SRS prikazala film o zlocinima nad Srbima

www.Brcko.co.sr
Verfügbare Informationen zu "SRS prikazala film o zlocinima nad Srbima"

 • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
 • Beteiligte Poster: cevapusa
 • Forum: www.Brcko.co.sr
 • Forenbeschreibung: Dođite da se družimo!
 • aus dem Unterforum: Politika - Политика
 • Antworten: 1
 • Forum gestartet am: Sonntag 05.12.2004
 • Sprache: serbisch
 • Link zum Originaltopic: SRS prikazala film o zlocinima nad Srbima
 • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 1 Monat, 5 Tagen, 2 Stunden, 53 Minuten
 • Alle Beiträge und Antworten zu "SRS prikazala film o zlocinima nad Srbima"

  Re: SRS prikazala film o zlocinima nad Srbima

  cevapusa - 17.06.2005, 15:18

  SRS prikazala film o zlocinima nad Srbima
  Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić prikazao je danas novinarima snimke mučenja srpskog vojnika Rada Rogića, u Krupi na Uni, u Bosni i Hercegovini 1995. godine i najavio da će ta stranka do kraja juna prikazati široj javnosti film o ratnim zločinima tokom poslednjih sukoba u bivšoj Jugoslaviji.

  Pored snimka mučenja srpskog vojnika, prikazani su i snimci mudžhedina kako demoliraju srpsku crkvu u Jasenici kod Petrovca i pale poster Radovana Karadžića, koji su pronašli kod starca Milana Nedinovića. Vidi se i kako jedan mudžahedin vozi traktor, koji vuče mrtvog Nedinovića.

  Nikolić je na konferenciji za novinare objasnio da je SRS snimke pribavila zahvaljujući građanima koji ih svakodnevno šalju stranci i da poseduje dokumentaciju o skoro svim zločinima mudžahedina u Bosni. „To ne opredeljuje moj stav prema Muslimanima, nego prema svim zločincima“, dodao je on i pozvao na osudu svih zločinaca, bez obzira iz kog su naroda.

  Nikolić je rekao da će snimke ponuditi Vladi Srbije i Savetu ministara SCG, uz napomenu da „ne mogu biti korišćeni protiv Srba“, a „ako Haški tribunal ima želju da vidi kako su Srbi ubijani, SRS će i tom sudu dati snimke“.

  Potpredsednik SRS je rekao da je dobio pismo od predsednika Vlade Srbije Vojilsava Koštunice, u kome je naglašeno da će Vlada i nadležni organi preduzeti sve mere kako bi se utvrdila istina u vezi sa njegovim navodnim učešćem u ratnim zločinima.

  Nikolić je najavio da će SRS podneti tužbu protiv direktorke Fonda za humanitarno pravo Nataše Kandić, a da će je, ako sud odbaci tužbu, tužiti lično.

  Prema njegovim rečima, ako se ustanovi da je učestvovao u ratnim zločininima ići će u zatvor, „a ako to nije istina, Srbija će se osloboditi uticaja Nataše Kandić“.

  On je osudio saopštenje Saveta ministara SCG u kome je najavljeno da će delegacija Saveta ministara predstavljati SCG na komemoraciji žrtvama u Srebrenici, upitavši „šta ima SCG sa zločinima u Srebrenici“?

  kommentar webmasterke: mislim da je bilo vrijeme da se pocnu pokazivati svi ti filmovi koji vec godinama kruze po internetu i koje jos niko nije prikazo na tv-u  Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken  Weitere Beiträge aus dem Forum www.Brcko.co.sr

  Dinosaurusi su preživeli! - gepostet von cevapusa am Montag 06.06.2005
  Gdje je sajt? - gepostet von Kobra am Sonntag 19.03.2006
  molim brzi odgovor - gepostet von marijana am Mittwoch 16.08.2006
  Ekonomska IVa maturanti 1991 - gepostet von nuanda am Montag 31.07.2006  Ähnliche Beiträge wie "SRS prikazala film o zlocinima nad Srbima"

  Nad!ne - Nad!ne (Montag 18.04.2005)
  SRS Leuchte - titanxXx (Montag 06.08.2007)
  Fusion mit _-SRS-_ - HeinzelManu (Mittwoch 22.11.2006)
  Zvezda pobedom nad Romom stvorila sanse za prolaz 2. decemba - vojvodinac (Freitag 02.12.2005)
  Dj SRS ft. Dj RDM - Hip Hop vs Dancehall Vol. 1 - deejaysrs (Donnerstag 06.01.2005)
  SRS-Schadwrunnes - Perry Rhodan (Dienstag 26.06.2007)
  HDZ nece u koaliciju sa Srbima - cevapusa (Donnerstag 19.05.2005)
  @ Nad - navero (Samstag 03.03.2007)
  SRS BSNS - Chemical (Dienstag 05.06.2007)
  SRS Leuchtete!!! - Doppio (Mittwoch 30.05.2007)