First shoot 'em up

Remalia
Verfügbare Informationen zu "First shoot 'em up"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: fotonios - parsifal - Ntk - verginsteel - nakmax - Unknown
  • Forum: Remalia
  • Forenbeschreibung: Official forum of Remalia (Ntk & Friends)
  • aus dem Unterforum: Games
  • Antworten: 10
  • Forum gestartet am: Samstag 02.09.2006
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: First shoot 'em up
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 5 Monaten, 2 Tagen, 14 Stunden, 30 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "First shoot 'em up"

    Re: First shoot 'em up

    fotonios - 13.11.2007, 21:03

    First shoot 'em up
    Λοιπόν, πολλά μέλη αυτού του ρεμαλοφλώρουμ, την Παρασκευή που μας πέρασε συναντήθηκαν σε γνωστό κατάστημα προσφοράς υπηρεσιών internet (καψιμομάγαζο) και έπεσαν στη μάχη ενός κατά την άποψη μου κορυφαίου παιχνιδιού, του cod4 (call of duty 4). Περιττό να πω ο,τι παίζαμε 5 ώρες χωρίς ανάσα. Έτσι μου ήρθε να θέσω μια ψηφοφορία σε αυτό το φλώρουμ καθώς οι απόψεις επί του θέματος παιχνίδια πρώτου προσώπου σε Lan game ν-ίστανται.
    Προσοχή!!! Όχι σε single play, σε multiplay.
    Θα προτιμούσα εκτός από το να ψηφίσετε απλά, να κάνετε και κάποια κριτική για κάποια παιχνίδια πρώτου προσώπου (...και μόνο...) για να (...αν αλλάξει θέμα κάποιος θα τον εγαμήσω...) βγάλουμε και ορισμένα (...θα τον ξεκολιάσω τον πούστη...) συμπεράσματα για κάποια από αυτά που δεν έχουμε παίξει.

    Υ.Γ. Μην αλλάξει κανείς το θέμα σε άλλου είδους παιχνίδια. Επιτέλους ας ξεχάσουμε τον άγραφο κανόνα που ισχύει σε αυτό το φλώρουμ "Ένα θέμα μπορούμε να το γαμήσουμε με κάποιο θέμα που δεν έχουμε γαμήσει κάποιο άλλο θέμα" με λίγα λόγια και για να το πω και λίγο μαθηματικά "Το γαμήσι κάποιου θέματος με κάποιο άλλο γίνεται μονοσήμαντα".



    Re: First shoot 'em up

    parsifal - 14.11.2007, 01:37


    CoD2. Το 4 μου άρεσε μεν, αλλά όχι όσο τα προηγούμενα σε multiplayer. Με έπιασε ένα άγχος, δεν ξέρω, κάτιτις. Ο ρυθμός μου θύμισε πολύ CS και εκνευρίστηκα. Είχαμε και τον παλιόπουστα τον painbringer να μας ξεκωλιάζει με ρυθμό πιο γρήγορα κι από κόψιμο... :shock:



    Re: First shoot 'em up

    fotonios - 14.11.2007, 18:34


    Εγώ πάντως για κάποια από αυτά που έχω παίξει θέλω να καταθέσω την άποψή μου.

    COD4 (αυτό που ψήφισα): Ξεπέρασε την δυσκολία στο gameplay που υπήρχε στις προηγούμενες εκδόσεις του παιχνιδιού. Επίσης η συμπεριφορά του όπλου στο παιχνίδι, ίσως και επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που έχει σύγχρονα όπλα είναι πολύ καλύτερη. Νέα και πολύ εντυπωσιακά στοιχεία είναι το ο,τι όσα περισσότερα kills κάνεις (χωρίς να σκοτωθείς) τόσο μεγαλύτερο experience στο level που βρίσκεσαι αποκτάς και επίσης σου δίνονται από το παιχνίδι και άλλα extra bonus (όπως το να στέλνεις ελικόπτερα ή αεροπλάνα και να σου δίνεται radar). Όσο ανεβαίνεις level σου ξεκλειδώνονται και νέα όπλα. Αν κάποιος έχει να σημειώσει κάτι αρνητικό στο παιχνίδι παρακαλώ να επισημάνει γιατί εγώ δεν βρήκα κάτι.

    Counter Strike (οποιοδήποτε): Ένα παιχνίδι καθαρά για multiplay. Δεν έχει δόσει ιδιαίτερη βάση στο θέμα γραφικά αλλά σίγουρα πολλά παιχνίδια αυτού του είδους (first shoot 'em up) προκειμένου να βελτιωθούν "δανείστηκαν" από το counter πολλά στοιχεία. Ένα από τα πλεονεκτήματά του, είναι και το ο,τι υπάρχουν άπειρες πίστες κάθε λογής. Ένα από τα αρνητικά του παιχνιδιού πιστεύω πως είναι η απίστευτη ευκολία που μπορεί να σε σκοτώσει ή να σκοτώσεις κάποιον. Το headshot είναι πολύ εύκολο να επιτευχθεί. Επίσης αν πάρεις το magnum, δηλαδή αυτό...
    ...ε, ο αντίπαλος την έχει πουτσήσει γιατί όπου και να τον πετύχεις θα σκοτωθεί.

    Αυτά από εμένα. Για τα υπόλοιπα παιχνίδια θα γράψω άλλη φορά.



    Re: First shoot 'em up

    Ntk - 14.11.2007, 21:42


    Εμένα το CoD4 δεν με ξετρέλανε, δεν λεω, ωραία γραφικά, θετικό ότι ξέφυγε από τον Β' Παγκόσμιο, ωραία χαρακτηριστικά κτλ αλλά μου την έσπασε το όλο αυτό χάος, που δεν ήξερες που πηγαίνεις κτλ... Θα μου πεις βέβαια έχεις καεί στο counter και ξέρεις όλες τις πίστες για αυτό ξύνισες τα μούτρα σου, αλλά δεν είναι έτσι γιατί ούτε στο counter μ' αρέσουν όλες οι πίστες, ούτε έχω καεί αλλά και εγκλιματίζεσαι πιο γρήγορα στο παιχνίδι... Σαν αποτέλεσμα την Παρασκευή το βράδυ τσαντίστηκα πολλάκις και έκλεισα και ξανάνοιξα το παίγνιον! Μόνο η τελευταία πίστα μ' άρεσε που ήταν μικρή και είχε συνεχή δράση και έκανα και αρκετά kills!!! Ίσως αν το ξαναπαίξω και το συνηθίσω να αναθεωρήσω την άποψη μου..!!



    Re: First shoot 'em up

    verginsteel - 14.11.2007, 22:36


    Ψήφισα Battlefield (εννοείται το 1942) για το βάθος στο gameplay του. Τα Call of Duty 2 & 4 είναι εξίσου καλά, αλλά δεν έχουν οχήματα, οπότε δεν μπορείς να κάνεις τις κομμαντιές που κάνεις στο BF.

    To Counter Strike το έχω σιχαθεί πλέον, και το αποφεύγω.


    fotonios wrote:
    Επίσης αν πάρεις το magnum, δηλαδή αυτό...
    ...ε, ο αντίπαλος την έχει πουτσήσει γιατί όπου και να τον πετύχεις θα σκοτωθεί.


    Λάθος Φωτόνιε, αν την φας στο πόδι απο το γόνατο και κάτω μένεις με ~25 health.Δεν ψοφάς.



    Re: First shoot 'em up

    nakmax - 15.11.2007, 02:54


    verginsteel wrote: αν την φας στο πόδι απο το γόνατο και κάτω μένεις με ~25 health.Δεν ψοφάς.
    Ακριβώς. Και δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι οτι ρίχνει και σαν πολυβόλο το μαγκνουμ. Με ζιγκ-ζαγκ, γερό τρέξιμο και λίγη κωλοφαρδία έχεις πολλές πιθανότητες να τον πλησιάσεις. Και οι πιθανότητες αυξάνονται όσο αυξάνει το μέγεθος noobιάς του παίκτη με το μαγκνουμ. Ασε που άμα καταλάβεις που έχει καβατζοθεί ψάχνεις τρόπους να τον πλησιάσεις χωρίς να σε δει. Τεσπά, το θέμα είναι οτι το μαγκνουμ το παίρνουν συνήθως οι noobάδες, κάνουν μερικά kills για 2-3 γύρους το πολύ και μετά που τους έχουν πάρει χαμπάρι παίρνουν πούλο. Λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν να το χειρίζονται καλά. Τουλάχιστον έτσι γινόταν πριν 3-4 χρόνια που έπαιζα :)
    Στα Call of Duty πάντα μου άρεσε το single player mode και ποτέ δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα για το multiplayer. Προτιμώ κι εγώ το battlefield οσον αφορά τα πολεμικά για lanάκι. Αν και προσπαθώ να τα αποφεύγω γιατί όταν παίζεις πολεμικό είναι ποιο εύκολο να σου κλέψουν το κινητό.



    Re: First shoot 'em up

    verginsteel - 15.11.2007, 12:03


    Άχαχαχα, το έιχα ξεχάσει. Αν και η DotA δεν είναι τέτοιου είδους πολεμικό! Μην Αρχίσει κανένας Καρβουνιάρης για τη DotA τώρα,μέχρι στιγμής δεν ξεφύγαμε. Μόνο που δεν ψήφισες Νάκμαξ.



    Re: First shoot 'em up

    nakmax - 15.11.2007, 16:18


    Ψήφισα ρε. Counter Strike.



    Re: First shoot 'em up

    fotonios - 15.11.2007, 19:34


    Ρε παιδιά εντάξει αν τον χτυπήσεις κάτω στο πόδι δεν τον σκοτώνεις αλλά οπουδήποτε αλλού την έχει πουτσήσει με την μια, άλλωστε ποιός είναι τόσο τρόμπας ώστε να του ρίξει του άλλου στο πόδι. Επίσης για ένα παιχνίδι όπως είναι το counter το αν έχεις 25 health είσαι σχεδόν νεκρός.


    nakmax wrote: Δεν είναι οτι ρίχνει και σαν πολυβόλο το μαγκνουμ
    Έλα εντάξει αυτό έλειπε. Να ρίχνει και σαν πολυβόλο.

    Για το battlefield έχω να του αναγνωρίσω το θετικό ο,τι μπορείς να πάρεις και οχήματα και να ξεκολιάσεις τον αντίπαλο αλλά νομίζω ο,τι ξεφεύγει από την λογική του fseu (first sh...). Επίσης στο παιχνίδι με χάλασε και ένα στοιχείο το οποίο είχαν και τα παλιότερα cod. Πρέπει να επιλέξεις την ειδικότητα του πάικτη σου και έτσι ανάλογα παίρνεις και το αντίστοιχο εξοπλισμό (βέβαια αυτό και παρέμεινε και άλλαξε στο καινούριο cod4 αφού μπορείς να διαμορφώνεις εσύ κάποια custom profil). Ένα άλλο είναι ο,τι το gameplay δεν με ενθουσίασε και σε αυτόν τον τομέα ναμίζω ο,τι το παιχνίδι δεν έχει την δική του προσωπικότητα αν εξαιρέσεις βέβαια την δυνατότητα χειρισμού οχημάτων αλλά όπως προείπα αυτό ξεφεύγει από την λογική αυτού του είδους.



    Re: First shoot 'em up

    Unknown - 23.11.2007, 16:30


    Εγω παλι ηθελα να ψηφισω Battlefield αλλα καλυτερο και πιο καινουριο θεωρω το Call of Duty.Επιπλεον,να ρωτησω κατι-καλα ολοι ξερουμε οτι το Counter Strike ειναι ο πρωτοπορος,αλλα ειλικρινα ποιος δεν το εχει βαρεθει τωρα πια?



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Remalia

    Psaxnw na brw ti marka mitrikis exw - gepostet von Karvouniaris am Donnerstag 12.04.2007
    Remalia olou tou kosmou - gepostet von StoRmbriNgeR am Donnerstag 15.02.2007
    Anazhthsh Abandonware Game... - gepostet von twin am Dienstag 31.10.2006
    Anekdota! - gepostet von Admin_Ntk am Mittwoch 13.09.2006
    fortwsh selidas - gepostet von twin am Montag 16.07.2007
    fgets(), while loops & problems.. - gepostet von Kid am Freitag 01.06.2007
    Kante ree kai kanena post!!! - gepostet von Karvouniaris am Montag 08.01.2007



    Ähnliche Beiträge wie "First shoot 'em up"

    Jessica Alba - unknown shoot - administrator (Dienstag 11.07.2006)
    Read First!! - diesel (Sonntag 10.12.2006)
    READ ME FIRST!!! WICHTIG!!! HOW TO.. - Mîng (Mittwoch 12.04.2006)
    Regeln (read-me-first!) - lord-regs (Samstag 22.04.2006)
    <first feedback> - phoenix144 (Dienstag 17.05.2005)
    The Last is the First: Musiker & Bands - Zoeron (Montag 13.11.2006)
    first date - hypocrite (Sonntag 24.09.2006)
    The First Cut Is The Deepest - Anonymous (Sonntag 06.11.2005)
    Biete Risport Antea Kür-Complet Gr. 41 - NEU - Rollfan (Dienstag 20.11.2012)
    First Wallpaper - thrall (Dienstag 05.07.2005)