Windows (s)Vista

Remalia
Verfügbare Informationen zu "Windows (s)Vista"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Thinker_ - katsarola - kurkosdr - Ntk - nakmax - psolid_snake - parsifal
  • Forum: Remalia
  • Forenbeschreibung: Official forum of Remalia (Ntk & Friends)
  • aus dem Unterforum: Software
  • Antworten: 19
  • Forum gestartet am: Samstag 02.09.2006
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Windows (s)Vista
  • Letzte Antwort: vor 15 Jahren, 6 Monaten, 24 Tagen, 18 Stunden, 41 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Windows (s)Vista"

    Re: Windows (s)Vista

    Thinker_ - 12.10.2006, 01:10

    Windows (s)Vista
    Ηταν πρωί τ'Αυγούστου,
    κοντά στη ροδαυγή,
    εικοσιεννιά του μήνα,
    και 5 το πρωί...

    ...τότε που η πρώτη Release Candidate (Build 5600) της νέας και περιβόητης έκδοσης του πασίγνωστου -και ευρέως πολυμίσητου- λογισμικού της άπληστης Micro$oft άρχισε να διατίθεται στο ευρύ κοινό.


    Δεν μπορεσα να αντισταθώ... Το modem μου με κοιτούσε λάγνα, παρακαλόντας με να κατεβάσω το .iso, και 8-10 ώρες ύπνου μετά, το είχα κάψει σε ένα ολόφρεσκο DVDάκι... Ηθελα να δώ ιδίοις όμμασι τι στον μπέο έκανε όλα τα περιοδικά να σπαταλάνε ποσότητες μελανιού σε hands-on παρουσιάσεις και τα τοιάυτα...

    Τα Windows αναβαθμίστηκαν! Ζήτω τα Windows! Αλλα ας πάρουμε τα πράγματα άπο την αρχή...
    Κάνοντας boot βρέθηκα αντιμέτωπος με μια γεμάτη frou-frou κι αρώματα (όπως πάντα) εγκατάσταση, αλλά περισσότερη εντύπωση μου έκανε το γεγονός πώς η αγαπητή M$ όσο πάει και περιορίζει τις επιλογές του χρήστη στις εγκαταστάσεις των λειτουργικών της. Τουλάχιστον μέχρι και τα 2Κ κάναμε και καμιά τυπική επιλογή πακέτων ρε παιδιά! Στα Vista οι επιλογές περιορίζονται στα εξής ουσιαστικα:
    :arrow: Τύπος Εγκατάστασης (Clean Installation, Update)
    :arrow: Serial Key (για όσους ενδιαφέρονται ακολουθούν οδηγίες ώς πως το πώς να το αποκτήσουν στο τέλος του post)
    :arrow: Επιλογή partition για την εγκατάσταση
    Αυτα.... :!:

    Μετά απο 15-30 λεπτά βαρετής αναμονής, έχουμε ένα φρεσκοστημένο σύστημα, dual-boot, well-done ή οπως αλλιώς το προτιμούμε.
    :idea: [Και εδώ μια δημιουργική παρέμβαση. Εντύπωση μου έκανε πως στην εγκατάσταση των Lycoris linux επέλεγες παιχνιδάκι και η ώρα περνουσε... Με μια πασιέντζα είχες και το συστημα σου έτοιμο... Ανυπομονώ να το αντιγράψει και αυτό η M$ :roll: ]

    Και τώρα λίγα λόγια για το κυρίως θέμα του topic: Τι έχουν πιά αυτά τα Vista? Μέλι?!?

    Μετά το login περίμενα κάτι συναρπαστικό, (εννοώ το theme, φυσικά :) ) και ομολογώ πως για πρώτη φορά στα τελευταία 10 χρόνια, (από τότε που έμαθα τι σημαίνει εγκατάσταση Windows και κατέστρεφα το μηχάνημα του πατέρα μου) ενθουσιάστηκα με την εμφάνιση των Windows σχεδόν τόσο, όσο όταν εγκατέστησα για πρώτη φορα linux σε pc (Suse 7.2)...
    Ολα έχουν να κάνουν με την απόλυτη καθαρότητα και την διαφάνεια. Τα παράθυρα φαίνονται γυάλινα και καθρεπτίζουν το desktop, οι φάκελοι ανοίγουν για να σου δείξουν το περιεχόμενο τους πιο αριστοκρατικά παρά ποτέ, η γραμμή εργασιών ανασχεδιασμένη ξεφεύγει από τη βαρετή απλότητα και αφήνει τα κουμπιά της να ξεφεύγουν λίγο παραπάνω, παίρνοντας ένα ωραίο-διαφορετικό σχήμα, και όταν αγγίζεις τις συντομεύσεις των παραθύρων πάνω της ένα μικρό παράθυρο, σου δείχνει την κατάσταση του παραθύρου real-time καθιστώντας την περισσότερο εύχρηστη από ποτέ. Φυσικά, θα ήταν αχαριστία να μην αναφέρω το sidebar... Μια νέα κάθετη γραμμή εργασιών προστέθηκε στα δεξιά της επιφάνειας εργασίας για να φιλοξενεί προαιρετικά πολλά νέα gadgets: ρολόγια, stock info, system status, slideshows, news window, weather window, και άλλα πολλά! Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε gadgets at will, ακόμα και να τα παραθέσετε ανεξάρτητα στην επιφάνεια εργασίας, κλέινοντας την sidebar αν σας ενοχλεί. Και φυσικά, όλα τα παράθυρα στα Vista μπορούν να γίνουν όσο διακριτικά θέλουμε, με την επιλογή opacity(διαύγεια) που διαθέτουν...
    Φυσικά, θα πάω και στο πιο πιασάρικο τρικ της φίλτατης M$, που δεν είναι άλλο άπο κακή αντιγραφή του Project Looking Glass της SUN που ακόμα αναμένουμε με ανυπομονησία. Με το πάτημα του συνδιασμού Win-Tab μια νέα μορφή Alt-Tab (που έχει και αυτό ανανεωθεί με real-time μικρογραφίες των παραθύρων) μας περιηγεί στα παραθύρια (Α, ωρέ!) που προσπελαύνουμε (Φατούρου Speaking). Ακολουθεί sreen στο τέλος του post.

    Και εγένετο multimedia: Αγάπη μου, αναβάθμισα τo WMP!
    Συντομεύοντας με απέχθεια, οι διαφορές του νέου WMP11 που θα έρθει είναι:
    :arrow: ΛΙΓΟΤΕΡΑ visualisations
    :arrow: Αύξηση του αρθμού έκδοσης
    :arrow: Απαίσια οργάνωση βιβλιοθήκης
    Ουδέν σχόλιον...

    Explorer 7:Τύφλα να'χει ο Firefox...
    Οκ, το ομολογώ... αυτή η δήλωση αξίζει σταύρωμα... Αλλά ο νέος explorer έχει κλέψει τόσα απο την αλεπού, που στην RTM έκδοσή του ίσως και να μπορέσει να την ανταγωνιστεί... Φαντάζομαι πως όποιος διαβάζει το άρθρο αυτό, τον χρησιμοποιεί ήδη, και αν δεν το κάνεις... http://www.mozilla.com/firefox (Το κατεβάζεις ΤΩΡΑ, εννοείται :D )
    Εν ολίγοις λοιπόν, δείτε και μόνοι σας την έκδοση 7, που κυκλοφορεί σε beta αναβάθμιση της 6 ήδη εδώ και πολύ καιρό για XP, και θα καταλάβετε πως δεν υπάρχει τίποτα νέο σε σχέση με τον FF παρά μόνο το Phising, που υποτίθεται πως είναι καλύτερο, αλλά και καλά δεν είναι ακόμα έτοιμο, και βρίσκεται σε beta έκδοση...

    Αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας στο ευρύ κονό:
    7 Ιανουαρίου 2007
    Current beta: RC2 Build 5744, as of 10 October 2006

    Screen απο τον περίφημο Window Switcher:

    (*)Απόκτηση valid serial για τα Windows Vista:
    Απο το επίσημο site των Vista: http://www.microsoft.com/windowsvista/
    επιλέγουμε Get Ready και Get Windows Vista RC1 και στην ενότητα Download Windows Vista RC1 επιλέγουμε Ελλαδιστάν... και στην οθόνη που εμφανίζεται βάζουμε τα στοιχεία του hotmail λογαρισμού μας (αν δεν έχουμε κάνουμε) και από κει και πέρα είναι προφανές (Βιδαlicious)...

    Αυτά τα ολίγα (lolol)... Οσο για το performance των Vista, θα ακολουθήσει νεο post με την επόμενη stable έκδοση της RC2... Auf Wiedersehen!! :twisted:



    Re: Windows (s)Vista

    katsarola - 17.10.2006, 12:22

    smells like mac os spirit
    Το λοίπον.Νομίζω πως δεν τραβάει αλλο η κατάσταση.Καλή,χρυσή η microsoft αλλα προτοτυπία 0.Η παρακάτω σελίδα περιέχει μια σειρά απο videos,απόδειξή της "fork and go" πολιτικής της.Παρεπιπτόντως ο bill gates παρετείται.

    http://www.youtube.com/results?search_query=vista+mac&search=Search



    Re: Windows (s)Vista

    kurkosdr - 11.10.2007, 16:58


    Προς μεγάλη τερψην των linuxάδων, αρχιζω από τα θετικα (έτσι στο τέλος θα μας μεινουν τα αρνητικά)

    -Αυξημενη ευχρηστια/ευκολια εγκαταστασης: σε 2 ωρες θα εχεις συστημα στημενο με το 3d περιβαλλον του, τα media center του, τους drivers των συσκευων σου περασμενους κ.λ.π. Σου δινει μια αισθηση από το μελλον βρε αδερφε.

    - Ωραιο περιβαλλον: καλό χρυσο το compiz/beryl, ωραια τα εφε του, αλλα τετοια αριστοκρατια από το πρώτο boot μας δεν εχει δεξει ακομα. Ωραιο flip 3d, διαφανειες, σκιες, ωραια πλοηγηση στους φακελους. Ακομα και η πασιεντζα περασε από γυαλισμα .

    -Αυξημενη σταθεροτητα-ασφαλεια: προς αποφυγη (δικαιου) ντοματοβολισμου αναφεροομαι παντα σε συγκριση με εποχες win2k/xp και μαυρες εποχες winme. Το συστημα συνερχεται σχεδον παντα μετα από ctrl+alt+del, αλλα που και που κολλαει οχι παντα από δική σου υπατιοτητα. Τα αρχεια exe που δεν ξερεις από που κραταει η σκουφια τους (=αγνωστος εκδοτης) επιτελους ζητουν αδεια πριν τρεξουν, για τους ιους δεν παιρνω και ορκο.

    - Ενσωματωμενα προγραμματα ωραιο media center: Επιτελους δεν χρειαζεται να τρεχω για το powerdvd deluxe cracked by PiRatEs και το media portal για να εχω καλά multimedia. Το photo viewer εχει οσα χρειαζεσαι για βασικη διορθωση φωτογρταφιων

    Τα αρνητκα

    - Απαιτησεις: Το λειτουργικο χρειαζται ακριβως 512ΜΒ μνημης. Για να δουλεψει? Οχι, για να bootαρει. Αρα. και το εντελώς ευτελες ξεπερασμενο και μπασκλάς ποσο του εναμισι γκιγκα να εχεις, σου μενει μολις ενα για να δουλεψεις.

    -Ενσωματωμενα προγραμματα Υπεροχο DVD maker για να μεταφερεις σε μουρατα dvd τα βιντεάκια της θειας πελαγιας, και media player με διαφανειες και χειριστηριο στην taskbar για να ακους τη μουσική σου. Τωρα εγω ειμαι περιεργος ή ειναι όντως εκκνευριστικο να μην υποςτηριζει dvix avi και mov αρχεια? Αρχεια srt? Ι dont know this word.. Πάλι θες το vlc και convertxtodvd cracked. Δωρον αδωρον που το πληρωσαμε κιολας τα δυο παραπάνω λοιπόν

    -User Account control ("θελετε οπωσδηποτε να κλασετε? Μπορει να εκλυθουν ποσοτητες μεθανιου στον χωρο") και defender ("αν εξαιρεσεις του 2 ιους που κολλησες αλλα δεν τους βρηκα, το pc σου φυσαει"): Απλά απενεργοποιηστε τα και θα αναφωνησετε "επιτελους εχω μηχανημα"

    - Εξιντατεσσεραμπιτοι πονοκέφαλοι: Κι ομως η μαμα microsoft καταφερε με τον πλεον αριστοτεχνικο τροπο να βαλει τρικλοποδια στα μπουτια της και να θεσει υποαμφισβητιση το πιο γερο ατου της: Games και συμβατοτητα με hardware. Αν πάρεις την 64μπιτη εκδοση, θες καινουριους drivers για καθε συσκευη σου. Η συμβατοτητα με παιχνιδια ειναι κορωνα γραμματα. Αρα βάλε καλύτερα 32μπιτη. Μια χαρα δεν ειμασταν τοσα χρονια στα 32?

    Συμπερασμα. Η αναβαθμιση στα vista ειναι πολυτελεια και οχι αναγκη. Ειναι το παντεσπανι καιμοχι ο αρτος ο επιουσιος.



    Re: Windows (s)Vista

    Ntk - 11.10.2007, 17:49


    Ωραίος ο Τζίμης..! ;)



    Re: Windows (s)Vista

    nakmax - 27.09.2008, 01:50


    Θα ήθελα κάποιος να μου πει αν σε 2πύρηνο σύστημα με 4gb ram ο οποίος αυτή τη στιγμή τρέχει windows xp, αξίζει αυτή τη στιγμή να βάλω Vista. Επειδή vista δεν έχω δουλέψει καθόλου και δεν παρακολουθώ και την πορεία τους, θα ήθελα να μάθω αν ας πούμε έχουν φτάσει οι βελτιώσεις σε τέτοιο βαθμό που να ευνοούν μια τέτοια μετάβαση. Πάντως ένα καλό που βλέπω είναι οτι αντί το 1gb από τα 4 να πηγαίνει χαμένο στα XP, καλύτερα ειναι να το χρησιμοποιούν τα vista έστω μαζί με άλλο 1 για τις ανάγκες της λειτουργίας τους. Τουλάχιστον δεν πάει χαμένο.

    EDIT: Επίσης αν ξέρει κανείς τις διαφορές από τις διάφορες εκδόσεις των Vista ας γράψει. Σκέφτομαι αν κάνω τελικά την κίνηση για Vista να πάω για την Premium με τα 101euro στο eshop.
    EDIT2: Αν ξέρει κάποιος τίποτα για τα περι καινούριου λειτουργικού από τη Microsoft (windows 7?) ας γράψει κατιτις. Οπότε τώρα που το σκέφτομαι, αν είναι να παρατήσει η ίδια η microsoft το νέο λειτουργικό της γιατί να το υιοθετίσω εγώ?



    Re: Windows (s)Vista

    psolid_snake - 02.10.2008, 23:58


    Δεν σου προτείνω να βάλεις Vista....
    Ένα 32-bito σύστημα "θεωρητικά" βλέπει το πολύ 4 gb μνήμης...
    Τώρα αν τα Vista μπορούν να δουν 4 gb είναι και λίγο θέμα υλικού (μπορεί αν έχεις 64-bito επεξεργαστή αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο)... αλλά συνήθως βλέπουν μέχρι και 3,5 gb.
    Υπάρχουν διάφορα κόλπα για να κάνεις έναν υπολογιστή με Vista να βλέπει μνήμη 4 gb αλλά είναι λίγο σπάνιο.
    Η καλύτερη λύση αν επιμένεις είναι να βάλεις 64-bitα Vista που σίγουρα θα την βλέπουν...
    Η M$ ανακοίνωσε ότι τα Seven ίσως να έρθουν κατά το 2010 αλλά βιάζονται μπας και προλάβουν την αποτυχία των Vista.
    Δεν σου συνιστώ να βάλεις Vista (πόσο μάλλον να δώσεις και 100 ευρώπουλα) για ένα λειτουργικό που κατ'εμέ είναι άθλιο απλά!!
    Τώρα βέβαια δικά σου είναι τα λεφτά δική σου και η απόφαση...
    EDIT: έχει βγει και Service pack 1 για τα Vista.



    Re: Windows (s)Vista

    nakmax - 03.10.2008, 00:36


    ΟΚ. Κι εγώ κάπου εκεί είχα καταλήξει. Thanx για τον κόπο πάντως.



    Re: Windows (s)Vista

    psolid_snake - 03.10.2008, 11:01


    Τίποτα... στα λέω επειδή τα είχα φάει στην μάπα πολύ καιρό... κατ'εμέ δεν εξίζει για κανέναν λόγο να βάλεις Vista. Είναι το εφέ σε όλο του το μεγαλείο...



    Re: Windows (s)Vista

    Ntk - 03.10.2008, 12:11


    Κώτσο είσαι λιγάκι υπερβολικός... Εδώ και λίγες μέρες o υπολογιστής που χρησιμοποιώ έχει vista. Ακόμα κι εγώ που δεν τα συμπαθούσα καθόλου τώρα δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, αν είχα καινούργιο pc δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μην τα βάλω! Μέχρι και ο Lensman ο fedorakias τα έβαλε! Θέμα συνήθειας είναι και μόνο, δεν είναι τα πράγματα όπως στην αρχή που ήθελες να βάλεις το μηχάνημα σε ένα lan και επειδή ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα το έψαχνες 2 βδομάδες! :p

    Αυτό με τα 3,5 πού το άκουσες ρε λάκη; Γιατί να μην μπορεί να δει τα 4 και βλέπει μόνο τα 3,5 και θέλει ειδικές πατέντες; Εγώ πρώτη φορά το ακούω... Και στο μηχανάκι που μπαίνω τώρα μια χαρά τα βλέπει και τα 4... Όσον αφορά την αποτυχία που λες, όλοι οι καινούργιοι υπολογιστές vista έχουν, σιγά-σιγά και με το service pack τα προβλήματα και οι ασυμβατότητες έχουν λυθεί οπότε ο κόσμος δεν είναι πια τόσο αρνητικός όσο είσαι εσύ..!!! :P :P :P :P :P



    Re: Windows (s)Vista

    psolid_snake - 03.10.2008, 12:36


    Ξέρεις ότι μέχρι πρότινος σου έσπαγα τα νεύρα γιατί να βάλω Linux και γενικά ήμουν αρκετά υπέρ της MS...
    Δεν ξέρω ακριβώς γιατί γίνεται αυτό με την ραμ αλλά είναι γενική ομολογία πως αυτό γενικά γίνεται. Μάλλον η ξαδέρφη σου είναι τυχερή... ή έχει 64-bit επεξεργαστή ή έχει ενεργοποιήσει το Mode PAE για να γίνει αυτό!!
    Μήπως σου φαίνονται τόσο καλά γιατί απλά τα βλέπεις σαν απλός χρήστης και όχι κάτι παραπάνω (απλές εφαρμογές, απλές υπηρεσίες που ακόμα και τα 95 τα κάνουν)? Ένα χρόνο τα είχα και μόνο αυτά που τράβηξα για το λαν και γενικά για ρυθμίσεις ενός κοινού pc μου "είπαν" βγάλτα όσο προλαβαίνεις...
    Εξάλλου και αν έχεις παραπάνω μνήμη ποιος ο λόγος ένα λειτουργικό (που δεν προσφέρει πολλά παραπάνω μπροστά στα xp) να σου τρώει 200 ραμ παραπάνω? ίσως να σου χρειαστεί κάπου αλλού!!!

    ΕDIT: Μόλις διάβασα κάπου ότι αν έχεις βάλει service pack 1 και καλά φαίνεται στα Vista να έχουν 4 gb αλλά αν βάλεις κανένα tool για να δεις την πραγματικότητα τότε έχει κάπου στα 3-3.5
    EDIT2:http://compreviews.about.com/od/memory/a/Vista4GB.htm
    Και ίσως μία καλή εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό.



    Re: Windows (s)Vista

    nakmax - 03.10.2008, 14:03


    psolid_snake wrote:
    ΕDIT: Μόλις διάβασα κάπου ότι αν έχεις βάλει service pack 1 και καλά φαίνεται στα Vista να έχουν 4 gb αλλά αν βάλεις κανένα tool για να δεις την πραγματικότητα τότε έχει κάπου στα 3-3.5

    Χμμ, αυτό είχα αναρωτηθεί κι εγώ. Αμα είναι απλώς να αναγνωρίζουν οτι έχεις 4gb αλλά να μην τα εκμεταλεύονται είναι δώρο άδωρο. Δηλαδή αν έχεις 8gb πόσα θα βλέπουν;



    Re: Windows (s)Vista

    psolid_snake - 03.10.2008, 14:20


    Αν βάλεις 8 τότε κλάψε τα 4 και θα δουλεύεις με τα άλλα 4... Δεν νομίζω να γίνεται κάτι!!! Εξάλλου ένα 32-bit λειτουργικό μέχρι το πολύ 4 Gb υποστηρίζει... αλλά μπορεί και με το PAE που είπα να δει και πάνω από 4 gb μνήμη αν και αυτό δεν είναι και σίγουρο (εξαρτάται και πάλι από το hardware).
    Τα 8 gb καλό ειναι να τα έχεις σε 64-bit Vista...



    Re: Windows (s)Vista

    parsifal - 03.10.2008, 14:42


    Παιδιά, μην περιμένετε να δείτε 4GB σε Win32. Θεωρητικά γίνεται, αφού τα 32bits διευθυνσιοδότησης δίνουν ακριβώς 2^32 bits = 4GB διευθυνσιοδοτούμενης μνήμης. Όμως, για διάφορους λόγους (μεταξύ των οποίων οι δύο βασικότεροι είναι η έλλειψη σωστής υποστήριξης από τη Microsoft και η δέσμευση ενός μέρους της RAM πάνω από τα 3.25GB για τη διαχείριση των υπολοίπων συσκευών που υπάρχουν στο PC μας), στην πράξη δε θα δείτε ποτέ 4GB να τυγχάνουν πλήρους εκμετάλλευσης από 32μπιτα Windows.

    PAE κλπ δεν είναι αξιόπιστοι τρόποι, είναι ugly hacks που πρέπει να τα υποστηρίζει και η μητρική κάρτα. Πολλές το κάνουν με λάθος τρόπο και το αποτέλεσμα είναι --> nada.

    Αν θέλετε >=3.25GB RAM στο PC σας, θα πάτε σε 64μπιτο Λ/Σ. Είτε WinXP 64bits είτε Vista 64bits είτε κάποιο x86_64 Linux.



    Re: Windows (s)Vista

    psolid_snake - 03.10.2008, 14:58


    Αυτό ακριβώς κυρ Parsifal... Το να κάνεις τέτοιες μαλακίες (PAE) σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο.. αλλά είναι και αυτό μία ριψοκίνδυνη λύση!!!



    Re: Windows (s)Vista

    nakmax - 03.10.2008, 15:28


    parsifal wrote: Αν θέλετε >=3.25GB RAM στο PC σας, θα πάτε σε 64μπιτο Λ/Σ. Είτε WinXP 64bits είτε Vista 64bits είτε κάποιο x86_64 Linux.

    Το οποίο έχει τα ίδια μειονεκτήματα με τα windows XP x64? Οσον αφορά τη συμβατότητα προγραμμάτων και εφαρμογών δηλαδή.



    Re: Windows (s)Vista

    parsifal - 03.10.2008, 15:31


    Η φράση "Το οποίο" αναφέρεται πού ακριβώς... ;



    Re: Windows (s)Vista

    nakmax - 03.10.2008, 17:55


    Στα Win Vista 64bits.



    Re: Windows (s)Vista

    parsifal - 03.10.2008, 18:50


    Όχι, καμμία σχέση. Τα 64μπιτα XP προωθήθηκαν ως αποκλειστικά Business λύση, για πολύ εξειδικευμένες ανάγκες. Γι' αυτό και οι casual χρήστες δεν είχαν ποτέ την υποστήριξη που έπρεπε με drivers από τις εταιρείες περιφερειακών, γι' αυτό και ποτέ δεν βγήκαν 64μπιτα XP Home.

    Στα Vista δεν υπάρχει τέτοια διάκριση. Πέρασαν και μερικά χρόνια εν τω μεταξύ, τα desktop μας κατακλύζονται από 64μπιτες CPUs και η υποστήριξη σε οδηγούς για τα 64μπιτα Vista είναι εξίσου καλή όσο και στα 32μπιτα.



    Re: Windows (s)Vista

    nakmax - 04.10.2008, 15:28


    Αχα! ΟΚ. Thanx parsi.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Remalia

    Vuntra: ampalos i oxi? Psifiste tora. - gepostet von nakmax am Freitag 23.02.2007
    Psaxnw na brw ti marka mitrikis exw - gepostet von Karvouniaris am Donnerstag 12.04.2007
    First shoot 'em up - gepostet von fotonios am Dienstag 13.11.2007
    Prothesi psifou en opsi 16is Septemviou - gepostet von nakmax am Donnerstag 23.08.2007
    Lebentis! - gepostet von twin am Montag 12.03.2007
    Eis mnimin tou Colin McRae - gepostet von nakmax am Sonntag 16.09.2007
    PATATES SE ALOYMINOXARTO - gepostet von parsifal am Montag 25.06.2007
    Ta xwnei o 13xronos!!!! - gepostet von twin am Mittwoch 08.11.2006



    Ähnliche Beiträge wie "Windows (s)Vista"

    Wer hat noch ne Windows cd? - FlAcHmAnN (Montag 04.02.2008)
    Tips zum Umgang mit Windows Server 2003 - mcsalinux (Freitag 09.03.2007)
    Windows XP 64 - Michael Teichert (Donnerstag 16.02.2006)
    WINDOWS XP PERFEKT INSTALLIEREN - xlimited (Samstag 22.01.2005)
    Prison Break - Sheena (Mittwoch 30.04.2008)
    Windows für Ärzte - Katzenfreundin (Donnerstag 19.07.2007)
    Windows Vista Angebot: Sonderheft zum Download - Hammer (Sonntag 18.03.2007)
    Julian @ Windows Vista Lounge 25.01.07 - ChantaL <3 (Montag 29.01.2007)
    Neues windows vista - milchmann (Donnerstag 16.03.2006)
    Windows XP - 2 fast (Freitag 31.03.2006)