Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

Remalia
Verfügbare Informationen zu "Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora."

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: fotonios - Karvouniaris - Natalw - Ntk - Pifas - nakmax - verginsteel - Nazgul - parsifal - celerity - painbringer - Unknown - Kid
  • Forum: Remalia
  • Forenbeschreibung: Official forum of Remalia (Ntk & Friends)
  • aus dem Unterforum: Πολιτική & Επικαιρότητα
  • Antworten: 34
  • Forum gestartet am: Samstag 02.09.2006
  • Sprache: englisch
  • Link zum Originaltopic: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 2 Monaten, 25 Tagen, 20 Stunden, 34 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora."

    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    fotonios - 15.01.2008, 13:01

    Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.
    Κάποτε σκέφτηκα να κάνω ένα thread στο forum της ΦΑΚ με θέμα: "αν ήμασταν κυβέρνηση, ποιοί από εμάς θα ήταν υπουργοί και σε ποιά υπουργεία". Τελικά δεν το έκανα γιατί εκείνο το forum είναι πολυσυλλεκτικό και έχει μέλη που τα περισσότερα δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, οπότε είπα να το κάνω εδώ γιατί όλοι γνωριζόμαστε και ξέρουμε πάνω κάτω τι αρέσει στον καθένα.

    Έχουμε και λέμε λοιπόν, αν η παράταξη ρεμάλια γινόταν μετά από πολύ κόπο και πάρα πολύ σοβαροφάνεια κυβέρνηση, ποιοί θα ήταν υπουργοί, υφυπουργοί και σε ποιά υπουργεία και ποιός ο πρόεδρος?



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Karvouniaris - 15.01.2008, 13:46


    Δε νομίζω να υπάρχει αμφιβολία για το ποιός θα ήταν ο Πρωθυπουργός!Φυσικά ο Αδμιν μας!!!Αλλώστε πηγαίνει και το ρητό....Πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα βρίσκεται πάντα μία δυναμική γυναίκα!!Άρα προτείνω το Νικολάκη για πρόεδρο!



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    fotonios - 15.01.2008, 14:25


    Υπουργείο Πολιτισμού: Λέω να βάλω τον Karvouniarh που είναι και έντεχνος (αν και τελευταία έχω άλλη εντύπωση) και θα βοηθήσει λίγο το ελληνικό τραγούδι να πάρει τα πάνω του και γενικότερα τα πολιτιστικά.
    Υφυπουργό θα βάλω τον εαυτό μου (μη χέσω) για να προσέχω τον υπουργό μην κάνει πολλές μαλακίες.

    Υπουργείο Υγείας: Εδώ θα τοποθετήσω τον Parsifal λόγω της παλιάς του θητείας στην ΣΑΣ Ιατρική και όσο να' ναι ένα hansa plast ξέρει να το κολλάει.


    Υπουργείο Αθλητισμού: Θα τοποθετήσω τον φίλτατο Vergin Steel ο οποίος έχει τόση αγάπη τον αθλητισμό που ακόμα και στο ίδιο του το σαλόνι έχει ένα ολόκληρο γήπεδο πινγκ-πονγκ και με την εικαστική βοήθεια του Υπουργού Πολιτισμού (καθώς γνωρίζει από τέχνες και πολιτισμό) το έχει μετατρέψει σε ένα εργονομικό τραπεζάκι για όλες τις χρήσεις με το γούστο να μην απουσιάζει. Επίσης ο vergin υπουργός, αν η χώρα μας αναλάβει να διοργανώσει κάποιους σημαντικούς αγώνες, θα αναλάβει να φτιάξει και την αφίσα αυτών των αγώνων γλιτώνοντας έτσι τα έξοδα που θα έδινε το ελληνικό κράτος στον γραφίστα καθώς γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το ταλέντο του στην επεξεργασία εικόνας. Υφυπουργό θα βάλω τον karafotonio λόγω της προ-ασχολίας του με τον αθλητισμό σε πολύ στενό επίπεδο και κυρίως με το μπάσκετ σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

    Υπουργείο Τουρισμού: Θα τοποθετήσω τον Kid λόγω οικονομικής άνεσης καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να ταξιδέψει σε οποιοδήποτε σημείο του μέχρι τώρα γνωστού κόσμου και με μία τρομερή πειθώ να φέρει οποιονδήποτε στην χώρα μας για τουρισμό και συμπάθεια. Επίσης με το ιδιωτικό του διαστημόπλοιο μπορεί να ταξιδέψει σε όλο τον γαλαξία και όχι μόνο :shock: και να φέρει εξωγήινους στον πλανήτη και κυρίως βέβαια στην χώρα μας. Μαζί του ως υφυπουργός ο nak-max όπου θα τον συνοδεύει σε κάθε εξόρμηση του στο εξωτερικό, στο διάστημα ή και ακόμα παραπέρα και θα τον βοηθά με συνεχείς προβολές επεισοδίων top gear που αρέσει και στους δύο και έχει και σαρκαστικό βρετανικό χούμορ.

    Υπουργείο Μεταφορών: Χωρίς αμφιβολία το καταλαμβάνει ο psolid snake γνωστός και ως Mr. Κινούμε συνέχεια. Νομίζω πως από τις εμπειρίες του στα ανύπαρκτα μέσα μαζικής μεταφοράς που είχε στα Καλάβρυτα και με την συνεχή κίνηση που τον καταλαμβάνει θα θέσει τις βάσεις για αξιόπιστες και πάνω από όλα γρήγορες μεταφορές. Υφυπουργό θα βάλω τον Nazgul λόγω της δουλειάς του στο αεροδρόμιο καθώς μπορεί ανα πάσα στιγμή να αφήσει το γκρίζο και σκιθροπώ κτίριο του υπουργείου του και να αμοληθεί στις πίστες των αεροδρομίων και με την χάρη που θα κινεί τις σημαίες του να κάνει πιό εύκολο το ταξίδι για χιλιάδες επιβάτες-τουρίστες που θα καταφτάνουν κατά εκατομμύρια στην χώρα μας. Επίσης θα διευκολύνει απίστευτα και την δύσκολη προσγείωση των αλλοδαπών εξωγήινων που θα καταφθάνουν στη γη για τουρισμό (κυρίως τουρισμό στη χώρα μας, λόγω της καλής δουλειάς που θα έχει κάνει ο υπουργός τουρισμού).

    Υπουργείο Άμυνας: Θα τοποθετήσω τον celerity. Η ικανότητες του στο o-game που έχουν γίνει γνωστές με ειδικό thread στο οποίο ποστάρει μόνος του :shock: , τον έχουν καταστήσει έναν από τους ικανότερους (αν όχι ο ικανότερος) για μια τέτοια θέση. Υφυπουργό δεν θα έβαζα με τίποτα τον painbringer γιατί θα είχαμε πόλεμο με όλους τους λαούς που υπάρχουν αυτή την στιγμή στον πλανήτη, όλους τους πολιτισμούς που έχουν εξαφανιστεί αυτή την στιγμή από τον πλανήτη και με όλους τους εξωγήινους που θα έρθουν στον πλανήτη μας για τουρισμό (κυρίως τουρισμό στη χώρα μας, λόγω της καλής δουλειάς που θα έχει κάνει ο υπουργός τουρισμού).


    Υπουργείο Εξωτερικών: Θα τοποθετήσω ένα δίδυμο γυναικών σε υπουργική και σε υφυπουργική θέση. Αυτές είναι η kallinikitsa και η Maria. Αυτό που με ώθησε για την επιλογή αυτών των δύο είναι ο απίστευτος ζήλος να μάθουν ξένες γλώσσες καθώς πολύ έγκυρες πηγές αναφέρουν ο,τι κάνουν ιδιαίτερα στα Αγγλικά. Τί καλύτερο από ένα υπουργείο εξωτερικών γεμάτο ξένες γλώσσες.

    Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης: Θα τοποθετήσω τον wooshas λόγω των γνωστών δραστηριοτήτων του στο χωριό με μπρόκολα, ραπανάκια και γενικά σκάψιμο και τσάπισμα.


    Υπουργός Εργασίας και Ασφάλισης: Μετά από πολύ σκέψη τοποθετήθηκε ο ntk λόγω του γνωστού moto του για την ζωή (όπως λένε οι άλλοι όχι εγώ) "βαριέμαι" με το οποίο δίνει ώθηση σε κάθε εργαζόμενο όχι μόνο στην Ελλάδα να βαριέται ενώ εργάζεται και με αυτόν τον τρόπο να περνάν οι ώρες τις δουλειάς χωρίς να το καταλαβαίνει. Έτσι θα μπορέσουμε σταδιακά να αυξήσουμε το "8-ωρο" σε "25-ωρο" με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην δικαιούντε ούτε άδεια ούτε σύνταξη, καθώς δεν θα προλαβαίνουν σε μιά μέρα να συμπληρώνουν τις 25 ώρες που θε έπρεπε να δουλεύουν και έτσι θα χρωστούν ώρες δουλειάς στους τίμιους και νόμιμους εργοδότες τους.

    Πρόεδρος/Πρωθυπουργός: Ναι λοιπόν η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός είναι γεγονός. Η Natalw μας οδήγησε σε αυτή τη νίκη στις εκλογές.

    Για τα άλλα υπουργεία (Παιδείας, Ανάπτυξης, Οικονομικών κ.α.) δεν μου έρχεται κάτι...



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Natalw - 15.01.2008, 14:53


    Ευγε φιλτατε φοτονιε βρισκεσαι σε σωστο δρομο..Φανταζομαι πως κανεις δεν εχει αντιρρηση με την προεδρια μου..Βεβαια παρολο που κατεχω πλεον ηγετηκη θεση στο ρεμαλοφορουμ θα παραμεινω ταπεινη και προσιτη σε ολους,,μονο την θεση του αδμιν εχω βαλει στο ματι... :twisted:



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Ntk - 15.01.2008, 15:01


    Γεια σου ρε Φωτόνιε!!! Με έκανες να "γσγ" πρωινιάτικα!!! :lol: :lol:

    Να προτείνω κι εγώ τον Fotonio ως υπουργό ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ μιας και είναι γνωστές οι οικολογικές του ανησυχίες και οποιοδήποτε έργο θα αναλάμβανε το υπουργείο θα προάσπιζε το περιβάλλον, την προστασία των ζώων κτλ κτλ!!

    Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, τη Natalw πρωθυπουργό;! Με τι κριτήρια; :shock: :shock: :shock: Αν υπήρχε υπουργείο ψυχαγωγίας ασυζητητί θα το δίναμε εκεί μιας και έχει γυρίσει όλα τα κλαμπ και είναι πελάτισσα της χρονιάς εδώ και 3 χρόνια ενώ ακόμα και τώρα που είναι 3ο έτος μπορεί να κανονίσει το ίδιο βράδυ να βγει με πάνω από 2 διαφορετικές παρέες... :roll: :twisted:

    Τέλος θα μπορούσα να αυτοπροταθώ ως υφυπουργός υγείας καθώς με τις τόσες φορές που έχω αρρωστήσει από τότε που πέρασα στην Παγουρία έχω μάθει όλα τα φάρμακα απ' έξω κι έχω μάθει όλα τα γιατροσόφια προκειμένου να μην αρρωσταίνω πλέον και να την βγάζω καθαρή με λίγο βήχα και συνάχι μόνο! :D



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Ntk - 15.01.2008, 16:37


    Λοιπόν έχω κι άλλες προτάσεις έτσι για να κάνω κι εγώ το κομμάτι μου και να μπω στο μάτι του Φωτονίου που δεν σκέφτηκε κάποια πράγματα!!! Καταρχάς διαφοροποιώ την προτίμησή μου σε κάποιες θέσεις και υπουργεία ενώ δεν προτείνω καθόλου υφυπουργούς γιατί δεν μου φτάνουν τα άτομα!!! Επίσης σαν νέα κυβέρνηση με το που αναλαμβάνω διαλύω-φτιάχνω και συγχωνεύω υπουργεία!!! Τέλος το πιο ριζοσπαστικό είναι ότι καταφέραμε να φτιάξουμε κυβέρνηση χωρίς αρχηγό στον συνδυασμό με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε ποιον να βάλουμε για πρωθυπουργό... Θα αποφασιστεί στο επόμενο συνέδριο του κόμματος αυτό.

    Πρωθυπουργός: Όπως είπαμε η θέση είναι κενή και έχει προκηρυχθεί με διαγωνισμό. Υποβάλλατε τις αιτήσεις σας και το βιογραφικό σας καθώς και 3 συστατικές επιστολές με ταχυδρομικό περιστέρι στα γραφεία του κόμματος. Θα σας απαντήσουμε μετά το 3ο συνέδριο/καβγά!

    Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Wooshas (με κάλυψε ο Φωτόνιος)

    Υπουργείο Ανάπτυξης: Pifas (για ευνόητους λόγους... Με τέτοια μυική ανάπτυξη που έχει τον τελευταίο χρόνο καθώς έχει φουσκώσει έχει γίνει τούμπανο του αξίζει!)

    Μετονομασία του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε Υπουργείο Αγάπης και Δικαιοσύνης: celerity (δεν χρειάζεται να πω τον λόγο της επιλογής!)

    Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: parsifal (λόγω της θητείας του στον Ε.Σ)

    Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων: Psolid_Snake (Η επιλογή στηρίζεται στο γεγονός ότι πέρα από καλός φοιτητής είναι και καλός χριστιανός καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι πήγαινε στο κατηχητικό προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδρομές που διοργάνωνε αυτό στο εξωτερικό!)

    Υπουργείο Εξωτερικών: Maria (με κάλυψε ο Φωτόνιος)

    Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ntk (μετά την εμπειρία μου ως Adminionios και επειδή δεν θέλησα να βάλω υποψηφιότητα για την αρχηγία του κόμματος μου ανατέθηκε αυτή η θέση που είναι πιο κοντά στα προηγούμενα μου καθήκοντα ως αδμίν! - έχει συμφωνηθεί μετά τη λήξη της θητείας μου στην πολιτική να προταθώ ως Πρόεδρος του Δίκιου του Admin (καθώς δημοκρατία είναι το δίκιο του admin!)

    Υπουργείο Εσωτερικών: Nakmax (επειδή πολύ σπάνια τον βλέπω έξω!!! :P :P :P )

    Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης: Natalw (επειδή προσπάθησε να σφετεριστεί την εξουσία με δόλια μέσα την τοποθετήσαμε σε αυτό το υπουργείο ώστε να αισθάνεται σαν στο σπίτι της μιας και κατάγεται από την Θράκη)

    Υπουργείο Μεταφορών κι Επικοινωνιών: VerginSteel (επειδή έχει αυτοκίνητο και ενίοτε τον κάνουμε ταξιτζή καθώς μας κουβαλάει από δω κι από κει! Επίσης μεταφέρει τεράστιο όγκο δεδομένων με εξωτερικό σκληρό γνωστής εταιρίας και τέλος στην εποχή της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών κατάφερε να μείνει χωρίς τηλέφωνο αφού το άφησε απλήρωτο - λογικά στον επόμενο ανασχηματισμό θα του αλλάξουμε πόστο καθώς οι τηλεπικοινωνίες πρέπει να αναβαθμιστούν στη χώρα το συντομότερο δυνατό!)

    Υπουργείο Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων: Fotonios (εξήγησα τους λόγους σε προηγούμενο ποστ)

    Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: kallinikitsa (με μπαμπά και αδελφή γιατρό, μαμά φαρμακοποιό και σχετιζόμενη με εμένα έχει γνώση από όλες τις ασθένειες και τα φάρμακα που κυκλοφορούν ενώ ανα πάσα στιγμή για ότι χρειαστεί μπορεί να απευθυνθεί στο οικογενειακό της περιβάλλον ώστε να βρει μια λύση!)

    Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης: Kid (με κάλυψε ο Φωτόνιος)

    Υπουργείο Πολιτισμού: Karvouniaris (με κάλυψε ο Φωτόνιος)

    Δημιουργία ανεξάρτητου Υπουργείου Αθλητισμού: Karafotonios (με κάλυψε ο Φωτόνιος)

    Δημιουργία Υπουργείου Ιονίου: painbringer (μιας και μόνο για Αιγαίο και για Μακεδονία, Θράκη υπάρχει υπουργείο, δημουργούμε αυτό το υπουργείο και τοποθετούμε τον painbringer γιατί δεν ξέρουμε που αλλού να τον βάλουμε και καθώς είναι ο μόνος που κατοικεί στο Ιόνιο και δεν έχει κάποιο άλλο πόστο (πιθανή τοποθέτησή του σε άλλο υπουργείο θα καταντούσε καταστροφική!) Στον επόμενο ανασχηματισμό πιθανώς να παραλάβει το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας που δεν έχει υπουργό μιας και πρόσφατα βγήκε στην αγορά εργασίας, εργαζόμενος σκληρά σε γνωστό κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου)

    Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας: Αναμένουμε πότε θα τα σκατώσει ο painbringer στο υπουργείο Ιονίου για να τον τοποθετήσουμε εδώ!

    Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής: την θέση θα την πάρει αυτός που θα βγει πρώτος στους αγώνες με θαλάσσιο ποδήλατο από βραχονησίδα σε βραχονησίδα κουβαλώντας ντόνατς και αναψυκτικά με σκοπό να τα πουλάει στους παραθεριστές.

    Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών : την θέση θα την αναλάβει ο ταμίας του κόμματος τιμής ένεκεν όταν κατακλέψει το ταμείο και χρεωκοπήσουμε!



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Pifas - 15.01.2008, 17:20


    Νιόνιε πρέπει να ομολογήσω ότι το post σου απλώς γ****!!! Η κυβέρνηση που προτείνεις (μάλλον οι λόγοι για τους οποίους τοποθετείς τους υπουργούς σου) είναι σαφώς καλύτερη από του Φώτη! (ρούφα το τρομπόνι Φωτόνιε... και χτυπήσου :blob6: ) Αλλά 2 αδέλφια στην κυβέρνηση; Θα κατηγορηθούμε για οικογενειοκρατία... :D :D :D :D :D

    P.S. Όσον αφορά το υπουργείο μου υπερβάλλεις λίγο. Δεν έχω γίνει και έτσι -> :naka:



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Ntk - 15.01.2008, 17:43


    To post μου ήταν συνέχεια/επέκταση/τροποποίηση του post του Φωτονίου. Αυτός άλλωστε έδωσε το έναυσμα ώστε να δώσω την κυβέρνηση που προτείνω και δεν θα ήθελα να τον καπελώσω..! :joker:



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Pifas - 15.01.2008, 17:51


    Έλα τώρα που σε έπιασε η μετριοφροσύνη... Βγάλ' το από μέσα σου! Πες: Έτσι ρε! Φάε τη σκόνη μου Παλιοφωτόνιε!:evil2: :toothy7: :twisted:

    Έχεις το λαό μαζί σου! (Φώτη πλακίτσα κάνω, μην παρεξηγείσαι... :? )



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    nakmax - 15.01.2008, 20:00


    Ως υπουργός εσωτερικών, υπόσχομαι ότι:
    1ον θα ....μπλα... μπλα... μπλα... μπλα... μπλα...
    2ον θα ....μπλα...μπλα...μπλα...μπλα...μπλα...μπλα...
    3ον και κυριότερον θα ...μπλα...μπλα...μπλα...μπλα...μπλα...
    4ον θα βάλω την top gear στην κρατική μηχανή και θα φέρω τη χώρα μας στην πρώτη θέση της αναπτυξιακής κατάταξης.



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    verginsteel - 15.01.2008, 20:21


    Τα ποστ του Φώτη και του Νίκου ήταν γαμάτα, έριξα πολύ γέλιο. Διαφωνώ βέβαια με το πρωθυπουργηλίκι. Δεν μπορεί να γίνει πρωθυπουργός στην Ελλάδα μια γυναίκα. Τί το περάσαμε εδώ, Τουρκία? Ούτε πλάκα έχει, καθώς δεν το δικαιολόγησε αρκετά. Ναταλία σόρρυ, αλλά δεν σε ψηφίζω.

    Ntk wrote: Υπουργείο Μεταφορών κι Επικοινωνιών: VerginSteel (επειδή έχει αυτοκίνητο και ενίοτε τον κάνουμε ταξιτζή καθώς μας κουβαλάει από δω κι από κει! Επίσης μεταφέρει τεράστιο όγκο δεδομένων με εξωτερικό σκληρό γνωστής εταιρίας και τέλος στην εποχή της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών κατάφερε να μείνει χωρίς τηλέφωνο αφού το άφησε απλήρωτο - λογικά στον επόμενο ανασχηματισμό θα του αλλάξουμε πόστο καθώς οι τηλεπικοινωνίες πρέπει να αναβαθμιστούν στη χώρα το συντομότερο δυνατό!)

    Θα το πληρώσω αύριο ρε, με φάγατε παλιογρουσούζηδες! Περίμενα να έρθει η Forthnet αλλά κωλοβαράει. Πιο γρήγορα θα φτιαχτεί η κεντρική πλατεία, παρά το δίκτυο της Forthnet...



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Nazgul - 16.01.2008, 03:47


    Θα ηθελα να αναλαβω το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής επειδη υπηρξα παιδι της αλμηρας καποτε στην θητεια μου στο Π.Ν. και λογω μεγαλης εμπειριας στις φουτρουνες! :)



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    parsifal - 16.01.2008, 04:48


    Εμένα γίνεται να μου δώσετε ένα μικρό και μη υπουργικό πόστο ρε παιδιά; Χμμμ...ας πούμε... Γ.Γ. σε Υπουργείο. Ας πούμε...χμμμμ...στην τύχη... Πολιτισμού; :roll:



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    celerity - 16.01.2008, 14:09


    Ευχαριστώ τον φιλτατό Ντκ, που έδωσε επιτέλους σωστό όνομα στο υπουργείο μου ! Θα σας βγάλω ασπροπρόσωπους !! Η αγάπη και ι δικαιοσύνη θα λάμψει με μένα στην κατάληλη θέση.

    Quote: Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων: Psolid_Snake (Η επιλογή στηρίζεται στο γεγονός ότι πέρα από καλός φοιτητής είναι και καλός χριστιανός καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι πήγαινε στο κατηχητικό προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδρομές που διοργάνωνε αυτό στο εξωτερικό!)

    Και όχι μόνο ! Του αρμόζει το υπουργείο αυτό, διότι πολύ συχνά ακούγεται από το στόμα του η φράση: ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    painbringer - 16.01.2008, 14:16


    Πόσο με έχετε παρεξηγήσει...















    ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ!!!



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Ntk - 16.01.2008, 14:22


    Τα αιτήματά σας καταχωρήθηκαν με επιτυχία Naz και parsifal... Κανά dvd υπάρχει;!;!; :roll: :P



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    fotonios - 16.01.2008, 18:58


    Να βάλω και δύο υπουργεία που άφησα...

    Υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ: Ένα ρεμάλι που δεν γράφει και πολύ στο φλώρουμ. Θα βάλω τον Αντωνοδρούδε λόγω επαγγέλματος.

    Υπουργείο Ανάπτυξης: Ξέρετε αυτό που διαχειρίζεται και τα ενεργειακά θέματα θα βάλω τον Pifa γιατί με την απίστευτη μυική δύναμη που έχει αποκτήσει από το γυμναστήριο (δεν είναι τυχαίο ο,τι μια φορά κοιμήθηκε ενώ έκανε βάρη και συνέχιζε ακάθεκτος ενώ κοιμόταν να κάνει βάρη μέχρι που τελικά ξύπνησε και έκανε λίγο διάδρομο) θα μπορεί να παράγει μόνος του καθημερινά τεράστιες ποσότητες ενέργειας ή να βοηθάει σε καθημερινές ασχολίες ανθρώπων οι οποίες χρειάζονται ηλεκτρική ενέργεια όπως για παράδειγμα σε μια πολυκατοικία θα ανεβάζει αυτός τους επιβάτες σε ένα ασανσέρ τραβώντας τους πάνω με ένα σκοινί.

    Πάντως παιδιά περιμένω να κάνετε και εσείς τις δικές σας κυβερνήσεις με τα δικά σας άτομα.



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Pifas - 16.01.2008, 19:14


    Ρε παιδιά, έλεος. Είμαι τέτοιο τέρας και δεν το έχω καταλάβει; Τότε θα ρίξω την κυβέρνηση με πραξικόπημα και από απλός Υπουργός Ανάπτυξης θα γίνω ένας στυγνός Δικτάτορας που θα επιβάλλει το Νόμο του με ωμή βία! All shall not love me and despair!!! Μουαχαχαχαχα!!! Τιποτένιοι! Προσκυνήστε με σκουλήκια! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :naka: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

    fotonios wrote: ...που έχει αποκτήσει από το γυμναστήριο...
    Δεν πάω γυμναστήριο πάντως. Ψεύδεσαι Φωτόνιε...



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    fotonios - 17.01.2008, 13:48


    Pifas wrote: Δεν πάω γυμναστήριο πάντως.
    Δεν αμφιβάλω καθόλου για αυτό, αφού πλέον δεν έχεις τίποτα καινούριο να μάθεις και άσε που σε έδιωξαν οι γυμναστές γιατί σε έβλεπαν και σε ζήλευαν.
    :D



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Pifas - 17.01.2008, 13:51


    Ναι καλά, ας έβλεπες κάτι τούμπανα που υπήρχαν και θα ψάρωνες... Αυτοί είναι ρε για Υπουργοί Ανάπτυξης. Γι' αυτό σας λέω, υπερβάλλετε!



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    verginsteel - 17.01.2008, 19:05


    Μαλακίες λέει ο Πίφας, τον διώξανε από το Δημοτικό Γυμναστήριο γιατί είχε σπάσει 2 -3 φορές το καλώδιο της τροχαλίας από το μηχάνημα που γυμνάζει το στήθος/πλάτη.

    Και οι άλλοι που λέει ο Πίφ, δεν ήταν πιο τουμπανιασμένοι, αλλά πιο γραμμωμένοι.

    Όσον αφορά τον Ναζγκουλ, μπορεί να θήτεψε στο Ναυτικό (ως μια άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη) αλλά την θητεία του την έβγαλε με τα μπρατσάκια! :P :P :P



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Ntk - 17.01.2008, 20:09


    Σώπα ρε πειρατή του γλυκού νερού!!! Κάτσε να κάνεις κι εσύ την θητεία σου όπου κι αν την κάνεις και μετά μίλα!!! :P



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Nazgul - 17.01.2008, 23:20


    Τι λες ρε στραβουλη vergin??ρε ψαρακα εχεις να φας ακομα! καταρχην Το Π.Ν. ειναι μαχιμο και το αλλο το ξερεις? τον μυθο για του ναυτες??? εεεε?
    και μιας και που λεμε κακιες! εγω θυμαμαι καποιον ρε Pifa που ειχε ερθει μαζι μας Gum αλλα μονο για 3 μερες τον θυμασαι ρε Pif??Ποιος ηταν??Ηρθε εκανε εγγραφη και μετα εφυγε πως τον λεγανε να δεις?Help οποιος γνωριζει!



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Pifas - 18.01.2008, 00:55


    Τώρα με φέρνεις σε δύσκολη θέση Darko... Εμένα μου κάνει διαφήμιση πιο πάνω (με ανακρίβειες και υπερβολές αλλά τέλος πάντων). Ρε Vergin, που ήρθες μόνο 3 μέρες γυμναστήριο (ορίστε Μήτσο, το είπα...), θυμάσαι καθόλου το Γιάννη τον Όγκο; Εθνική Άρσης Βαρών αν δε θυμάσαι. Τι σχέση έχω εγώ με αυτόν το μικρό τουμπανιστή; Ή τον άλλον που δεν έχεις δει, το γνωστό ως "Σάκη". Πρωταθλητής Ευρώπης στο καγιάκ. Αυτοί είναι μοσχάρια, όχι εγώ.

    Είμαι off topic και είμαι καλά.



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    nakmax - 18.01.2008, 02:17


    Ρε μαλάκαααααα! Αυτό εννοούσε ο Darko; Και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήθελε να πει. "Ήρθε μαζί μας στο Gum". Το διάβασα το ξαναδιάβασα, τι να είναι το Gum έλεγα. Κανα κλαμπ; Όπου όλοι μασάνε τσίχλα; Από αυτά που είπε ο Πίφας κατάλαβα ότι εννοούσε Gym.



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Pifas - 18.01.2008, 02:43


    nakmax wrote: ...θα βάλω την top gear στην κρατική μηχανή και θα φέρω τη χώρα μας στην πρώτη θέση της αναπτυξιακής κατάταξης.
    Έι! Τι το κάναμε εδώ Γιάννη; Μπάτε σκύλοι αλέστε; (άσε που ο σκύλος είμαι εγώ) Αυτό εμπίπτει στις αρμοδιότητες που έχω ως Υπουργός Ανάπτυξης. Να βρεις άλλη δουλειά για να ασχολείσαι... Γαμώ το Υπουργείο σου... :evil:

    nakmax wrote: Ρε μαλάκαααααα! Αυτό εννοούσε ο Darko; Και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήθελε να πει. "Ήρθε μαζί μας στο Gum". Το διάβασα το ξαναδιάβασα, τι να είναι το Gum έλεγα. Κανα κλαμπ; Όπου όλοι μασάνε τσίχλα; Από αυτά που είπε ο Πίφας κατάλαβα ότι εννοούσε Gym.

    Pifas wrote: Είμαι off topic και είμαι καλά.

    Ανακαλώ. Ο Nakmax είναι απείρως χειρότερος...



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    nakmax - 18.01.2008, 11:38


    Pifas wrote: nakmax wrote:
    ...θα βάλω την top gear στην κρατική μηχανή και θα φέρω τη χώρα μας στην πρώτη θέση της αναπτυξιακής κατάταξης.

    Έι! Τι το κάναμε εδώ Γιάννη; Μπάτε σκύλοι αλέστε; (άσε που ο σκύλος είμαι εγώ) Αυτό εμπίπτει στις αρμοδιότητες που έχω ως Υπουργός Ανάπτυξης. Να βρεις άλλη δουλειά για να ασχολείσαι... Γαμώ το Υπουργείο σου...

    Είναι δεδομένο ότι όταν κάποιος ξέρει πως να βάζει την top gear, έχει σαφές πλεονέκτημα έναντι των άλλων (πλην kid) στο χειρισμό του υπουργείου του. Γι' αυτό κι εγώ, αφού βάλω σε τάξη το υπουργείο μου και το φέρω σε τέτοιο βαθμό εύρυθμης λειτουργίας ώστε ουσιαστικά θα λειτουργεί από μόνο του χωρίς να χρειάζεται εμένα από πάνω για να διαχειρίζομαι το κάθε τι (κάτι σαν βελτιστοποίηση και αυτοματοποίηση), θα αναλάβω και τα υπουργεία των υπολοίπων και πρώτο απ' όλα το δικό σου!! Και θα προσπαθήσω να τα φέρω και αυτά στον ίδιο βαθμό λειτουργικότητας. Εμπρός λοιπόν όλοι στο δρόμο που χαράσει ο Nakmax!



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Unknown - 18.01.2008, 17:26


    ΠΡΟΣΟΧΗ!Ασχετο ποστ με χαζο νοημα---

    Εγω θα ψηφισω οποιον μου περασει τα μαθηματα...γιατι νυσταζω.

    ΥΓ-Εγω σας προειδοποιησα...γιατι νομιζατε οτι ελειπα τοσο καιρο...? :roll:



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Natalw - 21.01.2008, 15:19


    Επαναφερω την συζητηση στο αρχικο θεμα γιατι εχει ξεφυγει εντελως...
    Εχω να πω πως ειστε ολοι ((εκτος του αγαπητου φοτονιου) φαλοκρατες! Γιατι να μην ειναι γυναικα προθυπουργος?? Τοσα χρονια που ειναι αντρες στην κυβερνηση τι καταφεραν?? Αλλωστε υποτηθεται πως τα ρεμαλια παρουσιαζουν μαι ενναλακτικη κυβερνηση....Παρολαυτα βρισκω την προταση του Νικου συμπαθητικη...



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Ntk - 21.01.2008, 17:41


    Σιωπή μην πούμε στον Πρωθυπουργό που δεν υπάρχει ακόμα να σε καθαιρέσει..!!! :P Άντε γιατί έχουμε και dvd στη διάθεσή μας... (εμ βιντεάκια στο youtube..!! Άρα δεν θα χρειαστεί και κομιστής!!!) :roll: :D :shock: :P



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Kid - 21.01.2008, 18:35


    Natalw wrote: Τοσα χρονια που ειναι αντρες στην κυβερνηση τι καταφεραν?
    Στα λόγια των παιδιών έρχεσαι. Φαντάσου ότι αφού οι άντρες δεν κατάφεραν τίποτα, τι έχει να γινει άμα ανέβει γυναίκα στην εξουσία.. :twisted:



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    nakmax - 22.01.2008, 12:38


    Αποκλειστικό στα REMALIA!!!! Ο πραγματικός κομιστής του DVD!!



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    Ntk - 22.01.2008, 15:05


    Link



    Re: Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora.

    nakmax - 29.01.2008, 16:15


    Ο Καραμανλής, ως άλλος Χίτλερ του μυθιστορήματος "Τα παιδιά από τη Βραζιλία", βάλθηκε να γεμίσει τον κόσμο με τους κλώνους του.



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum Remalia

    Pes thn mikrotstsnia sou! - gepostet von Admin_Ntk am Samstag 09.09.2006
    Since I woke up... - gepostet von Kid am Samstag 19.05.2007
    Xmas Wishlist.. - gepostet von Kid am Sonntag 03.12.2006
    Tutorial: Eksomalynsh entashs se avi me mp3 hxo - gepostet von parsifal am Sonntag 11.03.2007
    Gia na ma8ainoun oi palioi kai na 8imountai oi kainourioi!!! - gepostet von Karvouniaris am Samstag 21.07.2007
    fgets(), while loops & problems.. - gepostet von Kid am Freitag 01.06.2007
    Efimerida tis F.A.K. - gepostet von Soptep am Samstag 05.05.2007



    Ähnliche Beiträge wie "Kyvernhsh Remalia!!! H diafthora kanei th diafora."

    H Remalia Forum Inc. paroysiazei...ta remalia!!! - SyBeRiA (Sonntag 21.01.2007)
    1 xronos remalia! - nakmax (Sonntag 02.09.2007)
    Remalia kai Adventures/RPGs... - SyBeRiA (Freitag 12.01.2007)
    Remalia olou tou kosmou - StoRmbriNgeR (Donnerstag 15.02.2007)