PC or Console?

Remalia
Verfügbare Informationen zu "PC or Console?"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: psolid_snake - nakmax - parsifal - Ntk - Karvouniaris - fotonios - verginsteel - Kid - kurkosdr - Maria
  • Forum: Remalia
  • Forenbeschreibung: Official forum of Remalia (Ntk & Friends)
  • aus dem Unterforum: Games
  • Antworten: 15
  • Forum gestartet am: Samstag 02.09.2006
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: PC or Console?
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 3 Monaten, 4 Tagen, 10 Stunden, 30 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "PC or Console?"

    Re: PC or Console?

    psolid_snake - 17.01.2008, 01:57

    PC or Console?
    Θα ήθελα σε αυτό το poll ο καθένας να εκφράσει την γνώμη του για το που του αρέσει να παίζει παιχνίδια.
    Επίσης θα ήθελα να γράψει και το καλύτερο παιχνίδι κατά την γνώμη του που έχει βγει ως τώρα σε οποιοδήποτε μηχάνημα!!!



    Re: PC or Console?

    psolid_snake - 17.01.2008, 02:08


    Ψήφισα κονσόλα και αυτό γιατί πιστεύω πως καλό είναι μεν το PC αλλά για παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικό να παίζεις σε κονσόλα!!! Ως γνωστός κονσολάκιας λοιπόν και γνωστός (sony-playstationikos) προτιμώ κονσόλα και όταν αυτή έχει τα αρχικά PS μπροστά ακόμα περισσότερο!!!!
    Το παιχνίδι που με έχει σημαδέψει στα χρόνια της πορείας μου στα παιχνίδια :shock: είναι φυσικά το METAL GEAR SOLID. Το πρωτοαγόρασα με την επίσημη κυκλοφορία του (1999) για PS1 και έφαγα γερό κόλλημα μαζί του!!! Έπειτα από τόσα χρόνια δεν έχω πρόβλημα να το τερματίσω και άλλη φορά (ήδη πάνω από 50 φορές το έχω κάνει) και να νιώσω όπως την πρώτη φορά που το έπαιξα!!!
    Είναι για μένα το παιχνίδι που έδωσε άλλο νόημα στα stealth games, έμαθε σε άλλους (Splinter Cell ) να δουν πως είναι ένα σωστό game και βελτίωσε τα ως τότε γραφικά κατά πολύ... απλά για μένα είναι το κορυφαίο και με διαφορά από τα υπόλοιπα games!!!



    Re: PC or Console?

    nakmax - 17.01.2008, 02:21


    Και τα 2. Είναι τόσα πολλά τα καλά παιχνίδια που υπάρχουν σε κονσόλες και σε PC που αξίζει να έχεις και το μεν και το δε.



    Re: PC or Console?

    parsifal - 17.01.2008, 02:36


    Πι-Τσι. Γιατί τα σοβαρά adventures/rpg/strategy δεν παίζονται χωρίς πληκτρολόγιο και ποντικι...



    Re: PC or Console?

    Ntk - 17.01.2008, 03:11


    Και τα 2... To θέμα είναι τι γουστάρει ο καθένας να παίξει αλλά και τι τσέπη έχει..!



    Re: PC or Console?

    Karvouniaris - 17.01.2008, 03:44


    Για μένα τα καλύτερα παιχνίδια ήταν είναι και θα είναι αυτά της κονσόλας.Όπως και να το κάνουμε είναι άλλη η αίσθηση του να κάθεσαι σε μία καρέκλα ενός γραφείου και άλλο πράγμα να είσαι μπροστά σε μία τηλεόραση , αραγμένος πιθανότατα σε κάποιον καναπέ!!!!!!

    Πραγματικά πιστεύω πως όσο ωραίο και αν είναι ένα παιχνίδι στον υπολογιστή,
    δεν είναι τόσο ευχάριστο και ψυχαγωγικό όσο αυτά της κονσόλας.Οι κονσόλες είναι πιο φιλικές προς τον gamer όπως και να το κάνουμε γιατι έχουν σχεδιαστεί μόνο γι αυτό το λόγο!!!Για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού!!!


    Οι 2 κορυφαίες ever κονσόλες είναι πιστεύω είναι το ps2 και το nintendo Wii.Και το αγαπημένο μου console (σειρά) παιχνίδι είναι τα Resident Evil.


    P.S:Ίσως έχω αυτή τη γνώμη γιατί μεγάλωσα με ps κ όχι pc.
    P.S 2: Φυσικά εξαιρείται η dota.Το μοναδικό παιχνίδι που παίζω ευχάριστα στο pc.



    Re: PC or Console?

    parsifal - 17.01.2008, 03:48


    Πολλοί κονσολάδες ρε σεις, τί γίνετα; :?



    Re: PC or Console?

    fotonios - 17.01.2008, 14:25


    Εγώ επειδή ποτέ δεν είχα κάτι αξιόλογο σε Η/Υ όσον αφορά τις επιδόσεις στα γραφικά (να μου πεις σε άλλες επιδόσεις είχες καλό Η/Υ; ) οπότε ποτέ δεν έκατσα να ψαχτώ με τα παιχνίδια σε pc. Να φανταστείτε, τα μόνα παιχνίδια που έχω τερματίσει στον Η/Υ ήταν τα Return Fire, Little Big Adventure και το Medal of Honour Allied Assault.
    Από όλα αυτά καταλαβαίνετε ο,τι μπήκα από πολύ μικρός στο παιχνίδι της κονσόλας. Η πρώτη μου κονσόλα ήταν ένα master game που έπαιρνε κασέτες. Μέτα ήρθε το game boy και γύρω στο 1998-1999 ήρθε στη ζωή μου το Playstation. Από τότε άρχισα να παίζω παιχνίδια χωρίς να με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, τα κολλήματα και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στην περίπτωση του pc. Άρα είμαι κονσολάκιας λόγω της ύπαρξης της προαναφερθείσας κονσόλας.

    Όσο για το αγαπημένο μου παιχνίδι δεν υπάρχει αμφιβολία ο,τι είναι το ISS PRO.

    Κλασικός mainstream gamer και εγώ έπαιζα μόνο το FIFA μέχρι που βγήκε το iss pro evolution και έμαθα για την ύπαρξη αυτού του τίτλου. Ε! μετά από αυτό έχω αποκτήσει κάθε τίτλο αυτής της σειράς και αν βρήκα. Έχω pro ακόμα και με Ιαπωνικό και Αμερικάνικο πρωτάθλημα.



    Re: PC or Console?

    verginsteel - 17.01.2008, 18:59


    parsifal wrote: Πι-Τσι. Γιατί τα σοβαρά adventures/rpg/strategy δεν παίζονται χωρίς πληκτρολόγιο και ποντικι...

    Για ενισχύσω τον Parsifal ψηφίζω PC. Όχι μόνο τα παραπάνω είδη παιχνιδιών, αλλά και τα fps που είναι μαλακία να τα παίζεις σε κονσόλα, πχ. HALO.



    Re: PC or Console?

    Kid - 17.01.2008, 19:02


    Κονσόλα, για να στήσεις ένα ισάξιο μηχάνημα με κονσόλα θες τα 2πλάσια λεφτά σε 6μηνιαία βάση για 2 χρόνια τουλάχιστον..



    Re: PC or Console?

    kurkosdr - 18.01.2008, 15:13


    Βασικα, τα pc's ειναι τα αφεντικα. Αν και εχει γινει αρκετη προοδος από τις εποχες 1998-1999, όπου οι πισάδες ειχαν αναλυση high definition (768p), ενω οι κονσολάδες ακομα παλευαν με τα γραφικα του 1994 του playstation, παντα οι κονσολες θα ειναι ενα βημα πισω. Ετσι λεγανε και πριν από μερικους μηνες, ότι τα παιχνιδια του ps3 και το xbox360 δεν θα τα πιασει κανενα παιχνιδι για pc οσον αφορα τον τεχνικο τομεα, και να σου το crysis.

    Επίσης, ορισμενα από τα πιο αγαπημενα μου παιχνιδια (vampire the masquerade bloodlines, need for speed high stakes, colin mac rae 1) τα εχω στο pc, και τα δυο τελευταιο ξενερωσα όταν τα ειδα σε κονσολα.

    Απο την αλλη, ολο και καποιο καλο παιχνιδι θα βγει για το ps3, ασε το multiplayer. Επισης μην ξεχναμε την δυνατοτητα bluray του ps3 (καλα υπάρχει και το προσθετο hddvd του xbox, αλλα το hddvd γενικα ειναι dead), οπότε γενικα χρειαζεσαι και μια κονσολα οπωσδηποτε.

    Οπότε, η δικη μου γνωμη ειναι: και τα δυο. Αρκει να μην εισαι λαιμαργος με τις αναβαθμισεις (εγω δεν αναβαθμιζω ποτέ τα πισια μου βασικα, ούτε και τα σταθερα), ωστε να σου περισσεψουν λεφτα για μια κονσολα.

    Ετσι, και τα χεις και τα δυο, και εισαι μαγκας, και εχεις και το bluray σου.
    Τωρα, το γεγονος ότι η καρτα γραφικων στο pc σου θα ειναι λιγο παλαια, επειδή (καλώς) δεν την εκανες αναβαθμιση, και δεν θα υποστηριζει βερτεξ/πιξελ/αννισορροπικ shader, και πρέπει να κατεβαζεις λιγο την ποιοτητα των γραφικων, δεν θα με κανει να χανω και τον υπνο μου!

    Ειλκιρινα, δεν καταλαβαινω, αφου η mobility x1600 του λαπτοπ μου παιζει οσα παιχνιδια εχω δοκιμασει, ποιος ο λογος να εχεις μια geforce8600? Για να βαζεις τα γραφικα στο τερμα, και τιποτα αλλο? Νεοπλουτισμοι, ρε αδερφε.


    ΥΓ-ασχετο. Ενα bluray ps3!! Αυτη ειναι σοβαρη επενδυση για 450€. Και σου μενει το bluray, και ενα media center για τα επομενα χρονια. Οχι σαν κατι αλλα προβατα που πηγανε και ακουμπησανε καλά-καλά ενα σκασμο λεφτα σε χατζηγιαννη και βερτη στα μπoυζουκια, και το μονο που τους εμεινε ειναι ενα πονοκεφαλος μεχρι το αλλο πρωϊ και η γαιδουρογκαριλες του καλλιτεχνη.



    Re: PC or Console?

    Maria - 29.01.2008, 22:03


    Ψήφισα κ τα δύο!!
    Τα παιχνίδια που μου άρεσαν κατά καιρούς δεν έχουν καμία σχέση με αυτά
    που παίζετε..είναι το sonic,super mario k to crach panticut (το τελευταίο
    μάλλον δεν γράφεται έτσι... :D )



    Re: PC or Console?

    kurkosdr - 01.02.2008, 03:37


    @maria
    Οπότε, μαλλον ειναι καιρος να παρεις pc, για να αρχισεις το σοβαρο gaming! Αν και δεν ξερω αν κατι τετοιο ειναι κατ αναγκη καλο..

    ΥΓ2 (αλλα μην βγουμε παλι offtopic, οκ?): Παιζεις crash badicoot?? Εμενα μου αρεσε το crash team racing, με τους ιδιους χαρακτηρες, αλλα πανω σε kart. Και μια και ενοψει της εξεταστικης ανεβασα το psone από αθηνα, σε προκαλώ σε ματς!



    Re: PC or Console?

    Maria - 01.02.2008, 13:41


    Βασικά έχω pc αλλά είναι θέμα καθαρά γούστου οι επιλογές των παιχνιδιών.
    Τα παιχνίδια που υποθέτω οτι παίζετε οι περισσότεροι προσωπικά με αγχώνουν κ ορισμένα με φοβίζουν(οταν πετάγεται κάτι μπροστά στη οθόνη) για αυτό προτιμώ τα πιό ανάλαφρα :D


    Τώρα σχετικά με την πρόσκληση- πρόκληση μπορούμε να το κανονίσουμε μετά την εξεταστική.Να υποθέσω οτι έχεις κ το κ crash badicoot k to crash team racing :?:



    Re: PC or Console?

    kurkosdr - 01.02.2008, 15:14


    Και εμενα με αγχωνουν, αλλα μονο τα first person shooter (ξερεις, αυτα που αρπαζεις την καραμπινα και πυροβολεις ότι κινειται) και γενικα επειδή δεν τα θεωρω και το καλυτερο ειδος παιχνιδιου, δεν εχω τετοια (μονο ενα παναρχαιο doom2 εχω, μονο και μονο για ιστορικους λογους, και δεν το πολυπαιζω)

    Αλλα ομορφα adventures όπως το tomb raider και το vampire bloodlines, ειναι κατα τη γνωμη μου μια χαρα
    ----
    Εδω εχω μονο το crash team racing. To crash badicoot το αφησα αθηνα μιας και δεν τα χωραγε όλα η βαλιτσα. Μπορει να το φερω μετα την 25η μαρτιου, αμα δεν το ξεχασω δηλαδη.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Remalia

    Apof8egmata - Sofies - Paparo8ewries..!!! - gepostet von Ntk am Samstag 14.04.2007
    Poios ston poutso eisai!?!?!? - gepostet von painbringer am Mittwoch 18.10.2006
    Jackal Arena Web Page - gepostet von Anonymous am Montag 27.11.2006
    Panathinaikos & Uefa Cup: Season 06-07 - gepostet von Kid am Donnerstag 28.09.2006
    Mia fora kai ena kairo... - gepostet von fotonios am Montag 08.10.2007
    Pws to protimate to ergaleio sas? Notebooks vs Stathera - gepostet von kurkosdr am Freitag 14.12.2007



    Ähnliche Beiträge wie "PC or Console?"

    HERCULES DJ Console MK2 (2 Phono Eingänge) - oranjepower (Mittwoch 06.09.2006)
    Och- geht doch noch -oder?! - MÜLLerchen (Montag 25.06.2012)
    Counterstrike Source Console enabeln - mastoriat (Mittwoch 27.10.2004)
    Virtual Console Spiele - *SPECIAL* (Mittwoch 10.01.2007)
    Kicked_bY_Console - necrid (Mittwoch 18.01.2006)
    The Grand List Of Console Role Playing Game Clichés - psycko (Donnerstag 22.09.2005)
    /console reloadui - Pyrphoros (Samstag 20.01.2007)
    Virtual Console Tests und Weiterempfelungen ! - sebastiands (Montag 25.12.2006)
    Jetzt geh ich´s an - Pearl (Mittwoch 26.09.2012)
    NEXT GEN CONSOLE!!!! - W0LFBANE (Samstag 15.07.2006)