Forum Durdu Kurallari!

Untitled
Verfügbare Informationen zu "Forum Durdu Kurallari!"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: hanifi - oznur - rap_story - KüBrA - :GFB:
  • Forenurl: Klick
  • aus dem Unterforum: Forum Duyuru & Kurallar
  • Antworten: 5
  • Forum gestartet am: Donnerstag 07.12.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Forum Durdu Kurallari!
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 1 Monat, 25 Tagen, 18 Stunden, 45 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Forum Durdu Kurallari!"

    Re: Forum Durdu Kurallari!

    hanifi - 24.12.2006, 22:18

    Forum Durdu Kurallari!
    Haftungsausschluß
    Mit Urteil vom 12. Mai 1998 hat das Landgericht Hamburg entschieden, dass man durch die Ausbringung eines Links die Inhalte der gelinkten Seite ggf. mit zu verantworten hat. Dies kann - so das Landgericht - nur dadurch verhindert werden, dass man sich ausdrücklich von diesen Inhalten distanziert. Ich habe auf meiner Page Links zu anderen Seiten im Internet gelegt. Für all diese Links gilt: Ich möchte ausdrücklich betonen, dass ich keinerlei Einfluss auf die Gestaltung und die Inhalte der gelinkten Seiten habe. Deshalb distanziere ich mich hiermit ausdrücklich von allen Inhalten aller gelinkten Seiten auf meiner Homepage. Diese Erklärung gilt für alle auf meiner Homepage ausgebrachten Links und für alle Inhalte der Seiten, zu denen die Banner führen.
    Forum Durdu´ya Hoşgeldiniz

    Bu Foruma, Üye olduktan sonra, bedava kullanabilirsiniz. Üyelik ücretsizdir!
    1. Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan yada cevap yazmadan evvel dogru kategoride islemi yaptiginizdan emin olunuz.Konu disi yazilar argo ve uygunsuz yazilar Yönetici arkadaslar tarafindan düzeltilebilir, gerektiginde silinebilir.Buna Hic bir Üyenin Sikayet Etme Hakki yoktur.
    2. Buradaki Mp3'ler tanitim amaciyla konulmustur. 24 saat icerisinde silinmesi gerekmektedir. Aksi taktirde dogabilecek her türlü yasal sorumluluktan Forum Durdu Sitesi, hosting sirketimiz ve sponsorlarimiz sorumlu degildir. Lütfen sanatcilari destelemek icin müzik marketlerden albümlerini satin alin. Ayrica, hak sahibi sanatcilar/gruplar ve/veya sirketler E.posta yolu ile basvurmalari halinde, sözkonusu mp3'ler listeden cikartilicaktir. Bu maddeleri okuyup siteyi ziyaret eden herkes anlasmayi kabul etmis demektir.
    3. Burada sunulan film ,müzik ve program linkleri sadece gözlemleme ve yorumlama amaci ile sunulmustur,bunlari p2p programlari ile(Emule/Edonkey,kazaa,Applejuice v.s.) kullanirsaniz kendinizi cezali duruma düsrmüs olacaksiniz,buda bizim kontrolümüz disindadir. Biz koruma altina alinmis Programlari Sunmuyor ve dagitmiyoruz!
    4. Forum Durdu Yöneticileri Admin ve Moderoterleri ugraslarina ragmen gereksiz mesaj ve haberleri Forumdan uzak tutmaya calissalarda maalesef bütün yazilanlari kontrol etmeleri mümkün olmuyor, bu yüzden Forumda yazilardan yazan kisinin kendisi sorumludur.
    5. Forum Durdu 'da siyasi propaganda, dini icerikli mesajlar dini konular , genel ahlaka aykiri küfürlü yazi, hakaret benzeri yazilar yazilamayacaktir. Ayni sekilde, baska bir Forum katilimcisini yada ücüncü bir sahsi kirici veya hakaret edici yazi yazilamaz.(Bu dini yada siyasi yazi ve resimler imzanizda yada avartarinizda resim yada yazi bicimindede olmamasi gerekmektedir.)Aksi takdirde yaptiginiz yanlis düzeltilebilir, yada forumdan uzaklastiralabilirsiniz.
    6. Forum Durdu Katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun Forum Durdu `da mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin Forumun arama özelligi kullanilabilir.
    7. Yöneticiler her yazilan mesaji yönetmeye yada kontrol edemiyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karsilastiginizda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.
    8. Üye olurken ahlaksiz isim secmek, imzalara Siyasi Amacli yazilar, reklam yapmak ve resim olarak (1 resim, 200 x 200 en 60 kb ) den büyük resimler kullanmak yasaktir. Resim olarak kesinlikle din yada politikayla ilgili bir resim olmamali ve kesinlikle bir partinin simgesi olan amblemi kullanilmamali !!! Eger bu kural Cigneniyorsa, Üyenin kullandigi resim hemen silinip, elinden resim koyma hakki alinabilir !!! Bu ilk defa olmus olsa bile, bu sadece adminlerin takdirine kalmis birseydir.
    9. Forum Durdu `da hic yazi yazmiyanlarin belirli bir süreden sonra Üyelikleri silinecektir.
    10. Yöneticiler, yazilan yazinin konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazildigina karar verirlerse yaziyi uygun bölüme aktarir veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi yönetici yetkisindedir.
    11. Forum Durdu Yönetimi tarafindan, ayni kisinin birden fazla nick veya isimle, farkli kisilermis gibi ayni konuda giris belirtisini tespit etmesi durumunda, kisinin tüm mesajlari silinir ve Forum 'ma girisi yasaklanir.Yine buna bagli olarak ayni kisinin birden fazla e-mail adresi ile basvurarak farkli isimler ile yazdiginin tespit edilmesi durumunda Forum`la iliskisi kesilecektir.
    12. Forum Durdu Gönüllü ve amatör katilim anlayisiyla fikir alis-verisinde bulunulmasi icin kurulmustur. Amac disi kullanilmamasi gerekmektedir.
    13. Forumlarda baska bir sayfanin yada Forum ' un tanitimini yapmak yasaktir. Bu Signatur (imza) icinde gecerlidir. Sadece ve sadece varsa Linkler forumunda serbestdir.
    14. Forum Durdu 'a Sponsör vehahut Dost-Site olma imkani taninmistir. Forumun alt tarafinda müracat icin Link eklenmistir. Link yolu ile müracatlarinizi yapa bilirsiniz. Basvurunuz incelendikten ve onaylandiktan sonra Forumun özel bölümünde Bannerleriniz görüntülenecektir. Her müracat ille kabul olacak diye bir kaide yoktur. Lütfen gelisi güzel müracatlarda bulunmayin. Ahlaka ve Kanunlara aykiri, Politik ve Dini icerikli Sitelerin müracatlari kabul edilmez.
    15. Forumda gizli mesaj seceneyi sadece ve sadece yönetim tarafindan kullanilir. Bu kurala uymuyan Üye Forumdan ihrac edilir.
    16. Forum`un isleyis ve kurallari konusunda katilimcilari bilgilendirmek Forum`un veya moderatörlerin görevi degildir. Katilimcilar bu kurallari okuyup uymak zorundadir.
    17. Sanal ortamda sadece büyük harfler ile yazilar bagirma niteligini tasir ve Forum Durdu’da kesinlikle yasaktir!
    18. Forum kurallarina uymayan katilimcilarin Forum Durdu ' ya yazi yazmasi engellenecektir. Bu islem ihtar verilmeden de yapilabilir. Forum kurallari her zaman degistirebilir ve degistikten sonra hemen gecerlidir. O zaman öyle bir kural yoktu diye itiraz edilemez.Üye olundugu andan itibaren herkes kurallari kabul etmis sayilir.

    Forumumuzdaki gezintinizde simdiden Forum Durdu ailesi olarak iyi eglenceler ve saglikli bilgi paylasimlari dileriz.



    Re: Forum Durdu Kurallari!

    oznur - 24.12.2006, 22:23


    1982 anayasa kitapçığı gibi..kim okicak onları.. :roll:



    Re: Forum Durdu Kurallari!

    rap_story - 06.01.2007, 21:44


    Çok usunn....



    Re: Forum Durdu Kurallari!

    KüBrA - 07.01.2007, 16:28


    aynen öyle....ben okumadim!!!OKUYAMADIM :oops: :oops:



    Re: Forum Durdu Kurallari!

    :GFB: - 25.02.2007, 23:37


    ewet çoook uzun...katılıyorum kübra abla :oops:



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Untitled

    85 yıllık ömür(saniye saniye yaşlanıyo çok ilginç!) - gepostet von oznur am Mittwoch 14.02.2007
    Kayseri'de yaşanmış gerçek bir hikaye!! - gepostet von hanifi am Mittwoch 07.02.2007
    rap=sagooo - gepostet von rap_story am Freitag 27.04.2007
    Antalya'da transfer şov! - gepostet von hanifi am Samstag 30.12.2006
    rahatlamaa - gepostet von gece am Mittwoch 17.10.2007
    Tahran Melekleri - gepostet von oznur am Donnerstag 19.07.2007
    ÜyEdeN KorkAN Adm!NLEr (: - gepostet von komando am Freitag 13.04.2007



    Ähnliche Beiträge wie "Forum Durdu Kurallari!"

    Fragen zum Forum und zur Homepage - KageJubei (Samstag 20.09.2008)
    Forum von SchattenNinja - SchattenNinja (Donnerstag 09.11.2006)
    Soll ich mich im forum anmelden? - Anonymous (Sonntag 05.11.2006)
    Unser neues Forum! - ChrisKH (Sonntag 02.05.2004)
    Forum is On - Belebt es - craysi (Samstag 17.09.2005)
    43 Designe za Forum - 2iggy (Montag 14.03.2005)
    Forum fertig -> Abstimmung über die Squads - Dis (Montag 17.07.2006)
    Um das Forum voll nutzen zu können... - gandalf (Donnerstag 01.06.2006)
    Geburtstagskinder im Forum - attams (Samstag 20.01.2007)
    Zu wenig im Forum - BernieSchiebulla (Freitag 06.05.2005)