Formalarımız tanıtıldı

Akpinarli Köyü Tanisma ve Dayanisma Forumuna Hosgeldiniz
Verfügbare Informationen zu "Formalarımız tanıtıldı"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: shadowman
  • Forum: Akpinarli Köyü Tanisma ve Dayanisma Forumuna Hosgeldiniz
  • Forenbeschreibung: Akpinarli köyü Dinar Afyon
  • aus dem Unterforum: Futbol
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Samstag 20.01.2007
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Formalarımız tanıtıldı
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 8 Monaten, 22 Tagen, 18 Stunden, 38 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Formalarımız tanıtıldı"

    Re: Formalarımız tanıtıldı

    shadowman - 31.07.2007, 11:27

    Formalarımız tanıtıldı
    Fenerbahçe Profesyonel Futbol A Takımımızın 2007 - 2008 sezonu formaları görkemli bir törenle tanıtıldı.
    Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen törende Profesyonel Futbol A Takımımızın maç formalarının yanı sıra antrenman formaları ve Fenerium taraftar ürünleri de taraftarımızın beğenisine sunuldu. Forma tanıtım defilesinde oyuncularımız da yer aldı. Defilede oyuncumuz Deniz Barış, çocukları ile podyuma çıktı. Geceye Başkanımız Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyelerimiz ve çok sayıda davetli katıldı.

    Cem Aslan'ın sunuculuğunu yaptığı gecede Adidas Genel Müdürü Haluk Özmutlu da söz aldı. Özmutlu şunları söyledi: "Fenerbahçe Spor Kulübü ile 2004 yılından bu yana çalışmalar yapıyoruz. Fenerbahçe'nin kazandığı büyük başarılar ve kupalarla gurur duyuyoruz. Böyle büyük bir camia ile birlikte çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Yeni sezonun Fenerbahçe'ye uğur getirmesini diliyoruz."

    Avea İletişim AŞ Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak ise Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün sponsoru olmanın büyük bir onur olduğunu söyleyerek: "Fair play'e büyük önem veren Fenerbahçe'nin 100. yılını 101. yılına bağlamasından; böylesi önemli bir yılda Fenerbahçe ile birlikte yeniden çalışıyor olmaktan ve centilmenliği ile örnek olan Fenerbahçemizin göğsünde yer almaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

    Cola Turka Genel Müdürü Şener Aslan ise Fenerbahçemize yeni sezonda başarıılar dileyerek yeni formalarımızın takımımıza uğur getirmesini diledi. Aslan şunları söyledi: ''Cola Turka olarak 2006-2007 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz. Yeni formalarımızın takımımıza uğur getirmesini, 2007-2008 sezonunun Fenerbahçe için başarılı geçmesini diliyoruz.''

    Asbaşkanımız Murat Özaydınlı da bu özel gecede söz aldı. Özaydınlı; Fenerium'a, Fenerium'a destek veren şirketlere ve taraftarlarımıza teşekkür ettiği konuşmasını şöyle sürdürdü: ''Fenerium'un macerası 7 -8 yıl önce küçük bir mağaza ile başladı. Sonrasında stadımız yapılırken Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım stadımızın VIP girişinde bulunan yeri göstererek Fenerium'un buraya geçeceğini söyledi. Şimdi gelinen noktada Fenerium, dünyada sayılı spor mağazalarından bir haline geldi. Fenerium'un bugünlere gelmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. En büyük alkışı ise Fenerbahçe taraftarı hak ediyor. Taraftarımızın büyük desteği ile buralara geldik. Son olarak bize destek veren sponsorlarımıza da değinmek istiyorum. Sponsorluklar kulüplere önemli katkılar sağlıyor. Özellikle alt yapıların gelişmesi konusunda sponsorların büyük önemi bulunuyor. Bu nedenle taraftarımızı sponsorlarımıza destek olmaya çağırıyorum.''

    Forma tanıtımı öncesinde davetlilere bir kokteyl verildi; ardından da su balesi gösterisi yapıldı. Gece havai fişek gösterileri ile sona erdi.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Akpinarli Köyü Tanisma ve Dayanisma Forumuna Hosgeldiniz

    Funda Dogum gününü kutlarim - gepostet von aligunes am Montag 25.06.2007
    Candan Öte - gepostet von Funda03 am Dienstag 13.02.2007
    Köyümüze paket tas dösenecek - gepostet von aligunes am Sonntag 10.06.2007
    Cöl ovasi ile bilgiler - gepostet von aligunes am Donnerstag 05.04.2007



    Ähnliche Beiträge wie "Formalarımız tanıtıldı"