Dogadan Mucizeler

Kaan-FM-Forum
Verfügbare Informationen zu "Dogadan Mucizeler"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: _Admin_
  • Forum: Kaan-FM-Forum
  • Forenbeschreibung: Forum
  • aus dem Unterforum: Bayanlar
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Mittwoch 16.08.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Dogadan Mucizeler
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 8 Monaten, 8 Tagen, 22 Stunden, 17 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Dogadan Mucizeler"

    Re: Dogadan Mucizeler

    _Admin_ - 16.08.2006, 20:10

    Dogadan Mucizeler
    Son dönemde birçok kadın güzelleşmek ve sa lıklı bir cilde kavuşmak için bitkisel ya ları tercih ediyor. Peki hangi ya , ne işe yarıyor?

    Kadınlar güzel ve bakımlı görünebilmek için her yöntemi denemekten kaçınmıyorlar. Kullanılan kozmetik ürünlerinin içerdi i kimyasal maddeler, katkı maddeleri ve do al olmayan kokular kadınların kafalarında soru işaretleri oluşturuyor. Son dönemde her alanda kendini gösteren do ala dönüş, kadınların kozmetik alanında da bitkisel ya lara yönelmesine neden oldu. Kozmetik ürünlere karşı alerjisi olan kadınlar tercihlerini do al ya lardan yana kullanıyorlar.
    Bitkisel ya lar, M.Ö. 300 yılından beri bilinen ve tıpta, alternatif tedavide
    ve kozmetikte kullanılan, bitkilerden elde edilen ya lardır. Ya lar bitkilerin çiçek, meyve, kabuk, yaprak, rizöm, reçine ve odun kısımlarından elde edilir. Bitkisel ya lar içeriklerinde bulunan doymamış ya asitleri, lesitin, vitaminler ve çeşitli minerallerle cildin işlevlerini destekler. Bitkisel ya ların bazıları kimyasal ilaç kalıntıları içerebiliyor, bu nedenle satın alırken kimyasal ilaçlama yapılmayan bölgelerde üretilmiş kaliteli ya ları tercih etmelisiniz.
    Siz de do allıktan yanaysanız, işte size cilt bakımında kullanabilece iniz ya lar ve yararları...
    BİBERIYE YAĞI: Sivilceler üzerine sürülebilir, cilde canlılık verir.
    GÜL YAĞI: Cilde canlılık kazandırır ve gerginleştirir. Alerjik ciltlere iyi gelir. Makyaj temizler, ciltteki do um lekelerini alır.
    PAPATYA YAĞI: Duyarlı ve problemli ciltlerde yaraları iyileştirici ve cildi besleyici özelli e sahiptir.
    PORTAKAL YAĞI: Cildi güzelleştirir ve sıkılaştırır. Sivilce ve akneleri kurutur. Tonik olarak kullanılır. Cilt için kullanılırken nemli pamuk ile cilt temizlenir.
    SUSAM YAĞI: Kuru ciltlere, kirpik ve kaşlara rahatlıkla uygulanır. Hafif etkili, cildi besleyici ve güneş ışınlarından koruyucu özellikler taşır. Cilde derinlemesine işler, temizleyici ve zararlı maddelerden arındırıcı olarak kullanılabilir.

    BUĞDAY YAĞI: Hücre yenileyici, yara, yanık ve di er cilt problemlerinde, kırışıklarda etkili olarak kullanılır. Cilt, güneş ve do um lekelerini giderir.
    FINDIK YAĞI: Kuru ve yıpranmış ciltlerde rahatlıkla uygulanır. Do um öncesi, do um sonrası cildin esnekli ini sa lamak ve cilt çatla ını önlemek amacıyla masaj yapılarak kullanılabilir.
    HAVUÇ YAĞI: Cildin bozulmasını önler. Güneş yanıklarının iyileşmesine yardımcı olur, hücre yenileyicidir. İçerdi i provitamin A ve lesitin, cilt sertliklerini yumuşatır, cilde renk kazandırır.
    KAKAO
    YAĞI: Hamilelik sonrası cilt bozulmalarına karşı faydalıdır. Dudak çatlaması ve ciltte pullanmaya karşı kullanılır.
    KAYISI YAĞI: Yüz temizli inde kullanılır. Akneleri temizler, cilde canlılık verir. Yaşlanma ile ortaya çıkan kırışıkları giderir. Nemlendirici özelli e sahiptir.
    ŞEFTALİ YAĞI: Cilt bakımında peeling yapmak için kullanılabilir.
    VİŞNE YAĞI: A ve C vitamini ve potasyum içerdi i için temel ya larla karıştırıp ovma yöntemiyle cilde uygulanır. Cildi arındırmak için peeling amaçlı uygulanabilir
    LİMON YAĞI: Sivilceleri giderir, cildi güzelleştirir, tonik olarak kullanılabilir. Mikrop kırıcı, sıkıştırıcı, sa lamlaştırıcı, gerdirici özelli i vardır ve cildi ya dan arındırır. Masaj yapılarak kullanılır. Nemli bir pamuk yardımıyla cilt temizlenmelidir.
    Ahududu Ya ı: C ve E vitamini içerdi i için cilde faydalıdır. Cilt bakımında peeling amaçlı kullanılır



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Kaan-FM-Forum

    Findikli ve Cevizli Kek - gepostet von KAAN am Mittwoch 27.09.2006



    Ähnliche Beiträge wie "Dogadan Mucizeler"

    Mucizeler Komedisi (Sener Sen) - yusufg (Montag 04.09.2006)