MELANKOLI SEVDAM...!

Bizim FM....Burada Bulusalim :-)
Verfügbare Informationen zu "MELANKOLI SEVDAM...!"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: HÜZÜNGÖZLÜM
  • Forum: Bizim FM....Burada Bulusalim :-)
  • Forenbeschreibung: Radyo
  • aus dem Unterforum: Hikayeler
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Montag 02.01.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: MELANKOLI SEVDAM...!
  • Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 1 Monat, 26 Tagen, 3 Stunden, 3 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "MELANKOLI SEVDAM...!"

    Re: MELANKOLI SEVDAM...!

    HÜZÜNGÖZLÜM - 04.03.2006, 23:09

    MELANKOLI SEVDAM...!
    MELANKOLI SEVDAM...!
    Ben seni ilk ne zaman sevdim bilmiyorum yada ilk kivilcim nerede düsmüsdü yüregime?Hic farkinda olmadim belki yillara belki aylara yayilmisdir,dedim ya hic hatirlamiyorum ilk ne zaman düsdü bu sevda atesi yüregime...!
    Hep yarina erteledim belkide korkularimi yenemedim sensizligi kaldiramazdimki ben siir sözlüm,Kac kez denedim ucundan ucundan anlatmayi sana kac gece yarin diye uykuya gectim seni düslerimde sarip sarmaliyarak uyudum.
    Sen giderken benide getirdin yainda beni hic bakmadin ardina hic ardinda biraktigin yasli gözlerimi görmedin hala hüzün kokuyor dört yanim hala belkiere birakdim senden gelene raziydi yüregim acini en dayanilmazina sevdanin en görkemlisine sen bunlari hic bilmedin bilemiyeceksinde,cünki seni ben icime yüregimin en kuytu kösesine hapsettim.
    Faydasiz artik gelsende geri cöküslerini yasiyorum hayatimin belkide kara kislarindayim SEVDAMI miras birakiyorum senden yana olanini hic kimse bilmedi adina yasak damgasi vurdum dilime mih cekmiscesine yasaklim oldun san bakan gözlerim simdi yas dolu yüregimin senden yan aolan yani kaniyor hep.
    Bilemessin iste hic anlatmadimki hic ödün vermedimki ben hep seni sevdim,ama hic anliyamadin beni hic görmedin nasil yandigimi senden yana,hic beklemiyordun belkide icin icin nasil kahir yükledigini yüregimin ve hic bilmeden gittin be siir sözlüm.
    BU aksam yine hüzünlerimi aldim önüme seni yazdim satirlarima bana bir zaamnlar gülümseyen gözlerin geldi dikildi karsima sanki ben geldim der gibilerdi,ama yok yok sen gititn be siir sözlüm hemde her seyinle adinla birlikde benide ölümlere birakip gittin.
    Olmadi SEVDA bakisilim hemde hic olmadi öyle bir gittinki gide´rken benide alip ölümlere ittin,simdi yasiyan bi ölü gibiyim kimslere anlatmaya kiyamiyorum seni sana olan sevdami biliyormusn hep bende yasarsin.
    Sen benim hayallerimde yasatigim hizli SEVDAM her daim bende ólacaksin gittigin o gün SUKUT ettim yüregimeyse kilit vurdum,Geceme renk vermez oldu artik yildizlar sabah günes hic dogmaz oldu benden yana sen adi bende saklim sevdani yüregime nakis nakis isledigimsin.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Bizim FM....Burada Bulusalim :-)

    Adresin Maşallahi Var:) - gepostet von Derdo am Montag 06.03.2006



    Ähnliche Beiträge wie "MELANKOLI SEVDAM...!"

    Özcan TÜre - SÜrgÜn Sevdam - alemci_bln (Montag 29.01.2007)
    Özcan Türe (Sürgün Sevdam 2oo6) - HASRET (Dienstag 31.10.2006)