Krem Karamel

Kaan-FM-Forum
Verfügbare Informationen zu "Krem Karamel"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: _Admin_
  • Forum: Kaan-FM-Forum
  • Forenbeschreibung: Forum
  • aus dem Unterforum: Tatlilar
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Mittwoch 16.08.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Krem Karamel
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 8 Monaten, 8 Tagen, 21 Stunden, 51 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Krem Karamel"

    Re: Krem Karamel

    _Admin_ - 16.08.2006, 20:48

    Krem Karamel


    -Karamel: 50gr. şeker, 2 çorba kaşığı su
    - 1 yumurta ve 1 yumurtanın sarısı
    - 1 çorba kaşığı toz şeker
    - 125 ml. süt
    - yarım vanilyanın özü (bunun yerine vanilyalı şeker kullanabilirsiniz)

    1- Karamel veya ufak sufle kaplarını yağlayın. Şekeri ve suyu orta ateşte açık kahverengi olana kadar kaynatın. Kaplara paylaştırın.
    2- Yumurtayı ve yumurta sarısını şekerle birlikte krema haline gelene kadar çırpın. Sütü vanilya özüyle birlikte kaynatın. Çok yavaşça akıtarak yumurtalı karışımın içine karıştırın. Kaplara boşaltın.
    3- Fırını 125 C'ye ısıtın. Kapların ağzını alüminyum folyoyla kapatın ve fırına dayanıklı bir kabın içine yerleştirin. Kapların yarısını geçecek kadar sıcak su koyup, fırına verin. Yaklaşık 1 saat kadar fırınlayın.

    Krem Karameli bir gün önceden yapmakta fayda var. Karamelin çözülmesi 12 saati buluyormuş.

    [b]Not : Bu ölçülerle 2 kap Krem Karamel çıkıyor.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Kaan-FM-Forum

    Melekler.. - gepostet von KAAN am Montag 25.09.2006



    Ähnliche Beiträge wie "Krem Karamel"