Dienstag 01.05.2007



    Ähnliche Beiträge wie "::Press estrada::"

    X-Press - Morphileud (Dienstag 29.11.2005)
    P.Diddy ft Christina Aguilera - Press Play - TELL ME - BB // Design (Montag 13.11.2006)
    STOP PRESS: U.S. Radio Appearance by Mick (worldwide feed) - sasred (Dienstag 01.08.2006)
    CineGame Press Awards 01/05 - Rita (Mittwoch 02.03.2005)
    Weird story on Frida in UK press - dreamworld (Sonntag 16.12.2007)
    Hilfe! :D - Lulu Holiday (Mittwoch 26.09.2012)
    CineGame Press Awards - alexstorm (Freitag 23.07.2004)
    CineGame Press Awards - alexstorm (Mittwoch 23.06.2004)
    World Press Fotos - Funatic (Samstag 12.02.2005)
    Diddy veröffentlicht "Press Play" - Kral Tshudo (Samstag 09.09.2006)