Canim Kizima...

Kaan-FM-Forum
Verfügbare Informationen zu "Canim Kizima..."

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: KAAN
  • Forum: Kaan-FM-Forum
  • Forenbeschreibung: Forum
  • aus dem Unterforum: Siirler
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Mittwoch 16.08.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Canim Kizima...
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 8 Monaten, 2 Tagen, 39 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Canim Kizima..."

    Re: Canim Kizima...

    KAAN - 17.08.2006, 00:57

    Canim Kizima...
    CANIM KIZIMA..!!!!
    Canim kizim,bensiz oldugunu sanma sakin,ben sensizken bile,sadece sen varsin Yüregimde.Sadece seni ariyor bu nemli yasli gözlerim.Her gece sana dokunuyor ellerim.Ve her gece yanina geliyor,üzerini örtüyor yanaklarindan öpüyorum.Beni hissettigini biliyorum Canim kizim.Yoklugun bir Ates oldu yüregimde, Bütün benligimi sardi sensizlik.Hergece rüyalarima giren, senin hayalinle beni yasama baglayan sensin Yavrum. Senin icin her gece dua ediyorum Bebegim. Al bu Annendeki yürek senin,sadece senindir Canim kizim.Ben seni canimdan,canparcam oldugun icin cok sevdim ,cokta seviyorum.Bilirmisin Kac gece yildizlara bakarken Agladigimi.?.Her anim,da,her dakikam,da,her saniyem,de seni Nefesimle birlikte icime cektigimi?.Baktigim her yerde sanki sen varsin,sanki bana ellerini uzatiyorsun,Tut ellerimden Annecigim diyorsun,ama ben sana ulasamiyorum Canim kizim.Sonra kaybolup gidiyorsun bir Melek gibi gözlerimden.Yine isyan ediyorum sensizlige.Keske yanimda olsaydin,sana doyasiya bakabilseydim,sarmalasaydim Bebegim seni.Canim yanar, icim kaniyor.Senin yokluguna alisamadim Canim kizim.
    Belki yildizlar kadar uzaksin bana,ama sen herzaman yüregimdesin.Seni bende yasatacagim Bebegim..Unutma Canim kizim,sen benim canimdan cansin,sevgin her daim Annende sonsuz dek yasayacak,sadece Sen olacaksin, yalniz sen icimde.Tek seni hep seni düsünerek yasayacagim,yasadigim sürecede sen icimde yasayacak olacaksin biricik Canim kizim.Biliyorum,Bebegim bende birgün senin hasretliginin yolunda ölecegim. Hasretin ve icimdeki sana olan özlemli yanginlarimla,yasadigim sürece sadece senin sevginle yasayacagim .Iste Birtanem,Anenedeki bu can seni böyle seviyor..Duyuyormusun Canim kizim, Uzaklardan gelen feryadimi .Sen,sen diye haykirisimi Bebegim.Her yerde seni arayisimi,Sanki birden karsima cikacakmissin gibi.Sana olan hasretim sönmeyecek Melegim. Yüregimde bir sizi,icimde firtinalar kopuyor. Ne olur Yavrum oralarda kendine iyi bak,bana söz ver birtanem.Sen bir Melek,tin günahsiz terkettin Bu dünyayi, sevaplarinla ALLAH,imiza kavustun. Yüce ALLAH,im seni benden cok sevdi,erken yanina aldi .Beni bütün yüreginle sev Canim kizim.Sana Ömrümü verirdim.
    Senin icin ölmeyi bile göze alabilirdim.Simdi su an o olanagim olsa, gözümü bile kirpmazdim Bebegim. Sen benim hayatimin günesiydin. Dogdugun günden beri,bende candin,benim canimdin.Simdi senden geri kalan sevgini sadece icimde seninle yasiyorum Yavrum.Seninle cok mutluydum.Beni disaridan görenler mutlu biiyorlar,bilmiyorlarki ben Canim kizimin hasretiyle yaniyorum .Ahh keske ulasilacak yerde olsaydinda,bir kus olup senin oldugun Cennete ucup gelebilseydim,Canimdan can olan Biricik kizim..Bu gönül canima düsman. Sizim,sizim sizliyor bedenim..Mum gibi eriyor bu benligim.Dermanim kalmadi artik.Yaniyor icim,kaniyor yüregim.Bir sen vardin gercek olan hayatimda..Hayat zaten nedirki sen olmayinca yanimda Canim kizim.

    Yazan Kaan......Tarih 10.01.2005
    Günlerden.... Pazartesi Saat ..23.25



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Kaan-FM-Forum



    Ähnliche Beiträge wie "Canim Kizima..."

    CANIM KARDESIM (VHSRip) 1973 - yusufg (Montag 04.09.2006)
    Iclal Aydin - Kizima (Siir Albümü) - C*E*Y*C*E*Y (Donnerstag 26.04.2007)
    Tomakinler - Canim Yaniyor - Efsane66 (Sonntag 21.01.2007)
    CANIM BENiM - firtina (Montag 02.07.2007)
    Canim Babacigim - adminkaan (Montag 17.09.2007)
    hayirli olsun canim - Ceylan (Freitag 04.05.2007)
    Canim Babacigim.. - KAAN (Donnerstag 17.08.2006)
    Canim Radyom - **DJ-BooMbAsTiC** (Sonntag 21.01.2007)
    SERAP - CANIM ASKIM - mesutman2005 (Montag 31.07.2006)
    canim anam- feyzullah koc - hümy_55 (Samstag 25.11.2006)