Verfügbare Informationen zu "ACMA"
Qualität des Beitrags: Beteiligte Poster: jasna Forum: Kaan-FM-Forum Forenbeschreibung: Forum aus dem Unterforum: Börekler Antworten: 1 Forum gestartet am: Mittwoch 16.08.2006 Sprache: türkisch Link zum Originaltopic: ACMA Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 8 Monaten, 7 Tagen, 22 Stunden, 21 Minuten
Alle Beiträge und Antworten zu "ACMA"
Re: ACMA
jasna - 17.08.2006, 01:12ACMA
Mutfak : Türk
Türü : Hamur İşleri
Süre :1,5 saat
MALZEMELER
1 BARDAK SIVI YAĞ
2 BARDAK ILIK SU
1 PAKET YAŞ MAYA
3 KAŞIK TOZ ŞEKER
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
1 PAKET KABARTMA TOZU
ALDIĞI KADAR UN (yaklaşık 3,5 bardak)
2 YUMURTA SARISI (üzerine sürülecek)
HAZIRLANIŞI
MAYAYI ILIK SUDA AÇIN. DİĞER MALZEMELERİ (yumurta hariç) EKLEYİN VE YOĞURUN. YUMUŞAK VE ELE YAPIŞMAYACAK KIVAMA GELİNCE ÜZERİNİ ÖRTÜP KABARINCAYA KADAR BEKLETİN. KABARAN HAMURDAN PARÇALAR KOPARIP PARMAK UCUYLA MARGARİN ALARAK YOĞURUN. ÇUBUK ŞEKLINI VERİN. SERT BİR YÜZEYDE SAĞ EL YUKARI, SOL EL ASAĞI (farklı yönlere) ÇEVİRİN. UÇLARI BİRLEŞTİRİN. TEPSİYE DİZİN. 2 YUMURTA SARISINI ÜZERLERİNE BOLCA SÜRÜN. 45 DAK. TEPSİDE BEKLETİN. 180° FIRINDA İYİCE KIZARANA DEK PİŞİRİN.
AFIYET OLSUN!
Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken
Weitere Beiträge aus dem Forum Kaan-FM-Forum
Hareketli Resimler - gepostet von _Admin_ am Donnerstag 08.11.2007
Bulasici Hastaliklar - gepostet von _Admin_ am Donnerstag 31.08.2006
Ähnliche Beiträge wie "ACMA"
Msn live messenger da coklu oturum acma - dolunay (Freitag 30.06.2006)
Açma Börek - Neslim (Samstag 16.06.2007)