Midye Pilavi

Agp Forumu
Verfügbare Informationen zu "Midye Pilavi"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: kadirinho24
  • Forum: Agp Forumu
  • Forenbeschreibung: Agp Forumuna Hosgeldiniz!!!
  • aus dem Unterforum: Fransiz Mutfagi
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Donnerstag 09.02.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Midye Pilavi
  • Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 2 Monaten, 14 Tagen, 16 Stunden, 52 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Midye Pilavi"

    Re: Midye Pilavi

    kadirinho24 - 09.02.2006, 16:35

    Midye Pilavi
    Malzemeler:

    350 gr.Amerikan pirinci
    200 gr.Soğan
    1.2 lt. Midye
    50 gr.Toz şeker
    100 ml.Soya yağı
    100 gr.Fındık içi
    50 gr.Kuru üzüm
    1.3 lt.Kaynamış su
    Tuz
    Kuru nane
    Yenibahar
    Karabiber
    Limon

    Yapilisi:

    Soğanları ince ince kıyın. Soya yağında pembeleşinceye kadar kavurun.
    Pirinci yıkayıp suyunu süzün, soğanlarla birlikte 5 dakika kavurun.
    Sırasıyla kuru üzüm, fındık, tuz, şeker, nane ve yenibaharı ekleyip biraz daha kavurun.
    Midyeleri yıkayıp suyunu süzün. Hazırladığınız karışıma midyeleri ve sıcak suyu ekleyip kaynamaya bırakın. Piştikten sonra 20 dakika dinlendirin.
    Servis tabağına alıp yanında limon ile sıcak servis yapın.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Agp Forumu



    Ähnliche Beiträge wie "Midye Pilavi"

    Meyhane Pilavi - _Admin_ (Mittwoch 16.08.2006)