Lahmacun

Agp Forumu
Verfügbare Informationen zu "Lahmacun"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: kadirinho24
  • Forum: Agp Forumu
  • Forenbeschreibung: Agp Forumuna Hosgeldiniz!!!
  • aus dem Unterforum: Cesitli Yemek Tarifleri
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Donnerstag 09.02.2006
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Lahmacun
  • Letzte Antwort: vor 18 Jahren, 3 Monaten, 4 Tagen, 21 Stunden, 33 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Lahmacun"

    Re: Lahmacun

    kadirinho24 - 09.02.2006, 16:42

    Lahmacun
    M a l z e m e l e r
    * 1 kg. az yağlı kıyma,
    * 1.200 kg. domates,
    * 5 bağ maydanoz,
    * 200 gr. dolmalık yeşilbiber,
    * 100 gr. sarımsak
    (taze veya kuru)
    * 1 yemek kaşığı biber salçası,
    * Karabiber, tuz.



    HAZIRLANIŞI:

    Maydanozlar yaprak yaprak ayırılır. Sarımsaklar temizlenir biberlerin çekirdekleri çıkarılır. Temizleme işi bittikten sonra bütün malzemeler zırkla doğranır veya robotta kıyma halini alıncaya kadar çekilir içine kıyması da konarak iyice karıştırılır ve bir harç elde edilir. Hazırlanan harç pide fırınında fırıncı tarafından pide hamuru ile lahmacunlar yapılarak pişirilir.

    Not: Malzemelerin zırkla kıyma haline gelmesi isteğe göre baharat konması ve meşe odunu ile taş fırında pişirilmesi lezzet açısından önemlidir



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Agp Forumu



    Ähnliche Beiträge wie "Lahmacun"

    Lahmacun - UNIQUELADY (Mittwoch 04.04.2007)