feest

X-plosion Vuurwerkforum
Verfügbare Informationen zu "feest"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: mortierstrijker - X-PloSion - Anonymous
  • Forum: X-plosion Vuurwerkforum
  • Forenbeschreibung: Word snel lid, Klik op register!
  • aus dem Unterforum: Nieuws
  • Antworten: 4
  • Forum gestartet am: Freitag 30.04.2004
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: feest
  • Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 1 Monat, 10 Tagen, 9 Stunden, 10 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "feest"

    Re: feest

    mortierstrijker - 16.12.2004, 12:16

    feest
    NIJKERKERVEEN - Nadat de viering van oud en nieuw vorig jaar in Nijkerkerveen totaal uit de hand liep, moeten een feest en een ‘gecontroleerd’ vreugdevuur daar dit jaar verandering in brengen.



    Oud en nieuw 2003 in Nijkerkerveen: een viskraam en ruiten van de C.J.van Rootselaarschool en de Eben Haëzerkerk sneuvelen. Een groot deel van het dorp zit vanaf elf uur ‘savonds zonder straatverlichting, omdat een elektriciteitskast met een lawinepijl wordt vernietigd. De oudjaarsdienst in de Eben Haëzerkerk wordt door joelende jongeren verstoord en de traditionele vreugdevuren zijn al een dag voor de jaarwisseling ontstoken.OrdeverstoringenOm dit jaar dergelijke ordeverstoringen te voorkomen, richtte het platform Nijkerkerveen -een overleg van burgers, horeca en maatschappelijke instanties uit het dorp- een werkgroep in. Inmiddels heeft de werkgroep haar plannen geopenbaard.

    Het voorbeeld van Zwartebroek en Terschuur volgend, wordt in de oudjaarsnacht een feest voor de lokale jeugd georganiseerd. Dat vindt tussen elf uur ‘savonds en zeven uur ‘smorgens plaats in café De Baggelaar en kan worden bezocht door maximaal 250 bezoekers. Inmiddels is de kaartverkoop begonnen. Kaarten zijn volgens eigenaar Leijenhorst van de De Baggelaar alleen verkrijgbaar voor inwoners van Nijkerker- en Holkerveen en kosten in de voorverkoop 3,50 euro per stuk.

    Daarnaast heeft de gemeente Nijkerk een vergunning afgegeven om om middernacht een groot vreugdevuur en vuurwerk te ontsteken op de Nieuwe Kerkstraat. De brandweer komt op dat moment een oogje in het zeil houden.

    Naast de brandweer houden vijf medewerkers van een beveiligingsbedrijf een oogje in het zeil tijdens de jaarwisseling in ‘tVeen’. Twee beveiligers houden toezicht in Café De Baggelaar, de resterende drie lopen op straat. Bovendien heeft de werkgroep samenwerking gezocht met vijftien plaatselijke jongeren. ,,Ook zij houden in de gaten of de jaarwisseling vlotjes verloopt,’’ vertelt werkgroepvoorzitter Blankenstijn.KostenDe kosten voor het oudjaarsfeest zijn volgens Blankenstijn vooral opgebracht door het lokale sponsors uit het bedrijfsleven. Daarnaast subsidieert de gemeente Nijkerk het evenement met 5500 euro.

    ,,Vorig jaar bedroeg de schade door vernielingen 12.000 euro, dus met deze subsidie is de gemeente hopelijk goedkoper uit,’’ zegt Blankenstijn.



    Re: feest

    mortierstrijker - 18.12.2004, 19:31

    hahahahahah
    lekker alles op blazen dat is het leukste dat er isss



    Re: feest

    X-PloSion - 18.12.2004, 20:25

    LooL
    12.000 dat is een hoop geld he jongens heheheheh
    lkkr alles opblazen!!!! :twisted:



    Re: feest

    Anonymous - 14.03.2006, 12:13


    Butma :? :? :shock: :P :roll: 8) :lol: :lol:



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum X-plosion Vuurwerkforum

    ik - gepostet von mortierstrijker am Dienstag 14.12.2004



    Ähnliche Beiträge wie "feest"

    Nightlive Feest Saurus 8 december - Anonymous (Dienstag 30.11.2004)