Aycicegi Tarifi

Kaan-FM-Forum
Verfügbare Informationen zu "Aycicegi Tarifi"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: _Admin_
  • Forum: Kaan-FM-Forum
  • Forenbeschreibung: Forum
  • aus dem Unterforum: Tatlilar
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Mittwoch 16.08.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Aycicegi Tarifi
  • Letzte Antwort: vor 17 Jahren, 7 Monaten, 10 Tagen, 18 Stunden, 51 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Aycicegi Tarifi"

    Re: Aycicegi Tarifi

    _Admin_ - 16.08.2006, 19:46

    Aycicegi Tarifi
    - Büyüklüğüne göre 3 ya da 4 yumurta
    - 1 su bardağı şeker (150-175gr.)
    - 1 su bardağı sıvıyağ
    - 1/2 çay bardağı süt (50-75ml.)
    - 1 paket vanilya
    - 1 kabartma tozu
    - 2-3 çorba kaşığı kakao
    - 2 çorba kaşığı çekilmiş fındık
    - yaklaşık 200gr. un (Kekin kıvamı hem akıcı hem de üstüne konulan şeftaliler batmayacak kadar yoğun oluyor. Buna göre un 200gr.'dan daha az ya da fazla olabilir)
    - 1 kutu konserve şeftali

    1- Yumurtayı, şekeri ve vanilyayı iyice çırpın. Yağı ve sütü ekleyerek çırpmaya devam edin. Unu ve kabartma tozunu ekleyin. En son kakao ve fındığı koyarak yağlanmış kalıba (28cm.lik kelepçeli kalıp) yayın, üstünü biraz düzeltin.
    2- Şeftalileri dilimleyip, kekin üstüne dilediğiniz gibi dizin.
    3- Önceden ısıtılmış fırında 175°C'de 40 dakika pişirin. Dilerseniz üstünü hindistan cevizi ile süsleyin.

    NOT: Su bardağı 200ml'lik.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Kaan-FM-Forum



    Ähnliche Beiträge wie "Aycicegi Tarifi"

    Kolay Pasta Tarifi - _Admin_ (Mittwoch 16.08.2006)
    askin tarifi ;) - alyazmalim (Samstag 12.08.2006)