Verfügbare Informationen zu "Nederland tegen Portugal in achtste finale"

• Alle Beiträge und Antworten zu "Nederland tegen Portugal in achtste finale"

Re: Nederland tegen Portugal in achtste finale

oranjepower - 22.06.2006, 00:03

In groep C bleef het scorebord tijdens Nederland - Argentinië leeg. Door een hoger doelsaldo is Argentinië groepswinnaar van groep C geworden.

In het andere duel in groep werden vijf doelpunten gescoord. Servië-Montenegro moest het vanaf de tweede helft met 10 man doen, nadat Albert Nadj er met een tweede gele kaart werd uitgestuurd. Ivoorkust won dat duel met 3 - 2. Ivoorkust scoorde een doelpunt d.m.v. een penalty.

In de blessuretijd werd Domoraud (Ivoorkust) ook nog van het veld, waardoor het duel met 20 man op het veld eindige.