Ölümü Epilepsidenmi?

Bruce Lee Forumumuz Server'de Problem oldugundan dolayi kullanilmiyor, kullanilmiyacaktir.
Verfügbare Informationen zu "Ölümü Epilepsidenmi?"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Bruce Lee Fan
  • Forum: Bruce Lee Forumumuz Server'de Problem oldugundan dolayi kullanilmiyor, kullanilmiyacaktir.
  • Forenbeschreibung: Eger Kaliteli bir Forum ariyorsaniz Dost site Martialarts.forumu.com sitesini öneririz.
  • aus dem Unterforum: Hakkinda ve Hayati
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Samstag 04.03.2006
  • Sprache: deutsch
  • Link zum Originaltopic: Ölümü Epilepsidenmi?
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 7 Monaten, 12 Tagen, 21 Stunden, 44 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Ölümü Epilepsidenmi?"

    Re: Ölümü Epilepsidenmi?

    Bruce Lee Fan - 12.09.2006, 14:36

    Ölümü Epilepsidenmi?
    Bruce Lee`nin Ölümü Epilepsi`denmi ?

    Esrarengiz şekilde ölen ünlüler, ölümlerinden sonra Efsane olarak gönüllerde yaşamaya devam ediyorlar. Son olarak Asya Film Dünyasından, Gönüllere ve Kalblere taht kurmuş olan Efasene isim Bruce Lee 1973 `de esrarengiz bir şekilde Hong Kong `da gözlerini yummuşdu.
    Ölümünden sonra çok şeyler yazıldı, Çin Mafyası tarafından öldürüldü diyenler, Zehirlendi diyenler, Bir kavgada başına almış oldugu darbeden öldü diyenler, ve hatta Raymond Chow tarafindan öldürüldügünü söyleyenler bile var...
    Chicago bulunan araştırmacı Dr. James Filkins, Bruce Lee Öldügünde ve resmi ölüm nedeni olarak Bruce Lee beyninin Agrı kesicilere yenik düştügünü ve bu nedenle almış oldugu agrıkesici ölümüne yol acmışdır diyor.

    Evet Ölümünden 33 yıl sonra gerçekler ortaya çıkmışmıdır ?, bildigimiz bir gerçek varsa oda şudurki, Epilepsi hastalıgı o dönemlerde tam tedavi altına alınamiyordu, Epilepsinin başdüşmanı olan Aspirin içinde olan bir madde Epilepsi hastalarını alıp dünyamızdan götürüyor.
    Tekrar kısaca o hüzün dolu yıla dönelim, Yıl 1973 Bruce Lee Amerikada, Ejder Kalesinin çekimini tamamlamiş ve Hongkong dönmüş, yogun bir tempo icinde Ölüm Oyunu Filminin çekimlerine tekrar başlamak için, Ölüm günü Betty Ting Pei`in evinde diger oyuncularla buluşmak icin oraya gider, Avusturyali George Lazenby ve Raymond Chow`da bu evde birarya geleceklerdi. Kader ama kücük Ejder Bruce Lee`yi aramızdan alıp götürecekdi. Betty Ting Pei`in evinde aniden baş agrısından şikayetlenen Bruce Lee`ye, Betty Ting Pei Başagrısı hapı verir, olan bundan sonra olur. Stres ve yogun tempo içinde çalışan, Bilmedigi halde Epilepsiden rahatsız olan Bruce Lee, Dr. James Filkins ifadelerine göre kendinden geçmis olan Bruce Lee Komada iken Epilepsi hastalıgından hayatını kaypetmişdir diyor, 1995 yılında Epilepsi üzerinde yapmış oldukları araştırmaları neticesinde bu karara vardıklarını ifade etdiler. ve ilave ederek diyorki.: Bruce Lee Kontrol ettigimizde bedeninde darb izleri yokdu vücüdunda uyuşturucuya rastlanmamışdır diyor, böylelikle bir takım dedikoduları kaldırmış oluyor.
    Kaynak : Kungfusinema



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Bruce Lee Forumumuz Server'de Problem oldugundan dolayi kullanilmiyor, kullanilmiyacaktir.



    Ähnliche Beiträge wie "Ölümü Epilepsidenmi?"

    Esrarengiz Ölümü ? - Jackie Chan (Donnerstag 20.04.2006)
    Ölümü Temenni Etmek - NiceGirl (Sonntag 26.06.2005)