Film in april

Studentengroep Amnesty Zwolle
Verfügbare Informationen zu "Film in april"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: Tessa - Arno - Karst
  • Forum: Studentengroep Amnesty Zwolle
  • aus dem Unterforum: Acties
  • Antworten: 6
  • Forum gestartet am: Mittwoch 07.12.2005
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Film in april
  • Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 1 Monat, 7 Tagen, 9 Stunden, 44 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Film in april"

    Re: Film in april

    Tessa - 03.03.2006, 13:40

    Film in april
    Bij deze alvast een lijst met films.

    Tsotsi: www.tsotsi.com
    Netherlands - Moonlight Films - opening 9th March 2006
    De film speelt zich af in Soweto, een achterbuurt van Johannesburg. Overleven is het belangrijkste. De film volgt zes dagen het leven van een jong bendelid, die uiteindelijk voor ene baby moet zorgen omdat hij deze per ongeluk gekidnapt heeft tijdens een auto roof.De film is een psychologische triller. De hoofdrolspeler wordt geconfronteerd met de consequenties van zijn actie. It puts a human face on both the victims and the perpetrators of violent crime and is ultimately a story of hope and a triumph of love over rage.
    "Tsotsi" literally means "thug" or "gangster" in the street language of South Africa's townships and ghettos.

    Hotel Rwanda: www.hotelrwanda.com
    Hotelmanager Paul Rusesabagina, een Hutu, biedt tijdens de Rwandese genocide van 1994 onderdak aan meer dan duizend Tutsi-vluchtelingen.

    'We verspillen geen kogels aan kakkerlakken', zegt een Hutu-strijder die meteen daarop een weerloze man doodknuppelt. Als de genocide uitbreekt, denkt Paul Rusesabagina, manager van het meest luxueuze hotel van de hoofdstad, op de eerste plaats aan het redden van zijn eigen Tutsi-vrouw en kind. Naarmate het hem duidelijk wordt dat er geen internationale hulp te verwachten is, helpt hij meer en meer mensen. Terwijl de buitenlanders in allerijl worden geëvacueerd, biedt Rusesabagina, met gevaar voor eigen leven, bescherming aan 1200 mensen in zijn hotel. In de honderd dagen dat de vluchtelingen in het hotel verblijven, worden meer dan een half miljoen Tutsi's en gematigde Hutu's vermoord. Het besef van de verschrikkingen dringt ook door tot de mensen in het hotel. 'U denkt misschien dat we hen niet allemaal kunnen vermoorden?' zegt een Hutu-officier. 'We zijn al halverwege.

    Lord of war: http://www.amnestyusa.org/lordofwar/
    De film volgt het verhaal van een New Yorkse wapenhandelaar. Hij verscheept wapens naar dictators and mensenrechten misbruikers. Een interpol agent probeert hem te stoppen.

    Paradise Now: http://wip.warnerbros.com/paradisenow/
    Alom gelauwerde productie van de Nederlandse Palestijn Hany Abu-Assad is een psychologische thriller over twee jonge Palestijnen die worden gerekruteerd om een zelfmoordaanslag te plegen in Tel Aviv. Met de explosieven al op zijn lichaam, begint één van de jongens te twijfelen. Een film waaraan iedereen die niet begrijpt dat het bestuderen van terrorisme iets anders is dan het rechtvaardigen ervan, aanstoot kan nemen.

    Good night, and good luck: http://wip.warnerbros.com/goodnightgoodluck/
    Ode aan tv-icoon Edward R. Murrow, die aan het begin van de jaren vijftig in het geweer kwam tegen senator Joseph McCarthy en diens heksenjacht op vermeende communisten. De verwijzingen naar het Amerika van George Bush zijn talrijk. Good Night, and Good Luck werd genomineerd voor zes Oscars (waaronder beste film, beste regie en beste hoofdrolspeler). Het is terechte lof voor een gedurfde, eigenzinnige, geëngageerde en prikkelende film.

    The land of the wandering souls: http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=filmDB&movieID=8491
    In 1999 wordt de eerste glasvezelkabel gelegd in Cambodja, van de Thaise tot de Vietnamese grens. De arbeiders van het project zijn vooral plaatselijke dorpelingen. Thuis beschikken ze niet over elektriciteit, maar nu wordt hun verteld over de wonderen van internet. Het landschap dat ze doorkruisen is fysiek getekend door tientallen jaren terreur, ze graven zich een weg door mijnenvelden en massagraven. Hun dagelijks dilemma: moeten ze tot elke prijs proberen een schamel inkomen voor hun familie bijeen te schrapen, of kunnen ze het werk beter opgeven omdat de volgende landmijn hun wel eens het leven zou kosten? Langs de lijn registreert de Cambodjaanse filmmaker Rithy Panh de verhalen van het ene na het andere dorp. Zoals dat van de vrouw die huis aan huis bedelt om een kommetje rijst voor haar en haar kinderen. Ze prijst haar man die ze zo liefheeft, al kan ze de etterstank van zijn afgezette been vaak nauwelijks verdragen.

    Another African story: http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=bios&movie=10494
    Documentaire over de vluchtelingenproblematiek in Darfur. Het conflict in Darfur, een gebied in West-Sudan zo groot als Frankrijk, wordt door sinistere krachten gaande gehouden. Sinds 1993 steunt de regering van Sudan de noordelijke arabieren in een burgeroorlog tegen de zuidelijke zwarte bevolking. Miljoenen mensen zijn gedood, honderdduizenden zagen geen andere mogelijkheid dan hun land te verlaten. Tot voor kort ontsnapte Darfur bijna volledig aan de internationale belangstelling, nu zijn massale hulpacties op gang gekomen. Maar zolang de verantwoordelijken voor de massamoorden ongestraft blijven, is vrede een illusie.

    Seoul train: http://www.seoultrain.com/
    De ijzeren greep van het regime in Noord-Korea stelt velen voor de keuze: aanhoudende hongersnood of een levensgevaarlijke vlucht.

    Hongersnood en onderdrukking teisteren Noord-Korea. Wanhopige vluchtelingen proberen over de grens met China te komen, om van daaruit een lange weg te gaan die hen in Zuid-Korea kan brengen. Het Chinese leger is erop uit de vluchtelingen op te pakken en terug te sturen naar Noord-Korea, waar gevangenschap, marteling en zelf de dood hun wacht. De enige hoop voor de vluchtelingen lijkt de 'ondergrondse spoorweg', een netwerk van vluchtroutes dat door kerkelijke instanties wordt onderhouden.
    De filmmakers leveren in Seoul Train forse kritiek op de VN-Vluchtelingenorganisatie UNHCR die volgens hen het Noord-Koreaanse vluchtelingenprobleem ernstig heeft verwaarloosd.

    Brothers: http://www.trust-film.dk/off_vis_film.asp?id=154
    Een Deense militair verdwijnt op vredesmissie in Afghanistan. Een onbespreekbare, traumatische gebeurtenis heeft verstrekkende gevolgen voor zijn familie.

    De Deense VN-officier Michael stort in Afghanistan met helikopter en al neer. Hij wordt doodverklaard, maar zit in werkelijkheid maandenlang gevangen in een kamp van de Talibanstrijders. Zijn jongere broer Jannik, het zwarte schaap van de familie, staat Michaels vrouw Sarah en hun dochters bij. Dan wordt de door een gruwelijk dilemma getraumatiseerde Michael bevrijd uit het Talibankamp.


    Forgiveness: http://www.forgivenessthemovie.com/
    De eerste Zuid-Afrikaanse film over de verzoeningspolitiek van na de apartheid.

    De blanke oud-politieman Tertius Coetzee kampt met schuldgevoelens over geweldsmisdrijven uit zijn dienstverleden. Vrijgesproken door de waarheidscommissie maar innerlijk verscheurd, gaat Coetzee op zoek naar vergeving voor de moord op de zwarte activist Daniel Grootboom. Hij reist af naar het vissersdorpje Paternoster, aan de woeste en winderige westkust van Zuid-Afrika. Daar zoekt hij toenadering tot de familie van zijn slachtoffer. Vader en moeder Grootboom zijn murw geslagen na de dood van hun zoon en weten niet goed wat ze aan moeten met het bezoek van Coetzee. Broer en zus reageren furieus; de zus beraamt een wraakactie.
    Forgiveness is het speelfilmdebuut van één van Zuid-Afrika's meest productieve reclamefilmers.

    Moolaadé: http://www.imdb.com/title/tt0416991/
    Met behulp van een traditionele vloek die haar huis tot een vrijplaats maakt, verzet één vrouw zich tegen de aloude besnijdenistraditie.

    In een kleine gemeenschap op een onbekende plek in West-Afrika vluchten vier huilende, bange meisjes voor hun naderende besnijdenisceremonie. Ze vinden onderdak en bescherming bij Collé, zelf verminkt door een moeilijke bevalling als gevolg van haar besnijdenis. Jaren geleden weigerde zij haar dochter te laten besnijden. Collé roept een moolaadé over haar huis af, een traditionele vloek die haar ervan verzekert dat dorpsgenoten haar huis niet zullen betreden om de meisjes mee te nemen. Dit tot woede en spot van de mannen uit het dorp: welke man zou willen trouwen met een meisje dat het ritueel niet ondergaan heeft en niet "zuiver" is? Als reactie op het protest van Collé verbieden de dorpsoudsten de vrouwen nog langer naar de radio te luisteren, denkend dat de buitenwereld hen op deze ideeën brengt.

    De 81-jarige regisseur Ousmane Sembene, de vader van de Afrikaanse cinema, snijdt in deze speelfilm universele thema's aan: de onvermijdelijkheid van modernisering en vrouwenemancipatie.

    Story Undone: http://www.biosagenda.nl/index.php?action=filmindex&filmID=12655&t=Story+Undone Een originele benadering van illegale migratie en mensenhandel, getekend met bittere humor.

    Een documentairemaker en zijn cameraman willen een reportage maken over illegale migratie en mensenhandel in Iran. Na omkoping van de mensenhandelaren krijgen de twee uiteindelijk toestemming een groep migranten te volgen tijdens hun bustocht naar Turkije. De migranten zelf staan niet te springen om twee "pottenkijkers" toe te laten. Het tij keert wanneer de groep illegalen wordt aangehouden door de politie. De filmmakers komen met een list. Ze maken de politie wijs dat ze bezig zijn een film te maken waarin de illegalen de acteurs zijn.

    Wrange humor, surrealisme en veel engagement in deze film over een film. Story Undone viel op het Filmfestival van Locarno een Zilveren Luipaard ten deel en won op het Filmfestival Rotterdam de Amnesty International-DOEN Award.

    Beautiful City: http://www.imdb.com/title/tt0424434/
    Iraans psychologisch drama over een tiener in afwachting van zijn executie en de pogingen van zijn zus en zijn beste vriend om hem vrij te krijgen.

    Beautiful City is een onderhoudend drama dat een beeld schetst van het Iraanse juridische systeem en het fenomeen van bloedwraak. Akbar zit al vanaf zijn zestiende in de gevangenis, wegens moord op zijn vriendin. Hij wacht op zijn aangekondigde dood: in Iran mag een veroordeelde pas worden terechtgesteld als hij achttien jaar is. Als Akbar die leeftijd bereikt, proberen Akbars zus en zijn vriend Ala hem voor de doodstraf te behoeden. Dat hopen ze te verwezenlijken door de familie van het slachtoffer vergiffenis te vragen. De roep om gerechtigheid én de wraakgevoelens van de vader van het vermoorde meisje lijken die poging te torpederen. Ondertussen beginnen Ala en Taraneh steeds meer voor elkaar te voelen.

    Regisseur en scenarioschrijver Asghar Farhadi levert een sterke film af, niet alleen vanwege de inhoud, maar ook vanwege acteerprestaties van de hoofdrolspelers en de indrukwekkende, realistische fotografie.

    Osama: http://www.osamamovie.com/
    Twaalfjarig Afghaans meisje doet zich om te kunnen overleven voor als jongen en raakt bekneld tussen vriendschap en vijandigheid.
    De eerste Afghaanse film die werd gemaakt na de val van het Talibanbewind is huiveringwekkend en humaan. In Kabul wordt van een twaalfjarig meisje het haar afgeknipt, ze verruilt haar burqa voor mannenkleding. Een drastische ingreep, maar ze woont alleen met haar moeder en oma en vrouwen mogen nu eenmaal niet de straat op zonder begeleiding van een mannelijk familielid. Gelukkig kan Osama, zoals het meisje nu genoemd wordt, aan het werk bij een oude legerkameraad van haar vader. Maar dan wordt ze meegenomen om met tientallen andere jongens religieuze en militaire training te krijgen. Als haar bedrog uitkomt, is de dood geen ondenkbare straf. Osama probeert zich zo goed mogelijk aan te passen aan het leven als jongen, inclusief badhuisbezoeken, en krijgt hulp uit onverwachte hoek.
    Osama won drie prijzen in Cannes en werd bekroond met een Golden Globe.
    De eerste volledig Afghaanse film sinds het Talibanbewind. Gebaseerd op het ware verhaal van een twaalfjarig Afghaans meisje en haar moeder. Ze raken hun baan kwijt als de Taliban het ziekenhuis waar ze werken sluit. Zonder ‘legale begeleiding’ mogen vrouwen, van diezelfde Taliban, ook het huis niet meer uit. Er zit nog maar één ding op: een verkleedpartij. Maar lukt het ‘Osama’ ‘zijn’ ware identiteit voor de Taliban verborgen te houden? Regisseur Siddiq Barmak oogstte op het filmfestival van Cannes veel lof en won een drietal prijzen.

    Crimson Gold: http://www.imdb.com/title/tt0371280/
    Gelauwerde Iraanse regisseur vertelt het verhaal van een kortademige pizzabezorger die verloren raakt in de kloof tussen arm en rijk in Teheran.

    De openingsscène toont een overval op een juwelier in Teheran die volledig uit de hand loopt. Nog voor de film goed en wel is begonnen, heeft de overvaller zijn pistool op de eigen slaap gericht. Dan begint het verhaal over pizzabezorger Hussain, dik en opgezet door cortisonen-medicatie. We zien hoe hij en zijn aanstaande zwager worden vernederd bij de chique juwelier, die op grond van hun uiterlijk oordeelt dat zijn zaak te duur is voor ze. Hierdoor wordt een meesterlijke serie fascinerende gebeurtenissen in werking gezet. Hussains tragische verhaal is een universele metafoor voor de rampzalige verhoudingen tussen arm en rijk, zonder beschuldigend vingertje. De held, een zwijgzame, piekerende oorlogsveteraan, is iemand die in elke wereldstad te vinden is. Dat we zijn lot kennen, verhoogt nog het gevoel van wanhoop.

    Silent Waters: http://www.imdb.com/title/tt0357283/
    Pakistan, eind jaren zeventig. Terwijl intolerantie en fundamentalisme toenemen, komen ondraaglijke geheimen uit.
    Onverschrokken stelt Sabiha Sumar in Silent Waters de intolerantie en de positie van vrouwen in haar moederland aan de kaak. Onder het bewind van Zia-ul-Haq (van 1977 tot 1988) vond een strenge islamisering plaats. Dit verhaal speelt in Charkhi ten tijde van deze roerige periode. Aïcha, een vrouw van in de veertig, vult haar kleine weduwepensioen aan met het geven van koranlessen aan de meisjes uit haar dorp. Met veel toewijding zorgt ze voor haar zoon, de achttienjarige Salim die stiekem verliefd is op Zoubida, een mooi meisje uit een rijke familie. Wanneer een groep Sikh-pelgrims op bedevaart komt in Charkhi neemt Aïcha’s leven een grote wending. Tegen een achtergrond van toenemende intolerantie en fundamentalisme, waar ook Salim bij betrokken raakt, komen ondraaglijke geheimen over Aïcha’s verleden aan het licht.
    Winnaar Gouden Luipaard op het festival van Locarno 2003. Kirron Kher kreeg er de prijs voor de beste actrice.
    De grote winnaar van het filmfestival van Locarno was Silent Waters van de Pakistaanse regisseur Sabiha Sumar. Een Pakistaanse weduwe (gespeeld door eveneens bekroonde actrice Kiron Kher) ziet hoe haar zeventienjarige zoon Saleem zich aangetrokken voelt tot Islamitische militanten. Dat roept tragische herinneringen bij haar op. Evenals Fuse en Osama werd Silent Waters ondersteund door het Hubert Bals Fonds van het International Film Festival Rotterdam.

    The house of sand and fog: http://www.dreamworks.com/houseofsandandfog/index2.html
    Publieksfilm waarin grote acteurs het drama verbeelden van een huis waarop zowel een Iraanse immigrant als een Amerikaanse bewoonster hun zinnen hebben gezet. Integere verfilming van het boek van Andre Dubus.
    Een film vol sterren, onder wie Oscarwinnaars Ben Kingsley en Jennifer Connely in deze debuutfilm van Vadim Perelman. Een kleine bungalow in Californië vormt het onderwerp van een uit de hand gelopen juridische kwestie die zich uit in een persoonlijke confrontatie. Aan de ene kant staat Kathy Nicolo (Connely), de voormalige bewoner van het huis. Door een bureaucratische fout is zij op straat komen te staan en is de woning voor een schijntje verkocht aan de Iranees Massoud Amir Behrani (Kingsley). Sinds hij uit Iran is gevlucht doet hij er alles aan om met zijn gezin een zo Amerikaans mogelijk leven te leiden. Dit huis maakt dat mogelijk. Maar Kathy geeft niet op en blijft alles proberen om haar woning terug te krijgen. Het verhaal krijgt een dramatische wending. Wat begint met een gevecht om een huis, eindigt in een cultuurbotsing.

    Missing in Tibet: http://www.unaff.org/1999/Fmissing.htm



    Re: Film in april

    Tessa - 03.03.2006, 14:29


    Soort van concept:
    Graag reacties en op/aamerkingen en aanvullingen!!


    Concept filmavond in april:

    Het doel:
    Een filmavond organiseren, waarmee we geld kunnen inzamelen voor Amnesty.
    Ook hebben we als doel dat de mensen die komen kijken een leuke avond uit hebben.
    Ook kan er na de film nagesproken worden over wat net vertoond is. Wat is ieders mening etc…

    Tijdens deze filmavond willen we dus geld ophalen voor Amnesty. De inkomsten van de entree zullen voor Amnesty zijn.
    Ook willen we aan de instellingen waar de films getoond worden vragen of ze en kleine prijs bovenop de normale prijs van het drinken willen doen. Dit geld zal dan ook naar Amnesty gaan.

    Daarnaast zal er een mogelijkheid zijn tot nabespreking. Eventueel een debat.

    Het thema:
    Mensenrechten. De films die vertoond worden zullen staan in het teken van mensenrechten.

    Wat willen we precies:
    We willen een filmavond organiseren in de maand april. Als er de mogelijkheid is willen we 4 avonden (elke week 1) een film vertonen in een van de onderstaande (of allemaal) instellingen. Met deze instellingen zullen we contact opnemen en hun ons plan voorleggen.

    Het plan:

    Beste….

    Wij zijn de Amnesty Studentengroep Windesheim blabla..

    We hebben een leuk idee. We willen een filmavond organiseren en daarbij hebben we jullie hulp nodig. Het gaat om het volgende:
    Om deze films te kunnen vertonen (en eventueel daarna een debat) hebben we een ruimte nodig. Wij dachten hierbij aan jullie. Nu is de vraag aan jullie: Wat zijn de mogelijkheden, beschikbare tijden, kosten etc etc…
    Wij zorgen voor de film.

    Graag voor 24 maart antwoord terug.

    In afwachting van uw reactie,

    Amnesty Studentengroep Windesheim








    Met wie willen we contact opnemen/waar willen we de films vertonen:

    Het Fraterhuis:
    http://www.filmtheaterfraterhuis.nl/
    webmaster@filmtheaterfraterhuis.nl
    info@filmtheaterfraterhuis.nl

    Hedon:
    http://www.hedon-zwolle.nl/
    info@hedon-zwolle.nl
    mike-iking@hedon-zwolle.nl

    Het Vliegende Paard / Studentertainment:
    http://www.hetvliegendepaard.nl/ / http://www.studentertainment.net/
    dennis@hetvliegendepaard.nl / info@studentertainment.net

    Odeon:
    http://www.schouwburg-odeon.nl/
    info@schouwburg-odeon.nl



    Re: Film in april

    Tessa - 03.03.2006, 14:36


    Voor de films:
    Even aangeven welke jullie goed/leuk vinden.
    Deze moeten 2 weke voordat ze getoond worden gereserveerd worden (staat op www.amnesty.nl, mediatheek, videotheek).
    Er staan daar ook nog veel meer titels.

    Er moet waarschijnlijk ook even gemaild worden of we wel films mogen vertonen, en zo ja, welke wel en welke niet... Maar dat komt later nog wel.



    Re: Film in april

    Arno - 04.03.2006, 17:22

    Arno
    Goed bezig geweest Tessa. Moeten we wel zeer binnenkort mee bezig en dit niet vergeten door de ladiesnight
    :roll:



    Re: Film in april

    Karst - 06.03.2006, 15:26

    Re: Arno
    Ter info:

    PERSINFORMATIE - 6 maart 2006
    Regisseur en hoofdrolspeler Oscarwinnaar 'Tsotsi' onderweg naar opening Amnesty International Filmfestival

    De Zuid-Afrikaanse film 'Tsotsi' van Gavid Hood is winnaar van de Oscar voor beste buitenlandse film. Aan de vooravond van de Nederlandse première draait de film komende woensdag, 8 maart tijdens het Movies that Matter Film Gala in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Het is de openingsavond van het 8e Amnesty International Filmfestival. Astrid Joosten introduceert tijdens het gala zowel regisseur Gavid Hood als hoofdrolspeler Presley Chweneyagae.

    Gavin Hood en Presley Chweneyagae zijn verder aanwezig tijdens de volgende festival screenings van 'Tsotsi':
    Donderdag 9 maart 19.15, Filmmuseum Cinerama, Amsterdam
    Donderdag 9 maart 21.30, Louis Hartlooper Complex, Utrecht
    Zaterdag 11 maart 11.00, Louis Hartloopercomplex, Utrecht
    Zaterdag 11 maart 13.00, Filmhuis Den Haag
    Zaterdag 11 maart 15.00, De Uitkijk, Amsterdam

    Vijf dagen lang vertoont het 8e Amnesty International Filmfestival films die ertoe doen. Films over mensenlevens, mensenrechten en menselijke waardigheid. Van woensdag 8 tot en met zondag 12 maart staan in Amsterdam, Utrecht en Den Haag ruim 35 documentaires en speelfilms op het programma. Op de website http://www.amnesty.nl/filmfestival staat het programma.

    In het film- en debatprogramma staat onder meer het Russisch-Tsjetsjeens conflict centraal. De inperking van burgerrechten tijdens de strijd tegen het terrorisme komt aan bod evenals het thema vrouwen en mensenrechten.

    Enkele bijzondere films zijn 'Sisters in Law', winnaar van de publieksprijs tijdens het documentairefestival IDFA, 'Shooting Dogs' met John Hurt en 'Ahlaam' die een bijzondere invalshoek biedt op de oorlog in Irak en eindigde in de top tien van de publieksenquête van het filmfestival in Rotterdam.

    'Tsotsi' wordt ook vertoond op:
    Donderdag 9 maart 22.15, De Uitkijk, Amsterdam
    Vrijdag 10 maart 17.00, De Uitkijk, Amsterdam
    Vrijdag 10 maart 22.30, De Uitkijk, Amsterdam
    Zaterdag 11 maart 22.00, De Uitkijk, Amsterdam
    Zondag 12 maart 19.00, De Uitkijk, Amsterdam
    Zondag 12 maart 21.15, De Uitkijk, Amsterdam

    Reserveren voor voorstellingen in Amsterdam: 020 7733737, Utrecht: 030 2320450, Den Haag: 070 3656030

    Moonlight Films brengt de film in het hele land uit vanaf 9 maart.



    Re: Film in april

    Tessa - 01.04.2006, 14:54


    Info over het Geert Groote Insitituut:
    Ieder voorjaar organiseert het Geert Groote Instituut van Windesheim in samenwerking met filmtheater het Fraterhuis een filmreeks rond een thema dat geschikt is voor bezinning. Zo waren er in het verleden reeksen rond passie, de dood/het sterven etc.

    De films worden kort ingeleid en er is gelegenheid voor nabespreking, zowel qua thematiek als op de verbeelding hiervan. Expliciet doel is dat de nabespreking een verrijking is bij de film.


    Bereikbaarheid Geert Groote Instituut

    Coördinator
    Elja Kalisvaart
    Aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag
    Telefoon: 9551
    Kamer: F206

    Adviseur identiteitsontwikkeling
    Jan van Dijk
    Aanwezig: woensdag, donderdag
    Telefoon: 9132
    Kamer: F202

    Bedrijfsbureau
    Medewerkers: Karin Deugd, Tineke Dam, Geja Gerritsen
    Bereikbaar: maandag t/m donderdag, 9.30-11.30 uur
    Telefoon: 9148
    Kamer: F204

    U kunt ons ook bereiken via de mailbox: GGI@windesheim.nl



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Studentengroep Amnesty Zwolle

    3e notulen 9-12-2005 - gepostet von Tessa am Freitag 09.12.2005
    Nieuwste Amnesty actie - gepostet von Karst am Mittwoch 05.04.2006
    Agenda 12 mei 2006 - gepostet von Anneke am Donnerstag 11.05.2006



    Ähnliche Beiträge wie "Film in april"

    Die Mucke zum Film^^ - Gwenn (Donnerstag 03.02.2005)
    April 2007 - Toben (Sonntag 01.04.2007)
    der film - Lena (Sonntag 15.04.2007)
    Nochmal neue Smiles installiert 22.April - amd4ever (Donnerstag 22.04.2004)
    Fatherland - der Film - Josef D. (Montag 20.11.2006)
    Ideen für einen neuen Film?! - wiebke (Dienstag 12.09.2006)
    April - carmenwinter (Donnerstag 08.03.2007)
    Film-Rätsel - WolfsHund (Sonntag 06.01.2008)
    Doku am 25.April auf ARTE - slagrot (Sonntag 23.04.2006)
    South Park-Der Film - James Hetfield (Dienstag 25.10.2005)