Verfügbare Informationen zu "Midye Pilavi"
Qualität des Beitrags: Beteiligte Poster: kadirinho24 Forum: Agp Forumu Forenbeschreibung: Agp Forumuna Hosgeldiniz!!! aus dem Unterforum: Fransiz Mutfagi Antworten: 1 Forum gestartet am: Donnerstag 09.02.2006 Sprache: türkisch Link zum Originaltopic: Midye Pilavi Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 2 Monaten, 14 Tagen, 16 Stunden, 52 Minuten
Alle Beiträge und Antworten zu "Midye Pilavi"
Re: Midye Pilavi
kadirinho24 - 09.02.2006, 16:35Midye Pilavi
Malzemeler:
350 gr.Amerikan pirinci
200 gr.Soğan
1.2 lt. Midye
50 gr.Toz şeker
100 ml.Soya yağı
100 gr.Fındık içi
50 gr.Kuru üzüm
1.3 lt.Kaynamış su
Tuz
Kuru nane
Yenibahar
Karabiber
Limon
Yapilisi:
Soğanları ince ince kıyın. Soya yağında pembeleşinceye kadar kavurun.
Pirinci yıkayıp suyunu süzün, soğanlarla birlikte 5 dakika kavurun.
Sırasıyla kuru üzüm, fındık, tuz, şeker, nane ve yenibaharı ekleyip biraz daha kavurun.
Midyeleri yıkayıp suyunu süzün. Hazırladığınız karışıma midyeleri ve sıcak suyu ekleyip kaynamaya bırakın. Piştikten sonra 20 dakika dinlendirin.
Servis tabağına alıp yanında limon ile sıcak servis yapın.
Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken
Weitere Beiträge aus dem Forum Agp Forumu
Ähnliche Beiträge wie "Midye Pilavi"
Meyhane Pilavi - _Admin_ (Mittwoch 16.08.2006)