Nihat gibi!

besiktasulan.iphpbb.com
Verfügbare Informationen zu "Nihat gibi!"

  • Qualität des Beitrags: 0 Sterne
  • Beteiligte Poster: ladybjk
  • Forum: besiktasulan.iphpbb.com
  • Forenbeschreibung: Alayina gider, Inadina Besiktas
  • aus dem Unterforum: Haberler
  • Antworten: 1
  • Forum gestartet am: Dienstag 14.08.2007
  • Sprache: türkisch
  • Link zum Originaltopic: Nihat gibi!
  • Letzte Antwort: vor 16 Jahren, 7 Monaten, 30 Tagen, 9 Stunden, 39 Minuten
  • Alle Beiträge und Antworten zu "Nihat gibi!"

    Re: Nihat gibi!

    ladybjk - 23.08.2007, 12:44

    Nihat gibi!


    Federico Higuain... Kısa boylu, çok güçlü, sert şutları var, ceza alanında affetmiyor. Arjantinli, oyunu ve hırsıyla Nihat Kahveci'yi hatırlatıyor.
    23.08.2007

    Beşiktaş ilgilenmeye başlayana kadar doğrusu birçok kişi tanımıyordu Federico Higuain’i... Kısaca özetlemek gerekirse 87’li kardeşi Gonzalo, Real Madrid forması giyiyor. Babası Jorge Higuain de River Plate’in efsane oyuncularından... Bir anlamda Federico’nun kanında var futbol.

    “Arjantin ve Brezilya civarlarında bakkalı getirsen oynar” diye bir şehir efsanesi vardır Türkiye’de. Ancak Beşiktaş’ın Nartallo ve Marinho (Bir Samsunspor maçıydı... 27 dakika oynadı ve ülkesine döndü) transferinden sonra bu inanış tamamen tükenmiştir. Higuain’e ayrı bir parantez açalım...
    Sociedad, Nihat’ı Villarreal’e kaptırdığında ilk tercihi Federico Higuain olmuştu. Uzun süre River Plate ile görüşmelerde bulunan Bask ekibi, bonservis konusunda anlaşmaya varamayınca transfer suya düşmüştü.

    Sertlikten yılmıyor
    Dünyanın belki de en sert futbolunun oynandığı Arjantin 2.Ligi’nde 3 sezon geçiren Federico Higuain’in fizik gücü üst düzeyde. Kısa boyunun avantajıyla kısa mesafede çok hızlı olabiliyor. Özellikle deplasmanlarda Beşiktaş’a büyük katkı sağlayacağı düşünülebilir. Hava toplarında etkisiz ancak yerden de bitirici bir futbolcu Federico. Ayrıca görev verildiğinde forvet arkasında da görev yapabilir, tıpkı Nihat Kahveci gibi...

    River taraftarlarının arkasından ‘Niye en iyi golcümüzü satıyoruz’ dedikleri Federico Higuain için Arjantinliler’in ilginç bir ifadesi var: Eğer biraz daha uzun olsaydı, kardeşini kimse tanımazdı!

    Arjantin mi, Brezilya mı?
    Higuain’in gelişiyle Beşiktaş’ta ilginç bir çekişme de kendini gösterecek. Brezilyalılar ile Arjantinliler arasındaki tatlı rekabet ünlüdür. Beşiktaş’ın Brezilyalılar’ı Bobo, Mert Nobre ve Ricardinho ile Arjantinliler’i Matias Delgado ve Higuain arasında da ‘Sağlam’ rekabet olacak.
    Alican ESENCİ

    Beşiktaş günlüğü
    Zürih biletleri
    satışa çıkıyor
    Beşiktaş’ın Devler Ligi’ndeki kaderinin çizileceği Zürih maçının biletleri yarın satışa sunuluyor. Zorlu karşılaşma 29 Ağustos’ta saat 20.15’te İnönü Stadı’nda oynanacak. Fiyatlar şöyle: VIP ÜST B&E 450 YTL, VIP ÜST A&F 350 YTL, VIP ALT A&F 250 YTL, VIP ALT B&E 300 YTL, VIP ALT C&D 350 YTL, numaralı orta 200 YTL, numaralı kenar 175 YTL, kapalı üst 150 YTL, kapalı alt 100 YTL, yeni açık 45 YTL, eski açık 45 YTL.

    İlhan Cavcav’ın
    Güleç aşkı!
    Gençlerbirliği’ne transferi gerçekleşmeyen Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Gökhan Güleç için Başkent temsilcisinin başkanı İlhan Cavcav’ın ısrarı sürüyor. Şimdi de, Gençlerbirliği’yle kardeş kulüp olan OFTAŞ için Siyah-Beyazlılar’ın kapısını çalan Cavcav, “Beşiktaş’tan bu transfer için kolaylık bekliyoruz. Gökhan çok iyi bir futbolcu. OFTAŞ’a çok faydalı olacak” diye konuştu.

    Fotomac



    Mit folgendem Code, können Sie den Beitrag ganz bequem auf ihrer Homepage verlinken



    Weitere Beiträge aus dem Forum besiktasulan.iphpbb.com



    Ähnliche Beiträge wie "Nihat gibi!"

    Nihat - Giovanne Elber (Dienstag 10.07.2007)
    DJ Akman--Bir Fidan Gibi - hanifi (Freitag 08.12.2006)
    Mustafa ÖZARSLAN - Bir Kuş Gibi :: KLİP - antepli (Dienstag 17.10.2006)
    Ozan Nihat - Resul (Samstag 04.02.2006)
    Bomba Gibi Siteler - capkinadmin (Samstag 02.12.2006)
    Nihat dogan dale - MiragiziN (Freitag 04.05.2007)
    Ne delikanlilar varmis... helal baba, kebab gibi artikel - FriendlyFire (Donnerstag 08.12.2005)
    Ismail YK-Hapi gibi icerim - admini (Mittwoch 12.09.2007)
    'Besiktas'in sonu Galatasaray gibi olacak' - ladybjk (Donnerstag 23.08.2007)
    MasaTenisi (Gibi Bir$eY) - NiceGirl (Samstag 25.06.2005)