Irkcilik nedir, turkculuk nedir, kemal aksungur kimdir nedir

TURAN FORUM
Verfügbare Informationen zu "Irkcilik nedir, turkculuk nedir, kemal aksungur kimdir nedir"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: turanci
  • Forum: TURAN FORUM
  • Forenbeschreibung: Gercek irkci türkcülerin forumu.
  • aus dem Unterforum: Turan Forum
  • Antworten: 2
  • Forum gestartet am: Sonntag 29.10.2006
  • Sprache: deutsch
  • Link zum Originaltopic: Irkcilik nedir, turkculuk nedir, kemal aksungur kimdir nedir
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 5 Monaten, 27 Tagen, 5 Stunden, 33 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Irkcilik nedir, turkculuk nedir, kemal aksungur kimdir nedir"

    Re: Irkcilik nedir, turkculuk nedir, kemal aksungur kimdir nedir

    turanci - 29.10.2006, 20:07

    Irkcilik nedir, turkculuk nedir, kemal aksungur kimdir nedir
    Irkcilik nedir, Kemal aksungur denen kürt suratli sahsiyet bir türkcümüdür yoksa ülkücülerden MHP cilerden hic farki yokmudur?

    Irsi yol ile atalarından kendilerine geçen genetik biyolojik vasıf ve karekterler gösteren insanlar topluluğu. Irk kelimesine biyolojik bir terim de denilebilir. İnsan ırklarının renk ve fiziki şekil esas alınarak birbirlerinden üstünlüğünü temel alan felsefeye de ırkçılık denilmiştir.

    Kafatasi ölcümü, antropoloji nedir?

    İnsanların, toplumların, ırkların fiziksel özelliklerini araştıran bilim dalıdır. Ülkemizdeki ilk kafatası araştırmaları 1924’te Türkiye Antropoloji Tetkikat Merkezi'nin kurulması ile başlamıştır. 1937 senesinde çeşitli bölgelerden 60.000 Türk insanın kafatası yapısı incelenmiş ve Türk ırkının kafatası yapısı ‘brakisefal’ olduğu sonucu çıkmıştır.

    Kemal aksungur denen kürt suratli kisinin ise kafatasciliga karsi oldugunu gösteren sözcükleri sunlardir: "(saçmalık diyorum çünkü pelvimetre ile kafatası ölçmek mümkün değildir)

    Gelmis gecmis bütün irkci uzmanlar ve hatta hitlerin uzmanlari pelvimetri kullanmistir.
    Tabi pelvimetri ile Kemal aksungurun kafatasini ölcerseniz asla birekisefal olmadigi sonucuna varirsiniz bu nedenle kemal aksungur bey kafatasciliga karsi cikmaktadir.

    Bir baska yazisinda söyle bir cevap vermistir: "Kazaklar elbette ki Türk'tür, ırklarının safiyetini koruyabilmiş bir öz Türk boyudur...

    Türklerin bir kısmının sizin deyiminizle çinlilere benzemesi, bir kısmının ise sarışın olmasının sebebine gelince... Türkler çok geniş bir bölgeye yayıldıkları için coğrafi etkenler sebebiyle fiziksel açıdan farklılık gösteriyorlar... "Türk Kimdir?" ve "Türk Irkı" başlıklı sayfalarımızda bu konu hakkında detaylı bilgiyi bulabilirsiniz... "

    Herhalde irkciyim türkcüyüm diyen kemal bey irkci türkcü olmadigindan bu türden cevaplar vermektedir.
    Bugün türkiyedeki türklerin anavatanida orta asya idi yani bugünkü mogalistan turkmenistan özbekistan bölgesi hepsinin yasadigi cografya klima aynisiydi ve orta asyadan yani o bölegelerden batiya dogru cikislari milattan sonra 700 lü yillarda basladi.
    Kemal aksungur beye göre türkler yani bu batiya cikisindan bugüne kadar, bu kadar degisime ugramis ve orta asyadaki türklere bu nedenle benzememekteler.Cekik gözlülük bu nedenle yok olmus.
    Bin yil icinde türklerin bu kadar büyük genetik degisikliklere ugradigini iddia etmekte.
    Ama bu anlattiklarini hangi genetik arastirmacisina söylerseniz sizinle alay etmekten baska cevabi olmaz.
    Bir örnek vermek gerekirse: Bugün arjantinde brezilyada yasiyan avrupa kökenli insanlar 1500 lü yillarda güney amerikaya yerlestiler ama güney amerikadaki avrupalilar bugüne kadar diger milletler ile karismamislarsa zerre kadar bile olsa degismemistir. Insanlarin genetigi dis etkenler sonucu olusan degisiklikler yüzünden yani modifikasyonlar sonucu degismez. Türk 10000 yilda günesli bir bölgede yasasa yinede zencilesmez yeni dogan türk bebegi yine sari bir renge sahiptir. Tabi günes etkisi ile esmerlesir kis aylarinda yine esmerligi azalir ama bu genetik bir degisime neden olamaz dogan yeni cocuk asla zenci olmaz.
    Daha iyi bir örnek vereyim: Pigmenler ve daha bircok diger ilkel kabileler onbinlerce yildir yüksek agaclarin oldugu sik koskoca amazon veya diger ormanlarda yasamakta ve günesin yüzünü görmekte bile zorlanan bu insanlar bugüne kadar beyazlasmamislardir daima zenci kalmislardir.
    Mutativ genetik degisimler dis etkenler sonucu yani günes kar yagmur nemli hava soguk hava sicak hava az oksijenli hava yüzünden olusmaz, genetik bu nedenlerden degismez.
    Zencilerin günes yüzünden siyahlastigi söylentisi bir yalandir irkciliktan milliyetcilikten korkanlar istemeyenler bu yalani uydurmustur.

    Kemal aksungur ise türkler 1000 yildan beri anavatanlarindan cikip farkli cografyalara yerlesip yasadiklari icin cografi etkenler sebebiyle fiziksel acidan farklilik gösteriyorlar diyor bu ne anlama gelmekte: Zenciler türkiyede birkac yüzyil yasarsa siyahligini kaybedip türke benzerlermis anlamina gelir. Kemal aksungur bey her siteye girip türkmüyüm diye soru soranlari görmeden türk ilan etmektedir.
    Bunun osmanli zihniyetinden hic farki yoktur ülkücülüktür.

    Türkiyede yasayan hemen hemen herkesi kürtlerden haric türk saymaktadir. Tipik Türk olmadigini söylemektedir. Yani sarisin saclisida siyah saclisida beyaz tenliside kara tenliside kivircik saclisida düz saclisida birekisefal kafatasina sahip olanda dolikosefal kafa yapisina sahip kisilerde türktür.
    Oysa Türkiyede safkan Türklerin %10 kadar oldugu dünyanin en büyük genetik projesi genom projesi ile kanitlanmistir. % 3-4 de saf kan kirim tatar, tatar, yörük türkmen, özbek, turkmen, kirgiz uygur vs . Yani toplam hemen hemen % 13-15 kadar türk vardir. Kalanlarin %35 i baska irklardan milletler ile karismis ya cok yada az türk irki özelliklerine sahiplerdir yani melezlerdir.. Diger %30 türk degil tamami ilen baska milletler veya irklardandirlar. Mesela eski anadoluda hititler, kurriler, lidyalilar, galatalilar,iyonlar, dorlar, luwiler nesiler, firgiler vs milletler vardilar.Bu milletler cogunlukla hint-avrupa irkindanlar ve yerlesim bölgeleri bugünkü ege marmara ic andolu bölgeleri idi. Bu milletler hepsi yer yarilip yok olmadilar hepsi bugünkü türkiye devleti sinirlari icinde yasamakta cogalmakta en kötüsü ise türk milletine karismakla tehdit etmekte.Cünkü bunlari kürtleri ayirt ettigimiz gibi ayirt etmiyoruz türk olduklarini söylüyorlar ve türk olduklarini düsünmekteler ama türk degillerdir. Tipleri tamami ilen hint-avrupa irkindan gelenlere benzemekte kafalari dolikosefal bazilari sarisin bazilari mavi gözlü digerleri kivircik saclidirlar ve gözlerinde cekiklik yoktur. Bu yüzden türkün kendi irkini korumasi icin türklügünü türk irkinin tipini cok iyi bilmesi gerekmektedir. Kürtler zazalar farsiler % 20 kadardirlar..

    Türkiyedeki türk irki yok olma tehlikesi ile karsi karisyadir ve türkiyede türkten cok toplaminda diger milletler irklardan insanlar vardir. Bunu ilk olarak kabullenmek gerekir eger gercekten bir türkcü ve irkci iseniz ve türklügü korumak istiyorsaniz.

    Tipik türk tipide vardir . Tarihte diger milletler ile hemen hemen hic karismamis saf kan türklügünü koruyan türkleri ariyorsak buna türklerin anavataninda baslamaliyiz.

    Bugün en tipik türklügü, en saf türk kanini, atalarimizin irsi özelliklerini en cok iclerinde tasiyan türkler, özbek türkleridir.
    Cekik gözlülük türkün özelligidir cekik gözlü olmayan ya yok denecek kadar az türk gentigine sahip veya daha dogrusu türk degildir. Türkün kafasida birekisefaldir türkde asla kemal aksungurunkisi gibi dolikosefal kafa yapisi yoktur olamaz. Sarisin sacliligin, mavi gözlülügün, kivircik sacliligin, türklükle alakasi yoktur. Sarisin saclilik mavi gözlülük hint avropid irkindan olan slav ve german altgrup irklarinda görülmektedir mongolig irklarda bu özellikler yoktur hic olmamistir. Eger bugün türkiyede veya diger türk vatanlarinda sarisin veya mavi gözlüler varsa bunlar türk degil ya melez yada diger irklardandirlar. Türkün teni ise mogulunkisi gibi saridir . Saclari düz siyahtir. Elmacik kemikleri mogulunkisi kadar olmasada cikiktir.

    Kemal aksungura göre türkler hic baska milletlerlen karismamistir. Ama gercekler cok farklidir türklerde diger bütün irklar milletler gibi diger milletler ve irklarla karismistir. Hele en cok türkiyedeki türkler karismistir. Bu yüzdendirki kemalaksungur gibiler kendisini türk sanmaktadir.Türkiyede bugün yasiyan hititlerin, kurrilerin, lidyalilarin, galatalilarin,iyonlarin, dorlarin, luwilerin, nesilerin, firgilerin torunlari ve kemal aksungur gibi assimile edilmis kürtler, farslar, araplar azeriler gürcüler kendilerini türk zannetmekteler.

    Dünyadaki bircok millet irk kasrimistir türktlerde karismistir bunu kabullenmek bizim irkiciligimiza türkcülügümüze zarari yok kari vardir türkcülügümüzü türkün safligini ancak bunu kabullenerek tam olarak sahiplenip koruya biliriz. Eger her gelen gecen türküm diyen kürt arap rum bosnak suratlilari türk sayarsaniz türklügü degil korumak yok etmeyi hedeflersiniz.

    Ne kadar cok türklerin anavatani olan bugünkü özbekistan türkmenistandan uzaklasirsaniz batidaki( örnek türkiye) veya kuzeydeki (rusyaya yakin ülkelerdeki) türküm diyenlere bakarsaniz okadar daha cok sarisin ,mavi gözlü, iri gözlü kivircik saclilara rastlarsiniz.
    Bunlar ya türk degil yada melezlerdir. Atatürkde mavi gözlü idi atatürkün türk irkina benzeyen bir yani yoktur. Daha cok avrupadaki melezlere benzemektedir.
    Nihal atsiz ise birekasefal bir kafa yapisina sahip degildi. Daha cok bosnaklari andirmaktadir. Azicik cekik gözlülüge sahip olmasida melezligine dayanmaktadir.Yenicerilerden gelme olabilir.

    Azeriler ise türk degil daha cok kürtlere benzemektedirler. Azeriler türkceyi ögrenmis indoirani irkindandirlar. Azerileri türke benzemeyenleri türke sayanlar türküclügün türkün düsmanilardir bunun türkcülerin iyice anlamasi gerek.

    En saf kanli türkler bugün özbekistan türkmenistan kirgizistan mogolistan vatanlarinda yasamaktadirlar.
    Türkiyede türk yüzde 9-10 kadardir. Azerbayacanda cok az sayida türk vardir.
    Slavlarla aryenlerle karisan türkler ise daha cok sarisin mavi gözlülerdir bunlari ayirt etmemiz gereklidir.
    Araplar farslarla karisanlar ise kemal aksungurlar gibi dolkisefal kafa yapisina sahip,iri gözlü bazilarida kivircik saclilardir.

    Kemal aksungur denen kürt suratli alcaklik .nihalatsiz.org , turkcu.net siteleri acip kendisinin türkcü türk oldugunu iddia etmekte.
    Aslen hic bir zaman türkcü degil vede olamaz cünkü bu herifte türk tipi yoktur türklerden cok araplara veya farslara benzemektedir.
    Irkci türkcü olamadigi ve aslinda irkciliga karsi oldugu ülkücülerden mhp cilerden osmalidan gelene zihniyetten cok farki olmadigi sitesindeki yazilanlardan analasilmistir.
    Irkciliga gizliden karsi olamsinin nedenlerinden biri ise kendisinin türke benzememesindendir.



    Re: Irkcilik nedir, turkculuk nedir, kemal aksungur kimdir nedir

    turanci - 01.11.2006, 18:24


    Almanyada dogup büyüdügüm icin türkcem ve türkce yazim biraz bozuk umarim af edersiniz.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum TURAN FORUM

    Irkcilik nedir, turkculuk nedir, kemal aksungur kimdir nedir - gepostet von turanci am Sonntag 29.10.2006



    Ähnliche Beiträge wie "Irkcilik nedir, turkculuk nedir, kemal aksungur kimdir nedir"

    MUSTAFA KEMAL - firtina (Freitag 29.06.2007)
    Forumun Yöneticileri kimdir?? - Unique Lady (Samstag 14.04.2007)
    SEHiT KiMDiR? - firtina (Freitag 29.06.2007)
    Kemal Sunal - ÇARIKLI MİLYONER - underground28 (Sonntag 15.01.2006)
    KEMAL SUNAL SERISI 24 FILM - yusufg (Mittwoch 30.08.2006)
    Topal Osman Kimdir? - hanifi (Dienstag 20.02.2007)
    Atatürk Kimdir? - Resul (Dienstag 03.01.2006)
    Hosgeldin Kemal - BJK_Amasra (Samstag 16.04.2005)
    Kemal - chilllord (Dienstag 10.07.2007)
    Mustafa Kemal Atatürk - adminkaan (Dienstag 18.09.2007)